Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mojalili - tak je , žijeme spolu, oni pod nami my na vrchu, najlepšie je to hodiť za hlavu a počkať kým ju to prejde, dáko bude 😉
@miculienka Stari rodicia vzdy rozmaznavali deti a aj to robit budu, aj ked nam sa to pacit nebude. Vzdy budu robit opak nas....ja som sa s mojim otcom hrozne hadavala, lebo robil presne to, co som nechcela....teraz ma LII 4,5 roka a uvedomila som si, ze tak ci tak ju to nepoznacilo...proste je to uloha babiek a dedkov... 😉
Kocky, ja som nemohla pozerat na ten ukrutny rev, na radu lekara som dala Dankovi 1/2 cipku a konecne zaspal poriadne - prvykrat dnes... ☹ NO po pol hodke som ho jemne prezliekla do pyzamka, trochu sa prebral, nakojila som ho riadne a spinka krasne dalej....boze tie dasienka ☹ 😒 ☹
@tintinka1 super ta sa aj s leveretkou vidime 😀 a kedy to presne zacina a co hovorili, bo my nic este nevieme
@deniskateniska preboha to ste len na MM ci UM???
@leveretka este som dopravu neriesila 😅 musim vediet ktory den to bude byvat, ale snad nebudeme musiet chodit autobusom 😖
@mojalili ladom si mu neskusala potierat dasienka???
@mojalili to mi je luto, chudatko Danko, snad ho to cim skor prestane boliet ☹
@miculienka tak to by ma slak trafil kebyze mi toto robi svokra...vrrr...az ma to nahnevalo len ked som si to precitala 😠
@miculienka och moja.. tak to ti teda nezavidim.. 😠 mojalili ma pravdu, ked vravi, ze stari rodicia su na rozmaznavanie, ale mali by respektovat priania rodicov, a rozmaznavat v case ked su s nimi... aj mne zajtra pride svokra.. malu bude vidiet 2x, tak som zvedava ako sa bude spravat.. 🙂 ale viac pokakany je z nej svokor.. ten by ju z lasky zjedol 😀
@deniskateniska 8kg???? panecku.. tak to moja je len taky chrustik.. co mu davas jest slaninu?? 😀
@mojalili chudak malicky.. zeby uz zubky? nejak rychlo, nie?
ahojte kočeny
aj my naprd!!!! niekto nam vymenil dieta!!!
@mojalili - presne ako keby si o nas pisala - mame doma male drave vĺča, ktore hryzie vsetko co jej pride pred oci - dokonca ked dam ruku pred tvar, normalne dokaze dvihnut hlavku z podlozky a zahryzne
ale ja nepozorujem nic cervene, len slinta ako bernardin, hryzie ako leviča a reve ako tur 😀 ... je mi jej luto, som z toho na prašky ☹ ... viem, ze to nepomaha, ale klamem ju sabkami - semtsm kvapnem na cumlik - aspon trosku stichne
@deniskateniska paneboze 8 kil 😲 😲 😲 ... tak to je ina vaha, to mas co nosit???
@miculienka ach jaj, niet co zavidiet, so svokrami je niekedy križ 😔
😀😀 sme na MM... Mam ho na rozdavanie klop klop klop.maly nie je nauceny na ruky,ale uz skusa🙂ale je fakt tazky🙂 ja neviem ked budem mat druhe ze ako to budem zvladat takeho mrnusa🙂
@deniskateniska neboj druhe budes zvladat v pohode,pri prvom si vsetko natrenujes . Teda je to niekedy o hubu ale da sa to zvladnut 😀
Kočky neviete mi poradiť nejakú stránku na úpravu fotiek (myslím, keď sa tam pridávajú nejaké také čačky, rámiky...) -Niečo nekomplikované, prosím 😅. Vďaka.
@ceresna - taketo volaco? www.photomontager.com Je tam milion moznosti, aj fakt pekne, nie len take gyce...
@deniskateniska - fuha, to mas teda fakt co nosit 😲 Max je tiez hebiedko moje, ale az take zasa nie. Ked si predstavim, ze Saska mala tolko v roku, co ma tvoj v 6 tyzdnoch 😅 😅 😅
@monky1 - som sa pobavila na vasej vlcici 😅 Ze by fakt uz zubky? Ono nemusi byt ani dasienko moc navrete, staci, ked zostupuju dolu a uz su deti nekludne... nas maly len sem-tam slinta...ale fakt este malo, u nas to tak skoro nebude...
@mojalili - az tak vas to trapi, jejda chudak Danko 😖
Nas maly zaspal klasika o osmej, ale teraz je napol hore, trapi ho brusko, aj kakal pred chvilou, co kakaval v noci len ako novorodenec, tak dnes hej... stale rozmyslam, co som mohla zjest...ale na nic rozumne som zatial neprisla.
@ceresna http://sk.picjoke.com/ - len vlozis, super vec 🙂
@tintinka1 my sme mali 3830g a 51cm hihi a tiez len kojim a mame 6kg zo vcerajska vaha 😅 no ale chlapci celkovo viac priberaju, ale pekne Vam to ide pekne.... 😉
caute babky, tak sa hlasim - noc hruza, ale nie kvoli Ele (ta spinkala ukazkovo) ..... Hanka je chora a uz ju mam aj doma ☹ ... chuda, nos ma ako zemiak velky a plny .... ale tesi sa, lebo sme nasli suknu, ktoru hlada uz vyse tyzdna, tak je z nej zase princeznaaa
@leveretka no dufam, ze to nie je vedl. ucinok tych tabliet 😲 ... ale ona bola uz aj asi 2 dni predtym taka - velmi slinta, stale si hryzie prstek
a prsia - uz nie su take melony ....ale je to aj mojou vinou, lebo ked sa naliali, ja som rapidne znizila davku a aj annag mi pisala, ze domperidon sa musi znozovat veeeelmi pomaly, aby si telo zvyklo - cize mea culpa 😔
@anjelicek26 no hej, ako male vĺča 🙂 ..... len mne sa to zda take neprirodzene, ze zubky tak skoro, lebo Hanka bola do 11-ich mesiacov bezzuba šelma 😀 😀 😀
ahoj kočky, tak vďaka za pochopenie, ste zlaté, cez víkend príde švagriná, tej to poviem a ona ju vždy uzemní 😉
@mojalili - tie ž sme mali uplakaný večer, malú bolelo bruško, chúďatko ako nariekalo, potom aj zo sna plakala, to tie 4 slivky čo som zjedla, už nebudem, aspoň viem, že to nesmiem jesť, strašné, keď tí drobci tak bolestivo plačú, my sme s mm skoro tiež nad ňou plakali, ale masáž bruška troška pomohla , a tie ďasienka ako ? skús dačo vypýtať v lekárni, dostať už kadečo na lokálne znecitlivenie aj pre miminá - ale to isto vieš , nech sa mu polepší drobčekovi 😉
Dobre ranko babulky, Saska v skole, tak mame s Maxom veget...som im niesla tortu, Saska chcela pre kamaratov, tak snad sa im bude pacit. Max sa hra na deke, pritahuje si hracky a zuzla ich, zlaty je 😵
@miculienka Ahojte kočky,
tak sme sa vratili od lekara, Danko ma zapaleny nosohltan, uska, a dasienka k tomu, zubky to teda este nie su. No chudatko moje male, pani doktorka nas poriadne vysetrila a dala mu kvapky na vsetky otvory 😀
ahojte baby! mne posledné dni tatianka spinká v noci 11 hodín. potom sa krásne zobudí a ešte sa hrá. vôbec neplače, že je hladná.ale večer je furt cirkus kvoli brušku. večer zaspala s cumlom, čo inak vôbec nechce. 😅
@mojalili paaaanecku, takze nie zubky, hm a ake kvapocky mate???
ja chcem kupit Dentinox http://www.babycare77.tk/na-prerezavanie-zubkov/ osvedcil sa mi pri Hanke a je vlastne od narodenia
potriem jej dasienka a ak sa upokoji, budem vediet, ze su to zubky .. ak nie, budem hladat pricinu
momentalne zaspala, uf
Caute kocky 🙂
Vaneska krasne rastie..mame uz aj krst za sebou, chvilu poplakala a potom zaspala, stale malo casu, ale stale viac radosti nam robi, krasne rozprava tou svojou recou a kazdym dnom viac a viac, vie sa rozculovat ako talian, len jej nerozumiem a k tomu este rozhadzuje rukami, nohami :D neviem po kom to ma ale snad jej to hundranie neostane 😀 😀 😀 😀
Som sraasne zvedava co mate nove, tak vas idem citat, ale mala o chvilu vstane tak to bude opat na dlhsie...
Drzte sa kocky a myslim na vas casto a vase deturence ..tak a idem vas studovat 😎 😎

@miculienka Ach jo, predpokladam, ze so svokrou zijes - co je ta najhorsia varianta. Ja mam velmi dobru svokru, ale byvat by som s nou nemohla.
Asi na vlastny domcek je tazko najst peniazky, ze? Radi sa tazko, len obrnit sa a vyhybat sa jej, ak sa to vlastne da. 😒