dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Ahojte kocky no mi sme zas chorý zas obstrukcna a to ju mala pred 3 týždňami ☹ už ma z nej porazi :@ chvalabohu mám schválenú rodicovsku estw na rok 😉
@angie267 fuu máš teda dosť toho v praci mi ted skoro vstavame ako keby som chodila do práce 😉
@jenie123 chceme ísť do chorvátska ale niekdw len na začiatok hlavne nech tam máme stravu ostatné mi je jedno nech nemudim variť 😉
@basa23 aj my mame ubytko so stravou.. 🙂)) my uz ideme o 4 tyzdne.. tak sa vytesujem a dufam, ze sa to pocasie umudri a bude teplo.. ale nie.. :( uz zasa? Tusim sa toho nezbavite.. a super, ze to mas schvalene.. 🙂))
Baby, tak dnes som bola naposledy v praaaaci.. uz sa tesim ako si oddychnem a poupratujem.. 🙂))))
Ahojte kočky.. @basa23 @majusa4444 @angie267 ja sem vôbec nestiham chodiť a písať.. Ako sa máte? Čo nové? My sme dnes zahajili kupaciu sezonu.. Zajtra ideme opäť, v tom teple sa na byte nedá fungovať.. :(
caute baby, ani ja Jani nic nestiham, tiez sa uz kupeme v plnom prude 😉 A nasa herecka ma dnes krasne 3 rocky 🙂
@jenie123
@basa23
@majusa4444
Neak to tu upadá ☹
Baby poradte,nakukla som sek vam,lebo idem po radu,kedze vase deticky uz maju 3rocky, Mali bude mat 12 jula 3roky a chcela by som ist na neplatenu rodicovsku ,neviete kde mam ist ako prve a ake doklady mam zobrat????dakujem
Ahojte kočky.. @basa23 @angie267 @majusa4444 tak ako prazdninujete?.. My sme boli na dovolenke, tak rýchlo to utieklo.. :( V piatok pred odchodom mi volali zo skolky, že mala zvracia.. Tak sme si boli rýchlo pre ňu.. Opäť bola v skolke brušná chripka.. :( A aj sme s ňou odisli na dovcu.. Našťastie v pohode, len ja som to tam jeden deň dostala, tak sme boli skoro celú dobu na siete.. :( ale inak bolo super..
@pepppe už je asi neskoro, už to máš vybavene? Ja si myslím, že musia ísť s nejakým papierom od lekárky a asi na socialku.. Ale viac by ti povedala asi @basa23.. Ona si chcela predĺžiť materskú..
@majusa4444 ako tehulkujes? Minule som videla fotky zo zoo, máš kraaaasne brusko.. Jeeee a oneskorene ti prajem všetko najlepšie.. ;););)
@jenie123 ahoj 😀 tak bruško už mam riadne. Prazdninunujeme pomaly doma chodievame na malé vyletiky aby sa deti nenudili. Aj k vode ale ja som len na deke 😀 dnes idem k mamine do carov. Môžeš ma prist zajtra mrknut? Porovnáme tvoje mini a moje riadne pupcisko 😀
@majusa4444 ahoj.. no skoda, ze som to nevidela skor, isla by som vas kuknut a porovnat si brusiska.. i mne zacalo rast, konecne si zacali aj ludia vsimat, ze som tehotna.. 🙂)))
@pepppe ja si myslim, ze na neplatenej mozes ostat do 6 rokov dietata.. len by som sa este informovala na zdravotnej.. aby si tam nemala nedoplatky..
@basa23 ahooooj.. ano, uz sme po dovolenke.. v auguste pojdeme este na tyzden na chatu.. ale inak doma.. mala chodi do skolky a ja stale tortujem.. vobec nemam na nic cas.. :( a kedy idete do chorvatska? Ja som chora, kaslem, smrkam.. katastrofa.. aj Stellka kasle.. zatepluju nam cinziak, tak vsetok bordel mame v byte.. :( ani vetrat sa poriadne neda.. jejda, to muselo byt kriku a bolesti.. chudatko male..
@jenie123 to je súper že máš stale toľko objednávok každé euro sa zíde 😉 mi ideme niekedy v auguste ale nevien kedy to len tak na rychlo kedy si zmyslime 🙂 bo čakáme na jedných kedy pôjdu. Stellka nemá v lete zavretu škôlku aspoň na mesiac?tak sa skoro uzdrav aj malinka.čo je s angie sem už nechodí že?
@basa23 ved to, kazde euro je dobre.. a aspon mozem prispiet niecim malym do domacnosti.. hej, posledne 3 tyzdne augustove je skolka zatvorena.. tak so budeme prazdninovat.. 🙂)) chystame sa na tyzden na chatu a asi si spravime vylet do ba ako minuly rok.. zakial je krpec v brusku.. 🙂)) s Angie som sa rozpravala este pred dovcou, ze nema vobec cas sem chodit, robota, domacnost, teraz este prazdniny.. ma toho dost..
@jenie123 kočík aj golfac mam nove po edinovi. Ten sa vozil len do 15 mesiacov takže to je ako nove.