Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

majusa4444
30. máj 2013

@jenie123 kočík aj golfac mam nove po edinovi. Ten sa vozil len do 15 mesiacov takže to je ako nove.

basa23
3. jún 2013

Ahojte kocky no mi sme zas chorý zas obstrukcna a to ju mala pred 3 týždňami ☹ už ma z nej porazi :@ chvalabohu mám schválenú rodicovsku estw na rok 😉
@angie267 fuu máš teda dosť toho v praci mi ted skoro vstavame ako keby som chodila do práce 😉
@jenie123 chceme ísť do chorvátska ale niekdw len na začiatok hlavne nech tam máme stravu ostatné mi je jedno nech nemudim variť 😉

jenie123
4. jún 2013

@basa23 aj my mame ubytko so stravou.. 🙂)) my uz ideme o 4 tyzdne.. tak sa vytesujem a dufam, ze sa to pocasie umudri a bude teplo.. ale nie.. :( uz zasa? Tusim sa toho nezbavite.. a super, ze to mas schvalene.. 🙂))
Baby, tak dnes som bola naposledy v praaaaci.. uz sa tesim ako si oddychnem a poupratujem.. 🙂))))

basa23
7. jún 2013

@jenie123 ooo to už idete čo chvíľa.mi ideme končím júna natu ukrajinu tak nám jediné az c auguste vycgadza dovolenka.och moje dieťa stáva posledné 2 týždne 5 30 slahne maaaaa :@

jenie123
9. jún 2013

@basa23 ukrajina sa vam tusim zapacila.. 🙂))) veru, ideme co chvila.. 🙂)) rychlo to utieklo.. a som rada, ze sa aj oteplilo.. konecne si uzivame slniecka.. 🙂)) my vstavame teraz tiez skor, ale nastastie spi dlhsie ako vivi.. o 6:30..

basa23
10. jún 2013

@jenie123 hej zapáčila sice je tam chudoba alr milsia ľudia.oooch dnes vstavala o 5 10.noo konečne teplo bolo už načase 🙂

jenie123
10. jún 2013

@basa23 teda, vy mate budicky.. :( o kolkej ti chodieva spavat naobed?

basa23
11. jún 2013

@jenie123 na obed chodí spavat tak 12 20.a potom spi aj 3 hodiny lebo dospava.

jenie123
18. jún 2013

Ahojte kočky.. @basa23 @majusa4444 @angie267 ja sem vôbec nestiham chodiť a písať.. Ako sa máte? Čo nové? My sme dnes zahajili kupaciu sezonu.. Zajtra ideme opäť, v tom teple sa na byte nedá fungovať.. :(

angie267
19. jún 2013

caute baby, ani ja Jani nic nestiham, tiez sa uz kupeme v plnom prude 😉 A nasa herecka ma dnes krasne 3 rocky 🙂
@jenie123
@basa23
@majusa4444

jenie123
19. jún 2013

@angie267 gratulujeeeem moc.. 🙂)) my o par dni tiez.. 🙂 co Nici dostala?

basa23
21. jún 2013

Ahojte kocky mi nové ani nič yiez sem moc nechdim buď sme pri vode alebo u kamosky v bazéne nech už skončia tiw teploty.och a mi v tychto teplacg musíme chystať na zajtrajšiu oslavu Vivi ☹
@jenie123 ako zvladas tehotenstvo?už to je za rohom 😉
@angie267 dodatočne gratulujem Nici 😉

jenie123
21. jún 2013

@basa23 aj máme zajtra a pozajtra oslavu ;););) čo ste Vivi kúpili? Tehotenstvo super, ja pomaly ani neviem, že som tehotna ;););) teraz sa na byte neskutocne pecieme.. :( Teda hlavne ja teraz pri tortach.. To je neskutocne teplo..

basa23
22. jún 2013

@jenie123 tak to tí verím koniec sveta ked varím a to dnes sa teda net zatiaľ som jrj kúpila len takú tašku v. Sponky a takú sadu dp piesku.mi netusime čo kúpiť ked vše ma.cp ste kúpili Stellke?esim kopec ľudí a musím vyvarat odpadnem :@

basa23
27. jún 2013

Neak to tu upadá ☹

pepppe
30. jún 2013

Baby poradte,nakukla som sek vam,lebo idem po radu,kedze vase deticky uz maju 3rocky, Mali bude mat 12 jula 3roky a chcela by som ist na neplatenu rodicovsku ,neviete kde mam ist ako prve a ake doklady mam zobrat????dakujem

jenie123
12. júl 2013

Ahojte kočky.. @basa23 @angie267 @majusa4444 tak ako prazdninujete?.. My sme boli na dovolenke, tak rýchlo to utieklo.. :( V piatok pred odchodom mi volali zo skolky, že mala zvracia.. Tak sme si boli rýchlo pre ňu.. Opäť bola v skolke brušná chripka.. :( A aj sme s ňou odisli na dovcu.. Našťastie v pohode, len ja som to tam jeden deň dostala, tak sme boli skoro celú dobu na siete.. :( ale inak bolo super..
@pepppe už je asi neskoro, už to máš vybavene? Ja si myslím, že musia ísť s nejakým papierom od lekárky a asi na socialku.. Ale viac by ti povedala asi @basa23.. Ona si chcela predĺžiť materskú..
@majusa4444 ako tehulkujes? Minule som videla fotky zo zoo, máš kraaaasne brusko.. Jeeee a oneskorene ti prajem všetko najlepšie.. ;););)

majusa4444
12. júl 2013

@jenie123 ahoj 😀 tak bruško už mam riadne. Prazdninunujeme pomaly doma chodievame na malé vyletiky aby sa deti nenudili. Aj k vode ale ja som len na deke 😀 dnes idem k mamine do carov. Môžeš ma prist zajtra mrknut? Porovnáme tvoje mini a moje riadne pupcisko 😀

pepppe
12. júl 2013

@jenie123 este nemam,dneska ma mali 3rocky 🙂idem na predlzenu ale neplatenu,tak sme sa rozhodli

jenie123
14. júl 2013

@majusa4444 ahoj.. no skoda, ze som to nevidela skor, isla by som vas kuknut a porovnat si brusiska.. i mne zacalo rast, konecne si zacali aj ludia vsimat, ze som tehotna.. 🙂)))
@pepppe ja si myslim, ze na neplatenej mozes ostat do 6 rokov dietata.. len by som sa este informovala na zdravotnej.. aby si tam nemala nedoplatky..

pepppe
14. júl 2013

@jenie123 no v pondelok veru idem len skdoa ze dieta moze chodit ptoom len na 4hodiny do skolky

jenie123
14. júl 2013

@pepppe jaaaj, vidis..na to som zabudla.. a uz chodite do skolky?

pepppe
14. júl 2013

@jenie123 noo uz hej

basa23
25. júl 2013

Ahojte kocky ako sa máte?mi sme sa už vratilu z ukrajiny bolo supwr anu sa mi nechcelo domov.deti zdravé?mi chvalabohu áno len máme peicviknuty prst do dverí ale strasne nechtik pôjde dole.
@jenie123 už máte po dovolenke ako bolo?
@angie267 haloooo

jenie123
25. júl 2013

@basa23 ahooooj.. ano, uz sme po dovolenke.. v auguste pojdeme este na tyzden na chatu.. ale inak doma.. mala chodi do skolky a ja stale tortujem.. vobec nemam na nic cas.. :( a kedy idete do chorvatska? Ja som chora, kaslem, smrkam.. katastrofa.. aj Stellka kasle.. zatepluju nam cinziak, tak vsetok bordel mame v byte.. :( ani vetrat sa poriadne neda.. jejda, to muselo byt kriku a bolesti.. chudatko male..

basa23
27. júl 2013

@jenie123 to je súper že máš stale toľko objednávok každé euro sa zíde 😉 mi ideme niekedy v auguste ale nevien kedy to len tak na rychlo kedy si zmyslime 🙂 bo čakáme na jedných kedy pôjdu. Stellka nemá v lete zavretu škôlku aspoň na mesiac?tak sa skoro uzdrav aj malinka.čo je s angie sem už nechodí že?

jenie123
28. júl 2013

@basa23 ved to, kazde euro je dobre.. a aspon mozem prispiet niecim malym do domacnosti.. hej, posledne 3 tyzdne augustove je skolka zatvorena.. tak so budeme prazdninovat.. 🙂)) chystame sa na tyzden na chatu a asi si spravime vylet do ba ako minuly rok.. zakial je krpec v brusku.. 🙂)) s Angie som sa rozpravala este pred dovcou, ze nema vobec cas sem chodit, robota, domacnost, teraz este prazdniny.. ma toho dost..

basa23
30. júl 2013

@jenie123 už aj ja cakam kedy niekde vypadneme.zatiaľ neviem krdy,ani kam :@ snáď stihamr do konca leta.no ma čo robiť angie robota vsetko.och konečne sacdnes ochladilo tie tepla ma zabíjali..a meno pre krpca už máte konecne?

jenie123
30. júl 2013

@basa23 to ti veriiim.. aj ja by som niekam vypadla.. ale, ani nehovor, nemame.. :((( a ani sa o tom nebavime.. :(( tak neviem.. u mna ostava zatial Filip.. aj ja sim rada, ze sa ochladilo, mam kopu zehlenia a v tom teple sa mi nechcelo..

basa23
31. júl 2013

@jenie123 no dlho to ochladenie nevydrzalo ☹ od piatka zas teplo az do piatka.no to tí verím v takom teplé to sa ani nedá zehlit.och a vy este tuším bývate na vrchu vám tam musí prazit 😲