Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@majusa4444
@jenie123 dakujem vam baby 😉 ty tiez Jani a co budes robit? a co torty 😝
@angie267 to pojdem len za maminu do bufetu.. Bude doma este mesiac, tak ze by som isla namiesto nej.. Pri tortach ostavam ;););) tento vikend ich mam len 5 ;););) pred chvilou sme sa vratili od svokry z oslavy, uspavam malu a musim jednu poschodovu dokoncit a na zajtra dalsiu..
@jenie123 aspon budes mat taku mensiu zmenu 😝 ze 5 😝 my sme boli dnes na vylete na bycikloch, jaaaaj uz ma rit boli, rano nevstanem 🙂 ale bolo nadherne vsetko je krasne na kvete a tej vone vsade, aj sme nasli telefon a pekne sme nim zavolali ne neprijate hovory a vratil sa tym majitelovi 🙂
Ahojte kocky.. @angie267 @basa23 @majusa4444.. ako sa mate? Ja som teraz prisla z poradne.. a uz mi povedala co cakame.. teda ak sa to nezmeni, budeme mat chlapceka.. 🙂))) sice myslela som si, ze budeme mat dievcatko.. ale som rada a manzel pomaly skakal od radosti.. 🙂))
@angie267
@jenie123 ahojte..tak mala som morfologicky ultrazvuk a babo je zdrave a pohlavie zial nevidno.. bolo otocene ritkou a nevidel dobre :( ale nevadiiiiii... aspon bude prekvapenie :D mne je aj tak jedno co to bude a vecicky nachystam neutralne :D manzel by skakal od radosti keby to bola dcerka ale tak to sa rzkazat neda tak sa pripravuje ze je to chlapec aby nebol sklamany :D a ostatnym je to asi aj jedno.. dolezite je zdravie.. jani ja vobec neviem kedy mam zacat chystat vecicky.. policu v skini mam volnu robili sme velke poriadky.. ale vecicky nemam ziadne .. ani jeden kus.. mamina c som jej dala uskladnit ich tak ich pozicala jednej znamej co sa im narodila este minuly rok mala.. ale mala by to vratit.. lebo potrebujem uz popozerat kolko toho mam a co dokupit kedze cakam na jesen skor tak hlavne bodinka s dlhym rukavom a dupacky potrebujem.. a toho mam malo lebo chalani su letny :D no asi si budem muset svihnut .. cas leti velmi rychlo
@angie267 ja vobec meno neviem.. Rozmyslala som nad Oliverom, ale kvoli priezvisku ho dat nemozem, Bruno a to mi manzel povedal, ze teply bruno.. A vies, ja chcem dat skor take nezvycajne meno.. Teda slovenske, len menej pouzivane.. Aby sa hodilo k Stellke.. Pri Stellke som chcela Matuska, ale tych je tiez akosi vela.. :(
@majusa4444 ja som vcera robila s vecami poriadok a akoby som to tusila, vyberala som pre babo neutralne a chlapcenske veci.. ;););) a tiez toho musim dokupit.. Este som vobec nezacala.. Stale si myslim, ze mam cas ;););)
@majusa4444 a super, ze mate morfologicky za sebou, ja som sa dnes objednavala do brna.. Tak budete mat prekvapenie.. Asi by som to nevydrzala ;););)
@jenie123 ja to vydrzim :D tak rychlo to uteka a to prekvapenie na sale bude stat za to :D :D a ja uz v maji ked pojdem k mame musim ju pripravit nech to nachysta nech mozem povyberat :D nech uz to mam v blave
podla morfologickeho ma uz male 480g tak ma to potesiloze uz take velke xi
@majusa4444 tak to ano.. uz ma pol kila.. mna dnes nemerala, az o mesiac a hned nato pojdem na ten morfologicky.. uz sa moc tesim.. tak to prekvapenie bude stat za to.. manzel byva pri porode?
@jenie123 áno bol pri oboch porodoch 😀
@jenie123 inak som bola s edinkom už na celkovej prehliadke u dr a ma 96 cm a 14 kg 😀 a chválabohu predkozka mu ide krásne pretiahnut 😉
@majusa4444 my sme este neboli.. ale tiez som zvedava na jej miery.. 🙂)) manzel k porodu nechce ist.. boji sa.. 🙂)) a ja ho ani nenutim.. tak viem, ze ani teraz urcite nepojde..
Bude mať ako edino podobne 😀 šak sú rovnaký 😉 možno centimeter a kilo ma tvoja menej 😉 inak som zúfalá. Nevieme dojst na meno pre chlapca ☹

@angie267 tak parada.. ;););) budem ti drzat palecky.. ;););) ako sa ja poznam, bola by som strasne nervozna a vela by som toho nenaspala.. aj ja mozno nastupim buduci tyzden do prace, bude to sice len naa par tyzdnov, ale aspon chvilku zmena..