icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
9. sep 2010

@miculienka Ach jo, predpokladam, ze so svokrou zijes - co je ta najhorsia varianta. Ja mam velmi dobru svokru, ale byvat by som s nou nemohla.
Asi na vlastny domcek je tazko najst peniazky, ze? Radi sa tazko, len obrnit sa a vyhybat sa jej, ak sa to vlastne da. 😒

katka512
9. sep 2010

@tintinka1 ahoj vy ste tiez 9juna aj my..... 😀

miculienka
9. sep 2010

@mojalili - tak je , žijeme spolu, oni pod nami my na vrchu, najlepšie je to hodiť za hlavu a počkať kým ju to prejde, dáko bude 😉

mojalili
9. sep 2010

@miculienka Stari rodicia vzdy rozmaznavali deti a aj to robit budu, aj ked nam sa to pacit nebude. Vzdy budu robit opak nas....ja som sa s mojim otcom hrozne hadavala, lebo robil presne to, co som nechcela....teraz ma LII 4,5 roka a uvedomila som si, ze tak ci tak ju to nepoznacilo...proste je to uloha babiek a dedkov... 😉

Kocky, ja som nemohla pozerat na ten ukrutny rev, na radu lekara som dala Dankovi 1/2 cipku a konecne zaspal poriadne - prvykrat dnes... ☹ NO po pol hodke som ho jemne prezliekla do pyzamka, trochu sa prebral, nakojila som ho riadne a spinka krasne dalej....boze tie dasienka ☹ 😒 ☹

desmodka
9. sep 2010

@tintinka1 super ta sa aj s leveretkou vidime 😀 a kedy to presne zacina a co hovorili, bo my nic este nevieme
@deniskateniska preboha to ste len na MM ci UM???
@leveretka este som dopravu neriesila 😅 musim vediet ktory den to bude byvat, ale snad nebudeme musiet chodit autobusom 😖
@mojalili ladom si mu neskusala potierat dasienka???

mojalili
9. sep 2010

@desmodka este nie, pretoze sa dnes nedalo, ked tak reval, to bolo strasne, uplne docervena...ale skusit mozem zajtra...

leveretka
9. sep 2010

@mojalili to mi je luto, chudatko Danko, snad ho to cim skor prestane boliet ☹

@miculienka tak to by ma slak trafil kebyze mi toto robi svokra...vrrr...az ma to nahnevalo len ked som si to precitala 😠

zojec
9. sep 2010

@miculienka och moja.. tak to ti teda nezavidim.. 😠 mojalili ma pravdu, ked vravi, ze stari rodicia su na rozmaznavanie, ale mali by respektovat priania rodicov, a rozmaznavat v case ked su s nimi... aj mne zajtra pride svokra.. malu bude vidiet 2x, tak som zvedava ako sa bude spravat.. 🙂 ale viac pokakany je z nej svokor.. ten by ju z lasky zjedol 😀
@deniskateniska 8kg???? panecku.. tak to moja je len taky chrustik.. co mu davas jest slaninu?? 😀
@mojalili chudak malicky.. zeby uz zubky? nejak rychlo, nie?

monky1
9. sep 2010

ahojte kočeny

aj my naprd!!!! niekto nam vymenil dieta!!!
@mojalili - presne ako keby si o nas pisala - mame doma male drave vĺča, ktore hryzie vsetko co jej pride pred oci - dokonca ked dam ruku pred tvar, normalne dokaze dvihnut hlavku z podlozky a zahryzne
ale ja nepozorujem nic cervene, len slinta ako bernardin, hryzie ako leviča a reve ako tur 😀 ... je mi jej luto, som z toho na prašky ☹ ... viem, ze to nepomaha, ale klamem ju sabkami - semtsm kvapnem na cumlik - aspon trosku stichne

@deniskateniska paneboze 8 kil 😲 😲 😲 ... tak to je ina vaha, to mas co nosit???
@miculienka ach jaj, niet co zavidiet, so svokrami je niekedy križ 😔

deniskateniska
9. sep 2010

😀😀 sme na MM... Mam ho na rozdavanie klop klop klop.maly nie je nauceny na ruky,ale uz skusa🙂ale je fakt tazky🙂 ja neviem ked budem mat druhe ze ako to budem zvladat takeho mrnusa🙂

riska
9. sep 2010

@katka512, aj my sme 9.júna 😵

bakatuska
9. sep 2010

@deniskateniska neboj druhe budes zvladat v pohode,pri prvom si vsetko natrenujes . Teda je to niekedy o hubu ale da sa to zvladnut 😀

leveretka
9. sep 2010

@monky1 a nemoze byt ten plac teraz sposobeny aj tymi liekmi co beries na mliecko? boli tam tusim nejake min. neziaduce ucinky 😕

leveretka
9. sep 2010

@monky1 a este som sa chcela opytat, ci mas stale tak viac mliecka po tych tbl. Mne more milk pomohlo, ale nejako stagnuje to zlepsenie, ani za svet sa vratit do povodnych kolaji 😢

ceresna
9. sep 2010

@jane123, my sa chystáme plávať, ale až od nového roka. So starším synom som chodila do Pezinka, teraz sa rozhodujem medzi Snopom a Ivankou (tú mám najbližšie). Inak som to pozerala aj na nete - vyzerá to tam veľmi pekne. Tak uvidím. Ty sa kedy chystáš začať?

ceresna
9. sep 2010

Kočky neviete mi poradiť nejakú stránku na úpravu fotiek (myslím, keď sa tam pridávajú nejaké také čačky, rámiky...) -Niečo nekomplikované, prosím 😅. Vďaka.

anjelicek26
9. sep 2010

@ceresna - taketo volaco? www.photomontager.com Je tam milion moznosti, aj fakt pekne, nie len take gyce...

anjelicek26
9. sep 2010

@deniskateniska - fuha, to mas teda fakt co nosit 😲 Max je tiez hebiedko moje, ale az take zasa nie. Ked si predstavim, ze Saska mala tolko v roku, co ma tvoj v 6 tyzdnoch 😅 😅 😅

anjelicek26
9. sep 2010

@monky1 - som sa pobavila na vasej vlcici 😅 Ze by fakt uz zubky? Ono nemusi byt ani dasienko moc navrete, staci, ked zostupuju dolu a uz su deti nekludne... nas maly len sem-tam slinta...ale fakt este malo, u nas to tak skoro nebude...

@mojalili - az tak vas to trapi, jejda chudak Danko 😖

Nas maly zaspal klasika o osmej, ale teraz je napol hore, trapi ho brusko, aj kakal pred chvilou, co kakaval v noci len ako novorodenec, tak dnes hej... stale rozmyslam, co som mohla zjest...ale na nic rozumne som zatial neprisla.

mojalili
10. sep 2010

@ceresna http://sk.picjoke.com/ - len vlozis, super vec 🙂

mojalili
10. sep 2010

@mojalili tu su podla toho robene, mne sa pacia taketo

mirka12011
10. sep 2010

@tintinka1 my sme mali 3830g a 51cm hihi a tiez len kojim a mame 6kg zo vcerajska vaha 😅 no ale chlapci celkovo viac priberaju, ale pekne Vam to ide pekne.... 😉

monky1
10. sep 2010

caute babky, tak sa hlasim - noc hruza, ale nie kvoli Ele (ta spinkala ukazkovo) ..... Hanka je chora a uz ju mam aj doma ☹ ... chuda, nos ma ako zemiak velky a plny .... ale tesi sa, lebo sme nasli suknu, ktoru hlada uz vyse tyzdna, tak je z nej zase princeznaaa

@leveretka no dufam, ze to nie je vedl. ucinok tych tabliet 😲 ... ale ona bola uz aj asi 2 dni predtym taka - velmi slinta, stale si hryzie prstek
a prsia - uz nie su take melony ....ale je to aj mojou vinou, lebo ked sa naliali, ja som rapidne znizila davku a aj annag mi pisala, ze domperidon sa musi znozovat veeeelmi pomaly, aby si telo zvyklo - cize mea culpa 😔

@anjelicek26 no hej, ako male vĺča 🙂 ..... len mne sa to zda take neprirodzene, ze zubky tak skoro, lebo Hanka bola do 11-ich mesiacov bezzuba šelma 😀 😀 😀

miculienka
10. sep 2010

ahoj kočky, tak vďaka za pochopenie, ste zlaté, cez víkend príde švagriná, tej to poviem a ona ju vždy uzemní 😉

@mojalili - tie ž sme mali uplakaný večer, malú bolelo bruško, chúďatko ako nariekalo, potom aj zo sna plakala, to tie 4 slivky čo som zjedla, už nebudem, aspoň viem, že to nesmiem jesť, strašné, keď tí drobci tak bolestivo plačú, my sme s mm skoro tiež nad ňou plakali, ale masáž bruška troška pomohla , a tie ďasienka ako ? skús dačo vypýtať v lekárni, dostať už kadečo na lokálne znecitlivenie aj pre miminá - ale to isto vieš , nech sa mu polepší drobčekovi 😉

tintinka1
10. sep 2010

@desmodka ja som sa bola osobne informovať na to plávanie. Na september majú aprílové a májové bábätká. Vravela mi , že tak týždeň ale dva pred tým nám všetkým zavolá a povedia aj bližšie informácie. Ja myslím , že začiatkom októbra by sme mohli začať 🙂 už sa teším ..... 😀 😀 😀

anjelicek26
10. sep 2010

Dobre ranko babulky, Saska v skole, tak mame s Maxom veget...som im niesla tortu, Saska chcela pre kamaratov, tak snad sa im bude pacit. Max sa hra na deke, pritahuje si hracky a zuzla ich, zlaty je 😵

mojalili
10. sep 2010

@miculienka Ahojte kočky,
tak sme sa vratili od lekara, Danko ma zapaleny nosohltan, uska, a dasienka k tomu, zubky to teda este nie su. No chudatko moje male, pani doktorka nas poriadne vysetrila a dala mu kvapky na vsetky otvory 😀

julinka2787
10. sep 2010

ahojte baby! mne posledné dni tatianka spinká v noci 11 hodín. potom sa krásne zobudí a ešte sa hrá. vôbec neplače, že je hladná.ale večer je furt cirkus kvoli brušku. večer zaspala s cumlom, čo inak vôbec nechce. 😅

monky1
10. sep 2010

@mojalili paaaanecku, takze nie zubky, hm a ake kvapocky mate???

ja chcem kupit Dentinox http://www.babycare77.tk/na-prerezavanie-zubkov/ osvedcil sa mi pri Hanke a je vlastne od narodenia
potriem jej dasienka a ak sa upokoji, budem vediet, ze su to zubky .. ak nie, budem hladat pricinu
momentalne zaspala, uf

marcelka123
10. sep 2010

Caute kocky 🙂

Vaneska krasne rastie..mame uz aj krst za sebou, chvilu poplakala a potom zaspala, stale malo casu, ale stale viac radosti nam robi, krasne rozprava tou svojou recou a kazdym dnom viac a viac, vie sa rozculovat ako talian, len jej nerozumiem a k tomu este rozhadzuje rukami, nohami :D neviem po kom to ma ale snad jej to hundranie neostane 😀 😀 😀 😀

Som sraasne zvedava co mate nove, tak vas idem citat, ale mala o chvilu vstane tak to bude opat na dlhsie...

Drzte sa kocky a myslim na vas casto a vase deturence ..tak a idem vas studovat 😎 😎