Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
je to na predpis, ale ked mate znamu v lekarni, preda to aj tak ... je 10, 20 a 30 tabletove balenie
ja mam 30 tbl za 3,12€
@desmodka náš malý v poslednej dobe tiež tak plače v kočíku. Minule som sa s nim išla kočíkovať , bol úplne v pohode a potom taký rev , že všetci psi po nás štekali. Domov som prišla s vyplazeným jazykom , v jednej ruke kočík a v druhej malého. No potrebujeme my posilovňu... 🙂 Tiež sa už bojím chodiť do mesta aby po nás ľudia nečumákovali.Ty si sa už prihlásila do Hviezdičky na plávanie alebo stačí v októbri . Ja sa tam chystám ísť pozrieť a pozisťovať informácie. Babulky ja mám tiež ešte asi 6 kg navyše ale keď sa začnú krpci viac pohybovať tak snáď to zhodíme. Ešte že ide zima a kilečká zababušíme do vetroviek. 😀 😀 😀
caute baby uz ste boli vsetky po porode na gynde? lebo ja stale nie. Ked som sa tam chystala po 6 tyzdnoch tak mal dovolenku, potom som nemala cas a teraz ze pojdem a zase ma dovolenku. No slak ma trafi, uz vidim dokiho jak ma spucuje ked sa tam dostavim 3,5 po porode
@evina0 to som sa asi pomylila 😝
@bakatuska ja som si myslela ze tiez mi maly chrapka ale kamoska mi povedala ze mu mam nosik odsat a to bolo tym....... 😵
Baby tie deti v kocikoch co placu vam veru nezavidim ale by ma zaujimalo cim to je nie su zvykle nosit sa???
Baby nechcem sa chvalit ale ja som sa hned po porode obliekla moje rifle aj vsetky nohavice neviem cim to je ta vaha od coho to zavisi mozno keby som kojila tak vazim viac ale aj tak musim zacat cvicit na brucho lebo je este omackove 😀 😝
@mojalili co mas tu kamosku co ta bude fotit je zo senice lebo ja by som sa chcela dat s malym pofotit..... 🙂
@bakatuska jooooj, dakujem, si mila ... ale to bude tym, ze v posl. dobe nejak nevarim, Hanka je v skolke, mm v praci a ja jem uz 4. den /nastastie posledny/ gulasovu polievku, ktoru milujem hned po kapustovej, ale tu teraz nemozem 🙄 .... boli prazdniny, mm mal dovolenku, vacsinou sme boli mimo domu - 2 x na par dni u svokrovcov a ked mame chut na nieco mnamkove - tak mame na veceru v rure pecene zemiaky s rascou a mletou cervenou paprikou a toto pisat nebudem 😀 😀 😀 ... snad ako inspiraciu, lebo recept pozna kazdy 😀 😀
..ale fakt si ma potesila 😉
@sofinka2009 je krasna ta capicka aj mne by sa taka pacila...... 🙂 aka je to znacka?
@katka512 mne place asi od troch tyzdnov, vtedy este poriadne nevedel co su to ruky 😀 takze tym to nebude...
@tintinka1 ten vyplazeny jazyk doverne poznam 😠 ale ja uz som si zvykla, len som zvedava co bude v zime 🙂... na plavanie sme sa prihlasovali (aj s leveretkou) este v auguste
k vahe (neberte to ako provokaciu) som v minuse 3 kg, gate mi letia, dokonca som sa vratila k odlozenym, kt. som mala ako inspiraciu na chudnutie... ja tolko zerem ze to mozne neni, sa cudujem ze sa rucicka na vahe nehybe smerom hore 😀 mozno strasne priberem ked prestanem kojit
@monky1 - Max tiez preferuje pravy prsnik. Z laveho mu to moc tecie a to on neznasa... takze z laveho musim casto odsavat, co to este zhorsuje, tecie to este viac... ani neviem moc, co s tym... vzdy na mna urazene kukne, ked vytiahnem lavy. No ale co uz na striedacku ho vzdy dostane 😝
My sa hlasime do klubu slintacov, dnes slinta ako doga, strasne, dasienka ma trolinka navrete, tak som zvedava, co z toho bude 😖 Krpec ma uz tri mesiace, strasne to leti 😵
@bakatuska - ja idem az v decembri, ked sa konecne dostanem do Nemecka na dlhsie... aj si dam hned zaviest teliesko.. citim sa fajn, mrcha v nedohladne (dufam, ze este dlho), tak to neriesim.
@katka512 pumpkin patch ale neda sa objednat na sk aj cizmicky som si k nej nasla n porazi ma strasne sa mi lubi ☹ ☹
@monky1
@mojalili
@anjelicek26 baby aj u nas je to tak, z praveho sa pekne napapa a na lavy ho musim ukecavat a je fakt ze lavy mavam plnsi
@sofinka2009 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7101378&tab=0 mozno ma aj inej farby
@bakatuska, ja som tiež ešte nebola 😝 cez prazdniny som bola stale preč a potom mali dovolenku.... ale ked som si bola dať potvrdiť ten papier kvoli prispevku, pýtala som sa sestričky, či stači prist v auguste, a ona, že jasné, kludne možem aj v septembri 😉 tak sa tam snad v tom septembri dostanem
@desmodka dakujem skusim sa spytat
mne sa tak nalievaju prsia, strasne mi obidva striekaju, musim vystriekavat do plienky pocas kojenia, mala sa mi zadusi raz 😝 , a pri tom ona malo vytiahne na jeden raz, bohvie ci to nie je aj tym , ze su take plne, 😝
ste tu toho popísali, nestíham nejak, po dlhej dobe spí teraz cez den dlhšie ako 2 hoďky, už navarené, upratané🙂o chudnutí ani nevravte, kým dojčím tak to neprichádza do úvahy, by som bola nervózna, unavená....po 2 rokoch🙂
@sofinka2009 ked budes vediet ci ma tie ciapky aj v inej farbe napis ja by som chcela sedu 😵
@bakatuska Vidim, ze my Senicanky to flakame🙂 Ja som bola dnes na kontrole po 600nedeli 😀 čili 1200 nedelí 😀
@katka512 MOzno je to vekom, po 30tke to ide naozaj tazsie a nehovorim po 2 porodoch 😖
@katka512 Kamaratka je z Myjavy, co ma bude fotit. V Senici to robi MArtin HEcko, co ma atelier na starej hygiene. Pekne foti, nam fotil svadbu... http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbum...

@monky1 jasne.. o doperione som pocula.. cize aj Costi si musis dat predpisat?