Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Dobre ranko baby.. @angie267 @majusa4444 ako ste spinkali? My zasa nic moc, takze ako obycajne.. uz nam je lepsie, i ked sa mi zda, ze Stellka viacej kasle.. zajtra ideme na kontrolu, tak som zvedava..
@majusa4444 gratulujem k tehu knizke.. som rada, ze ste v poriadku.. 🙂 a ako Mathias? Dufam, ze to nedostal.. este ti byva tak zle? Mne vobec nic neni akoby som ani tehu nebola..
@angie267 tak ste boli wellnesovat.. tisko zavidim.. 🙂 a ako Nici.?
@jenie123 ahoj. Tak mathias ok aj do škôlky chodí ukážkovo. Dnes som bola na odberoch. Tak ráno rychlo skôr do škôlky a potom aj s edinom som sa trepala lebo muž robí. Autobus plný a chudáka edinka nikto ani sadnúť nepustil a to mladý tam sedeli. Dnes som varila koprovu omáčku knedle a vajco k tomu. Mňam som sa napraskala 😉budúci tyzden sa musím objednať na ekg. Inak my spime super. Teda oba. Len v noci ked sa raz musím dať edinka cikat inak spime do rána aj ked obe deti v noci prilezu k nám 😉 ja už to ani nevnímam a ani sa na to nebudim.
@majusa4444 tak super, ze je Mathias v poriadku.. To vas akoze nikto nepustil sadnut? To uz co je.. :( ja prave maju uspavam a musim este poslednu tortu dorobit a mozem zacat upratovat cely byt.. ;)
Ahojte kocky
@majusa4444 @angie267 ako sa mate? My fajn.. Mala uz chodi do skolky, sice rano s placom, ale len chvilku.. Rano mi ju musi ucitelka s placom odtrhnut.. Tak nam to dobre obdobie skoncilo.. :( dnes som bola u zubarky a zajtra idem k dr, uz sa tesiiiim na srdiecko.. ;););)
Baby, jedna spoluziacka ma dost lame na spolocne podnikanie s tortami.. Robila som jej minuly tyzden tortu a bola z nej unesena.. Tak teraz zvazujem, ci do toho ist..
@jenie123 ahoj...mame sa super.. zle mu byva bolesti brucha byvaju ale to k tomu patri 🙂 uz som 13 tyzden.. este styri tyzdne zhruba a budem citit pohyby huraa.. no ty musis vediet ci sa na podnikanie citis 🙂 neviem ti poradit..ak ta to bavi a ide ti to preco nie 🙂
@majusa4444 ja som dost vahava.. ;););) a brusko rastie? Ja sa citim super, sem tam sa mi zatoci hlava, ale inak vobec nic.. Dufam, ze to tak aj ostane.. ;)
@jenie123 no brusko zacina rast 🙂 este to nikto nevie ale uz si musim zakryvat volnym oblecenim 🙂
@majusa4444 hej? Uz sa velmi tesim az mi zacne rast.. 🙂 knizka sa dava v 12tt? Takze rodiacia to este nevedia? Nasi tiez este nie.. 🙂 pockame si na srdiecko a na prvu fotku 🙂
Ahojte kocky..
@majusa4444 @angie267 tak dnes som bola u dr a vsetko v poriadku.. som v 8tt+1 a uz som dostala aj tehu knizku.. 🙂 tak a uz som oficialne tehulka.. 🙂
@jenie123 no super ako to letí. Ze už si ôsmy tyzden
@majusa4444 tak to ano.. ved aj ty uz mas 13.. 🙂 ake vitaminy uzivas?
@jenie123 už žiadne. Brala som kyselinu listovu a už nič nebudem. Ani pri jednom som nebrala a mam ich zdravých 😀 jem viac ovocia a zeleninky a hotovo 😀
@majusa4444 tak super, ja beriem kyselinu listovu a snazim sa jest vela ovocia a zeleniny.. aj tebe chuti tak jest? Ja by som zozrala asi vsetko.. som non-stop hladna.. 🙂))))
@jenie123 to poznám tie návaly hladu. Ale jem normálne trikrát denne plus medzi ovocie. Zle mi býva vždy poobede a nemôžem ani cítiť určite jedla. Ako kyslé uhorky a kyslu kapustu. Z toho ma napina a z cesnaku
@majusa4444 ja jem stale.. za chvilku sa neunesiem.. ;) tak ja kysle uhorky milujem a vcera som si robila salat s kyslej kapusty.. mnaaaam.. 🙂)) a o cesnaku ani nehovorim.. do obchodu chodim pre cesnakove slimaky.. 🙂
@jenie123
@majusa4444 tak baby ahojte, jej ako sa mi to krasne cita tie vase chute-nechute 😝 len si to krasne uzivajte, mozno uz naposledy alebo ktovie 😀 tak Jani gratulka ku knizocke, ja som ju nostop studovala a casto som len tak listovala v nej 😝 vsetko to naokolo mna bruskatie snad to nenachytam aj ja 😝 si robim srandu z toho, inak aj my pekne meskaju ale u mna bezna vec 😠 tiez si spominam na ten neskutocny pocit hladu, uf 😝 a co Jani preco si to nedas do profilu nech vidim ako aj tebe letia tyzdne a termin porodu uz vies?
@angie267 dam si to do profilu, len to najskor musim oznamit rodicom.. je tu dost bab od nas a nechcem, aby sa to nasi dozvedeli od inych 🙂 buduci tyzden to sem uz dam.. 🙂 termin porodu mam 8.oktobra.. som sa dnes s Andrejom bavili, ze budeme naraz oslavovat 3 sviatky.. on ma 1. narodeniny, Stellka 3. Meniny a krpcek 8. narodeniny 🙂 ja sa tiez do nej stale kukam.. zajtra vytiahnem aj od Stellky a budem porovnavat 🙂 a nechcela by si sa nakazit aj ty.. ? Pod do toho, do tretice bude chlapec 🙂))
@jenie123 no budete mat teda oktober narvany 😝 a ty si to este teda neohlasila rodine? Ja by som neudrzala v sebe ani jeden den 😀 Jani ja sa budem pekne tesit tu s vami, aj kamartku mam tehotnu niekedy v polke septembra to bude mat, takze mne to bude stacit. 😝 ja neriskujem dalsiu babu lebo som o tom presvedcena ze by to bola znovu, moj mm asi chlapcov robit ani nevie 😀
a baby musim sa pochvalit, dnes si ideme po novu kozenu sedacku sa tesim 😅 😵
@angie267 supeeeer.. teda, budete mat novu sedacku.. dojdem vam ju niekedy otestovat.. 🙂 odkial ju mate? Nepovedala.. 🙂 teda mam tu kamosku a ta to vie hned od zaciatku a tesi sa so mnou.. ale inak okrem vas tu to nevie nikto.. teda este Andrej a Stellka to vedia.. a mala zahlasila, ze chce chlapceka Matuska.. 🙂))) ale ake mam chutky to niekomu povedat.. 🙂 tak aj moj ocino robil, robil chlapcov a sme 3 baby 🙂 a moj sa tiez boji, ze chlapcov robit nevie a ze to bude opat baba.. mne by to teda vobec nevadilo.. aj kedy sme mali babu.. ;)
@jenie123
@angie267 ahojte 🙂 tak dnes to muz povedal uz svojej mamine a ona na to ze ona to vedela 🙂)) ze cakala kedy to povieme..ze bolo na mne vidiet ako som pribrala :D zajtra to zavolam mojej mame.. ak ochvilu som strnasty tyzden.. uz to zacina byt fakt vidiet... a este to nevie muzova babka co s nami byva .. tej to povieme cez vikend.. a inak to neplanujem sirit dalej.. hlavny to uz vedia a inak to oznamovat nebudem :D sak ani nemam komu 🙂 boze baby ja priberam ako prasa... sa normalne bojim ze priberem tridsat kilo... fakt sa bojim :( dnes som jedla trikrat fazulovu polievku s posuchom hahaha.. pazrava som ako svina.. uz nech je sezonna ovocia a zeleniny na trhu..ine jest nebudem aby som schudla .. strasne som zvedava co to je ci chlapcek alebo dievcatko.. tuzim asi viac po chlapcovi nech uz su partia troch chalanov :D
@majusa4444 ani nehovor, ja mam stale nieco v puse, ale este som nepribrala.. vazim zatial rovnako.. kolko si uz pribrala..? Jeee, uz to je na tebe vidiet.. 🙂 ja uz 3 den jem spenat 🙂 a mam strasnu chut na pizzu, tak vecer bude pizza 🙂 ja to tiez nebudem nejako sirit, hlavne aby to rodina vedela a ostatny to uz uvidia.. sice ak udem mat take male brusko ako priStellke, tak to skoro ani nikto nezisti.. ze by ste mali troch chlapcov? To by bolo super, tak nech ti to vyjde.. u nas sa rodi viacej dievcatiek, tak niekto aj chlapcov rodit musi.. 🙂)))
@jenie123 😀 o pribrati pomlcim 😀 už dosť.
@majusa4444 🙂))) a este zo par priberieme.. 🙂 ja som si teraz urobila pizzu, co uz ked hlad pyta, no nedaj si.. 🙂
Baby, mala mi opat soplikuje a to tyzden chodi do skolky.. porazi ma :(
@jenie123 nssad biogaiu. Odkedy ju dávam mam pokoj mathias mal sopel naposledy v decembri a až teraz ma slabý ale. A predtým bol tyzden v škôlke a už sopel. To bolo ns nervy. Teraz už super. No ja to vidím na plus tridsať kilo toto tehu. Hanbím sa!!! Šak teraz som zedla za tanier fazulovej polievky s chlebom. Štyri buchty a este ryžu a mäso na stave. Hlúpa a pazrava som
@majusa4444 kolko si pribrala pri chalanoch? Ja pri malej 13kg a mesiac po porode som bola na svojom.. Keby to bolo aj teraz.. ;) ja malej davam imunoglukan a doteraz sa drzala celkom fajn.. Ale mi robis chute 🙂 buduci tyzden aj ja spravim fazulovu polievku a aj ryzu s masom by som si dala.. Ja som dnes robila zemiakovy privarok so spekacikom ;) a na zajtra ani neviem.. Asi si spravime steak ;)
@jenie123 zhruba 25 a 20 kilo 😀 tlstoska 😀
@majusa4444 🙂))

@angie267 tak zdravy sme nic sa nedeje 🙂 a tak po veciach budem pokukovat a pripravovat az po tridsiatom tyzdni 🙂 dovtedy mam casu 🙂