Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@weirdo jj, vahu uz davno neriesim, ved ked som pozerala do tabuliek, tak este stale sme v norme... starosti s prdikmi uz pominuli a grcne si uz len tak raz za tri dni, takze teraz sme dost spokojni... navyse aj dobre spava, skoro celu noc... a vie uzasne komunikovat... no co viac nam chyba ku stastiu??? 🙂
@ellysa ja z tej tvojej Olivky nemozem, ona ma tak nadherne tie vlasky,mne sa velmi pacia deticky, co maju taketo vlasiskaaaa, velmi je podarena 😵 😵 😵
@hori Lucka ma aky zlatunky smajlicek aj ostatne deticky, nadherne su a ako rastu, kde su uz tie nase male spuntiky? 😵
@sofinka2009 tak to mi je luto, drzim palce, aby si to ukocirovala s mlieckom a nemuseli ste prikrmovat
@katka512 ahoj, jeeej ake su suprové kde si to nasla, posles mi prosím link, dakujem 😉
@monline Ahoj Monline, som rada, ze tak krasne priberate, maly D 🙂 anko je krasnucky🙂
@hori - veru aj nam sa upravili prdiky a aj kakanie, kaka kazdy den, co sme sa aj 6 dni nemohli....
Rano mi takto pasol krasne ovecky Danko, viete, ako som pisala, ze ma krcny sval skrateny a nechce dvihat hlavicku....tak dnes sa predviedol krasne, tak som ho vybozkavala 😵 😵 😵 Musim sa s vami o to podelit . (len neviem, preco ma taky cerveny nosik na tej fotke z mobilu - ten bol po ruke )
@mojalili no krasne pasiete krasne....a co ste oslavovali? 😀 ze ma taky cerveny nostek? 😅 ale nie to asi z namahy.... 😉
@mojalili krásne dvíha Danko hlavičku...a ten nosík iste zaryl do deky, preto je červený...čítala som, že ste boli v nemocnici..chúďatko maličké už musel podstupovať operáciu..nebolí ho rana? znáša to dobre? a čo vám pomohlo na prdíky a kakanie? vyzerá to, že u nás to začína byť horšie teraz, zatiaľ si pomáhame rektálnou trubičkou a dávam mu kvapky Infacol na koliku...
@mirka12011 krásna princeznička
ahoj dievcata... som uplne, že unavená po včerajšku... ale mame absolvovaný krst... všetko dopadlo super...mala krst prespala...ale predtým musela absolvovat rektálnu rurku, gélik na brusko, kvapky espumisanu, no nič sa nemohlo nechat na nahodu... mica jačala pred krstom celé doobedie...krst prespala a po krste pokracovala v plakani... 🙂))
prajem krásne ránko, neodplavilo nás🙂
@fatimuska dobre ranko tie zaplavy to uz je naozaj sila ☹
@bubina1 moj tiez skoro cely krst prespal, ale pred koncom sa zabudil a spustil taky orchester, ze knaza vobec nebolo pocut 😀
@mirka12011 nadherna je uz musime zajst aj s monky na prechadzku 🙂 chcela by som vidiet vase kocky nazivo 😉
@cmuky82 no jasne mozme zajst aj na kavu ci caj ako ked sme boli tehule 😉
@cmuky82 no teda on ma uz aj botasky? fesacik
dievcata, ake krasne deticky mate 😵 naozaj velmi kvalitna odroda v nasej teme 😀
@lienocka15 Ahoj hod si do googlu richkids a potom klikni na eshop 😉
Kočky do kedy ste mali v hlbokom kočíku detičky?
Kocky uz ste rozmyslali ake fusaky budete kupovat na zimu??? 🙂
@flamenga riadny chlapisko je z neho🙂
@takyna JA som prvu dcerku mala v 4. mesiaci uz v sportovom ktory sa dal polohovat na lezato (JANE POWERTRACK), ale Danko ma riadny hlboky kocik, tak v nom vydrzi do buduceho roku.....
Dnes som si vymenila u rodicov kocik za kocik po LILI, sice je v nom z Danko natrieskany, ale ideme buduci tyzden do Bojnic a lahsie sa tento sklada, a vidim, ze mu je tam este dobre, ale o taky mesiac sa veru do neho nevprace 🙂

@weirdo Je velmi dobrucky, ale dufam, ze ho dnes neprechvalim, aby nebol od zajtra ako cert. 😀 😀 😀