Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Ahojte ja som bola dnes u mojej Dr.pytala som sa na ten Vigantol o nicom nevedala povedala ze mu to mam dalej davat ze na internete sa toho popise,ze keby nieco vazne oni by urcite otom vedeli.....neviem bola ako zaspata princezna a nemala som dalej chut snou komunikovat 😒
My sa ideme ockovat v pondelok tak som zvedava....
Tak prestanete ten Vigantol davat?????
@katka512 - nedavat a zohnat si alternativu... v rakusku maju kvapky, v spanielsku, v anglicku. V nemecku su floretky...ak chces, tak ti poslem nazov... stoja par eur. Alebo pockas par tyzdnov, kym vyjde nova sarza bez toho kvapkatka. Zasa par dni bez vitaminu D detom neuskodi. Ja som Maxovi zatial vobec nedavala, kazdy den sme boli aspon chvilu na slnku, musi stacit. Zacnem mu davat az teraz...
@anjelicek26 tak pre istotu mi posli ten nazov........... 🙂 a uz davnejsie som sa ta chcela opytat co si Maxovi kupila tu novu postielku do kolko rokov sa da vyuzit si snou spokojna?
@anjelicek26
kludne ten nazov hod pre vsetky 🙂
ja uz vigantol radsej nedavam
ahojte po dlhom čase 🙂 Možno ste to tu rozoberali, ale nie je čas čítať dozadu.... ako u vašich detičiek prebiehalo to očkovanie proti TBC? Náš bobko to mal dvakrát ohnisané... po tom druhom sa mu urobila pekná chrastička, tak som si myslela, že odpadne a už bude pokoj... chrastička odpadla, no pozerám, že zase sa mu tam robí hnis 😠 Postrehla som, že pokiaľ tam bude hnis, tak mu to ďalšie očkovanie neurobia? Sme naň objednaný na 22.9.....
@anjelicek26 a Saska hovori po nemecky, po slovensky aj po anglicky ?? sikulkaaa 🙂
no my sme prisli z poradne, zaockovali nas, musela som drzat nozky, no skoro som sa rozrevala s malinkou..potom som ju zobrala na ruky a bolo dobre..dufam, ze nebudeme mat moc vysoku teplotu..
a pytala som lekarky na ten Vigantol a ze to mame brat, akurat nemame pouzivat to kapatko s gumou navrchu...tak neviem..
jo a este sme sa dali aj proti rotavirusom..ze tri davky budu spolu..
Babulky my sme davali a budem davat tieto... Je to na tri mesiace. Dovtedy snad vigantol vymysli ine kvapatko alebo sa vrati k povodnemu. Je to aj s fluorom, to budem kombinovane davat, kym nezacneme cistit zubky.
http://www.zurrose.de/produkte/sortiment/Nahrun...
@mici111 - Saska po slovensky vela rozumie, ale nerozprava, bohuzial 😖
@katka512 - myslis tu ohradku? Tak do dvoch rokov urcite, ma nosnost do 10 kg - 2x - lebo je velka pre dvojicky. Takze momentalne sa v nej vyvaluje Saska s Maxom a hraju sa 😀 Spolu 20 kg 😀 Ja sa ho tam chystam supnut aby sa hral, ked budem vysavat, ci robit nieco, kde bude mlady pan straaaasne chciet spolupracovat, a nebude moct 😝 Aj tam poctivo hadzem vsetky hracky, co su rozhadzane po byte. My sme mali 6-hrannu pri Saske, ku koncu tam mala 1000 lopticiek, milovala to 😵
pozerali ste Jojku?? davali o vigantole
no fasa.my sme ho koli zlym vysledkom krvy museli dodnes uzivat 2x denne 😠
ja som to cele nezachytila 😠 😠 len to ze musia zmenit sposob podavania, nemoze tam byt ten balonik
baby nebojte, oni o chvilu daju novy na trh.. a dovtedy babatka bez neho urcite vydrzia.. kym je slniecko treba ist von.. ja malej davam tak 3x do tyzdna.. zabudam.. :( a od kedy je tato sprava na nete nedavam vobec.. pockam kym bude novy.. a uz 2x som z neho vyliala, takze ho tam uz ani vela nie je 😉
my sme sa boli dnes ockovat - tiez tri davky - aj rotavirusy, ja som teda musela drazt nozicku a rucicky, aj plac bol statocny, ale vecer nebola ziadna teplotka - len mrzutost a plac .... preventivne som jej dala nurofen - je aj proti bolesti, tak dufam, ze bude spinkat
nasa doktorecka ma prekvapila, lebo ona sama sa ma opytala na Vigantol, ci davam a ci som pocula, co sa deje, len nevedela o tom tolko ako ja, tak som jej dala precitat stiahnuty mail - opisala si tu pliagu v nom - tu 4-vinylcyklohexen, ze pozistuje o tom viac a povedala NEDAAAVT, ze docasne davat CEBION multi - obsahuje vit. D tu je link http://www.adcc.sk/web/potravinove-doplnky/deta...
inak mliecko sa mi rozbehlo, klop klop 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ... snad to nezarieknem
a Eluška pribrala 860 g ... viem, vam deturence pribrajuaj kilo dvadsat, ale na to, ze minuly mesiac pribrala LEN 340g, SOM STASTNA PRESTASTNAAAAAAA 😵 😵 😵
A VERIM, ZE TO BUDE LEPSIE A LEPSIE
http://televizia.joj.sk/tv-archiv/noviny/07-09-... je to asi v 7. minúte 😉
@takyna, krasa 😵 a teda dobre to zvladla? nas to ešte čaká

tak očkovaniesa nekonalo odložilo sa o týžden koli tej reakcii na očkovanie TBC.mu to doktorka vytlačila a dala nam mastičku ale hučal statočne.