Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@chani No to aj ja... lebo predsa lachsie si bude odvikat od cumla ako by mal si odvikat od prsteka 😉
@zojec No moj malicky bol zo zaciatku taky isty bez cumlika ale vzdy ked isiel spinkat tak som mu ten cumlik dala a prikrila ho plienkou (ten cumlik, nie jeho,aby ho nevyplul) a tak si trosku zvykol a teraz bojujeme cez den-to je horsie... 😀 😀 😀
@sportpark Ahoj tak to ti tak trosku zavidim, ze uzmate po tom... my este trosku čakame, lebo mame chrasticku po ockovani TBC v porodnici...tak cakame nauplne zahojenie 😀
@zojec Ahoj ja ti takzavvidim ze uz mas po tom.... ja sa toho straaaaaaaassne bojiim..... ze aky bude a tak my sme este neboli ockovany ani raz (len v porodnici) lebo cakame kym sa mu nezahoji ramienko, lebo sa mu tam urobila taka chrasticka,ci vredik - ani riadne neviem ako to mam nazvat.... mame ist na buduci utorok, ale mam z toho stach, ze co mam robit, led bude plakat a tak... ☹
Ahojte kočky
Dnes som bola na vysetreni ruk - SYNDROM KARPALNEHO TUNELU. zavadzali mi elektriku do ruk a zistili, ze naozj trpim . Mám zapal karpalneho tunelu 2 stupna, stupne su 3. Takze ma caka operacia. No zle je to, ze kojim, takze sa mi to pekne oddiali. Neda sa to pri kojeni vobec liecit, nic s tym robit. Neviem si predstavit, ze by som sla na tu operaciu teraz....a ani najblizsie roky, ved uplne nepouzivat ruky pri detoch sa neda...
Ja som taky fotkovy maniak, no pozrite, Danko objavil hracky.....a moje dve zlatickA🙂
Ahojte babule 🙂
Dnes sme boli na poradni máme 5090g a 64cm 😉 , ale očkovať sa aj u nás posúva kvôli ešte stále hnisu v ranke po TBCčku čiže o týždeň.
Ideme sa kúpať lebo sa nám dievčatko zasralo až po bruško 😀 🙂 pekný večer 🙂
@mojalili pre pana krala, to faaaakt??? ☹ ☹ ☹ ☹ tak to niet co zavidiet, hm .... ale deturence su uuuuuzasneeeeee 😉
...ja som jaka dobra - moje uz spia 😅
@takyna 64 cm a 5090??? to je isto mala stihla modelka - mne sa nasa zda chudka a vazila naposledy 5820 pri 59cm
a idem sa pochvalit - dnes som si kupila v lekarni sampon na extremne padanie vlasov - poradila magistra, vraj jej zabral, tak som zvedava na te zazrak...ale bojim sa, lebo to, ako mi lezu, je viac nez desiveeee
To sme jediní, ktorí ešte nepasú???
Musím sa do toho obuť a poriadne, normálne mám už druhý deň z toho depku, že som niečo zanedbala... 😒
Apropo, nemáte skúsenosti s liečením mokvavej kožičky??? Dnes ráno ešte mal nožičky čisté, ale po obede som našla v záhybe rozmokvanú kožičku. Látkujem a prebaľujem každé 2 hodiny- nechápem. ☹
@leveretka nasa sa uz rozhodla, ze bude kakat len raz do tyzdna a to bolo v nedelu, takze nestresujem, ze by okadila.. 🙂 mam podlozku a na tom plienku... ale uz aj trosku cestuje po tej podlozke... minule som ju po 10minutach nasla uplne mimo podlozky.. s lahkou ritkou sa jej cestuje paradne 😀
@mojalili nezavidim ti tu bolest.. musi to byt strasne.. :( este aspon 3 mesiace pokojit a potom to asi zacat riesit...
ja tiez vela fotim, ale nemam nejak cas dat do pc.. :(
ale aspon nieco z krstin.. a bambulka.. 🙂
@jarus8 nasa zacala tak naozaj past zo dna na den... 🙂 ale treba to fakt trenovat.. aspon 2x za den dat na brusko aj ked sa jeduje.. ja som ju davala na brusko vo vanicke, aj davam.. tam drzi hlavku krasne ja mam ruku pod hlavou aby si nechlipla nahodou.. 🙂 mm sa na nu vyskiera spoza vanicky.. to sa jej paci 😉 ja mam asi stastie, ja tiez latkujem a mala ma taku krasnu ritku .. klop klop. .. skus maleho nechat rozviazaneho aspon na pol hodku denne na slniecku.. mozno aj to pomoze 😉
ale upodozrievam sestričku, že ju merala aj s kohútom, lebo ja som ju merala a mala 63 cm 😀
Ahojte baby Tadeasko si tiez cmula ruky o 106 ci tala som ze ich mame nechat tak spoznavaju ich a este si ich dviha a obzera.... pasie pekne ale sa nepretaca .... 🙂
@ellysa mne sa zda ze ta znacka mamas and papas ci ako sa to pise je unas peg perego len v anglicku maju iny nazov...
@riska Mne tiez brutalne padaju vlasy uz som sa aj ostrihala ale je to nieco strasne..... 😠
nevadí že mi malá nechce ležkať na brušku a držať hlavičku,tak pred mesiacom jej tak nevadilo byť no teraz sa rozčuluje v takej polohe a ani hlavičku nezdvihne tak teraz neviem,či len zlenivela alebo čo. 😒
@mojalili ☹ tak to mi je luto :( a ako sa to operuje? 😕 ale deticky su zlatucke a Danielko naozaj vyzera starsie 😉
@fatimuska aj ja by som bez maska zahynula 😝 😀
@monky1 drzim palce, aby samponik zabral, ak sa osvedci, tak sprav reklamu na konovi 😀
@zojec tak to mas dobre, nasa si parkrat denne ulavi, tak u nas by to bolo riskantne ju iba tak nechat...ja mam praveze pocit, ze ona naschval prave vtedy ked je bez plienky ako na potvoru vystreli alebo sa vycika, ale castejsie vystreli 😀 😀 Barborka je krasnucka, vyzera este ako take male babatko, ked nema vela vlaskov 😵

@zojec dojčiť ho budem aj do 2 rokov, viem, že je to skoro, ale