Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte aka odsavacka na sopliky je dobra?
@j.a.j.a.j.a u nás jednoznačne vedie tá na vysávač.... mali sme dve balónikové... otras... jednej ten balónik hneď po boku praskol... a vôbec nič to nevytiahlo... podľa mňa je to somarina 😅
ellysa, tak to je super 😵 drzim palce pri vybere 😉 ja neporadim, lebo to co mame my, to nic a kebyze zajdem do rise nesplnitelnych snov, tak by to bolo BMW 😵 😝
@j.a.j.a.j.a ja by som isla do vysavacoveho, manzel chce zase taky kde sa odsava ustami, zatial nemame ziaden 😅 ale vraj tie vysavacove maju najlepsi tah, co je asi aj pochopitelne 😅 mozno kupime obidva, lebo ked pojdeme na dovolenku, tak ten vysavacovy sa nebude dat pouzit 😀
Ahojte babule, keď ste dali rektálnu rúrku dieťatku, zakakalo sa riadne?, lebo mi včera 6 plienok 😅
náš malý má trošku problémy s hlienmi, berieme aj Fenistil... včera sa mi celú noc pučil, budil, fučal... myslela som, že mu nejdú prdíky a on sa mi chudáčik trápil s hlienom.... ale to čudo, čo odsávačka vytiahla 😲 Manžel už bol v robote, tak som musela urobiť pamiatku v podobe foto 😀
caute
@j.a.j.a.j.a jednoznacne na vysavac
@takyna jasne...moja po rektálke tiež kaka poriadne...ja ju necham vacsinou vykakat pri rektálkovaní... bud na podložku pre inkontinentných alebo do plienky... niekedy použijem ako podložku aj 3 plienky.. ja už rektálkujem skoro denne 😖 .. hlavne večer pred kupanim a potom ju teplá vodička este ukludni...
@ellysa Ja by som si kupila nejake auto bud znacky Peugot alebo Wolcvagen paci sa mi aj Audi ale to neviem tie su tusim drahsie,podla mna do 13 000euro zozenies dobre auto a celkom sa mi pacia aj Seaty moj priatel kazdy den sedi za netom a pozera auta to je jeho uchilka autobazar Eu alebo autovia.......ideme z toho niekedy slahnut 😀 😀 😀
@j.a.j.a.j.a Jedenoznacne na vysavac......ja mam tu co sopliky tahas ustami a to je hroza lebo sama nic nevytiahnem a priatel vytiahne ale vzdy nadava musis poriadne tahat 😀
Baby co uz mate pokrstene mali vasi drobci aj capicku??
@takyna no aj my sme mali obdobie, že stačilo raz za čas a teraz už denne..nekedy aj ráno musime..napriklad aj dnes... ale volala som s jednou babou, a ona rektálkovala aj každe 2 hodiny...to sa mi zda dost husto 🙂 ale možno sa aj ja k tomu dopracujem...ale ten rev čo spusti, ked sa nevie vykakat a vyprdkat sa neda počuvat a vedy je aj strasne vytrvala... a ano dojčime, dokonca si už uzkostne davam pozor aj na stravu... a predsa kolikujeme..... aj stolicu ma riedku... len nejde von.. schema je prdky, trocha stolice, prdky, trocha stolice...no necudujem sa, že je upchata a nejde to všetko naraz u nej von samé a potrebuje pomoc...
babenky awojte dlho som tu nebola casu neni ale citam ze bola rec o odsavackach do nosteka tak mi mame pumpovaciu je dobra som spokojna mala som ju aj pri babach znacka baby nova 🙂 🙂 🙂
ale ja by som sa chcela spytat na odsavacku na mliecko lebo nas Samko ma sice stale materske mliecko ale tak ze este stale odsavam a on ho dostava s flasticky ale nie o tom som chcela vcera sa mi stalo uz druhy krat ze sa mi akurat na noc pokazila odsavacka na mliecko respektive ked mi pred tym niekolko krat nieco padne da sa to ocakavat ze uz to tam bolo kdesi nalomne za uplne prvu odsavacku co som este vychytala v akcii s 50€ na 35€ znacky MAM Care tak tu som pochovala druhu som kupila za 30€ znacka MAMIVAC Easy som tiez pochovola akurat vcera do pol 12 v noci som behala po pohotovostnych lekarnach a zhanala odsavacku nikde nic len v jednej bola nejaka za 13€ s nocnym priplatkom 16€ nejaka RUSSAKA o nicom ale tak prsia mi isli priam vybuchnut skusala som to aj rucne aby som do rana nejako vydrzala ale radsej som to neriskovala kolko tolko som s nou odsala a hned rano ako otvorili o 8 hod obchody som bola ako prvy zakaznik a kupila som zase tu za 30€ v nadeji ze hadam mi uz na zem nespadne a ked tak aspon sa mozno z dvoch dala v pripade kolapsu jedna urobit ale o to mi nejde mliecka mam ako som pisala habakuk a chcem si este jednu odsavacku do zasoby kupit tak sa pytamm neviete mi poradit ktora znacka je taka lepsia alebo aspon kvalitnejsia ci to vsetky su umele tam v tych zhyboch na oboch sa mi to iste pokazilo res.zlomilo sa to ak viete poradte napiste pojdem o dva tyzdne na svk tak to tam obzriem daujem majte sa este pripajam foto...drzkajte sa
ano dava sa dole, lebo farar nevie dat križiky a oblievat vodičkou.. 2x sa dava križik na čelo, 1x na temeno hlavy a potom sa oblieva... vnutri nebudes potrebovat čiapku si myslím
@flamenga
@j.a.j.a.j.a
co sa tyka odsavaciek-balonikova je fakt o nicom.My pouzivame klasicku z lekarne-ale este lepsie sa mi osvedcilo kvapnut malemu do nosteka slany roztok z lekarne-on si potom kychne a sopliky su von-prip. namotam zvonku na vatovu tycinku-kedze sa mu nechce rypat v nosteku
@nonika1979 ahoj ja mam Medelu klasicku a je vyborna s tou mam odsate raz dva 🙂

@ellysa co takto nejaka toyotka? napr. auris? to sa zmestis do rozpoctu 🙂 toyoty su spolahlive a nekazia sa 🙂 ja mam yaris 🙂