Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123 ale vstavala 6 30 nič moc klasika.jeeemine chorý ste skóre uzdravenie.no chvalabohu že sme tam netrcalu cez sviatky.akurát ted riešim predlzenie rodičovskej zevraj sa ro dá pri vivininej diagnize.ale šla by som aj tak do práce a Vivi di skoljy tak uvidim.nie nechodíme sibat boli tu len naši a svokrovci a oni. Jeh dali velkonocne
Baby tak mame anginu :(
@jenie123 skore uydravenie :(
@majusa4444 dakujeme.. Dufam, ze sa tomu vyhnem.. Nechcela by som byt marod :( vy sa mate ako?
@jenie123 zatial dobre..mathias mal od stvrtka prazdniny a zajtra uz ide do skolky.. boli sme na velku noc teda od soboty u maminy a tak pomaly.. uz mame auto.) konecne ,,, inak 14 tam ideme zasa nechces sa stretnut len tak? ak bude pekne hm? inak uz som pekne pupkata a pribrala som uz vela... ale uz sa ani nevazim ,.. normalne sa bojim.. este dva tyzdne a mam polku tehu za mnou.. strasne to uteka... dnes mi edino zaspal o siedmej som zvedava ako bude v noci spat.. a kedy rano vstane... uz chcem teplo teraz navecer sa zasa rozprsalo.. blaznive pocasie.. a neboj nechytis to od malej.. ja uz tiez nechytam choroby od deti.. len ked tak crevne virozy ale tie sme nastastei vyse roka nemali :D
@majusa4444 tak super, uz mate auto.. To teraz budete castejsie na zahori.. ;);) vies, ze by sme aj mohli dojst, teda nechcem moc dopredu slubovat, ale mohli by sme ;););) som na teba uz moc moc zvedava.. ;););) aj ja priberam, velmi mi chuti jest ;) ani nehovor, aj ja uz chcem teplo..
Ahojte kocky.. @majusa4444 @basa23 @angie267 tak ako vikendujete? My sme cely vikend doma.. tak nic moc.. ale vcera sme mali super navstevu.. prisla k nam angie.. 🙂)))) a baby sa pekne vyhrali a dokonca sa Nici ani domov nechcelo ist.. strasne zlata bola.. 🙂)))
@angie267 ako vam oslava dopadla? A torta sa pacila?
ahojte baby 😉 tak my vikend super 🙂
@jenie123 Jani torta bola viac ako vynikajuca, nik co tam bol lepsiu nejedol a to hovorim vazne. Bola este jedna dobosova ale tu ani nikto nechcel zato tu tvoju brali aj duplo 😉 mnam este mam zabalenu aj doma tak sa tesim k telke jak ju budem tlacit 😝 😀 😀 svokra bola unesena ako vyzerala velmi sa jej pacila 😉
a navsteva u vas bola tiez na paradu a baby boli perfektne a vidis nici ani problem nemala by u vas zostat 😝
@angie267 uz som to pisala aj na fb, ale aj tu ti to napisem.. ;);););) som strasne rada, ze sa pacila a aj ze chutila.. Tak zatial pribinacik nesklamal.. ;););) normalne sa mi bude lepsie spat.. 🙂 a Nici bola perfektna, ze ona ostane s ujom a tetou.. ;););) aspon vies, kde ju mozes nechat na varovanie.. ;) a o kolkej si isla na oslavu?
@jenie123 jaaj keby si videla vo vsetkych to nadsenie a este ked ju jedli ako ju vsetci chvalili, boli hlasky ze lepsiu tortu nikdy este nejedli a veru ani ja 😉 inak nici cele dni spomina le Stellka sem Stelllka tam 😀 😝 este ta ta choroba drzi teda... 😒 dnes som aj kamaratke odniesla kusok ochutnat a zjedla by jej aj za kybel ako jej chutila 😝
@basa23 ale nici neni az taka ze by s hocikym isla, no u Janky sa jej velmi pacilo 🙂
@angie267 tak super.. Stihla si to super.. ;);) to snad nie.. Len dufam, ze si to nedostala od nas.. :(:(:( to by ma moc mrzelo.. :( pomaly si chystam postavicky na vikend a dnes sa mi ozvala este jedna pani na tortu.. Tak ich mam 8.. ;););) tak to sa v nedelu poobede ani vidiet nechcem.. ;););)
@jenie123 ahoj tak stretko cez víkend asi nestihas ze? 😀 tak rada by som ds stretla.
@majusa4444 ahoj.. no este neviem.. kvoli tortam stiham, tie posledne odovzdavam v nedelu doobeda.. mala je uz zdrava a myslim, ze by sme mohli dobehnut.. ja ti dam este urcite vediet.. ved to aj ja by som sa s tebou rada stretla.. 🙂)))
@jenie123 tak v nedeľu poobede? Bolo by super 😀 by sa decká pohrali.
@majusa4444 hej, v nedelu poobede.. Kedy idete naspat do BA? Bolo by super, mohli by sa pohrat.. uz sme dlho doma a okrem Nici uz dlho nebola s detmi..
@jenie123 no tak v pondelok poobede ideme späť. Tak by sme sa tešili 😀 hlavne edinko. A porovname gulatost bruska 😉 ako sa cítiš? Stale dobre? Ja fajn len musím brať magneB6 lebo inak ma boli a tvrdne bruško. Inak ok. Super je ze už sa hýbe. Viem ze je ok 😀 konečne je krásne. Dá sa byť konečne dlho vonku.
@majusa4444 tak na mne u gulatost bruska asi moc neporovnas.. 🙂)), ze @angie267 🙂)) rano vyzeram normalne a vecer ako lepsie najedena.. :( aj pri malej to dlho trvalo nez sa mi brusko zagulatilo.. a co sa vahy tyka som plus 0,5kg.. to je super, ze uz babatko citis.. 🙂 ja este nic.. je mi stale fajn.. tak sa uz tesim, az ho ucitim, aby som vedela, ze je v poriadku.. aj ja sa tesim, ze je konecne slnecno, sice u nas aj prsalo, ale lepsie ako snezenie.. 🙂)) a az aj vies co to bude?
@jenie123 uzv bude asi za dva tyzdne 😀 tak som zvedava
@majusa4444 to aj ja.. ja idem za 3 tyzdne, ale myslim, ze este nebude nic vidiet.. ako sa to pekne cita, ze uz si v 20tt 🙂
No v 19+2 😀 uteká to rychlo.

@basa23 to som rada, ze ste uz doma.. 🙂 aspon na sviatky tam netrcite.. na sviatky? Ani nic.. mala zacala kaslat, manzel horuckuje.. dnes sme mali ist k nasim na obed a radsej sme nesli a doniesla som ich obed k nam.. 🙂 robili kvoli mne kapustu, tak som si ju musela doniest.. dnes ti dufam Vivi dlhsie pospala, ked sa uz menil cas.. 🙂
Baby aj chodievate s babami sibat?