Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@majusa4444 aj mne byva zima.. :( ale nastastie mi zle nebyva.. chudatko male, ty si toto tehotenstvo uzivas.. :( v ktorom tt ti zacalo byvat zle? aj si si skusala len tak zo srandy vypocitat pohlavie? Mozno ti to vyslo.. 🙂
@jenie123 ako sa dá inak okrem čínskeho vypočítať? Podľa čínskeho my nesedí mathias. Tak to je nanič. Vieš čo skúsim? Ale nežnej sa. Ocikat sodu bikarbonu. Ak nezapeni dievča ak zapeni chlapec. Po dvanastom týždni sa to má urobit. Úspešnosť je vysoká
@majusa4444 🙂))))))))))))))) to som este nepocula... 🙂 vyskusaj.. mozno, vyskusam aj ja potom. 🙂 ja som si robila len ten cinsky a mala mi nevysla.. este som sa ta chcela opytat, podla coho si vyratala v ktorom tt + d si? Ja som zatial nasla vypocet terminu porodu, tu na MK je v ktorom tyzdni si, len som nenasla v v ktorom tt a dni si..
@jenie123 tehotenska kalkulacka 😀 ja to počítam v kalendári normálne od prvého dňa poslednej menstruacie počítam. Tu na mk to je popredu. Dnes som 11+0 a tu mi to na mk ukazuje 12 tyzden. Aj tu na mk je téma o tej sody spred roka tuším di to baby ked boli v týždni ako mi robili a x ôsmych dvom nevyšlo. Ale tie to robili v siedmom týždni s to je skoro
@majusa4444 nasla som si teraz na academy.sk a mala by som byt 5tt+6 🙂 vazi 0,22g a dlzka 1,25mm 🙂)))) ty ides tusim tiez v stredu k dr, ze?
@jenie123 hej tak sa modlíme aby bolo na uzv všetko ok. Žiadne postihnutie ani nič 😀 a už dostanem tehotensku knižku! Hurá 😉
@majusa4444 a to uz by teraz bolo vidiet postihnutie..? ja som myslela, ze len srdiecko.. budem na teba myslit.. o kolkej ides? Ja idem na 9:15
@jenie123 jš asi na jedenastu. No vsak či je srdiečko celé či má lebku akú MS mať. Jasné ze až v 20 týždni je podrobný uzv ale teraz tiež uvidím či je základ aký má byť. A ocikala ssom sodu hahaha. Neplnilo 😉 žeby ozaj baba? :-P
🙂 tak to potom vyskusam aj ja.. 🙂 jaaaaj, jasne.. ja sa v tom velmi nevyznam a radsej sa opytam teba, ty to uz mas v malicku.. 🙂))
caute baby 😉
@jenie123 masku som mala pozicanu od kamaratky, inak som chcela nieco kupit tu na konovi. Inak na internete je vela tehotenskych kalkulaciek co ti vypocitaju prdpokladany termin porodu.
@majusa4444 jeee ze soda bikarbona, no tak snad to aj vyjde s tou babou teda 🙂 v 12 tyzdni je prvy velky utz a ten uz by mal odhalit ci su nejake anomalie alebo vyvratit, tak nech vam to dobre dopadne a daj vediet a ty Jani tiez 🙂 Ja to tu budem s vami pekne vsetko prezivat, inak ja pri nicolke ked som bola tehotna som ficala ohladom celho tehotenstva na nete som bola nadupana vsetkymi roznymi infoskami, presne som vsetko ovladala 😝
@angie267 ty máš dve baby. Mala si rovnaké tehotenstva?
@majusa4444 nie nemala kazde bolo uplne ine, vsetko aj chute, vone uplny rozdiel, ja som bola presvedcena ze cakam chlapceka a tot baba jak vysita, ked sme boli cela rodina na morfologickom utz. tak som marne hladala vajicka hned ani mi nemusel dr. nic povedat videla som ciarku medzi nohami 😀 😀 😀 a mm so simi sa len potmehucky usmievali tiez to hned uvideli 😀
@angie267 😉 no pekne teda. Ja rátam s chalanom aj ked. Je toto tehu iné
@jenie123 jeeej to bude krasna maska potom hod foto 😉 veru mam a kludne sa pytaj ked budes nieco nevediet mozno budem ja 😉
@majusa4444 no ved uvidis no pripadne budes mat krasnu princeznicku a vymenis auticka za babiky a sponecky do vlaskov 😝 😀
@angie267 jasne, hodim.. 🙂
@angie267 @majusa4444 baby i ked mam doma babu, ale ona sa velmi s babikami nehra.. mame naradie, traktore a podobne veci.. o chvilku idem pre Stellku do skolky, dnes rano sa jej velmi zo satne nechcelo ist.. :( a idem aj pre krstniatko, tak budeme mat doma veselo a to ma este prist kamoska s dcerou, tak to bude kriku.. ;)))))
@majusa4444 vidis a ja si neviem predstavit chlapca.. 🙂))
@jenie123 no tak si mala predpokladam doma poriadne veselo, a co to stellke sa nechcelo ist do triedy?
@majusa4444 nebojte hned by ste si zvykli 🙂 🙂 to ja som si toho chlapceka veru vedela predstavit a dokonca kym som nevedela co to bude tak som nakupovala len modre vecicky 😀
@angie267 no mne pokym by sa ta suska nenarodila by som asi nekupila..moc ultrazvukom neverim.. 🙂 ale tak bolo by to zaujimave ze ruzove kupit a sponky babiku xixi 🙂
@angie267 neviem co s ou bolo a dnes dokonca isla s placom.. celu dobu v pohode, aj pusinku na rozlucenie mi dala a kedsom otvorila dvere do triedy, bum a nechcela ist.. tak mi ju ucitelka vytrhla z ruk.. :((((
@majusa4444 @angie267 ja som vedela, ze to bude dievcatko a kupovala som len neutralne veci.. pre istotu.. jedna kocka z porodnice cakali dievcatko, ruzovy kocik kupeny a ruzove vecicky a narodil sa jej chlapec.. 🙂))) a to jej traja dr potvrdili, zeto bude dievcatko.. 🙂)))
@jenie123 všetko je tak nevyspytateľné. Až ked sa to narodí tak budeme stopercentne vedieť. Dovtedy budem pripravená neutrálne. Jediné ze by v 20 týždni bolo vidieť fakt guľky s pipikom ako pri tychto dvoch. Ak ich vidno nebude nebudem to brať ako dievča lebo to mohlo byť len schované. Lebo aj ja viem o viacerých kde vraveli baba baba a pri pôrode chalanisko 😉
@majusa4444
@jenie123 caute moje tehule 😉 nezapadli ste? u nas je to teda brutal toooolko snehu, asi oblecem nici a ideme stavat snehuliaka tento rok sme na dvore este nestavali 😝
@majusa4444 @angie267 dobre ranko kocky.. aj u nas je strasne vela snehu.. o chvilku idem k dr, tak sa dufam nejako k nej doprepem a nezapadnem.. 🙂 malu viezol manzel do skolky a opat to bolo s placom.. :( potom vam dam info ako som dopadla.. 🙂
@jenie123 no co uz si doma, som strasne zvedava ako si dopadla 😉 joj co sa to stalo so stellkou, asi uz sa jej to tam zunovalo, ale ona si zvykne ze musi chodit kazdy den. No my sme s mm rano uhrnali sneh dobru hodinu fu to bola fuska 😝 aj na sankach sme s nici boli teraz som ju ulozila spinkat 😝
@angie267 som uz doma.. a uz aj figurky robim na torty.. ;) tak.. potvrdila mi tehotenstvo 🙂 som 5tt+4, o dva tyzdne som objednana a uz by malo byt vidiet srdiecko.. 🙂))) teda dufam, ze bude vsetko v poriadku, ale hovorila, ze vyzera vsetko super.. tak som rada.. 🙂 ja pojdem pre malu na sankach do skolky.. neviem co sa deje.. ona sa tam tesi aj v satni je vsetko v poriadku, len ako tam ma ist, nechce sa odo mna odlepit.. :( ale hned ako oddideme prestane a je cely den v pohode.. a ked idem pre nu, nechce ist.. ale je to asi aj ucitelkou.. sned sa polepsi..
@majusa4444 ty si ako dopadla?
@majusa4444 no teda.. ja neviem ako to tie 2 tyzdne vydrzim.. 🙂

@jenie123 no já neverim žiadnym vypoctom ohladne pohlavia. To sa vypočítať nedá 😉 včera mi bolo celý deň zle. Dnes je to lepšie ale som vyberava v jedle. Malo veci mi chuti. A normalne mi je stale zima. Doma len v mikine som a aj tak mrznem 😉
@angie267 🙂