icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
19. apr 2013

@angie267 tak parada.. ;););) budem ti drzat palecky.. ;););) ako sa ja poznam, bola by som strasne nervozna a vela by som toho nenaspala.. aj ja mozno nastupim buduci tyzden do prace, bude to sice len naa par tyzdnov, ale aspon chvilku zmena..

angie267
20. apr 2013

@majusa4444
@jenie123 dakujem vam baby 😉 ty tiez Jani a co budes robit? a co torty 😝

jenie123
20. apr 2013

@angie267 to pojdem len za maminu do bufetu.. Bude doma este mesiac, tak ze by som isla namiesto nej.. Pri tortach ostavam ;););) tento vikend ich mam len 5 ;););) pred chvilou sme sa vratili od svokry z oslavy, uspavam malu a musim jednu poschodovu dokoncit a na zajtra dalsiu..

angie267
21. apr 2013

@jenie123 aspon budes mat taku mensiu zmenu 😝 ze 5 😝 my sme boli dnes na vylete na bycikloch, jaaaaj uz ma rit boli, rano nevstanem 🙂 ale bolo nadherne vsetko je krasne na kvete a tej vone vsade, aj sme nasli telefon a pekne sme nim zavolali ne neprijate hovory a vratil sa tym majitelovi 🙂

jenie123
21. apr 2013

@angie267 ja som nasla tiez tento tyzden telefon v maxe.. bol pri croppe, tak som ho tam odniesla, dufam ze sa vratil majitelovi.. tak krasny dnik ste mali.. my sme boli krstniatku dnes gratulovat.. aj idete na to spievankovo? My sme vcera dostali listky, tak idemeeeeee.. 🙂

angie267
22. apr 2013

@jenie123 jani a kedy to prosim ta bude? ak to bude vikend mozno by sme isli, len kde sa daju kupit listky?

jenie123
22. apr 2013

@angie267 28.maja v utorok o 15:30.. tak to neviem ci ti vyjde.. listky sa daju kupit tusim v kazdom ticketportaly.. a z prace asi nic nebude.. dnes zaucaju druhu.. :( skoda, mna by uz zaucat nemuseli..

angie267
22. apr 2013

@jenie123 no skoda to by som nestihala 😒 keby to bol vikend tak by som isla. No teda tak nakoniec nepojdes, ale tak aspon sa mozes naplno venovat tortam 😝

jenie123
22. apr 2013

@angie267 tak to ano.. teraz ich mam pomenej, ale este sa urcite par ludi ozve.. 🙂 aspon si oddychnem a uzijem si slniecka.. 🙂))) skoda, mohli sme sa vidiet.. skoda, ze to neni cez vikend..

angie267
22. apr 2013

@jenie123 neboj o chvilu mas zas naval 😉 veru mohli sme tam byt spolu, no co skoda, teraz je mi to luto 😒
ja som pozerala zevraj ma byt od piatka vela teplo az k 30tkam 😝

jenie123
22. apr 2013

@angie267 co keby sme vas este prisli pozriet, nez nastupis do prace.? Vyskusame vasu novu trampolinu.. 🙂)))

basa23
22. apr 2013

Ahojte kocky ako sa máte?mi sme pomaly stale vonku jak je krásne 😉
@jenie123 ale sa ti darí s tortami len tak ďalej 😉
@angie267 fuuu neboj dobre bude zvladnes trocha zmena a kam ideš robiť?

jenie123
22. apr 2013

@basa23 mame sa super.. tak sa vytesujem zo slniecka.. aj my sme skoro stale vonku.. aj dnes po skolke pojdeme na preliezky.. zacala som robit poriadky s oblecenim.. vobec netusim kam to vsetko davat.. :( dakujem moc, strasne ma to bavi, co uz.. minula som sa povolania.. 🙂))

jenie123
23. apr 2013

Ahojte kocky.. @angie267 @basa23 @majusa4444.. ako sa mate? Ja som teraz prisla z poradne.. a uz mi povedala co cakame.. teda ak sa to nezmeni, budeme mat chlapceka.. 🙂))) sice myslela som si, ze budeme mat dievcatko.. ale som rada a manzel pomaly skakal od radosti.. 🙂))

angie267
23. apr 2013

@jenie123 ahoj jani, jeeee tak teda chlapcek tesim sa s vami, to je super bude parik 🙂 🙂 😉
@basa23 budem to musiet zvladnut, budem robit v jednej firme v malackach ako referent vstupnej kontroly 😝 normalne ako sa to blizi mam bruchabolenie 😒

jenie123
23. apr 2013

@angie267 dakujeeem.. to ti verim.. ja by som bola strasne nervoznaa.. uz sa ti to krati.. 🙂 aj ja tesis?

angie267
23. apr 2013

@jenie123 aj sa tesim aj nie, kvoli malej lebo mi bude za nou dlho, budem myslienkami stale doma, ale to tiez prejde casom 😝 veru krati sa mi to teda takto o tyzden 😝

jenie123
23. apr 2013

@angie267 boze, to naozaj.. uz mas len par dni volna.. uzi si ich.. 🙂))to ti verim.. aj bude chciet byt Nici u svokry?

angie267
23. apr 2013

@jenie123 jaaaaj ani nehovor ide na mna poriadna depka, uz nech mam par dni za sebou 😝 Tak bude musiet horsie budu rana ked nebude mm doma tak svokor bude musiet k nam pred piatou vzdy dojst ja musim byt na siestu v robote 😝 😝
Jani inak ja som rada ze budete mat chlapceka 😉

jenie123
23. apr 2013

@angie267 ja som sice tuzila po dievcatku, ale nevadi.. 🙂)) chcela som oliviu.. vobec nemam vymyslene meno pre chlapca.. tak to budete mat narocnejsie.. ale urcite to zvladnete.. a o kolkej budes koncit?

angie267
23. apr 2013

@jenie123 nu nu nu krasny chlapcek to bude, rychlo vybrat este meno, aj sa vam nejake paci? Budem koncit o druhej a okolo 14.45 som doma 😝

majusa4444
23. apr 2013

@angie267
@jenie123 ahojte..tak mala som morfologicky ultrazvuk a babo je zdrave a pohlavie zial nevidno.. bolo otocene ritkou a nevidel dobre :( ale nevadiiiiii... aspon bude prekvapenie :D mne je aj tak jedno co to bude a vecicky nachystam neutralne :D manzel by skakal od radosti keby to bola dcerka ale tak to sa rzkazat neda tak sa pripravuje ze je to chlapec aby nebol sklamany :D a ostatnym je to asi aj jedno.. dolezite je zdravie.. jani ja vobec neviem kedy mam zacat chystat vecicky.. policu v skini mam volnu robili sme velke poriadky.. ale vecicky nemam ziadne .. ani jeden kus.. mamina c som jej dala uskladnit ich tak ich pozicala jednej znamej co sa im narodila este minuly rok mala.. ale mala by to vratit.. lebo potrebujem uz popozerat kolko toho mam a co dokupit kedze cakam na jesen skor tak hlavne bodinka s dlhym rukavom a dupacky potrebujem.. a toho mam malo lebo chalani su letny :D no asi si budem muset svihnut .. cas leti velmi rychlo

jenie123
23. apr 2013

@angie267 ja vobec meno neviem.. Rozmyslala som nad Oliverom, ale kvoli priezvisku ho dat nemozem, Bruno a to mi manzel povedal, ze teply bruno.. A vies, ja chcem dat skor take nezvycajne meno.. Teda slovenske, len menej pouzivane.. Aby sa hodilo k Stellke.. Pri Stellke som chcela Matuska, ale tych je tiez akosi vela.. :(
@majusa4444 ja som vcera robila s vecami poriadok a akoby som to tusila, vyberala som pre babo neutralne a chlapcenske veci.. ;););) a tiez toho musim dokupit.. Este som vobec nezacala.. Stale si myslim, ze mam cas ;););)

jenie123
23. apr 2013

@majusa4444 a super, ze mate morfologicky za sebou, ja som sa dnes objednavala do brna.. Tak budete mat prekvapenie.. Asi by som to nevydrzala ;););)

majusa4444
23. apr 2013

@jenie123 ja to vydrzim :D tak rychlo to uteka a to prekvapenie na sale bude stat za to :D :D a ja uz v maji ked pojdem k mame musim ju pripravit nech to nachysta nech mozem povyberat :D nech uz to mam v blave
podla morfologickeho ma uz male 480g tak ma to potesiloze uz take velke xi

jenie123
23. apr 2013

@majusa4444 tak to ano.. uz ma pol kila.. mna dnes nemerala, az o mesiac a hned nato pojdem na ten morfologicky.. uz sa moc tesim.. tak to prekvapenie bude stat za to.. manzel byva pri porode?

majusa4444
24. apr 2013

@jenie123 áno bol pri oboch porodoch 😀

majusa4444
24. apr 2013

@jenie123 inak som bola s edinkom už na celkovej prehliadke u dr a ma 96 cm a 14 kg 😀 a chválabohu predkozka mu ide krásne pretiahnut 😉

jenie123
24. apr 2013

@majusa4444 my sme este neboli.. ale tiez som zvedava na jej miery.. 🙂)) manzel k porodu nechce ist.. boji sa.. 🙂)) a ja ho ani nenutim.. tak viem, ze ani teraz urcite nepojde..

majusa4444
24. apr 2013

Bude mať ako edino podobne 😀 šak sú rovnaký 😉 možno centimeter a kilo ma tvoja menej 😉 inak som zúfalá. Nevieme dojst na meno pre chlapca ☹