Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@majusa4444 tak uteka to.. ja som dnes 14+1 🙂
@basa23 tak to neviem.. zatial som dala najviac 6 a to mi aj sestra pomahala.. ale tak v pohodicke si budem robit a dufam, ze to pojde v pohode.. no, vobec ti nezavidim.. :( nech ta to coskoro prejde, neznasam bolest hlavy :(
Inak dnes som bola u doktora zo sebou, 2 tyzdne kaslem.. mam zapal priedusiek, ale nic mi nemoze dat, tak uzivam to co doteraz.. ale snad uz bude coskoro fajn..
@jenie123 zachvili budeme drzat vonave miminko :D som velmi zvedava na pohlavie
@basa23
@majusa4444
@jenie123 ahojte kocky 😉 tak ja som chora teda dost mam pocit viac ako pre tyzdnom, sa mi to vsetko vratilo asi as s urokami 😒 ale u doktora som nebola a vcera mi aj muz nadaval aby som isla ked ja ich nemusim. Tak jani mas teda zapal priedusiek uf mrzi ma to nech si coskoro fit, ja uz ani dychat nemozem 😠 tak a mam novinku zajtra idem na pohovor pracovny tak som zvedava ako to zvladnem este ked som aj chora jak das, musim sa poriadne nadopovat 😒
Barbor viem co je to bolest hlavy tiez uz treti den v kuse ma boli ale mna asi aj z tej choroby inak mavam aj migreny dost casto tak ta viem pochopit, mne zabera najviac Ibalgin ale to len utlmi ale vzdy lepsie ako nic, tiez mam pocit ze to jem ako lentilky 😒 Maji tak s Jankou sa moc este ani neporovnas jej bruseno je ete takmer ploche 😝 super ze sa stretnete inak nabuduce by som sa aj chcela pridat, co poviete? 😉
@angie267 no nabudúce sa musíme stretnúť vsetky tri 😀 bude sranda. A ja už mam iné brucho. Šak už som plus skoro 10 kg 😀 co už. Po pôrode pôjdu rychlo dole 😀
@majusa4444 rada ta spoznam a tvoje deticky tiez 🙂 este Barborka by sa mohla pripojit ale ved vy dve ste z Ba tak sa aj mozte lahsie stretnut hocikedy 😉 no pri troch detoch das dole mozno viac ako budes chciet 😝
@basa23 uz maaaam.. 🙂 www.najkrajsietorty.sk mrkni.. 🙂))) ale vies co, bola to aj makacka.. 🙂 v sobotu som spala 3 hod a v nedelu 4.. 🙂 ale tak nakoniec som v nedelu zalahla o 21 a hned aj zaspala.. 🙂))) a dnes som doma sama.. 🙂)) ako si to velmi uzivam.. 🙂)) musim si ale popratat, vela som toho cez vikend nepostihala.. akonecne teplucko, parada.. sa z toho vytesujem a zistujem, ze sa musim do okien pustit.. 🙂))) vy ste ako vikendovali?
@basa23
@jenie123 ahojte baby, je nadherne vonku uzivame si to 🙂 no ja som stale chora a iba sa to horsi, dnes som bola aj u doktora napisal mi dvoje antibiotika, jedny su az na mesiac - antialergen. A zajtra na vytery z krka a nosa + krv, je mozne ze mam v tele nejakeho bacila tak sa vyjadril doktor, ak nie tak ma vypise alergologiu 😒 Barbor pohovor dopadol zle teda akoze by ma zobrali ale je to praca na tri zmeny a prachy to ti radsej ani nenapisem takze nic z toho 😠 Jani tiez som videla torty posledne a musim uznat si proste uz profik a baby asi nevedia ze som aj ja mala od teba, tak baby bola nadherna a fantasticky chutila mnam este teraz sa mi slinky zbiehaju 😉 a idem kuk tu stranku co si dala link 🙂
@jenie123 no neni nadherna? 😉 pozerala som ten link mas tam uz dost vela tort, nadherna zbierka len tak dalej 😉 no uz som zacala s atb ale neviem ci mi nesedia lebo mam strasne krce a prehana ma 😒 ale vydrzim to. Snad mi to pomoze este aj oci sa mi k tomu pridruzili strasne ma bolia, stipu a mam ich cele opuchnute a cervene akoby som dva dni revala 😠
super tak uz chodi do skolky no super 🙂
@angie267 🙂 z lasky robena ;););) uz ich mam za sebou 71 ;););) pred chvilou mi volala Malej krstna a chvalila mi tie cigarety.. ;) chudatko male, tebe tie antibiotika davaju zabrat :( nenas to na nich nejaku alergicku reakciu? Dnes bolo tak krasne, boli sme s malou skoro cele poobedie vonku
@jenie123 uau pekne cisielko si uz stihla, sama chvala, tak to ma byt 😉 asi to bude na ne reakcia no nevysadim ich radsej to pretrpim chvilu nech mi to prejde. Aj dnes je krasne len u nas fuka silny vietor az tak ze sa nedalo byt doobeda ani vonku, poobede sa chystame do rakuska nieco pokupit.
@jenie123 ty si teda sikulka 🙂 Jani ja nastupujem do roboty sice este to nemam na 100% tak o par dni uz budem asi zarezavat 😝 aj mam normalne zmiesane pocity 😒 😒 tie cukriky je dost mozne ze boli kupene v rakusku no ja si ani nepamatam na ne a je super ze vam chutili 😉 veru trpim snad sa dam dokopy kym nastupim 😝
@angie267 teda.. super.. a nastupujes do tych malaciek? Tak to ti verim, ze mas zmiesane pocity po rokoch na materskej.. Tu som tie cukriky este nevidela a myslim, ze mali aj obal po nemecky.. aj si nakupila? My sme dnes boli len tak zlahka na nakupoch.. krstniatku kupit darcek k narodeninam a par malickosti..
@majusa4444 ako si dopadla u lekara?
@jenie123 ahoj.tak aj dnes som rano troska spinila tak som sa velmi tesila ze uz pojdem k nemu.. urobil len rychly ultrazvuk kukol len placentu ked spinim a ta je ok a ukazal mi aj ako bije srdiecko :D a potom ma vysetril a v pohode som zatorena nic sa nedeje.. tak neviem.. ked som sa ho pytala ze z coho ten krvavy vytok tak poedal ze sa mam viac setrit nenatahovat sa s nicim..ze je to tretie tehotenstvo a uz maternica neni taka pevna ako bola.. ze keby nieco nech pridem.. o tyzden mam morfologicky ultrazvuk sa tesim.. a poradnu az o mesiac
@majusa4444 tak super, som rada, ze ste v poriadku oba.. tak velmi som na teba myslela.. A aj si dvihala nieco tazsie? My sme dnes sadili zemiaky a radsej som si davala po menej, aby som tazke nenosila.. I ked kolko krat aj tazky nakup vlacim.. :(
@jenie123 praveze neviem či som dačo dvíhala. Ale som aktívnejši človek viac na nohách tak sa budem brzdiť. Edinka nosím v noci na rukách ked ho dávam cikat. Škrt môj už mi veľakrát vynadal ze nech ho zobudím ze pôjde oon ale nemám to srdce go budiť 😀
@majusa4444 musis sa trosku setrit.. i ked pri dvoch detoch je to asi aj nemozne..
Ahojte kocky no konečne som sa sem dostala.vkuse niekde lietame jak je pekné zajtra už idem nakúpiť klobúky 😉 aach baby už nevladzem tá Vivi je tak protivna žiadne hráčky nepozicia pazrava len by jedladla zbadá jedlo jedlo niekomu a konec ☹
@angie267 jeeej už máš prácu super držím palce 😉 Nici ide kedy do skoljy?
@jenie123 pozerala som stránku naaadherne 😉 pocuj Jani nebolia tá prsia ked si tehotná?
@basa23 aj my stale niekde behame.. Ked mame konecne slniecko, treba ho vyuzit.. ;) ved pockaj ako sa v skolke zmeni.. ;););) dakujeeem.. Spravili sme ju taku jednoduchu.. ;) prsia ma ani nebolia uz.. Na zaciatku trocha, aj sa zvacsili.. ;););) konecne mam ake take prsia ;) ale som neskutocne pazrava, mala by som sa trocha krotit
caute kocky 😉
@jenie123
@basa23
@majusa4444 tak od 1.maja sa hlasim medzi pracujucich ludi 😝 mam zmiesane pocity, bojim sa, tesim sa zaroven a to som zvedava ako budem reagovat vecer pred 😝
Super držím palce 😉
@angie267

Ahojte kocky ma ide už slahnut už tyzden ma boli kazdy deň hlava nwchapem z čoho ☹ stale len tabletky zerem :@ čo vy nové?
@jenie123 waaau 8 toriet no máš čo robit ale ty to zvladnes si už profi 😉
@angie267 a ty ako?dufam že niesi chora