Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@fatimuska nasmu sa na brusku paci ale teraz obhavil toto tak to chce stale skusat.prvy krat som kukala ako puk ze co to stvara 😕 hlavne nech si do brusko vygula nech nam uzskoncia koliky 🙂
@flamenga - Max tiez nic a nevyzera, ze by ho to nejako trapilo 😝
@leveretka taka som rada ze nas pustili aj tie pecernove ze su v norme tak mi odlahlo lebo som sa bala ze co to 🙂
@anjelicek26 Janka keď lekárka položila na bruško, tak si max. začal cmúľať rúčku a už sa mu aj krížili očká 😀 Lekárka skonštatovala, že sa tvári, ako keby sa ho to ani netýkalo 😀 Ale povedala, že sa snaží a to stačí 😕 ... ale to bolo na predposlednej poradni... to bol ešte krpček....
@anjelicek26 - nasa mala sa pretocila a nemala este ani mesiac tusim, ak nie menej. Mame to aj na videu, mamca moja keby to nevidela, neuveri. Robi to vtedy, ked ju dam past koniky a nechce sa jej, zdvihne jednu ruky, jednu nohu, vzdy opacnu ako ruku a je naboku a na chrbte 😀
@sofinka2009 tak to je super a teda uzavreli to nejako, ze co mu bolo alebo to vsetko kolika?
@anjelicek26 ako keby si písala o Jankovi 😀
ahojte tak šok z rána už trochu prešiel, jediné šťastie, že sa fakt nikomu nič nestalo, hasiči hovorili, že to vypadá tak, že nejaké zviera prehrýzlo kábel a nastal skrat, bolo to renault twingo desaťročné, zatiaľ asi nebudeme kupovať druhé, len ja si to už bez auta neviem predstaviť.
a inak šťastie že sa to stalo v rakúsku, nakoľko sme namali havaríjnú, pretože sa to na také auto jednoducho neoplatilo, nechceli sa s mužom v poisťovni ani baviť, že je to naša vec, tresli mu telefón akože taká som nasratá, ešte mu stihla šplechnúť do ksichtu, že na SK stojí výjazd hasičov okolo 100 000 SK a museli by sme si to zaplatiť sami, v rakúsku sú dobrovoľní požiarnici, tí si za to nepýtali nič, ešte vybavili aj odvoz na šrotovisko, muž im dal 40 eur aspoň na pivo. ja som fakt z tohto štátu zhnusená 😠
@sofinka2009 to faaaaaaaaaak ttak ty máš neueriteľného šikulku, Olivia zatiaľ prišlqa iba na to ako sa zvaliť na bok, takže keď ju dám pásť koníky celá sa naschvál plesne na bok aby to nemusela robiť
@kika2111, no tak my sme boli dnes na poradni a malý má 6 500 g!!! 😅 a 62 cm - ja mám asi miesto mlieka smotanu... 😅 pozerám, že my tu asi z júnovčatiek vedieme 😀
Ale neriešim to, starší syn tiež takto priberal a teraz je z neho štramák - nie je tlstý. 😅. Oni, keď sa začnú hýbať, hneď to zhodia.
Adamko sa celý čas rehotal na doktorku až kým mu nešla vytláčať ten hnis z ramienka - potom už bol na ňu naštvaný 😠.
Aj vašim drobcom vytláčali ten hnis? Mne sa zdalo, že to má celkom v poriadku a ona mu tam dolovala a dolovala až vyšiel taký kúštiček hnisu.
plienky robia dost sama som to odskusala ze nam urobilo oblecenie plus plna plienka aj 190g 🙂
@sofinka2009 citam, ze si mala zle pecenove, teraz neviem ci ty, alebo maly... ja som dnes bola na nefrologii, tak oblicky su v poriadku,ale tiez mam zle pecenove vysledky, aj vela kyseliny mocovej, a kopu inych veci.. a cholesterol brutalny.. nejem maso, ani vajicka, ani nic mastne... ☹ no doktorka ma ubezpecila, ze to ma kazda tehotna a aj zena po porode... 🙂
nam doktorka nevytlacala hnis ani nic nedala, iba merala velkost a to boli 4mm
Kocky aj si vediete nejake albumy kde zapisujete vahu a vysku a k tomu davate foto 😵
ahoj kočky,,davali ste niektora babulkam nausnicky zo striebra?
@katka512 ja si zapisujem a foto robime priebezne, aby sme kazdy tyzden videli ako sa menime 😀 my budeme robit fotoknihu asi ked bude mat rocik, tak za cely rok fotografie tam dame urobit a plus to tam uvedieme - miery, prvy zubok, krocik a ine zaujimavosti
@dydynka my nedavame nausnicky vobec
dievcata, robili ste niektore odtlacky deticiek - rucicky, nozicky? ja nad tym uvazujem a neviem, ci ist do sadry alebo do napr. vodovych farieb
leveretka,ja som vcera robila odtlacok noziciek nasej princeznej,bola to sada kupena v premaman u nas v belgicku,ale da sa zohnat aj na slovensku.bola to hmota podobna sadre,velmi lahko pouzitelna,pridavam foto;) a stranku ; http://www.babyart.be/v2/home2.php?page=catalog... Art&subcat=Baby Art Magic Box
@katka512 - Max ma vlastnu web stranku (rovnako ako Saska) pisem to tam a nahadzujem fotky, ked sa dokopem dorobit baby album, tak to tam prepisem 😎
dobré ránko, tak včera zasadla rodinná rada a ideme kúpiť pr mňa nové auto, muž sa zľakol, že chce aby sme jazdili bezpečne, mám si vybrať, aj sa teším, aj zasa dalšie dlžoby, no 😒
ale netuším aké, dajte tipy,ani malé ani veľké, tak do 13 tisíc 😉

A ja som zabula napisat vzdy ked chodime k Dr. tak som u maminy byva v panelaku 5poschodie,dnes nesiel vytah takze s kocikom raz hore raz dole....... 😠 😠 😠 az ked som nepotrebovala potom ho zapli....... 😠