Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 krásny má ten kormút.....mama čím ma to kŕmiš?🙂
ahojte
@anjelicek26 krasne fotecky velmi ti to pasuje na fotecke a teda ten kornut je uplne nadhernyyyy urcite mala z neho velku radost no a maly je zlatucky mi pripada ze vsetci ty chlapci su riadny valibuci teda aj nas 😀
@mojalili veru dik za radu urcite vyskusam nekupat 😉
dnes som kupila tu hrazdicku a malemu sa velmi pacila bol pod nou tusim pol hodinu a potom zaspinkal ale stale na to pozeral a rozhadzoval rukami a nohami ako velmi sa mu to pacilo 😀
@katka512 od malicke nie 🙂 prvý mesiac prespal tak 4-5hod v noci 😉 druhy mesiac vzdy od tej 21hod do 4-5hod a potom nastal zlom a do 6hod a ked sa ochladilo do 7 az 7:30hod 🙂
@anjelicek26, aká je zllatučká, vaša prváčka 😵
@takyna, my ho využívame stále, ninka ho miluje 😉
@mojalili, ano, ruky su v kurze aj u nas 🙂 🙂 😉
babulky, chcem sa spýtať, či nemate podobnu skúsenosť...moja malá sa cez den počas kojenia po pár minutach odpoji, a začne sa rehotať, pozerá po izbe, hlada niečo, čo ju zaujme, usmieva sa na mna a na prsnik kašle....potom trošku cucne a znova to iste....sa nam kojenie pekne predlžuje...ešte že v noci nič nevidí a pekne cucká 😀
tak to som rada, že sme v norme....babatka nam objavuju svet 😵 🙂
Cafte babule, obe deti uz spokojne odfukuju na nocny spanok, je osem hodin, no komu je lepsie 😅 Drahy ma nejaku testovaciu jazdu, co musi dozorovat, tak dojde az o jedenastej, este mi bol slusne natankovat moje auto a uz padal spät do prace... co s nacatym vecerom 😝 Asi pojdem skladat pradlo 🙄
@riska - no junior dnes to iste, ja tomu hovorim, ze zas "chyta lelky", tak tomu vravela moja mamina. Olizuje bradavku, kuka kade tade, vyskereny od ucha k uchu, huka, ale pit nebude. Mlieko vsade, ale neva, hlavne, ze sa chlapec bavi. Dnes som 3x odsavala, lebo nepil fakt ze nic, teda pil, ale furt len trocha a zas vymyslal...
@desmodka - ked to maly robi, tiez balim prsnik a koncime
@bakatuska - je to velky rozdiel medzi dievcatkom a chlapcekom... ja mam oboch junovych, takze sa to da celkom porovnat, Saska tiez priberala slusne, ale teda tolkoto mala o hodne neskor...a narodila sa tazsia...holt chlapcek musi byt väcsi. A my budeme mat co nosit.
Inak som nastvataaaa grrrrr, mi dosiel novy kocik, je paradny - a pri prvej jazde som dostala defekt. Slak ho traf. Vravim to drahemu, jasne, ze som chcela, aby mi s tym nieco spravil - a on sa ma pyta, ze kde SI JA teraz zozeniem sadu ne lepenie dusi, nech si to zalepim. Ten chlap nie je normalny. Akoze uznavam, posledne mesiace, co som bola na vsetko sama v Nemecku a on uz v UK - teda 8 mesiacov - som robila aj taketo veci sama, ale to nechcem aby bol standart, co som ja??? Sakra. Strasne ma s tym najedoval. Takze sa vidim, ako budem zajtra tu blbu sadu zhanat, montovat dolu koleso, hladat dieru a lepit to 😠 😠 😠 😠
@fatimuska - Maximko je sikovny, mne Max len bucha do veci, sem-tam sa mu podari nieco chytit, na prebalovaku uz som vsetko zdekovala hore, lebo vsetko na seba taha... ale dlho to v rucicke neudrzi.
My sme dnes nesli na ockovanie 😝 Co nam mozu spravit? Snad nic 😀 Lebo by som nemohla ist po Sasku do skoly, bolo to prave v tom case a drahy mi to povedal len dva dni dozadu, ze on tam tiez nemoze... a ani som ho nejako nechcela dat ockovat pred tym 3. mesiacom uz po druhy raz... strasne dufam, ze nam daju nejaky nahradny termin az o dva tyzdne 😅
ahojte, dievcata
ja som strasna, ale vobec nestiham citat vas a prispievat - mm ma este stale dovolenku, hanka nam dnes nastupila do novej skolky - som nadsena - aj spala na obed, co ona od roka a pol cez obed vobec nespi (ani v predch. skolke nespavala), cely den sme satkovali a behali v tej zime po meste - banka, co-to nakupit pre Elinku, nahanala som mletu senovku 😵 , kupili sme farbu no a zajtra malujeme kuchynu - teda jednu stenu, lebo o 3 tyzdne by sme mali mat komplet linku hotovu ... sa uz neviem dockat, lebo uz ma nebavi mat vsetko vsade 😠 ... len som ako na ihlach, ako ta stena bude vyzerat 😕
fotecky su krasne, babatka nadherne - enjelicek - ten kornutisko nema chybu ... wow
a aj ja pridavam par fotiek - ako pasieme baranceky, najnovsia zabavka 😀 , prvy den v skolke a dnesne satkovanie 😵
@monky1 - asi pojdem malemu kupit balon 😅 😅 😅 A u nas baranceky stale nic 😖
Som rada, ze sa Hanke v novej skolke pacilo, len tak dalej 😵 Super, ze mas draheho doma, moj este v praci, cely buduci tyzden vratane vikendu v spanielsku a nemecku, no mam ja pech 🙄
@anjelicek26 jaj, tak to nie je bohvieco, ale tak aj mna to caka - od 2c-teho som s dievcatami 2 tyzdne sama - uz teraz sa mi rohy z hlavy tlacia, hehehehe 😀
a ten balon odporucam, ked chces mat pokoj, len mu ho uviaz na ruku a on sa uz o zabavu postara sam 😀
mm prave penetrakuje stenu 😕
@monky14 - no on drahy chodi aj tak az pred siedmou domov, takze s detmi mi nikdy moc nepomaha, len okupat a dat spat, to je vsetko, rano odchadza, kym vstaneme... Ale teraz bude naopak, rano bude este doma a aspon Saske spravi ranajky, vecer budu uz skor chodit spavat... ale ja som na to zvyknuta... vzdy to tak bolo. A na sluzobky proste musi. V Nemecku snad vybavi malemu konecne pas, nech sa mozeme aj z tejto krajiny pohnut, chcem skocit k nasim, ku svokrovcom... ale nam stale chyba biometricka fotka, tu snad nenajdeme nikoho, kto to vie spravit 🙄
Inak mam pocit, ze Max uplne kopiruje nas rezim... ked Saska spala do 09:30 spal aj on... a zaspaval s nou o 20:30... dnes vstaval s malou o 07:00 a siel s nou spat o 19:30. Z nich nemozem 😅 Sa spolu kupali, obliekala som im naraz pyzamko, fakt sranda. Len sa Saska urazila, ze najprv mam obliect ju... no tak som, Max zabaleny v uteraku jej zatial ocural postel 😝
@monky1 krasne deticky... 🙂 mame podobne satky 😀 inak co davas malickej na nozky do satky? myslim na chodidla... casto sa mi stava ze strikovane papucky spadnu na zem.. co sa este tu na lazoch da vykrit, lebo ju vzdy najdem... len sa bojim, aby ju nestratila niekde v meste tam ju uz nenajdem.. akurat dnes sa chystam nakupit veci a idem usit bundicku na satku.. dufam ze si najdem na to cas...
my ideme na poradnu v utorok, takze nas ockovanie caka asi tiez..normalne sa toho bojim..
kocky, aj vase deturence uz vedia naco maju rucky? moja je taka podarena, ked jej nieco ukazujem, strasne moc sa sustredi a chyti to do rucky alebo obidvoch 😵 naadhera 😵 😵 😵

@katka512 Chudacik plackal, dostal do kazdej nozicky a z ruky mu bral krv, lebo mu chcel urobit krvny obraz. Ale utisil sa hned. Teraz zaspinkal, este nemal teplotu.
KEd sme vysli z cakarne, tak som mu na to pichnutie dala studenu octanovu mast hned, tak mu to stlmilo trosku bolest.