dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23 ahoj moja.. veru, veru.. nebola si tu strasne dlho.. 🙂))) ako sa Vivi pacilo v skolke? Aj tam bola hned na cely den ci len hodinku? Stellka uz tiez smrka, ale do skolky este chodi.. uz sa mi to krati.. 🙂)) uz o mame za necely mesiac.. a meno? Nemame.. :((( uplna katastrofa.. som zvedava ake mu nakoniec dame.. 🙂)))
@basa23 ahoj.. boze Vivi sa tej nemocnice tusim ani nezbavi.. :(((( chudatko male.. :( a co na to dr hovoria, ved to neni normalne, aby byvala tak casto v nemocke.. :(((
Maly v pohode.. je dobrucky.. skoro vobec neplace, vacsinou spinka a papa.. 🙂)) a Stellka je uzasna sestricka.. stale okolo maleho skace, podava mi plienky a kremiky, stale ho chce hladkat a pusinkovat.. 🙂)) ano, kojim.. 🙂)) uz ho zacalo boliet brusko, ach tie koliky, ale tak zazili sme to aj pri Stellke..
@jenie123 idú jej robiť testy na alergiu a astmu koncom mesiaca tak uvidíme bo alergia môže byť spustacom tej obstrukcnej.tak uvidíme.tak to je súper že tí Stellka tak pomáha.och tie koliky to tí nezavidim.Vivi este je ted doma zo skooky aj buduci tyzden este ale imunoalergologicka ma sprdla prečo chodí do škôlky ked mi dala papier na odklad.tak neviem jak to bude so skolkou ja som ju moc nechcela dať do škôlky len vsetci daj vybuduje si imunitu no a hen 2 jrat už chora
@basa23 skolka jej prospeje, ale čo sa týka chorob to veru pochyta všetko a bude často chorá.. :(:(:( Mala je teraz mesiac doma, odhlasila som ju na mesiac.. Dr mi radila minimálne na 3 mesiace, ale už teraz jej skolka chyba a to je doma len par dni a mne už pomaly sedivia z nej vlasy.. ;););)
tak super, že jej idú robiť testy, musia zistiť čo je spustacom.. A ešte ti tak skoro vstava, či sa polepsila?
@basa23 angie mi volala este pred porodom.. ma toho vela a nestiha.. verim tomu, ze dve deti, domacnost, praca.. ufff.. aj Stellka ma niekedy svoje dni.. neposlucha.. :( vies, ze sa to celkom da.. sice, ked ideme von, tak mam co robit, vychystat 3 ludi.. 🙂)) no, mala by byt stellka doma do prveho ockovania.. aby nedoniesla nieco zo skolky, nejaky cierny kasel a pod.. z toho by sa maly tazko dostaval.. i ked dufam, ze nic podobne v skolke neni.. :(
@basa23 aj u nás je strašne veľa chorých, dokonca, že je to horšie ako inokedy v januári.. Zatiaľ sa drzime aj my aj mala.. Dobre si u robila, že si ju ešte nechala doma.. Tento víkend máme noci bez Stellky.. V piatok spala u jednej banky a v sobotu u druhej.. ;) Už mi aj chyba.. Cez deň je s nami, len na noc chcela ísť k babkam.. Dufam, že tuto noc už bude doma.. ;)
@jenie123 Ahoj no konečne som sa sem dostala.radšej mi pis na facebook ;) no vtedy na kramároch má zníženú imunitu v škôlke bola v decembri 2 dní a hneď chora pak.a to bola od septembra doma.koncom novembra sme boli zas v nemocnici.zas mala to dýchanie.a vy čo ako? Zdraví?čo dostane stellka od jeziska?
@basa23 hej bývame.. Teraz nám zatepluju, tak ani sa veľmi vetrať nedá.. :( dnes som začala piecť korpusy a pekne si pritapam.. ;););) Včera som si našťastie pozehlila, ale odvtedy mam už tretiu pracku spustenu.. :( Vy máte ako v byte?