Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123 ty kokos ze zadarmo u nas v Ma platime aj materske centrum teda vstup. Tak to potom treba vyuzit a este k tomu je to prospesne pre dieta. Juj tak je mala chora nech sa cim skor uzdravi. Moje kocky nemavaju teploty v tom su po mne ani ja nemam teplotu pri chorobe. My davame tuto mast lebo to ma aj suche a take drsne a ona je velmi masna. Skusila si fenistil kvapky?
Ahojte kocky no konečne som sa sem dnes dostala muž maľuje tak je to tu jak po bombe.baby nestaci že vstáva skoro tak poobede mi nespí ani hodinu a pol.
@angie267 koľko tí mala spi poobede?
@jenie123 jemine chudatko Stellka snáď bude čoskoro fit.
Ach baby dnes mi vedúce oznamila že sa nedá dať neplatené voľno tak musím dať vypoved ☹
@angie267 mam aj ja ten krem, tak som ju natrela.. Fenistil kvapky som jej tiez dala.. Ja viem inde sa za to plati a u nas nic.. Ako normalne cvicenie sa plati, len toto pre deti nie.. Mesto nas v tom podporuje a aj kupuju nove hracky.. ;)
@basa23 my spavame tak cca hodinku a pol.. V skolke ich budia pred druhou a kolkokrat zaspia o jednej, tak toho tiez vela nenaspia.. Ty si si chcela zobrat neplatene volno? Aj ja by som chcela vymalovat aspon detsku a aj kuchyna by sa zisla
@angie267 teda aj Nici je chora.. :( nech sa rychlo z toho dostane.. Ja som tiez nevedela a davala 3ml.. Ale vcera mi kamoska hovorila, ze sa pytala dr a mame davat 5ml.. Na tom nurofene neni nic pisane, len ze 2,5.. Tak som jej vcera supla 5ml.. dnes je uz Stellka bez teplot a kaslu.. Dnes bolo u nas krstniatko a v pohode sa hrali a ked prisli domov, dostala teplotu a zacala vracat, ja sa len modlim, aby to nebola crevna.. :(
@jenie123 inak kamaratke tiez detska povedala ze mame davat 5ml ja som sa bala dat tak vela. Uvidime co bude zajtra ja myslim, ze tiez to bude virusove nieco, inak boli sme u doktorky vo stvrtok a predpokladam ze sme to doniesli odtial lebo presne s tymto tam boli deti. A to krsniatko teplotuje?
@angie267 ano, teplotuje.. Najskor som sa zlakla, ze sme ju my nakazili, ale ked zacala vracat, tak teraz neviem.. Tak to ste si doniesli urcite od doktorky.. My sme si to doniesli asi z cvicenia.. Bola tam jedna baba s dievcatkom a to malo den pred tym 39, ale ze jej nic neni a tak prisli.. Inak mast nam zabrala, ruky ma uz pekne.. ;) este, ze ta tu mam ;););)
Dobre ranko kocky.ako po víkende?mi sme chorý kašle a sopli zatiaľ teplota neni snáď ani nwbude.nedávno sme boli chorý ☹ a k tej práci nemam kde dať Vivi 2,5 mesiaca tak musím dať vypoved lebo v robote to nechápu že nemám kam dať dieťa.no snes sme vstávali o pol 6.a včera budíček že 4 45 ☹
@angie267 malujeme obyvacku kým dojde nová sedačka nwch už je to ok.a ty máš kam sa vrátiť do práce?
@jenie123 ako stelka este ste chorý?
Dobre ranko kocky.. 🙂)))
@basa23 Stellka je uz v pohode.. dnes som ju este nechala doma, od zajtra ide do skolky.. 🙂)) teda aj Vivi je chora, tak nech jej to rychlo prejde.. teda vy mate budicky.. my sme vcera Stellku budili o 8 a dnes vstavala o pol 8.. tak potom jasne, preco musis dat vypoved a do skolky sa asi moc v BA neda, ze? U nas to je zo skolkou podobne.. vela deti nahlasenych a malo miesta.. :(
inak my smo boli cely vikend doma a chodili k nam navstevy.. aspon tak, inak by nas doma piclo.. dnes idem ku kadernicke, tak sa tesim, konecne nove haaaaro.. inak baby aj u vas pada sneh?
@majusa4444 ako sa mas? Chlapci posluchaju a co babatko?
@jenie123 ahoj. Chlapci dobre. Boli sme u mamy od stredy ale už sme doma a mathias v škôlke. Už chodí krásne do škôlky a edusko doma pozera rozprávky. Bábätko už treti deň cítim 😉 je to úžasné take vlnenie občas 😉 dnes som začala 17 tt. Zajtra mam poradnu.letí to rychlo
@majusa4444 jeeeeee, super.. 🙂)))) aj mna caka tento tyzden poradna a odber.. som zvedava na vysledky.. aj mne tento mesiac akosi uletel.. uz sa tesim az krpca uvidim.. teraz ani neviem, skusala si tu sodu bikarbonu?
@jenie123 skúšala 😉 ale je to blbosť 😉
@majusa4444 co ti vyslo? 🙂)) ja ked som to hovorila manzelovi, tak sa strasne smial.. 🙂 nebudem to radsej ani skusat 😉
@jenie123 no nepenilo čiže baba ale neverím tomu 😀 je mi to jedno úplne. Za mesiac budem mať ultrazvuk s tam sa dozviem.
@majusa4444 uvidis na ultrazvuku.. 🙂)) chlapci sa uz tesia na surodenca? Mala nosi malu babiku a chova ju a hovori, ze mam taku istu v brusku.. 🙂 zlata.. 🙂
@jenie123 oni to majú v pazi zatiaľ 😉 ale minulé edinko si dal loptičku pod bruško prišiel za mnou a vraví za mam tam bábätko pohladkaj 😉 take milé to bolo.
@majusa4444 zlaty.. 🙂)))
@jenie123
@majusa4444
@basa23 ahojte koceny ako sa mate? My stale trcime doma, nici ma stale zvysenu teplotu a zacal k tomu aj kasel, zajtra je tu konecne doktorka tak zabehnem k nej. Inak mame doma uz ponorku esteze uz dnes aj slnko vykuklo tak sme sa vytesovali 🙂 ale do rana nam pekne aj sneh pripadol skoro ma piclo ked som musela ist odrhnat 😠 ja cchem uz teplo, slnko a zbavit sa zimnych bund.
@angie267 mame sa super... len tu u nas sa rozbehla crevna chripka, tak sa bojim, aby sme ju nechytili.. to ti verim.. ja ked som teraz takto doma az sa vytesujem ked mozem ist medzi ludi a pokecat.. dnes som bola na poradni.. vsetko vyzera v poriadku, krpec pekne rastie.. 🙂))) aj ja chcem teplucko.. 🙂))) Nici je este chora, chudatko.. tak nech dobre vybavite u doktorky..
@angie267 mame sa super..deti zdrave male v brusku sa uz hmiri 🙂 prezivam vcelku stastne obdobie .. od zajtra ma mathias prazdniny az v stredu ide do skolky tak bude sranda .. uz mam pekne velke brucho 🙂) leti to rychlo... sak za pat mesiacov uz porodim.. deti chcu aj s chlapom sestricku...ach jaj a ked to bude chlapec hadam ich namotam na neho.. inak meno mam pre dievca..jednoznacne Nela alebo Natalka.. jedno z toho..pre chlapca nemam ani sajnu... nic sa mi nepaci.. to bude tazke.. koncom aprila by som mala mat uz ultrazvuk sa hrozne tesim na pohlavie 🙂) a ked ne vyckam do porodu 🙂
@majusa4444 jeee tak pekne si krpec uz aj kopka, mas krasne mena pre dievcatko, neboj budu radi aj dalsiemu chlapcekovi, ja by som do porodu nevydrzala. A co ides na 3D?
@angie267 nejdem na 3D je to drahsie pre nas a radsej investujem peniaze inde 🙂 sak budem muset vydrzat ak sa neukaze 🙂 ale to bude teda fakt tazke 🙂)
@majusa4444 to ano su fakt tie 3D drahe, kamoska ma termin presne ako ty a pojde az do Hlohovca na 3D, ja som bola na morfologickom v Ruzinove ale aj to bolo drahe jak slak 😠
@jenie123 ty jani pojdes na 3D? no super tak hod fotecku nech krpca vidime aj my 😉
ja som taka napalena som uvarila dnes spenat sak by sa aj patrilo a nikto ho nechcel okrem mna obedavoat, a nici ta ked videla co to ma v tanieri ani len neokostovala 😠
@angie267 ja som dnes spenat nerobila.. mala ho mala v skolke, manzel v robote a ja som si so sestrou spravila rychle spagety.. dnes mi pomahala s tortami.. a Stellka v skolke tiez najkor nechcela a potom ho zjedla.. a minule mi vyjedla z neho len vajicka a ostatne nechala.. a ja ho mam tak rada.. zajtra bude rybka.. 🙂 neviem ci pojdem, este som nad tym nerozmyslala, ale asi ano.. bola som aj pri malej u nas v Holici, stalo to vtedy 30€ a teraz som pocula, ze ju to je za 50€.. co je aj dost..

@angie267 aj ja som rada, ze take nieco tu mame a dokonca zadarmo.. ;) plati to mesto.. ;) Stellka zacala v noci kaslat, celu noc mi preplakala a rano mala 38,5 teploty.. :( ostali sme doma, dufam ze jej to cez vikend prejde.. Tu mast tusim aj my mame, musim kuknut zaruku.. Fenistil mast nechce, ze ju stipe..