Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
a chcem sa spytat, ze kedy prestanu babatka reagovat na rozne potraviny??? ja jem vsetko a zatial bola pohoda, ale dnes som mala karfiol a malinka mi tak hrozne vecer plackala, co ju brusko bolelo, som sa chcela vyfackat. 😢 😢
@bakatuska kojim 🙂 um pouzijem len malokedy nam 1 krabicka vydrzala 2,5 mesiaca lebo bol hladny vecer v tych horucavach no samozrejme najprv vysal mna a bolo mu malo 😠 a takto spinkame už 2 týždne najprv len tak si predlzil na 6,7, ... ako kedy dnes sme spinkali od 19.30 do 6.30 a cez den spinka tak po polhodke a poobede 2-3 hodinky...
dobré ránko, my ešte v posteli ale už len driememe 🙂
ahojte dievcata...
@fatimuska juuuj nizoral? na tak male babo? tolka chemia? to by som ani sebe nedala... ved jej to hadam odpadne 😉
@bealondyn ja tiez papam vsetko, ale kukurici sa uz tiez vyhybam, dva krat som skusila a dva krat boli vecer bolesti bruska.. ale inak mala zvlada v podstate vsetko 😉 kazde dietatko je individualne
chcem sa spytat, uz ste sa boli fotit v atelieri s babatkami? ako to zvladali? lebo ja planujem tento tyzden, a teda ked som bola tehu, tak mna tie dve a pol hodky teda riadne zmohli 😀
@etuska mojej ked sem tam dam moje zamrazene (nemam vela, lebo som leniva odsavat, mne to nejde dobre odsavackou, len rukou) tak vypije tak okolo 70ml, ale to uz po kojeni.. no vecer ja mavam ovela menej mliecka ako rano.. mam niekedy pocit, ze moja mala sa poriadne naje len v noci, ked ma cas sa nazbierat.. lebo cez den je prilepena kazdu hodinu... a inak si uz myslim, ze by si v pohode mohla dat flasu, z casu na cas, by to nemal byt problem.. skor bude problem, aby ju maly chcel, lebo moja odmieta vsetko co nie je prsko 😉
@angie267 ano viem ktore klobuciky mam ich doma tiez a uplne zbytocne nechce ani cez tie som to skusala a aj moj to hovori ze ma obdivuje ze sa takto trapim ale ja som si uz v tom nasla system a mne to v celku aj vyhovuje tesi ma ze dostava maminkine mliecko a vyhovuje mi to v tom ze ho mam vo flaske a nemusim sa ohliadat nato ze ci mi jedol alebo kde mu dam papat no paci s mi to len este ocelovu odsavacku keby vymysleli 🙂 🙂 🙂
@bealondyn mne maly tak zareagoval na surovu uhorku, dala som si len 3 tenke platky na skusku a to keby len vecer, ale aj celu noc sme sa potrapili, tiez som si buchala hlavu o stenu, ale tak potom som si povedala, keby som neskusila tak neviem, takto aspon viem, ale sterilizovane uhorky mu vobec problem nerobia...po rajcine som mala dojem ze je vysypany, ale nie som ista ci to bolo potnickami alebo reakciou na prasok alebo tou rajcinou, lebo aj prasok sme uz museli vymenit a je dobre, kazdopadne uhorky surove a rajciny uz nekonzumujem...este ze paprika neni problem, aspon nieco, vdaka tomu nemusim zit na salatovych listoch co sa zeleniny surovej tyka hehe
Petusko prespal od 8 vecera do 9 rana 11 hodin a 30 min s 3 polhodinovymi prestavkami na papanie a od 10:15 zaspal zase, takze si tu popijam kafe, lebo navarene je a pracka perie sama, mame jeden z tych najlepsich dni 🙂
@bealondyn, krasne foto 🙂 že make up - to je čo? 😀 praveže tam vyzeraš velmi dobre, tak mamičkovsky 😉
@nonika1979 a ako často odsavaš?
@chani , aj ja si teraz uživam a pijem kavu 🙂 a tiež sa chystam dať prať, rano sa mi úplne prekakala 🙂
inak ja som si minule dala pohar pomarančoveho džúsu 😔 😔 a na druhý den mala trup a chrbat vyhaádzaný..dufam, že som u nej nespustila nejaku alergiu, ja krava 🤐 😔
bez make-up ani nechodííím🙂
dakujem baby, ste zlate 🙂 no make-upom som myslela len zakryt kruhy pod ocami, to je tak vsetko co teraz praktizujem! 😀
inak v septrembri konecne idem s malou na Slovensko, na 3 tyzdne, strasne sa tesim, len ta cesta lietadlom bude zaujimava lebo idem sama. 😕 a chcem si tam kupit tu odsavacku na vysavac lebo balonikova je uuuuplne na prd...poradite mi, kde to mam kupit a ako si to mam vypytat??? normalne, ze odsavacku na sopliky na vysavac??? 😀
krasne fotky vsetky 🙂
@anjelicek26 mozem sa opytat kolko mas rokov? lebo vyzeras uzasne mlado, z fotky by som ti 16 rokov tipovala 😉 ja som vzdy vyzerala starsia ako som, tak dufam ze sa to nekedy obrati a tiez mi budu tipovat menej 😀 ale to je asi dost nerealne 😎
no babenky, ze aky "problem" 🙂 vcera som trochu odstriekala, lebo mala malo vypila a ze jej to dam z flasky... no ona normalne nevedela co s tym... omielala to tam v tej puse a vypila len 10 ml... no az raz budem potrebovat niekam odist, tak neviem...
@bubina1 no ja si ani netrufam odhadnut, kolko mi mala vypije, ale tiez to ziadna slava zrejme nebude, lebo mi pri kojeni bud drieme alebo sa neustale vrtí a kope... tiez jej davam minimalne 10 raz za den... pribera pomalicky, ale isto, tak sa zatial nastastie neznepokojujem... doktorka len skonstatovala, ze z nej bude baletka... ze je taka dlha a stihla... 🙂
@bealondyn - presne, odsavacku na vysavac si pytaj, ja som ju zohnala hned v prvej lekarni 😵
@bubina1 nasa tiez presne tak dava 55-70 a ked buchne 80 tak jaká som hrda , že kolko vypila 😀
tiez ked citam a pocujem kolko deti piju, tak mi sme hlboko pod priemer 😝
pozdravujem babule, krásne fotečky,
@anjelicek26 kočica riada 🙂
@bubina1 - ja mam pocit, ze to kolko dieta potrebuje, je tak neporovnatelne, ze by sa to fakt asi porovnavat nemalo 😀 😀 😀 Max je spokojny aj ked vypije 150, aj ked vypije 50, a to je hladny podla mna rovnako, jeden den tak, iny tak. Uz som ho takmer prestala vazit pred a po kojeni, lebo mi to vlastne nic nepovie o tom, ci je alebo nie je spokojny 😔
Tento tyzden nenarastol, pribral zatial len 100g... a je spokojnejsi ako kedykolvek predtym, mliecko mu staci, krasne spinka. Reguluje si to sam. Co nevypije, odsavam (2-3x) a vylievam - takych 250 ml denne. Viacej odsavat nechcem.

caute baby, krasne fotecky sem davate, musim aj ja pridat nasu lasku malinku. 🙂 to nas kamoska len tak neplanovane u nas cvakla, ked prisla na navstevu, takze tam nemam ani make-up, ani vlasy zafarbene, ale hlavne ze malinka je krasna. 🙂