Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 presne ako opisujes to kakanie sme aj my mali, trvalo to dva dni a preslo to samo, ja myslim ze ho nieco prehana co si zjedla, u nas to takasi bolo 😒
Dakujem, kocky, co ste na mna mysleli, uz mi je lepsie. Vypotila som sa riadne, 3 pyzama za par hodin, dnes sa mi vyhodil herpes na pere a uz mi je dobre.... NO po jedeni rozkov a coly ktovie, ako vyzera moje mliecko, lebo Danko je nervny ako besny pes a nemoze sa docecat....stale visi na cecku... Ale hlavne je, ze sa to upravilo, dnes som si uz uvarila kuraciu polievku, tak snad uz dojde aj mliecko poriadne...
Pridavam dnesne foto, LILINKA a tatko fotili, aj ja, mali sme fotografovaci den. Ozaj, moj Danko je taky ukecany, to je neuveritelneeeee....
Prepacte ze sem davam fotky, ale je to rychlejsie....
1. tatinko a jeho lasky
2: konickujeme - konecne, po cviceni Vojtovky sa to zlepsuje
3. maminka a Danko (moj face je ako po vcerajsom dni bledy ako stena )
4. tatinko naucil Danka vyplazovat mi jazyk....
5. rodinka
mojali krasne.....
..clanok z netu....))
Som alergický na kapustu, jedno či surová, varená, dusená alebo vo vianočnej kapustnici, vždy sa z nej poseriem. Je to otázka sekúnd, alergia. Minule som sa vracal zo služobky v Rakúsku, zastavil som sa na pumpe a dal som si výborný zeleninový šalát, mňam. Bola v ňom však zamaskovaná kapusta, fuj. To som však zistil, až keď som sedel v aute, švihal si to po diaľnici a ozvali sa známe tlaky.
Keď začnú tieto tlaky mám zhruba minútu aby som zasadol na trón. Verte či nie, za tých strašne, ale strašne dlhých 60 sekúnd, som nemal šancu auto niekde odstaviť. Bolo mi to jedno, či je v okolí nejaký strom alebo len rovné pole, na parkovisko som ani nepomyslel, ale práve sa zbiehali a rozdvojovali pruhy, zabetónovaná situácia. Jednoducho som to neudržal a pustil som to, cítil som sa ako dojča. Nakoľko som bol na služobke len na otočku, nemal som so sebou žiadne veci na prezlečenie. Nezostávalo mi nič iné, len v takom stave ako som bol cestovať domov. Tento pocit neprajem zažiť ani najhoršiemu nepriateľovi. Neviem z čoho je hovno zložené ale po čase to začne šťípať ako maďarská paprika a smrdí to čoraz nástojčivejšie. Bohuprisahám až raz budem mať dieťa, budem mu tie plienky kontrolovať každú chvíľu, nech sa vo svojich výkaloch neparí, viem čo to je.
Trpel som ako starý Jób kým som konečne prišiel na hranice. Prvá kontrola rakúska. Vonku už bolo celkom teplo, tak colníci nesedeli v búdkach ale vyhrievali si kosti na zubatom slniečku. Rakušák sa ma pýta, čo veziem, ja mu na to, že nech sa nehnevá, že som sa posral. Len pristúpil a natiahol nozdrami arómu čo sa mi rynula z pootvoreného okna na aute, jediné čo zo seba dostal bolo: "Du Schwein!" a ukázal mi aby som padal ďalej, ani pas nechcel. Reku keď je to také jednoduché, skúsim to na slovenskej strane tak isto. Tu som sa však prerátal, keď som krajanovi oznámil, že som mal črevnú nehodu len sa neveriaco zatváril a pozrel na kolegu. Kolega schizofrenický typ zreval: "Never mu, drogy vezie!". Nasledovala dvojhodinová kompletná prehliadka auta. Na osobnú si netrúfli, deodorant zaberal. Keďže ako som spomínal štípalo to viac ako čertovsky, riešenie som videl jediné, nohavice dolu a počkať kým ma pustia domov.
Týmto by som chcel pozdraviť všetkých, ktorí videli na hraniciach týpka, so stiahnutými nohavicami a trenkami na členkoch, s voľne spustenou košeľou, otočeným zadkom smerom k vánku, ktorý povieval a ktorý snažil sa aspoň týmto spôsobom ulahodiť trpiacej časti tela. Stretneme sa v Stupave na Dni zelá.
P.S. Mám na predaj auto, v dobrom stave, málo jazdené, len nejde vyvetrať.
jaj kolko som sa smiala
@babulina - Ninka ma ake jemnulinke vlasocky 😲
@mojalili - ste krasna rodinka 😵
Kto vas poslal cvicit? Lebo nas Max nezdviha hlavicku ako Danko ani omylom. On sa odkedy je novorodenec mam pocit v tomto vobec nezlepsil 😒 Je tucnucky, asi aj preto, ale zasa nemozem na to posuvat vsetko... na deke mu to ide, natahuje sa za hrackami, aj ich uz celkom pekne chyti, ci do nich buchne, ked sa koncentruje, ale take sportove vykony ako drzanie hlavy nehrozia 😖 Ked citam, ze niektore deti sa zacinaju pretacat - nasmu salamistovi je to fakt jedno, kde je a ako je 😔
@anjelicek26 - no to ich ma viac nez ja v piatich rokoch 😀 sice ani raz este nebola strihana
@maja_25 pripajam sa k tebe 🙂 Ja som si tir probiotika zohnala, lebo Monky ich spominala, zistila som info a kupila. Musim uznat, kakame kazdy den, obcas raz za dva a prdiky kraaasne a casto 🙂 Klop..klop...klop na drevo 🙂
@anjelicek26 Max nadherne spinkaaa 🙂
@mojalili neprijemne takto chytit hnacky pri kojeni, muselo to byt vysilujuce 🙂 Hlavne ze je to uz lepsie 🙂 Inak ked si pila colu, maly mohol spat? Ci ho to nestartovalo 🙂
Inak kraasne fotecky..ja sa v nich vyzivam...myslim tym vo vsetkych fotkach deticiek 🙂
@weirdo ahooj 🙂 Nelka uz sedi v babyvaku? Nejake foto nie su? Rada sa necham inspirovat 🙂
@marcelka123 ja som dnes vypila pohar coly aj normalnu kavu a mala mi spinkala vonku 2 hodky (od 1-3) a teraz spi uz od piatej!!! 😲 a to normalne chodi o siedmej vecer do postielky. som zvedava kedy sa zobudi na krmenie a aky bude zvysok noci. 😒 vcera bola hore od 2 kazde 2 hodky. 🙄
a pravidelne je hore kazde rano o 6 cerstva ako rybka, musim ju ukecavat aby este spinkala. 😀
@bealondyn no to je vyborne 🙂 Ja mam chut casto na cierny caj, pred kojenim som ho pila raz denne a obcas cola ale teraz odolavam, lebo nechcem velmi nervovat malu, ze nebude moct zaspat..preto by som chcela vediet aka je skusenost...vyskusat a vidiet na vlastnom dietati asi najpresnejsia 😀 😀 😀
@marcelka123 no ja si myslim, ze 1 cierny caj denne sa nijak neprejavi, neboj. 🙂 ved vyskusaj a uvidis...ja som zatial zistila, ze nemozem karfiol a sosovicu, inak vsetko ok. a vcera som mala taku pikantnejsiu veceru a malinka sa mi trochu vyhadzala na hrudi a plieckach, chudatko, takze velmi stiplave tiez nemozem.
dobré ránko prajem🙂
Ahojte babule
u nás samý problém, malá mi nepribrala 2tt ani gram, ešte skôr pochudla 😢 , neje poriadne, som na nervy s toho už 🙄 , ale usmieva sa a nieje nekludná, tak ja už neviem, a začala mi pchať si cele ručičky do úst a obžúva ich, cumel ale nechce, dokonca ani s flaše mliečko absollútne nechce, hned vyplúva
@katka512 - my mame ten umiestnovac hlavicku z vajicka von uz asi dva tyzdne. Bol tam uz narvaty ako sardinka. A velkost 4 by mala byt 37-ka... Ja mam 3-ky topanky a su to 36-ky.
@takyna - aj mne posledne dva tyzdne maly menej pribera, aj ked pekne papa. Pribral za 2,5 tyzdna to, co normalne priberal za tyzden... Kolko ti mala schudla? Ono sa vravi, ze pokial nechudne, nie je co riesit... Skus ju zvazit v tom istom case, pred kojenim, kazdy den, aby si mala porovnatelny vysledok... u nas ked sa maly naje, tak je to niekey +150 g na vahe a ked je cerstvo vykakany, tiez to aj -100g spravi... takze takuto variabilitu na vahe vobec neriesim 😝
Inak maly vcera spal 19:00 - 24:00 - 05:00 - 08:30 😎
@anjelicek26 skúsim anjeliček dakujem ti za rady 🙂 , my sa snad s malickou nedopracujeme ani k 5kg 😝 , a pomaly sa mi zda , ze zacinam aj mlieka mat menej, no nazblaznenie 😝, tak sa o nu bojim, po takom dlhom case sa nam podarila a teraz toto ☹
@marcelka123 nasmu cola nevadi, nespi tak ci tak 😀
@katka512 my sme vybrali a maly ovela lepsie zapadol do vajka, mala som to uz davno spravit
@niga my spime este horsie ako vy... od 20:00 zaspava na prsku, do 21:30 sa mu podari zaspat tak ze ked ho davam do postielky sa neprebere (ak sa prebere skor ako o 23 nezaspi) spi do 00:30 a potom kazdy dalsi spanok sa skracuje 2,5 hod a 1,5 hod...a to medzi spankami potrebuje 1,5 hod. aby zaspal 😠
@takyna - ved pises, ze je spokojna. To je to najdolezitejsie. Dievcatka priberaju menej. Nemusi mat kazde dieta v 2,5 mesiaci 6 kilo 😝 Nas maly vyzera ako buchta uplna, tucnucke liciska, mne sa to nejako nepaci, teda nevyzera ako nejake krasne babo, co si budeme nahovarat. Je zlatunky, ale pekne dieta vyzera inak 😀 😀 No vsak on z toho vyrastie... Sasenka v 2,5 mesiaci tiez nemala 5 kilo... priberala uplne inak... A Bibka ma len dva mesiace!! Nechci po nej moc...
@anjelicek26 náhodou je krásny Max 🙂 tie líčka sú pekné, aj naša malá ich má, od narodenia, preto každý povie, že ako ona nemôže jesť?, a pritom jej dávky sú 50-60, a spokojná je 🙂 ,skúsim to váženie v rovnakom čase
nevieš prečo mi stále obžúva tie rúčky?

my sme mali babylove z dm-ky, tie najmensie myslim ze boli od 5kg, ale nie som si uplne sure
inak dneska som bola za kamoskou v porodnici tak som si ozivila spomienky 😀