icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

leveretka
1. sep 2010

@weirdo presne tak 😉 len jej poloha je iba to prve (nastastie) 😀

kuriatko33
1. sep 2010

babulky dnes som bola na nakupoch. kupila som v nexte krásny overal za 29eur,odporucam 🙂 ja mam bledunko modrý taky mackovsky aj uska su na kupuce🙂 maly aj taky ruzový, biely. a este jeden druh ten bol biely s mackom ale taka normalna látka.

ellysa
2. sep 2010

@kuriatko33 budem sa musieť ísť pozrieť ja som z toho už chorá nič sa mi nepáči, dnes idem do Viedne, ak tam tiež nič nenájdem tak neviem, bola som aj v c&a včera majú tam krásne ale sú na gombíky., ja chcem na zips.
to ti drobček už pekne popapá naša cez deň 120 aj to mi vždy nechá a na noc 150 ale tiež nechá a potom sa mi budí po 5 hodinách až s revom, čo je taká hladná ale ja do nej viac nenatlačím
chodí spať o 20.00, čera som ju skúšala ešte natlačiť o 22.00 ale aj tak sa zobudila o 2.00 jednoducho viac zjesť nechce, dnes sme hore už od 6.30,posledné dva dni stále vykrikuje strašne sa jej to páči, dúfam, že susedia neprídu klopať 😀

kuriatko33
2. sep 2010

@ellysa no moj overalík je na zips, hned sa mi zapácil a tiez hoc čo nekupim tak som sa mu potesila ked som ho zbadala. napis potom co je vo wiedni,kam chodís do babyone???

kuriatko33
2. sep 2010

baby a viete co mame mi uz dva tt najlepšiu zabavu, balon 🙂 🙂 odporucam, malemu som kupila take zlate slnko, je z neho uplne paf

ellysa
2. sep 2010

@kuriatko33 ideme do scs, manžel si musí niečo vybaviť pracovne tak sa mu prilepíme, ak nič kuknem naozaj aj v nexte ja som tam bola pred týždňom a nejak som ich nezbadala, ale kúpila som jej takú krásnu fleecovú červenú srdiečkovú bundičku-krásna je v nej
my máme doma zasa na okne namaľovaného soba-ešte pôvodná majiteľka ho tam dala a ten je Oliviin favorit, stále naň chodíme pozerať, len sa blížime k oknu a už piští

chani
2. sep 2010

vcera bol uspesny den, kupili sme fusak, hraciu deku s hrazdickou, krasny teply komplet rukavicky-ciapka-papucky, matrac ku babke do postielky, 2 mikinky, tlaciaren kde sa aj fotecky daju tlacit, to bol ale vir uz tatinka na ucte 🙂

chani
2. sep 2010

a nalepili sme u babky okolo postielky obrovsky krasny hrad, draka, strom a svietiace hviezdicky a svietiaceho baranceka🙂 tusim mam z toho vacsiu radost momentalne ja ako Petko hehe

ellysa
2. sep 2010

@chani a akú tú tlačiareň, ja som tiež nad tým uvažovala 😉
😉
poriadny prievan ste urobili, ja už taký dnes nemôžem, kúpili sme to auto, namiesto toho čo zhorelo
malá ešte prispala tak som sa nudila 😝 a jedna rodinná

katka512
2. sep 2010

@kuriatko33 A od malicka ti tak spava?? 🙂

niga
2. sep 2010

@katka512 Ahoj, ktory tip si od Lodgeru kupila? Kolko stal? Je dvojvlozkovy - aj na teraz, aj pocas tuhej zimy? Da sa dat aj do sportoveho kocika? Lebo mam obavy, ze za chvilu bude ist moj do sportoveho, mam Casualplay a tam je mala vanicka. Prepac za tolko otazok, ale nechcem kupit nieco co mi nebude vyhovovat.
Ja som bola nakupovat pre maleho, nekupila som ani fusak, ani overal a minula som nanho 120€. Uz si hovorim, ze do jari mu nic nekupim, ale vydrzim to? 😉

niga
2. sep 2010

Dnes bola super noc. Max spal od 22.30 - 4.15 - 7.30. Zobudil sa s usmevom, jedol az o 8.30, zaspal o 9.45, este stale spi.
My ho kupeme kazdy treti az stvrty den, ked mal tri tyzdne, dostal kvasinky na brusko, Dr. prikazal dva tyzdne ho nekupat, aby sme mu nezmyvali prirodzenu ochranu tela, esteze male deti nesmrdia 🙂

katka512
2. sep 2010

@niga Ahoj nevadi v pohode....kupila som tento sedy za 94euro ano je s vlozkou ale pani v obchode mi povedala ze tu mam vybrat a vlozit ju tam az ked bude treskuca zima...je naozaj do tuhej zimy jej dcera ho ma casto chodia na lyzovacky a ze jediny fusak v ktorom mal maly teple nohy,moze nan snezit prsat a zvonku vyzerat mokry ale nepremoci sa a udrzuje termoregulacnu teplotu,ta vlozka sa da neskor kupit aj v inej farbe dala mi k tomu brozurku tam je jeho vyuzitie jaro leto jesen zima myslim ze by to malo byt aj na tejto stranke www.lodger.com.
Ani mne sa maly asi cez zimu neda do vanicky a vpohode sa tento fusak zmesti do sportiaku ja mam Concord a este je vyhoda v tom ked dieta sedi sa mu prisposobi lebo v niektorych fusakoch su decka ako vo vreci.....
Vpohode ho mozes prat na 30,40 ale nepouzivat avivaz 😉
a ty ktory by si chcela???? 🙂

niga
2. sep 2010

@katka512 Dakujem, ja som pozerala presne tento tvoj Buker, rozhodujem sa medzi sivym a modrym, ale asi vyhra sivy, lebo kocik mam karbonovo-sivy. Paci sa mi ovela viac ako original od Casualplay-az do dnes som bola rozhodnuta kupit ten. Na internete som nasla Lodger za 94,90. Tvoj stal kolko a kde presne si ho v TT kupovala?

niga
2. sep 2010

@katka512 A vlozku mas sivej farby tiez?

katka512
2. sep 2010

@niga 94euro v Trnave Bambini maju aj internetovu stranku www.bambini.sk vlozku ma sivu a su na nej take tmavomodre ornamenty neviem ako by som to nazvala ked chces zajtra poslem foto mam ho u maminy..... 🙂 v skutocnosti je este krajsi.Inak aj Emitex zacali napodobnovat tento styl lodger ale nechytaju sa a maju aj vlozky a tie su od nich lacnejsie tak potom by som mozno kupila neskor na ozivenie tu vlozku od nich....
A ty si odkial???

fatimuska
2. sep 2010

@ellysa nádherní ste

katka512
2. sep 2010

@leveretka Nas maly spava presne tak isto...myslim ze asi vsetky babatka 😀 je to pravda stim obliekanim ked ho teraz naobliekam co potom cez zimu.... 😵

babulina
2. sep 2010

ahoj, tak trochu oddychu pomohlo a vyzera ze sa vraciame do normalu s mlieckom len maly sa este stale odtahuje od prsnika, tak snad ho hlad prelomi
v sobotu ideme na svadbu, ninka bude niest obrucky tak som zvedava ako to dopadne, ci sa neotoci v strede ulicky opacnym smerom, ale mladomanzelia boli varovani ze je nepredvidatelna a beru to ako potencialnu humornu cast obradu 😀

anjelicek26
2. sep 2010

Som napisala dlhocizny prispevok a ma to vykoplo, parada. Nestiham, Max sa budi, snad neskor. My uz mame doma skolacku ludia moji, az mi slzicka vybehla, ze uz skolacka. Ale co uz, cas bezi. Idem o tretej po nu, tak som zvedava na zazitky. Nasa skolacka a nas tucko 😀

katka512
2. sep 2010

@anjelicek26 No pekne foto a to co si nosia vtom velkom kornute? 🙂

babulina
2. sep 2010

@anjelicek26 - jeeeeee aky krasny kornut, som zvedava kedy to k nam dorazi, mne sa to strasne paci
@katka512 - sladkosti su v nom pre deticky ako sladke navnadenie do chodenia do skoly, ak sa nemylim 🙂

anjelicek26
2. sep 2010

@katka512 - ma tam sladkosti, nejake sponky, gumicky, retiazku s menom a podobne "cetky", co ona tak zboznuje... ma tam nove puzzle, peracnik, nove fixky a farbicky... to je tusim vsetko 😅

takyna
2. sep 2010

@anjelicek26 krásna prváčka 🙂

takyna
2. sep 2010

babule využili ste lehátka pre detičky?
pozdravujem všetky 🙂

desmodka
2. sep 2010

@anjelicek26 4 roky a uz do skoly??? v anglicku tak frisko chodia deti do skoly?? ci to je nejaka predpripravka??

jenie123
2. sep 2010

Ahojte.. chcela som sa vas spytat, spominali sa tu probiotika Infants Dophilus, dnes som si ich kupila aj ja, len v letaku je pisane, ze sa davaju ked sa prechadza na UM.. Kojite, ci ste na umelom mliecku?

A este by som sa vam chcela pochvalit, dnes sme boli na poradni a ta nasa herecka doma past konickov nikdy nechcela a u lekarky som neverila vlastnym ociam, celu dobu ju pekne drzala.. Taka som bola na nu hrda.. 🙂

katka512
2. sep 2010

@takyna Lehatko vyuzivam maly je vnom rad 🙂

mojalili
2. sep 2010

Dnes máme za sebou povinné očkovanie, keďze máme dnes 3 mesiaciky.......a vazime 6 kg presne 🙂)))

KOcky, a viem, ze su tu maminky svetaznale, ale ak by som niekomu pomohla tak to sem hadzem..

PO OČKOVANÍ DETIČKY NEKÚPAŤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ - zväčšuje to bolesť a teplotu. Mám to odskúšané na dcérke....

katka512
2. sep 2010

@mojalili Ahoj ja som rada ze si to tu hodila 🙂
A ako maly plakal moc ,ma aj teplotu??