icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bealondyn
12. sep 2010

@ellysa aj Isabella tak strasne kvaka a kvaka no a jedovat sa vie poriadne! teraz sa na mna stazuje ockovi lebo som ju vybrala zo sedacky ked sa hrajkala (chcela som ju ukazat mame cez skype). 😀 😀 strasne sa stazujeeeee, no zlata je.

miculienka
12. sep 2010

kočky moje , taká som teraz rada, malá už 3. noc spinká od 23tej do rána 6.30, a to predtým čo boilo pár nocí som už bola zúfalá, každé 2 hodiny sa budila a papala, tak som uvažovala, že jej už nestačí moje mliečko, že ho je už asi málo, skúsila som jej dať aj UM večer, ale strašne mi na ňom plakala a nechcela ho, tak som čítala, že v 3. mesiaci zvykne byť laktačná kríza, ale netreba dokrmovať UM, len častejšie prikladať a mliečko sa prispôsobí, tak sme sa prikladali a asi to zabralo, len aby som nezariekla, teraz mi do rána vždy tečie až na pyžamo, ale to asi aj preto, že v noci nepapala, dúfam, že jej ten dobrý spánok ostane, konečne som sa aj ja vyspala

@ellysa aj moja je taká ukecaná, a kecá hlavne vtedy, keď ju povyzliekam, s holou riťkou toho natára najviac 😀 , mojej bľabot znie zas ako ahóóó, hauu a rôzne výkriky šťastia 🙂

katka512
12. sep 2010

Ahojte kocky Tadeasko ma tuto noc prekvapil spal od 20:00 do 06:00 ale musim si zaklopat....dufam ze mu to vydrzi 🙂 🙂 Zajtra ideme do poradne tak som zvedava kolko vazi a budeme sa asi aj ockovat tak sa trochu toho bojim....asi mu dam nato tu octanovu mast alebo vinovy obklad...
Aj maly ked sa jeduje strasne pisti 😀

zojec
12. sep 2010

caute kocky.. tak nasa mala je uz pokrstena.. ale co vsetko tomu predchadazlo.. :( isli sme ne krst 3 auta.. moj otec vpredu ja s mm a svokrou v strede a svagor s rodinou za nami.. ja som zastala na krizovatke a davala som prednost a moj svagor do mna asi v 50km rychlosti napalil autom.. :( mala zacala vrieskat.. ja som sa klepala.. vybehla som von.. nic sa nikomu chvalabohu nestalo, ale ten stres!! nakoniec sme isli na krst len ja s mm, krsna a moj otec.. bez sedacky.. 🙂 trvalo to cca 30minut, policajti ma uz cakali. dobre ma sprdli,ze som usla z miesta cinu, ale aspon ze boli ludski.. 🙂 malu na koze a fukala som, ci som nic nepila 😀 vsetko dobre dopadlo az na nase auta.. :( nejaky cas asi budem bez auta. :( vobec neviem ako to zmanazujeme.. :(

katka512
12. sep 2010

@zojec no pekne by ma zaujimalo kam sa svagor pozeral...... 😀

tintinka1
12. sep 2010

@zojec chvalabohu že sa nikomu nič nestalo, ale verím ti , že si sa vyľakala. A švagor do teba napálil dozadu? Ja neviem , či by som ešte zvládla krst.

mojalili
12. sep 2010

@zojec jejda, esteze naozaj sa nikomu nic nestalo, az na ten sok ☹ ALe hlavne je, ze krst vysiel. 😉

Kočky, polepšilo sa nam, už je to nas krasny Danielko. Dnes urcite viem, ze to boli uška a s tym sa vsetko spajalo. NAdcha mu ustupila, ale este zajtra zbehnem k usnej, nech sa na neho este pozrie 🙂

Kočky, ja už zamrazujem domacu zeleninku , aby sme mohli v decembri zacat s prikrmami, nechcem kupovat zeleninu z Tesca, ked mame doma velke polia (teda svokrovci). ALe na jar si uz budem sadit do svojej zahrady 😉 😉 😉 tesiiiiiiiiiim sa

angie267
12. sep 2010

ahojte, prosim vas potrebujem radu, malinka ma zelenu stolicu a mam pocit ze ju prehana a este je aj taka akoby hlienista tak sa natahuje 😢 Kojime sa

mojalili
12. sep 2010

@angie267 no sla by som urcite k lekarovi, ale pokial mas doma HYLAK forte, alebo BIOGAIA, ale toto je len pomoc nachvilku, isla by som k lekarke, nech zoberie ster z konecnika a vysetri, ci nema nejaky bacil... 😉

angie267
12. sep 2010

@mojalili dakujem za odpoved, dala som jej Sab Simplex a zaspinkala, zajtra navstivime dr., a co ma znepokojuje je ze sa jej neustale do pusinky vracia zabka no mam pocit ze ju ma stale ☹

a som rada ze uz je Dankovi lepsie 🙂

mojalili
12. sep 2010

@angie267 tak to treba urcite povedat doktorke, pretoze tam je urcite nejaky virus, ak ma stale zabku....myslim, ze to tu AKTAK pisala...o stranu dozadu...presne toto opisala.....skus si najst... A DRZIM PALCEKY, NECH SA SKORO VYZDRAVIE... 😉 😉 😉

angie267
12. sep 2010

@mojalili teraz som precitala, no moze to mat potom aj spojitost s tym ☹ no v kazdom pripade zajtra sa hlasim u dr. a dakujem ti pekne

trillianka
12. sep 2010

@angie267 no my mame zelenu uz treti tyden.... tak na striedacku s prazenicou 😖 a robili nam aj stery a v poho. zevraj je to preto ze papa vela predneho mliecka. tak som jej zacala davat len z jedneho prsnika (az do dna 😀 ) a uz sa to lepsi 😅 ale nasa nemala niake problemy a aj priberala... takze lekarka vravela, ze je to ok 😉

riska
12. sep 2010

@mojalili, aj ja zamrazujem na prikrmy, ked svokra pošle zeleninu 🙂 a čo mraziš? ja mam zatial tekvicu a cukinu....

angie267
12. sep 2010

@trillianka no uvidime ako dopadneme zajtra, len ona je chudatko velmi nepokojna a strasne placka hlavne vecer to je strasny rev ☹

trillianka
12. sep 2010

baby davate niekto krpcovi flouridove tabletky? mne to doporucil moj svokor (je zubar 😅 ) a teda je fakt, ze moj manzel ma v 31 jednu plombu a bral to od narodenia 🤐 ale u nikoho som to este nepocula, tak neviem.... 😒

trillianka
12. sep 2010

@angie267 hm... to bola jedna z veci co najviac zaujimalo dokinu... ci nie je nepokojna a ci nechudne a teda este ten vyter... 😒

angie267
12. sep 2010

@trillianka no dufam ze to coskoro prejde, lebo to je nieco strasne ako placka ☹

angie267
12. sep 2010

@trillianka neviem nepocula som o tom este, ale ked je svokor zubar tak vie co robi 🙂

bubina1
12. sep 2010

@zojec moja, to nemyslíš vážne... tak to budete mat iné spomienky na krstiy... ale chvalabohu, že ste všetci v poriadku...

trillianka
12. sep 2010

@angie267 hm... to jo - najhorsia je ta bezmocnost 😔 ale tak aspon ta ma pri sebe a vie ze v tom nie je sama 😉

hej je fakt dobry zubar, tak asi zacnem, len nechapem preco to nedoporucila aj dokina,ked je to taky zazrak.... 😅 divne nie?a preco sme to vlastne nebrali vsetci, ze?! zeby sa zubari bali o pracu? 😀 musim sa spytat 😎

angie267
12. sep 2010

no uvidime co povie dr. budem potom kludnejsie ked sa na nu pozrie.

no asi na tom nieco bude s tymi tabletami, no ja som zubarom uz dala dobre zarobit 🙂 🙂

etuska
12. sep 2010

ahojte kočky,
davno som tu nebola-akosi nestiham 😝
momentalne zhanam pevnu satku pre Šimiho.mame sice ring sling-ale uz sa mi zda na nu tazky (predsa zatazuje to len jednu cast tela)-ale sluzi nam dobre.

A pekne látkujeme-vytesujem sa z tych krasnych latkovych plienociek a este dokupujem pomal& 😅
@zojec
tak tomu vravim teda zazitok- 😝 nastastie ste vsetci Ok-aj ked skoda auta-ale hlavne ze sa vam nic nestalo

mojalili
13. sep 2010

@riska uz mame zamrazenu BAby mrkvu, cukinu, petrzlen, uvidim, co este. Chcela som robit predsnidavky,ale mame malo jablk, tak este snad sa nejako podari 🙂

zojec
13. sep 2010

cauky.. aj ja sa tesim, ze sa nam nic nestalo, ale neviem si celkom dobre predstavit, ako budeme fungovat bez auta.. 20km od mesta na samote.. normalne mam z toho stavy ... aspon ze su tu nasi, ale stale ich za auto nemozem obtazovat, ved obaja ho tiez potrebuju.. clovek si az teraz uvedomi ako je to bez auta na prd. ja som na krizovatke davala prednost, a svagor si zrejme myslel, ze nezastanem a pojdem, lebo teoreticky sa to dalo stihat.. ale ja som zastala a on sa nepozeral dopredu, zrejme kukal ci stiha aj on a miesto na brzdu skocil na plyn.. a rovno do nas.. poviem vam, bola to dobra supa.. im vyhodilo aj airbagy.. jeho frajerku dobre doudieralo do hrudnika.. ved ma 50kg aj s topankami.. mna este stale boli krcna chrbtica... on ma auto asi tak rocne, a my 5 rocne.. ale dost je rozbite, dufam, ze ho opravia, ze nie je nic z osou, alebo tak.. lebo ma slahne, ked budem musiet kupovat nove.. na nove nemame a staru sunku... och !! 😠 😠 😠

takyna
13. sep 2010

Ahojte babule 🙂
Tak mi sme sa vcera pregulali z bruska na chrbatik a nie raz 😉 , ale hlavku este riadne aj tak nedrzime zatial 😵 , pomaly sme sa rozjedli, poklopem 🙂 uz budeme mat konecne 5 kg, ale sme zato riadne dlhy, to bude dlhana, na to ze ja mam 165cm, manzel 182, tak mozno nieco medzi tym 😉

neviem ci to maju aj vase deturence , ale mne sa zda ako keby mala take šliamy v ustach, dufam, ze nie je chora? ☹

niga
13. sep 2010

Ahojte, mojmu malemu sa od narodenia nezmenila stolica, stale ju ma riedku a kaka po kazdom jedeni. Je to normalne?
No a s hlavickou je tiez lenivy, asi pre jeho velke lica, zdvihne ju na brusku tak dvakrat a potom uz len stena, ale vo zvislej polohe uz je celkom sikovny.

riska
13. sep 2010

@mojalili, aj ja sa chystam 😀 dúfam, že svokra zoženie nejake dobre jablká 🙂 a davaš tam vela cukru? ja by som chcela čo najmenej, ale zasa sa to musi niečim zakonzervovať 😉

@zojec, teeeda 🤐 to ako na just.... fakt, ked ma človek male dieťa, auto je nevyhnutnosť....snad to všetko bude o.k 😔

riska
13. sep 2010

a ešte nejake aktualne foto 😀

desmodka
13. sep 2010

@ellysa prosim ta akej znacky ma olivka plavky???? a ked sa pocika prepustaju??? v bazene to nevadi??? dakujem