icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
13. sep 2010

ahojte, mna dnes picne..tak sme sa vychystali s malinkou aj s hafanom na doobednajsiu prechadzku a stojim na chodbe a vytah nejde!!! no skoro ma porazilo..jeden menia za novy a jeden co mal chodit, tak je pokazeny.. 😠

mici111
13. sep 2010

@riska naaadherna babulka 😵

riska
13. sep 2010

@mici111 vdaka 😵
a čo si urobila? šla si pešo? 😲

anjelicek26
13. sep 2010

@mici111 - no potesi, fakt sranda trepat kocar dolu schodmi 😖 Ako dlho to nepojde?

mici111
13. sep 2010

@riska ale coby 😖 otocila som to naspat domov..zo siedmeho poschodia trepat kocik s malou a este aj psa, ktory ma 15 rokov? nemozneeeeeeee 😀 a naspat by som sa tiez nevytrepala..hadam to do poobedia opravia..

mici111
13. sep 2010

ozaj, uz som sa prihlasila s malou na plavanie..od oktobra zaciname 😵

riska
13. sep 2010

@mici111, jasne....ja mam tiež strach z toho, že sa pokazia výťahy....bývam na 10. 😀 a ideš do toho žabiatka?

anjelicek26
13. sep 2010

@riska - aka capica 😅 😅 😅

Mne inak maly vyrastol z oblecka 0-3 mesiace, tak som vcera objednavala do aleluja, lebo je mu zrazu vsetko male, budem vysortovavat dnes zasa... nasla som z baby gap este jeden uzasny overalik, tak sa tesiiim 😵

@niga - s hlavickou u nas rovnako, ale mam pocit, ze sa uz zacina lepsit. Kakame 1-2x za den v poslednej dobe, okolo desiatej rano a piatej poobede 😀 ako hodinky 😎

@takyna - wau, ze sa pretocila, o tom nas este nechyruje, ani len naznak nerobi, ze by jedneho dna mal 😝 Bibka je sikulka 😎

@zojec - to s autom ma mrzi, snad to rychlo daju do poriadku. Hlavne, ze sa vam nic nestalo.

@mojalili - ja budem ovocne presnidavky kupovat, ale zeleninovy prikrm, to je fakt, tie kupovane chutia hnusne... ze by aj ja narobim zasoby 😕 Este by som to aj stihla...

mici111
13. sep 2010

@riska hej do zabiatka ideme 🙂

chani
13. sep 2010

@anjelicek26 u nas su take spanky nocne dlhe vynimocne, mozno raz za 2 tyzdne, inak ma prvy nocny cca 4 hodiny a potom uz kazde 3 hodiny na papanie, co s nim ked je taky jedak 🙂 on je ako hodinky aj cez den kazde 3 hodiny papame.
nuz slona si zatial do pusy nepcha, ale uz 4ty den bojujeme s palcekmi, resp s lavym, neviem co mu to napadlo ale zacal si ho cmulat ako divy, tak od rana do vecera ked je hore nerobim nic ine, len mu vytahujem ruku z ust a pri zaspavani ho drzim bud za jednu alebo obe ruky, aby si ich necpal do ust, lebo potom nevie zaspat tak saje...no slak ma ide z toho uchytit, a dudel ani za toho slaka nechce, aspon nie silikonove, musim kupit tie druhe. vecer sme ho zakukli do paplonika s rukami pri tele ako husenicu kym nezaspal aby sa mu nepodarilo palec dat do ust, sa metal ako divy hodnu chvilu ale potom to vzdal a zaspal a ked uz spal tak sme ho rozbalili, nech mu nie je tesno 😀

chani
13. sep 2010

@niga aj nas Petuso ma stale rovnaku od narodenia, redsiu a zltu a kaka po kazdom papani a obcas aj pred papanim a potom aj po papani...spotrebu plienok mame teda statocnu, nakaka minimalne 7-8 plienok denne a niekedy aj viac.
a hlavicku z bruska musime trenovat, makame ako divy, lebo je mu tazka 🙂 tak hladame motivaciu aby ju dvihal, zatial "cuduj sa svete" najviac zabera telka, vtedy dviha ako len vladze heh 😎

niga
13. sep 2010

@chani to si ma potesila, ze ste na tom rovnako a nemusim sa nicoho obavat.

chani
13. sep 2010

@takyna no teda mas ty ale sikovnu slecnu doma, my sme sa zatial dokazeme samy maximalne tak na bok prevalit 🙂 na brusko z chrbatika to ide len s pomocou 🙂

chani
13. sep 2010

@niga my sa na nom smejeme ze je ako prietokovy ohrievac, vrchom dnu a do par minut spodkom von a len to tak zblnkoce heh

angie267
13. sep 2010

baby mozem si dat hriby? Teraz ked je ta sezona vsetci naokolo robia hriby a ja ich tak strasne lubim, len mam strach co to spravi s malou 😒

katka512
13. sep 2010

Baby tak uz sme z poradne doma Tadeasko ma 6320kg a 63 cm uz sme aj zaockovani do noziciek plakal len malinko to som sa cudovala... 😲 a ked deturence nemali teploty isli ste snimi na druhy den von??,

takyna
13. sep 2010

@anjelicek26 ,@chani dakujeme 🙂
i

desmodka
13. sep 2010

@angie267 ja jedavam hriby a malemu nic nie je.. trosku skus a uvidis...
@katka512 my sme mali teplotu a boli sme na druhy den vonku, pekne miery
@chani aj u nas kaka funguje tak, ze nove mliecko pride, to stare sup sup von 😀

zojec
13. sep 2010

@angie267 s malou hriby neurobia absolutne nic.. pokial nie su jedovate 😉
@desmodka u nas si ju pekne dva dni zbiera a potom to tak aj vyzera 😀 😀 😀 ale tiez je riedka.. taka ako bola aj po narodeni
a moja sa este tiez neprehadzuje.. na brusku vydrzi minimalne... najlepsie pasie koniky vo vani .. jej drzim ruku pod briadkou aby sa nenapila.. ale tam by vydrzala aj hodinu 😀

chani
13. sep 2010

@angie267 ani u nas neboli hriby problem, u nas vlastne nic nie je problem len surova uhorka a rajcina 🙂

zojec
13. sep 2010

@chani ano? uff to by som asi neprezila bez uhorky a rajciny.. na tom ficim cele leto a este na cukine a tekvici.. dnes som si dala kapustu.. vela kapusty.. tak som zvedava.. 😉

sofinka2009
13. sep 2010

AHOJTE.NEVIETE NIAKY DOVRY GEL PRI PREREZAVANI ZUBKOV?CALGEL MOC NEPOMAHA

miculienka
13. sep 2010

@sofinka2009 - to vám už nebodaj idú zuby ??? 😕 , akosi skoro nie náhodou, to by malo až tak koncom 5. mesiaca až v 6. pokiaľ viem dobre

ameanda
13. sep 2010

ahojte kočky,

ako vypadajú pupočniky vašich drobcov
mojmu malému akoby v poslednej dobe trošku "sčernel", aj keď ho pritom dávno mal pekne zahojený a farba bola ako okolitá pokožka
neviem či mu ho nesprávne ošetrujem alebo v čom to je, používam iba 60% lieh
ďakujem za rady

sofinka2009
13. sep 2010

@miculienka idu veru skoro uz je to tesne dole ma taku hrcku skoro ten zubok uz vidno spicku pomaly slintame plackame ☹ ledva sme sa zbavili koliky uz je tu zub 😖

katka512
13. sep 2010

@ameanda ahoj moj maly ma pupik uz v pohode ale ja uz mu ho liehom necistim.....to sa este ma???? 😲

fatimuska
13. sep 2010

@miculienka to žiaľ poznám, dnes Maximko je celkom fajn, ale cez deň ho spánok nebavi🙂

fatimuska
13. sep 2010

@zojec no chudiatka tak to musel byť iný šok, ešte že sa vám nič nestalo, no až na autá

ellysa
13. sep 2010

@desmodka ona má len plienky na plávane- z dm-babylove 😉

ellysa
13. sep 2010

@takyna šikulka, my sa s bruška na chrbátik tiež už asi mesiac pretáčame ale naopak nie, len na bok, ale posledné dni sa snaží plaziť, ritku vystrčí, nohami sa aj odrazí, ale potom nevie dať ruky pred seba a tak skončí na nose a s nosom v podložke sa posúva dalej 😀