Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
baby dnes sa Olivia 4 x pretočila na bruško, potom sa strašne snažila a zúrila ale už asi nevládala, skúsim zasa keď si oddýchne 😀
@fatimuska 😀 😉 🙂 to bolo dobré, ze manzelská návsteva🙂
No my máme maly 3 izbovy byt, LILI ma vlastnu izbu s postelou, kde manzelovi trcia nohy, takz etam by nemohol ist. Gauc je nepohodlny, to ani pre mna nie je. Takze My s manzelom na posteli, Danko vedla mna v postielke...ked idem kojit, zoberiem si Danka na ruky a idem si sadnut do obyvacky, za 20 minut sa napapa a idem spet do spalne, lahnem a spim....
Pri LILI sme boli len dve, ale manzelska postel nemohla byt. Bola som v detskej, bola tam valanda a postielka, mala spala v postielke a ja na valande....proste kazdy svoje, lebo ked som sa pohla, mala sa obudila. POtom, ked mala 9 mesiacov, tak sa budila aj ked som sa prevalila na bok, tak som kupila si vysielacky a zacala sama spavat uz v spalni a LILI sama v detskej....a spala nonstop celu noc bez prebudenia a ja tiez 🙂
Kocky, Danko krasne zacla chytat vsetko, potahuje si hudbu na hrazdicke, super 🙂 Dnes dalsi pokrok 😉
Inak LILI nema cumel, hnusilo sa jej, ked mala dat Dankov do ust.. 😀
@marcelka123 vyskúšaj tú fit loptu a uvidíš zachvíľu bude aj Vaneska výskať od radosti. S tými nákupmi to robím tak , že nechám malého manželovi a on sa postará a keď idem na dlhšie ako na 3 hodiny tak mu nechám odstriekané mlieko a on mu ho dá cez flašu. Len minule sme už mali problém , že fľašu absolútne odmietal ( Avent ) tak som kúpila novú od MAM a tá má iný cumel , tak cez tú pije úplne v pohode .
@anjelicek26 no Max krasne drzi hlavicku - sikulka, to moj ani zdaleka takto nedrzi. Uz sa len utesujem, ze je o nieco mladsi. Ale keby bola sutaz v stenani pri polohe na brusku, tak to urcite vyhra. 🙂
@sportpark ahoj maly vazi 6320g a ma 63 cm 😵 a uz mate za sebou aj ockovanie?
@susie80 a neskusala si dat tu jednu bocnu stranu z postielky prec a pritiahnut si postielku k posteli
@marcelka123 mne varuje babka alebo chodim s malym on v kociku vydrzi spat aj 4hod a vo vajicku este viac ale tam ho moc nechcem davat...a co mala je zla v kociku?
babenky, ktore este kojite, chcem sa vas spytat... spia vam deticky celu noc?
moja ked mala 1 mesiac, tak prespala 5 - 6 hodin v pohode a teraz sa budi kazde 3 hodiny, som myslela, ze uz to bude len lepsie a hoble... a v noci papa ovela lepsie ako cez den, cez den len tak cucka... rada by som, aby to bolo opacne, ale neviem ako na to...
babenka pomooooooooc prosim vas hlavne tie co uz nekoja a prechadzali v materskeho mliecka na UM ja este kojim ale mliecka mi uz ubuda trebalo by mi malinkeho uz aj dokrmovat nastastie mam este namrazene mliecko v mraziaku lebo nejako nam to UM nesedi alebo mame zlu znacku kupila som mu prvy krat Aptamil PRE ale vracial mi s neho a potom som teda kupila tiez Aptamil ale uz normalne jednotku tiez je od narodenia ale aj to mi vyzvracia uplne vsetko v zaludku sa mu to jednoducho neudrzi a uz vobec nestravi ake mu mam teda dat a preco mi ho vsetko vyvrati chcela som dnes aj doktorke volat ale marne zapol sa mi odkazovac ze ma dnes dovolenku poradte mi teda ktore je dobre mliecko dakujem 😉 😉 😉
@nonika1979 ja som spokojna z nutrilonom ale ze su dobre aj tie france lait mliecka monky tu uz davnejsie pisala ze mala takyto problem s prvou dcerou a tiez toho vela poskusali tak jej skus napisat.....
@katka512 dakujem ale ja to mam trosku tazsie ja zijem teda my zijeme tu vo Viedni a tu ziaden Nutrilon a France lait neexzistuje tak
je tu co som videla ved to co som kupila ten Aptamil potom Beba je tu Hipp je tu a aj Milupa a este nejake ale uz neviem som si nezapamätala...
@nonika1979 ja myslim za aj ta Beba je v pohode a asi aj ten Hipp mozno vam akurat zapasuju......ja by som asi vyskusala tu Bebu...ides to kupovat este dnes??
@katka512 ano moja teraz uz sa aj obliekam lebo toho namrazeneho mliecka neni az toklo musim konat nieco skusat ale sranda ze ten aptamil stoji16€ je to jedno z najdrahsich mliek a aha ale neviem ktore mam kuppit ci uplne to preve prve alebo normalne uz jednotku porad mi prosim ta ak vies???
ja mam natom nutrilone jednotku a to je od narodenia do 6mesiacov.....ale pre istotu sa opytaj v lekarni ale myslim ze tou 1 nic nepokazis 😵
@nonika1979 - Beba ma aj mliecko pre alergikou, to je najlepsie stravitelne vseobecne... a urcite "pre" mliecko... to mozes krmit do aleluja, pri inom sa musis drzat tych vzorcov na krmenie a neprekrocit urcite mnozstvo.
@katka512 - ste nadherna rodinka 😵
@niga - Max to vie az tri dni, tiez mu to trvalo... a o takom pretacani a podobnych ukonoch zatial ani nechyruje 😝
@ellysa - Olivka je fakt sikula, dievcatka holt su v tomto omnoho rychlejsie 😅
@mojalili - gratulujeme v pokrokoch v chytani veciciek 😵
Tak baby a ja idem spät do postele, horucka, dalsi zapal prsnika, ja uz to ani nekomentujem radsej...
ahojte.neviete dokedy treba mat v autosedacke novorod vlozku?dakujem
@hori ahoj, tak ja kojim a mala mi spinka od 21 do 7 a o 2 mame prestavku na jedlo, ale pri nom zaspinka.. mame problem s bruskom, tak nad ranom od 5 ma nekludny spanok, ale inak super.. a hlavne co sa tyka spanku cez den, uz 5 den spinkame po kazdom jedle minimalne pol hodku a niekedy si potiahne aj 4 hodinky.. tusim mi ju niekto vymenil.. 🙂
@nonika1979 no ja som chcela dat malej nutrilon HA..ale neprijala mi ho...potom sme kupili Bebu1 (odporučala gastroenterologicka), ale normálnu, nie HA... a tu mi prijala... grcne si z beby... niekedy viac, niekedy menej..ale moja grcala aj z mojho mlieka...
skor neviem, či je beba premium a beba pro to iste, ale asi ano, len ine balenie...
@nonika1979 ked sa moja mala narodila, tak v porodnici vsetky deti prikrmovali HA bebou.. mala bola spokojna... ak by bolo treba kupovala by som urcite bebu.. nutrilon, je vraj sladky...
@anjelicek26 och to ti nezavidim.. :( ja som to este nikdy nemala.. to bude asi tou tvojou produkciou
@sofinka2009 no do kedy mas pocit , ze je tam treba.. ja som ju vybrala cca pred 3ma tyzdnami, mala mohla mat vtedy nieco okolo 4,8 kg..
baby, mate uz doma jedalensku stolicku? dajte nejaky tip na lacnu a dobru 😀
@anjelicek26 dakujeme 🙂
@zojec to mas pravdu nutrilon je sladky ale tan na bolenie bruska a koliky je trpky 😝 ja mam jedalensku stolicku ktora sa da vyuzit ako kresielko ale lacna vobec nebola 😝 je to chicco magic
@sofinka2009 ja uz som tu vlozku vybrala este nez mal maly 3mesiace
@zojec - my asi kupime zasa prima pappa ci ako sa to pise... len nasu ruzovu uz sme posunuli dalej...akosi by sa nehodila 😅 Kuknem niekde link...
@sofinka2009 - my ju nemame uz asi mesiac, malemu sa tam nenapchala hlava a bol tam taky skrceny... my uz sme aj pasy posunuli hore minuly tyzden 😲
Max dnes spal od 20:00 - 05:00 skoro som odpadla. A mozno by spal este dlhsie, ja som ho vybrala, ked si cucal palcek...
http://www.mytoys.de/Peg-Perego-Hochstuhl-Prima...
Takuto asi... to ma ani nenapadlo este inak vyberat... prikrmy az v 6. mesiacoch chceme zacat...
Od 1,5 roka bude mat aj tak tripp trapp od stoke 😵 😵 😵 Mame ju uz doma, jednu ma Saska, druhu bude mat Max 😅 😅
@anjelicek26 teraz som prisla z odchodu a kupila som Bebu pre dufam ze to bude dobre lebo uz neviem som mu to zarobila ponukla a on mi neni zrazu hladny joj len vymysla ten skusim neskor ale vcera som skusala ten aptamil no koma co sme mali v noci som sa vobec nevyspala a spal so mnou v posteli lebo som sa bala aby sa mu nieco nestalko co sa mi dva krat tak zagrcal uplne cely aj postielku som prezliekala o pol druhej v noci lebo ojn cez den zvykne len tak cuckat a na noc sa navali ale zase spinka a apinka az do rana dakujem teda za radu isto sa ozvem ze ako 😉 😉 😉
@bubina1 boze talka som rada presne tu som kupila dakujem

@susie80 - zijeme v ritke sveta menom Middlewich 😅