Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
31. júl 2013

@basa23 hej bývame.. Teraz nám zatepluju, tak ani sa veľmi vetrať nedá.. :( dnes som začala piecť korpusy a pekne si pritapam.. ;););) Včera som si našťastie pozehlila, ale odvtedy mam už tretiu pracku spustenu.. :( Vy máte ako v byte?

basa23
14. aug 2013

@jenie123 ako sa máte?Co Stellka?Vivi je tak zlá protivna už na z nej porazí.a čo bruško rastie?😉

jenie123
14. aug 2013

@basa23 ahoooj.. mame sa fajn.. konecne sa nam ochladilo, tak je lepsie.. 🙂)) mala ma uz prazdniny, tak si uzivame 3 tyzdne prazdnin.. 🙂)) brusko rastie, som bruchatejsia ako pri Stellke, ale aj tak nemam velke brucho.. co mi vobec nevadi.. 🙂)) uz sa balite na dovcu?

basa23
12. sep 2013

@jenie123 ahoj som tu sto rokov nebola.fuuu už sa tí to blíži tesis sa už čo?meno už máte snáď 😉 mala chodila 3 dni do škôlky a už je chora.už je vyše tyzdna doma.a vy čo Stellka zdravá?

jenie123
12. sep 2013

@basa23 ahoj moja.. veru, veru.. nebola si tu strasne dlho.. 🙂))) ako sa Vivi pacilo v skolke? Aj tam bola hned na cely den ci len hodinku? Stellka uz tiez smrka, ale do skolky este chodi.. uz sa mi to krati.. 🙂)) uz o mame za necely mesiac.. a meno? Nemame.. :((( uplna katastrofa.. som zvedava ake mu nakoniec dame.. 🙂)))

basa23
13. sep 2013

@jenie123 hej páčilo sa jej.bola 2 dni do 10 a ten treti bola do 12.a ted pd pondelka ide na celý deň tak som zvedavá ale ona je cigana všade vydrží 😉 jeeminr estw meno nemate a muž nevybral este?ani angie sem už nechodí tusim

basa23
3. okt 2013

@jenie123 ahoj ako sa máte?čo malinky poslúcha?a Stellka čo tesi sa z braceka?mi sme boli zas v nocnici zas to dýchanie.kojis že?

jenie123
3. okt 2013

@basa23 ahoj.. boze Vivi sa tej nemocnice tusim ani nezbavi.. :(((( chudatko male.. :( a co na to dr hovoria, ved to neni normalne, aby byvala tak casto v nemocke.. :(((
Maly v pohode.. je dobrucky.. skoro vobec neplace, vacsinou spinka a papa.. 🙂)) a Stellka je uzasna sestricka.. stale okolo maleho skace, podava mi plienky a kremiky, stale ho chce hladkat a pusinkovat.. 🙂)) ano, kojim.. 🙂)) uz ho zacalo boliet brusko, ach tie koliky, ale tak zazili sme to aj pri Stellke..

basa23
4. okt 2013

@jenie123 idú jej robiť testy na alergiu a astmu koncom mesiaca tak uvidíme bo alergia môže byť spustacom tej obstrukcnej.tak uvidíme.tak to je súper že tí Stellka tak pomáha.och tie koliky to tí nezavidim.Vivi este je ted doma zo skooky aj buduci tyzden este ale imunoalergologicka ma sprdla prečo chodí do škôlky ked mi dala papier na odklad.tak neviem jak to bude so skolkou ja som ju moc nechcela dať do škôlky len vsetci daj vybuduje si imunitu no a hen 2 jrat už chora

jenie123
4. okt 2013

@basa23 skolka jej prospeje, ale čo sa týka chorob to veru pochyta všetko a bude často chorá.. :(:(:( Mala je teraz mesiac doma, odhlasila som ju na mesiac.. Dr mi radila minimálne na 3 mesiace, ale už teraz jej skolka chyba a to je doma len par dni a mne už pomaly sedivia z nej vlasy.. ;););)
tak super, že jej idú robiť testy, musia zistiť čo je spustacom.. A ešte ti tak skoro vstava, či sa polepsila?

basa23
7. okt 2013

@jenie123 teraz vstáva okolo 6 takže už lepsue. A prečo ma but Stellka toľko doma 3 mesiace?ani nevrav Vivi je tak zlá a drza no koniec sveta.kokso obdivujem 2 deti ja mám čo robiť s jedným :-P a čo angie267 sa neozyva?

jenie123
7. okt 2013

@basa23 angie mi volala este pred porodom.. ma toho vela a nestiha.. verim tomu, ze dve deti, domacnost, praca.. ufff.. aj Stellka ma niekedy svoje dni.. neposlucha.. :( vies, ze sa to celkom da.. sice, ked ideme von, tak mam co robit, vychystat 3 ludi.. 🙂)) no, mala by byt stellka doma do prveho ockovania.. aby nedoniesla nieco zo skolky, nejaky cierny kasel a pod.. z toho by sa maly tazko dostaval.. i ked dufam, ze nic podobne v skolke neni.. :(

basa23
13. okt 2013

@jenie123 tak to určite ma toho dosť tomu verím.snáď take niečo v škôlke neni ale lepsje ak ostane dovtedy doma.aj mi sme boli na kontrole ale este ju necham neaky čas doma bo vraj je ted veľa deti chorých zas by určite ochorela.

jenie123
13. okt 2013

@basa23 aj u nás je strašne veľa chorých, dokonca, že je to horšie ako inokedy v januári.. Zatiaľ sa drzime aj my aj mala.. Dobre si u robila, že si ju ešte nechala doma.. Tento víkend máme noci bez Stellky.. V piatok spala u jednej banky a v sobotu u druhej.. ;) Už mi aj chyba.. Cez deň je s nami, len na noc chcela ísť k babkam.. Dufam, že tuto noc už bude doma.. ;)

basa23
27. okt 2013

@jenie123 ako sa máte?posluchaju deťúrence?dufam že ste zdravý.mala trochu sopli snáď to budú len sople bo ma picne.v utorok idwme na kramare natie odbery tak som zvedavá.dnes mi mala vstavala po novom čase 4 55 no hruuuuza

jenie123
5. dec 2013

@basa23 ahoj.. ako sa mate? A ako dopadli na kramaroch..? Akosi sa sem neviem dostat, tak som sa dnes dokopala.. 🙂)))) Stellka chodi do skolky, Alex soplikoval, ale uz je fajn.. 🙂))
a aby som nezabudla, vsetko najlepsie k vcerajsim meninam.. 🙂)))

basa23
24. dec 2013

@jenie123 Ahoj no konečne som sa sem dostala.radšej mi pis na facebook ;) no vtedy na kramároch má zníženú imunitu v škôlke bola v decembri 2 dní a hneď chora pak.a to bola od septembra doma.koncom novembra sme boli zas v nemocnici.zas mala to dýchanie.a vy čo ako? Zdraví?čo dostane stellka od jeziska?