icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

leveretka
2. júl 2010

ahojte,

babulina, gratulujeme, prajeme hlavne vela zdravicka a rychle zotavenie 😀

my dudlík nepoužívame, naša malá mala dnes tiež uplakaný dník, poobede kľud a teraz znova...pritom jej nič nechýba...dnes som povedala, že by som potrebovala nejaký prekladač, čo znamená ten detský plač, lebo prebalená, napapná, v suchu, vyzlečená, v náručí, na posteli, na prsníku, hračky, grimasy a nič nezabralo...tiež som uz nevedela čo robiť, tak som ležala vedla nej a čakala kým sa ukludni, proste som nezistila,čo chcela a doteraz neviem...lebo nič jej nebolo dobré a to bol taký vreskot 😒

aktak, držím palce a skoré uzdravenie, katastrofa toto zdravotníctvo
😠

bubina1
2. júl 2010

baby...mala mi plače od 11-tej, každu hodinu chce na prsnik...celý den je skoro na rukach... už som z nej mierne na nervy.... asi jej je teplo, alebo si neviem vysvetliť.... teplot nema....na obed som jej dala pre istotu aj espumisan...ma picne, ak bude robit v noci toto iste....

weirdo
2. júl 2010

@leveretka - leve, to moze byt z toho tepla, aj nasa mala je nervoznejsia ... lebo je ospala a v tom teple sa to az tak dobre neda ... dnes dokonca nechavam spat v bodynku kratkom a zakryta plienkou, je to otras to teplo 😒

weirdo
2. júl 2010

@bubina1 - moze byt teplom, je to otrasne aj pre dospelych, nieto este tych krpcov ... ked sa nasa napapa, spotena je jak keby maraton bezala 🙂

bubina1
2. júl 2010

@babulina gratulujeeeem.... po dnešnom dni ale tužim aby sa vrátila do brucha...to bolo supris.... ja už nechcem aby plakala 🙂))) mam ju nechat vynervačit alebo čo...ale to je normálna hysteria...ruky nohy v krči... ako otrasne....teraz ma práve štikutku, tak teraz bojuje s nou... ach jo.....

leveretka
2. júl 2010

@weirdo tak nasa bezne v tychto teplotach spava iba v kosielke, cez den je davam dole aj postolky, aby sa neparila, tak je iba v plienocke...a aj tak nebolo dobre, teraz bola mrzuta, tak je iba v plienke, lebo bola dost horuca a prikryta je plienkou...teraz sedi pri nej manzel, ma poobednu zmenu on teraz, ja som si toho napocuvala dost doobeda 😀

leveretka
2. júl 2010

@bubina1 aj my sme to takto presne mali, aj som rozmyslala, ci to nemoze byt brusko, ale predtym sa vykakala, tak neviem...

weirdo
2. júl 2010

@leveretka - ja som jej davala taky overal, ale teraz uz veru ee, pekne nalahko ... a jasne, aj Ty potrebujes volno, i ked si na "dovolenke" 😀 😀 😀 . To musel byt chlap, co vymyslel tento nazov 😀

leveretka
2. júl 2010

@weirdo no veru, že dovolenka...more nikde, ziadna dovolenka nehorzi a ani von nemozem ist, lebo su horucavy 😀 ale to sa nestazujem, malinka je uzasna, nevymenila by som ju za nic na svete...ale tento rok je prvýkrát, čo nejdeme na dovo, tak veru máme aj miernu krízu 😀 súčasný stav je skôr typický ako materské väzenie 😀 😀 😀

weirdo
2. júl 2010

@leveretka - no nic, kybel s vodou, do neho nohy a zavriet oci a tvarit sa, ze si pri mori 😀

leveretka
2. júl 2010

@weirdo veru, asi mi nic ine ani nezostane...snad buduci rok sa niekam dostaneme 😀 ale vsak tak rychlo to leti, ze o chvilu bude po lete a s tym aj kriza odide, budem sa tesit na vianoce 😀

ellysa
2. júl 2010

ahojte tak my sme mali také urevané predchádzajúce dva dni, dnes je malá ukážková, asi je to naozaj z toho tepla, chúďatká malé sa s tým nevedia vysporiadať 😒
mňa dnes manžel poslal odreagovať sa na kupkp, tak som si poriadne hoďku poplávala, fakt som to už potrebovala 🙂

weirdo
2. júl 2010

@leveretka - ale kasli na krizu ... a aka kriza vlastne? 😀 . Kokso, ochvilku fakt budu Vianoce ... eeej, dufam, ze sa budem moct dokotit kapustnicou 😀

monky1
2. júl 2010

@babulina blahozelam k Tomaškovi .... nech ste hlavne zdravucki a plackate co najmenej 😉

u nas pred chvilou hotova psychiatria - situacia asi ako u leveretky - Ela okupana, za 2 hodiny 4x najedena, 2x pogrcana a teda aj prezlecena, 3x prebalena, vyskusala som vsetky mozne polohy nosenia - okrem hlavou dole, hehe 😀 , vytriasli sme sa na fit lopte, potancovali po byte , zaspievali XY pesniciek, uz som sa aj modlit zacala a NIC JEJ NEBOLO DOBRE
...len revala, revala a revala 🙄 ... vyzeralo to na koliku, lebo aj jej ruky nohy tancovali a i ked bola 4x najedena, i tak si cuckala ruku az po zapastie 😀 ...nakoniec som jej kvapla asi 4 kvapky Sabiek rovno do pusky, pocuckala si tu sladžotu a ukludnila sa ... mm ju uspal na rukach
....o tom, ako ma cicule bolia ani nehovorim, vystavene, vyzmykane, mam pocit, ze mi cez bradavky spendliky lezu von 😠 ... idem zase natierat tee tree olejom a smrdiet o sto 600

monky1
2. júl 2010

a este perlicka - poviete, ze nie som kompletna, ale zaviazala som ju do tenkej perinky tak tesno, ako sa to len dalo , haha - jedine toto ju ukludnilo - kaslem na to, ze je teplo, ked sa jej to tak ziada, nech sa pari, truhlik maly 😀

weirdo
2. júl 2010

@monky1 - moni, tak to je radost ... tie ciciky poznam, ale uz sa pracuje na lieceni, je to asi u mna mykoza 😖 . Tiez to reze, hlavne pri kojeni, ale aj potom a ked sa mala nevie/nechce chytit, tak mam trhlinky, eeej, to je radost ... mi vykruca nechty na nohach 😀

weirdo
2. júl 2010

@monky1 - a ze si ju zaviazala, neva, ved to su aj take specialne deky, ze deti tak su natesno a spokojne ... nasa to nema moc rada, rozhadzuje rukami tak, ze ked idem kojit, musim jej ich najprv 3 minuty stelovat, do plienky motat a prtlacat druhym cicikom, aby som sa jej k ustam dostala bez toho, aby mi tou rukou urvala niektory cicik 😀

mojalili
2. júl 2010

@monky1 Aj nam =omaha zaviazat do perinky aj s rukami, vtedy sa ukludni 😉 😉 😉

Mna manzel tak nasral.....tak bola som cely den s jeho rodinou, na nakupe s oboma detmi....OK, je chory.....prisla som domov....sedel za telkou, ze co robil????cely cas co sme bolu prec pozeral TV.....OK....este stale....umyla som LILI, dala jest, pomodlit a spat.....maleho som opatrila.....a moj muz sa vyparil do spalne...ked som sa spytala co ide robit....ze on je unaveny ide spat....skoro ma prehodilo....tak som si neodpustila poznamku, ze cele poobedie cumi do telky a ked my prideme, tak ide drichmat.....skoda reci 😒 😒 ☹ ☹ MAly sa teraz obudil....kade ruka tade noha....este spusti serenadu a mozem si nachystat ruky 😠 😠 😠

mojalili
2. júl 2010

takyto je maly vacsinou, co je hore... 😒

leveretka
2. júl 2010

@weirdo no na vianočnú kapustnicu sa chystám aj ja...malá bude mať už 7 mesiacov, tak dúfam, že bude dostatočne odolná 😀 ale ja nenormálne milujem kapustnicu, to by neboli vianoce bez nej 😀

@monky1 tak u nás sa to opäť zopakovalo teraz, katastrofa, opäť som jej dala papať, pekne grgla, plienočka naplnená za hodinku aj kako aj ciko, tak sme umyli, dali čistú, popestovali, pesničky pustili a reeeeev 😖 jojha, som odišla, že ju chvíľu nechám...niekedy na ňu naozaj platí, že keď vidí, že je okolo nej záujem, tak just plače, lebo niekedy zabudne, že má plakať, tak potom iba tak akože mrkne, aby vzbudila pozornosť 😀 no a ked ju nechám, tak zvykne do 5 minút prestať, je to ťažké, ale toto na ňu zaberá...naša sa štvorcuje v zavinovačke, chce mať voľné ručičky, začala plakať, keď sme jej ich uviazali k telíčku.
Ten tee tree olej je akej značky alebo ako si to mám pýtať v lekárni? Takto? asi si ho vybehnem kúpiť, si tuším spomínala, že to je aj na iné rany, nie?

weirdo
2. júl 2010

@mojalili - uf uf, to je pekne od mm, ze sa takto zachoval 😠 . K fotke, no, zda sa, za aspon Lili ma z toho show, xixi, podareny usmev 🙂

leveretka
2. júl 2010

@mojalili tak to nezávidím taký deň 😒 to by aj mňa naštvalo....zhodou okolností aj mňa dnes môj manžel naštval, tak teraz máme tichú domácnosť, ale nevadí, prejde to 😀 No a Danielko, tak to je radosť, keď je väčšinou takýto...ale aj naša je taká niekoľko krát za deň, ale našťastie nie väčšinu dňa 😀

ellysa
2. júl 2010

😀 @mojalili a malinká sa zjavne baví 😀 😀 😀

weirdo
2. júl 2010

@leveretka - ja viem, ze aj Ty ju lubis, ja som ju jedla este pred porodom, zamrazenu vianocnu 😀 . Ozaj, Ty jedavas zmrzku a viem, ze tiez milujes Carte Dor Muffin ako aj ja, moze sa to teraz??? Ci ee kvoli cokolade, co je tam? Ja som si teda kupila karamel, ale gebriny mi tiekli z tej Muffin ...
Inc Tea tree oil si len tak vypytaj, ale origos olejcek, nie riedeny ... a pouziva sa to na rozne kozne veci, zapaly a pomaha ...

monky1
2. júl 2010

@weirdo ja mam dve fidorky s cervenymi lentilkami 😀 😀 😀 volne pohodene a vetram, ako casto sa da 😀
ked papame, aj my sme bez perinky, v perinke ju voobec neviem nakrmit

@mojalili tak to potesi ☹ .. aj manzel, aj maly .... ale fotka je perfektnaaaaaaaaaaaaa ... ako keby ani surodenci neboli , hehe .. lili vysmiata, danik mrzutyyyyyyyy 😀
...nie ze by som sa smiala z toho, ale fotka je suprova 😉

monky1
2. júl 2010

@leveretka mne radila zuzka cisty 100%-ny
mm mi kupil taky malicky od Dr. Mullera
natieram len bradavky, ale moze sa aj cely dvorec ... ked ides kojit hned po natreti, ze si malinka pyta, treba oplachnut, lebo vooobec nie je chutny, ale ked az neskor, nemusi sa, aj malinkej dezinfikuje pusinku 😉

weirdo
2. júl 2010

@monky1 - 😀 😀 😀
Oziky baby, ako vam spavaju deturence? Moja bez perinky, ale je na chrbte a hlavicka natocena do strany ... ked ju aj da nabok, tak sa nejako stoci na chrbatik, ale hlavicka je vzdy na bok ... je to ok?

leveretka
2. júl 2010

@weirdo jeeej to si tyyyy bola, som už zabudla kto to bol, čo tak miluje kapustnicu a zmrzku 😝 😀 no inak aj my sme mávali kapustnicu zamrazenú, joooj ja to tak môžeeeem 😝 kurnik, si robím teraz chute 😝 a poviem ti, že carte dor fičím na nej každý jeden deň 😝 stále mi to zostalo a zožrala by som celé balenie keby to nebolo také drahé 😒 mňa po pôrode muffin prešiel, dala som si raz tiramisu aj tam je čoko a v pohode a teraz som sa zamilovala do tej gréckej verzie, čo je s medom 😝 no a dnes manžel kúpil karamelovú, lebo nemali grécku a z tej som sklamaná 😢 hneď by som vymenila za grécku 😝 ešte mi to aj dovolenku pripomína, ten ich dezert jogurt s medom 😝 😀
a ako zistím, či je origoš alebo riedený? to sa mám opýtať? lebo u nás v lekárni je ťažko s nimi, musím mať pripravenú komplet informáciu inak nepochodím 😅

weirdo
2. júl 2010

@leveretka - no ja milujem karamel, aj vanilku a take, nie ovocne, ale ani tymi nepohrdnem 😀 . Ale karamel mooozem ... kokso, slintam tu 😀
Ten olejcek to uvidis, je to v malickej flasticke, napriklad http://www.docsimon.sk/tovar/aust-bodycare-tea-..., http://www.docsimon.sk/tovar/altermed-australia...
Proste pytaj si 100% vytazok ...

leveretka
2. júl 2010

@monky1 dakujem, v nedelu idem do obchodu, tak sa skúsim popýtať, som zvedavá, či zoženiem, ale rada by som 😀

@weirdo naša spinká iba v overaliku a je prikrytá plienkou a ja ju mám zastrčenú v polohovacom lehátku, tak sa netočí, keď má poštolky, lebo tam je napasovaná, ale niekedy mi z nej koťuha vylezie, keď nemá poštolky a nájdem ju na inej strane postielky 😕 😀 ale to cez deň teraz, keď je teplo a má na noc poštolkové nohavičky a to je dosť bráni pohybu, vtedy sa odtiaľ nevyzlečie, ja ju dávam nabok, naša keď leží na chrbátiku, tak má všelijako hlavičku, aj naboku aj niekedy pozerá hore, ale väčšinou naboku...trénuješ s Nelkou na brušku a držanie hlavičky?