Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zojec no u nás v zh to robí veľa detských doktorov. stojí to najlacnejšie 7€ čo viem. ja som dala za to 8€. je to rýchle a celkom sa to dalo vydržať.
ahojky, konecne doma, boli sme u nasich lebo susedia prerabali tak bol buchot a prach vsade, mame uzasnu novinku ninula sa konecne pyta na nocnik, takze jupi jupi lebo uz sme mysleli ze pojdeme s nou k psychologovi ako sa vobec nechcela vycikat nikde
tomasko inac rastie o dusu, ma nieco cez 7kil, sice mame taky tyzden a pol za sebou co nechce moc jest, ale to bude asi tym ze mozno dostanem menzes lebo spinim
idem vas docitat a popridavam potom aj nejake foto
čavte baby, idem sa opýtať, balíte ešte naširoko ? ja hej, ale cez deň ju nechávam dlho bez poštoliek len tak navoľno, veď chúďa dieťa ani prdnúť v tom nemôže, ten prvý záznam sona sme mali ok, tak dúfam, že aj 2. bude ok ale bojím sa keď ju nechávam tak dlho bez brnenia
@miculienka ja som bola na kontrolne sono v 2 mesiaci a lekar mi povedal, ze je vsetko OK a uz nemusim balit na siroko. Takze ked si mala dobre prve sono tak urcite bude vsetko v poriadku
@miculienka myslim, si ze ak si mala nalez ok, nemusis uz balit nasiroko... co ti napisal do papierov? ak su tam znacky 1a alebo 1b, tak to je dobry nalez, vobec nemusis balit.moja ma jeden klbik nedovyvijany, cize ja na siroko balim.. ale kedze latkujem, tak mi je to jedno.. 🙂 najskor som si dala viac zalezat, teraz to uz nedodrziavam tak predpisovo.. ale malu vela nosim.. to je zarucene najlepsie "balenie" . cez den jej postolky nedavaj vobec.. ked chces tak na noc. vtedy sa nehybe 😉
ahojte.tak mame 2kolo horucky 😒 dala som druhu davku nurofenu.najhorsie je ze mame doma chripku.dufam ze to nechyti 🙄
@marcelka123 dieta vypije aj pol litra tekutiny ked to dobre tecie.. 😉 cize ked si da cajik, nestresuj, ze je hladna.. neviem kto to spominal s tym cajom po kojeni.. podla mna je to tiez somarina vychadzat z toho , ze dieta je este hladne, ked si da este caj.. najlepsie urobis, ked jej ten caj nebudes davat.. ona ho totiz nepotrebuje
@tintinka1 ja som tiez posielala rodny list do TN, ono to zavisi v akom meste ma sidlo firma v ktorej si pracovala.. tam to treba poslat. 😉 a tiez ti zavidim take rychle cerpadlo.. 🙂 moja by bola na koze aj dve hodiny 😀
@monky1 ja som vcera zozrala cely dezert visne v cokolade.. aj s alkoholom.. proste som musela sladke a nic ine sme doma nemali..
aj u vas je tak krasne? my sme sa prave vratili z prechadzky, mala som ju v satke.. cela som sa spotila ako kon
@cmuky82
@zojec - kočky mám tam Ib, tak to som spokojnejšia teraz, vďaka, len ten doki vtedy vravel, že ďalej baľte naširoko, je tam ešte napísané , že koxy v norme, len to bol tak nesympatický doktor, že som bola rada , keď sme odtiaľ vypadli, taký chmuľo zachmúrený 🙄 , tak už jej budem dávať na deň voľno, už len na noc aj to keď bude vykakaná, lebo inak sa mi tam pučí, o dva týždne ideme na kontrolné sono , tak dúfam, že potom už bude pokoj , tak držím palec zojec nech to má ok
@zojec tu je pod mrakom 😒 ale aj troška slniečka, tiež ju pôjdem vyvenčiť, višne s alkoholom, to nič, ja si občas tiež dám vínko alebo pivo , nie prehnane, ale keď má človek chuť 😅
@miculienka dakujem moja.. nozicky ma v pohode.. nemusis balit nasiroko.. ale pre pokoj v dusi davaj na noc .. 😉 my ideme v piatok.. ja tiez predpokladam, ze jej este budu kazat balit nasiroko.. ale ja ju aj tak ked je teplo nechavam s holou ritkou aj pol dna.. max. omotam plienku a zapnem, lebo uz z podlozky skopava vsetko... akcna je 😉
@julinka2787 ano? normalne tou pistolou nastrelovacou? to len v zv su taki pozadu.. 😠 skoda ze mam este auto v servise, ale ked budem mat pojazdne, tak asi pojdem do ZH 😀
@zojec tak sa držte v piatok, idem ju obliecť a padáme, moja operka - svokra je na poli, orú jej obľúbené žemňokové pole 😀 , zvykne ju brať ona poobede von
@miculienka 😀 😀 😀
@zojec no normálne choďte potom na polikliniku a tam hneď na prízemí je detská doktorka Žemlová, tá nastreľovala nám.normálne tými pištolkami nastreľovacími. 😉
my sme 1 den po ockovani a v noci o 3 horucka aj dnes cez den...ale zatial to znasame v pohode si myslim.......tak a dufam ze zajtra bude oki......
pozeráte správy? v košiciach nerešpektoval vodič BMV červenú a napálil do iného auta ktoré narazilo do matky s kočíkom na ostrovčeku, čo šli cez cestu, mama zomrela dieťatku sa zázrakom nič nestalo ale ten kočík bol zrolovaný, až mi je zle, samozrejme mám veľké auto a prachy, tak môžem všetko -sviňa,ale že zomrela mladá baba a dieťatko prišlo o maminu, ach jaj som si porevala
Ahojte kočky, som tu na skok...
Lili ma od rana teplotu, od obeda sa mordujeme s 39,4 , davam zabaly, nasadil lekar ATB, davam PAnadol cipky so Sirupom - kombinujem, davam LILI do vlaznej sprchy a teplota nie a nie dole, najviac na 38,9....Danka cely den trapia dasienka, tak som nestastnaaa
LEkar mi poradil MUNDISAL GEL - vraj je najucinnejsi, a mozem potvrdit,ze je dobry....muz je teraz s LILI, tak oddychujem, Danko pri mne...pa kocky, pekny vecer
Ahojte.
Tak sme dnes boli na tej obávanej poradni. Mala som obavi, že sa jej nebude páčiť Riškove nedvíhanie halvičky. A ono to nakoniec bolo ešte horšie. Riško pribral za 5 týždňov len 60g, čo ani doktorka nechápala. A celkovo sa jej zdal byť úplne mimo, vôbec sa mu nechcelo hýbať. Tak musíme teraz častejšie kŕmiť a v pondelok alebo v utorok ideme na preváženie a aj krv budú brať. 😖
No a vraj až potom budeme riešiť tú jeho pohybovú stránku. Inak som si všimla včera, že keď leží na brušku, hlavičku má otočenú len do jednej strany a keď ho niečo zaujíma, len si ju vykrúca. Tak som veľmi zvedavá, kedy ju konečne zdvihne. 😒

@monky1 no teda 😀