Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
8. máj 2013

@jenie123 tak v praci sa pomaly ucim je toho mrte ak sa to vsetko ako tak do mesiaca naucim tak budem dobra 😝 nemam dnes ziaden plan pojdeme k nasim a hotovo, v tej Stupave je to pekne boli sme tam este davno a teraz to tam je uplne pekne vynovene vraj, tiez niekedy dame aj my tam vylet ale az bude krajsie. Jeee tretie tak gratulujem nech ste spolu stastni aj nadalej 🙂

jenie123
8. máj 2013

@angie267 dakujem.. tak sme zatial doma.. mozno poobede zbehneme niekam na besedu.. obe babky su chore, tak sa im chcem vyhnut 🙂))) a na zajtra robim svokre tortu.. a uplne ma dostala.. ze ci jej upeciem tortu len tak do prace, ze ona to nestiha kedze chodi do prace a pride domov o tretej.. 🙂)))) som si skoro cvrkla.. 🙂 ja to urcite stihnem, lebo len chodim do prace, mam malu, domacnost, dalsie torty na vikend a som aj tak trosku tehotna.. ale inak to v pohode stihnam.. 🙂))) stupavu sme odlozili, pockame si na krajsie pocasie.. 🙂 to ti verim, na zaciatku je toho strasne vela, chce to cas a ty to zvladnes.. a ako Nici so svokrom? Zvladli to?

angie267
8. máj 2013

@jenie123 ta tvoja svokra nema konkurenciu 😝 mrna jedna 😠 svokra dosla nakoniec aj zajtra rano dojde, no nici sa budi hned ako odidem a uz nechce spat a reve za mnou, chce to vsetko cas. Vies ako je mi rano strasne luto ked vstavam a pozrem na malu ako spinka, slzy sa mi tlacia do oci 😢

majusa4444
8. máj 2013

@angie267
@jenie123 ahojte..tak mame sa aj my fajn.. decka posluchaju..ja sa gulatim.. od 19 som tyzden v caroch..mohli by sme hodit stretko :D zasa som mala tri dni spinenie :( stale s tym mam kazdu chvilu problemy.. ale u gyn som nebola.. lebo ma to preslo a uz nic nemam,. a v utorok mam poradnu.. edinko sa tesi na babo stale ked vidi vonku nejake tak rozprava ze aj my budeme mat take :D ale ma problem s tym ze ho budem kojit.. to uz nie.. inak na vsetko ma dobre reakcie.. kojenie tak vnima urcite preto ze v oktobri bol odstaveny a pamata si to este.. a mathias sa tiez tesi.. meno stale nemame a este ani neuvazujeme.. len Natalia je ista inak chlapec nie..ja velmi tuyim po chlapcovi :D hlavne z praktickeho hladiska..dievcatu uz predsa nebudem davat veci po chalanoch len na doma :D to budem mmuset vymenit komplet satnik.. plus najstarsi rastie tak tomu uz vymenit satnik do skoly no to bude zaeracka xixiixixi chlapec by bol jednoduchsi 🙂)) konecne o tyzden uz edinkovi zlozime postel v detskej..uz ho vystahujeme zo spalne z postielky.. nech uz si zvyka.. aj ked maju poschodovu vrch este nevyuzivaju aj schody sme nedali..su divoky a bolo y zle.. az nenarodene bude mat tri pojde mathias hore a tak :D konecne krasne pocasie jaj.. konecne sa da chodit na dlhsie von konecne su chrobaci vonku a kadejaky hmyz a deti sa vyhraju xixixix :D

jenie123
8. máj 2013

@angie267 boze to ti verim.. :((( ja by som revala stale.. :(((
@majusa4444 super, ze sa mate super.. ja idem na poradnu az 21 a 20 na morfologiu.. male mi uz krasne kopka.. to je uzasne.. 🙂)) tak aj ja by som z praktickeho hladiska brala dievca, som zvedava ci nam chlapca aj v brne potvrdia.. 🙂)) aj mala sa tesi na babatko.. pocuva ho a rozprava co babatko prave robi.. 🙂 zlata je.. 🙂)

majusa4444
11. máj 2013

@jenie123
@angie267 mam mwno pre chlapca uz asi :DDDDD huraaaa....ale este zvazujem ci sa hodi k priezvisku.. je to Alexander :D :D co poviete ??

angie267
11. máj 2013

@majusa4444 pekne meno mate vybrane, moze byt 😉 a co dievcatko? ako sa bude volat?
@jenie123 zlata musi byt stelka 😉 neboj uleti to rychlo a hned bude poradna 😝
dnes sme boli na Mila pre mamu 🙂

majusa4444
11. máj 2013

@angie267 no mala som isto Natalku ale uz zvažujem Alexandru 😀 uvidím xi

angie267
11. máj 2013

@majusa4444 obidve su pekne ale skor pre mna Natalia lepsie, lebo z Alexandry by bola aj tak Saska

jenie123
11. máj 2013

@majusa4444 alexandra sa mi velmi paci.. ;) len mi mame dlhe priezvisko.. I ked tusim ani vy ho nemate najkratsie.. 🙂;);) a aj Alexander je super.. ;););) ja rozmyslam nad Filipkom.. Ale isto sa to este zmeni 🙂
@angie267 isto som sa ta to pytala aj minuly rok.. O ci ide? V skolke mali vystupenie ku dnu matiek a nasa mila Stellka sa hned na mna vrhla a vystupovat nechcela :( tak som isla aj ja medzi deti a ucitelky, aby si to odtancovala, co sa naucila..
Baby aky ste mali dnik..? Ja som dnes bola cely den v kuchyni a robila torty.. A to ich nebolo ani tak vela ako som sa dlho piplala s lietadlom :(

majusa4444
11. máj 2013

@jenie123
@angie267 no my hp máme dlhé Thüringer alebo Thüringerova 😀 a stale zvažujem či sa hodí. Veľa ľudí ze áno. Ale stale rozmýšľam. Ja som skôr za Nataliu ale aj Alexandra je krásne len viem ze z nej bude Saška a to ma odradzuje ☹

jenie123
11. máj 2013

@majusa4444 mne sa zasa viacej paci alexandra ;) a aj saska.. Mam tu kusok kamosku a hovorime jej sasa alebo sana 🙂;);)

majusa4444
11. máj 2013

@jenie123 Mathias je zamilovaný v škôlke do Sasky tak ze sasku chce iné nie. Môj ze alexandra je pekne ale bude ju volať Sandra 😀 ní tak chuda malé ked ja by som ju volala Alexandra xixi

basa23
13. máj 2013

Ahojte kocky no mi sme už od štvrtka doma ale doted somsa spamatavala z cesty.mali ame odísť vo štvrtok večer ale sli sme o deň skôr nakoľko mala začala zle dýchať.a báli sme sa lekárov na ukrajine tak sme sli do ba.ale žiaľ sme museli mať zastávku v budapešti na pohotovosti nech ju skontrolujú či zvládne cestu do vyrazili o pol 4 z ukrajiny a o pol 1 sme boli na kramároch nekonečná cesta.a baby som si všimla že pnemoalergologicky mi napísala di spraby kvôli predl rodič že ju neodporúča do kolektív zariadenia ☹ neviem čo robit
@jenie123 neboj Jani vsetko bude ok budem držať palce 😉 ako sledujem stale máš plnoo tort 😉
@angie267 takže máš čo robiť v praci neboj zvladnes dostaneš sa do toho.no pre Nici to musí byť ťažké ale zvykne si verím že tí to trhá srdce ked place

jenie123
13. máj 2013

@majusa4444 tak mate vybrane.. ;););) nemusis dievcenske riesit ;)🙂;)
@basa23 tort mam veru kazdy tyzden.. Na tento som mala este vcera 2 a dnes ich uz mam 4.. Ale mrzi ma, ze plno inych veci nestiham.. Vcera vecer som sa este musela pustit do zehlenia, uz sme si nemali ani co obliect :(:( cez tyzden v praci a piatok, sobota tortujem cely den a pomaly aj noc.. Ale snazim sa, aby som aspon nedelu oddychovala.. ;););) teda a ako bolo na ukrajine? Ty si aj chcela s malou ostat na predlzenej materskej, tak ti to aj vyslo.. ;);) chudatko Vivi ma zavedene s tym dychanim.. :(:( nepomohlo by jej more ci nejake kupele?

basa23
15. máj 2013

@jenie123 och máš toho teda veľa tu poviem setri sa trošku 😉 ale kde to mi len doktorka na kramároch napísala dnes to šiel muž oddniest az papiere tak uvidim či schvália.ja chcem ísť do práce a aj malú dať do škôlky.ale hneď nepijdem do práce uvidim či naozaj nebude prenu zlw ten kolektív a pak s ňou ostanem doma.pri predlzenej rodič.po novom môžeš robiť a dieťa chodiť do škôlky.na ukrajine supeeeer.v lete tam chceme ísť s tou kamoskou na 3 týždne. .a čo Stellka ako v škôlke?

jenie123
16. máj 2013

@basa23 v skolke super.. ;););) uz je z nej velka skolkarka ;););)
Babule, ja mam taku radost.. Dnes mi sestra povedala, ze cakaju babatko.. ;););) po 3 rokoch snazenia a sa im to podarilo ;););) budeme spolu tehulkovat ;););)
@majusa4444
@angie267 a ako sa inak mate? Ja som prave v robote a dnes mam este spravit 2 torty.. Tak mi to dnes ubehne a zajtra uz piatok a v pondelok ideme do brna.. ;) velmi rychlo mi to ubehlo.. ;););) potom na nas myslite, nech je krpcek zdravy..

angie267
16. máj 2013

@basa23
@majusa4444
@jenie123
@jenie123 caute kocky 🙂 mame sa fajn akurat v robote mam toho dost no snazim sa zapadnut. Unavena chodim riadne, rano ked mam vstat ma slak trafuje inak v poho 😝
@jenie123 jani to je super sprava konecne sa im to podarilo dlho cakali veru. Veru ti to ubieha, jasne ze budem na vas mysliet a neboj drobec je urcite zdravucky a pekne budete spolu kocikovat 🙂 Jani nebola si nahodou niekedy v skalici na batovom kanali? My chceme tam ist na vylet len neviem co a ako a hlavne kolko to stoji.

jenie123
16. máj 2013

@angie267 boli sme tam minuly rok a ceny vobec neviem.. :( my sme sa tam boli len kuknut, na lodkach sme neboli.. len neviem, ci sa to neobjednava dopredu.. skusim sa popytat a dam ti vediet.. dakujeeeem.. aj ja si myslim, ze je zdravy 🙂)) s tou pracou ti verim.. ja som na tom celkom podobne a nohy ma bolia neuveritelne.. :(((

basa23
20. máj 2013

Ahojte kocky aky ste mali víkend?mi smw boli na deckej oslave bolo súper.baby zázrak Vivi este stale spi a to je 7 hodín 😉
@angie267 to ti verím to vstavanue vôbec sa nato netesim ☹
@jenie123 budeme myslieť daj paj vwdiet ako si dopadla.jeej súper sestre sa to konečne podarilo

angie267
20. máj 2013

ahojte baby, tak ja mam zahajeny dalsi pracovny tyzden 😝
@basa23 no vidis tak spi predsa aj dlhsie 😉 my sme boli v sobotu v Senci v aquaparku kupat a bolo velmi dobre, vcera sme boli na vystupeni synovca pozriet zo skolky mali ku dnu matiek, Nici ani nedychala pritom 🙂
@jenie123 Jani cely den myslim na vas ako ste dopadli, vsetko v poriadku ze ano? Nakoniec sa Skalica nekonala, najprv musim pozistovat ako to tam funguje.

jenie123
20. máj 2013

Ahojte kocky.. @angie267 @basa23 @majusa4444 tak dnes sme boli v tom brne.. doktor nam vsetko popozeral a skontroloval a zistil, ze cakame zdraveho chlapceka.. 🙂))

angie267
20. máj 2013

@jenie123 ja som to vedela Jani, juj ako mi odlahlo 🙂 tesim, tesim velmi 😉 😉 skvela sprava a mozem ist spat 😝 🙂 taaaak a teraz sa uz len tesit a meno este vybrat 😝 😉

jenie123
20. máj 2013

@basa23 vikend? V sobotu sme boli na oslave a v nedelu sa boli kupat.. dnes sme si s manzelikom urobili vylet, zaplatili dovolenku, dozvedeli sa super spravu.. nic lepsie uz ani nemoze byt 🙂)) tak pekne ti potiahla.. 🙂 len, aby jej to vydrzalo.. 🙂
@angie267 v senci sme uz dlho neboli.. tak ste mali super vikend.. 🙂)) dakujem, ze si myslela.. 🙂))) tak som sa bala a vsetko super dopadlo.. 🙂)) bol tam jeden par.. mal zle vysledky, aj sono zle dopadlo a to pozerali viacero lekarov, nakoniec aj na odber isli.. :((((

jenie123
20. máj 2013

@angie267 tak meno veru netusim.. ale povedala som si, ze si urobim radost a krpcovi idem objednat nieco na oblecenie.. 🙂)) konecne.. 🙂))

basa23
22. máj 2013

Ahojte kocky no to spanie bolaa náhoda. :@
@jenie123 jeeej super teším sa že je vsetko v poriadku 🙂 a. Kam idete na dovolenku?
@angie267 v senci som uz son sto rokov v aquaci nebola musím tam ísť dokonca mam od mami 2 voľné vstupeenky z hotela 😉

jenie123
29. máj 2013

Ahojte kocky.. vobec nemam cas sem chodit.. ale este tyzden a skoncim v praci a konecne si cas najdem.. 🙂
@basa23 ideme do chorvatska, kusok od sibeniku..
@angie267 ako v robote? Uz si sa zapracovala?
@majusa4444 ako sa mate?
Kocky, pridam vam sem fotku z morfologie.. 🙂)) inak strasne mi chuti jest, ja sa na konci asi ani neodnesiem.. 🙂))

majusa4444
29. máj 2013

@jenie123 ahoj. My sa máme stale tak po starom. Dnes som bola na vyšetrení cukru. Edinko bol prvýkrát sám dve hodiny s tatinom. Ked som odchádzala plakal ale potom dá ukľudnil a bol celú dobu dobrý len párkrát sa na mňa opytal. Stale rozmyslam nad menami. Vaham či tie co mam nie sú moc dlhé. Ale všetkým sa páčia tak neviem. Este chvíľu mam čas rozmýšľať. Zatiaľ sa mi iné nepáčia ale tak uvidíme. Ja sa s jedlom krotim. Po šiestej pol siedmej už nejem. Lebo už mam 12 kg navyše tak už nemôžem. Jem trikrát denne. Ale hladná som aj teraz. Asi to zazenem pohárom mlieka. Inak už mam vecicky poukladané v skrini ale este neoprate. Chýbajú mi len látkove plienky a zavinovacka s este overaliky na spanie. Veci mam len 56 až 62 a nie veľa. Zbytok sa poriesi až bude jasné po pôrode pohlavie. Šak najmenšie veci oblečie dva mesiace určite 😀 boli sme na záhorí u mamy tyzden ale neozvala som sa lebo som mala zapálené prinosove dutiny a decká trochu soplili. 15 júna tam idem na tyzden tak by to už mohlo vyjsť. Už nebudeš robiť tak aj budeš mať viac času. Nemôžem tomu uveriť ze mathias ide už len mesiac do škôlky s potom prázdniny a potom sup školka škola a novotodenec. Bude veselo a veľmi sa tesiiiim. Hlavne na pohlavie preto sa teším na pôrod. 😀

basa23
30. máj 2013

@jenie123 ahoj np je tu mrtvo v poslednej dobe.ted máte toho dosť aj angie v praci asi.jeeej kraasna foto 😉 aj mi sa chystáme na dovolenku ale len tak že pár dni pred odjazdom niečo najdeme

jenie123
30. máj 2013

@majusa4444 to bude aké prekvapko.. Ja by som to nevydrzala.. ;););) My máme 100% potvrdeneho chlapca.. I keď vždy je možnosť, že to bude baba.. Ja už nakupujem chlapčenské veci.. Neutralne som si odlozila po malej ;) aj kupujes nový kočík? Či budeš mať po Edinkovi? Ja si na tímu nechavam po malej - mala hnedý a na leto mu kúpim nejaký golfac.. Ja mam zatiaľ vybraneho Filipka, ale všetko sa môže zmeniť.. ;) aj mňa čaká cukrovka a interné.. To mam hneď 2 dni zabite :(
@basa23 aj máte vybranu destinaciu? Či je to jedno, čo sa vám bude páčiť, to beriete?