icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ameanda
22. sep 2010

len par foto nasho hadam uz aj 8kiloveho "drobca" 🙂
presnejsie budem vediet buduci tyzden v poradni

mici111
22. sep 2010

@mojalili boze, tak mas doma lazaret..drzim palceky, nech ste skoro zdravy..chudatko Lili, taku vysoku teplotku..

ellysa
22. sep 2010

@ludka_r držím palce snáď to nebude také zlé, my sme mali dnes kontrolu na klboch, konečne je všetko ok a kontrola až o rok
ja pridávam ďalšie čiapočky na modelke a ako pekne si vie držať fľašu

ellysa
22. sep 2010

tu zimnú ešte treba podšiť 😀

maja_25
22. sep 2010

@ellysa tie čiapky su užasne

mici111
22. sep 2010

@ellysa krasna je ta capica s gongolcom 🙂 oliv aka sikovna babulka, zlatunka ako si drzi flasku 😵
mne sa paci moja babula, ked papa, tak mi prsko chyti z jednej aj druhej strany, aby som jej nebodaj neusla 😵 😵 😵

babulina
22. sep 2010

tak my stale nepasieme baranky, ani za svet, a to je na bruchu strasne vela casu cez den, lebo to je jeho naj poloha na spanie, ale ani ninka nebola prebornik na pasanie tak snad to bude ok, my ideme na poradnu az 4okt tak som zvedava ako bude maly reagovat na hexu lebo sme bez mm cely ten tyzden, a este som chcela cestovat na navstevy a v predstihu vyriesit hroby
@mojalili - to mi je luto ze Lili ma taku teplotku, my sme si to absolvovali asi snad tyzden dozadu, ja som od kamosky pediatricky dostala radu ze dat nurofen cipok, ze ma skusenost ze najrychlejsie zabera na vysoke teploty

u nas sa vzdycky musi nieco stat ked konecne vyzera ze ninka sa oduci od plienok, poobede chuda chytila taku hnacku, idu nam patky zuby tak neviem neviem ci sa zase nevratime k plienkam, to by mi bolo luto lebo vyzera ze uz aj ona je zmierena ze ma definitivne nohavicky a plus sa zacala sama pytat, len bambula mala teraz nestiha si dat dole nohavice pri tej hnacke tak bola smutna ze si zaspinila obrazok na gatkach, mi jej bolo luto, strasne tragicky to niesla

ellysa
22. sep 2010

@mici111 no túto veľkú jej ešte podopieram dekou ale malú avent na čaj si udrží pekne aj sama keď sa jej chce

riska
22. sep 2010

babule, pozerali ste správy? od januara vlada schvalila jednotný rodičovský prispevok....takže nebudeme dostavať 250, ale len 190€ 😠 😠 a plati to aj pre treti rok
ja neviem, prečo sa musi šetriť prave na mamičkách na MD 😖

ellysa
22. sep 2010

@riska no to isté robili aj v čechách a vysvetlenie prečo na mamaičkách?-lebo je to najjednoduchšie po legislatívnej stránke 😠

mojalili
22. sep 2010

@babulina Mam Pandol cipok len a Ibalgin sirup, no ten nechcem davat n zaludok, cely den nejedla poriadne...

Babx, LILI mala uz 39,8 a bluznila, nonstop daval zabaly, klesa a hned stupa teplota...musime do rana vydrzat, mate niektora skusenosti????????????????????????????????????PROSIIIM

kuriatko33
22. sep 2010

@riska babulky moj malý je na UM a vypije 200ml tolko to výde ked je rozrobený prasok s vodou 🙂
materske mliečko je sýtejšie,ked ho dieta vypije menej????

jarus8
22. sep 2010

Nechápem, tá jeho hlava je asi strašne ťažká. Vo vaničke hlavičku drží, na rukách vo zvyslej polohe tiež, tak isto aj v ležiacej polohe na mne a mm. Len sám na brušku ani za svet ☹
A ešte tá rozmokvaná kožička, normálne mám už druhý deň depku, že som zlyhala.

A bez vlasov budem o chvíľu aj ja 😖

kuriatko33
22. sep 2010

@miculienka ahojček mi sme mali prvý v poriadku a v 2mesiaci tiež, ale ja som mu ich viac menej nedávala vobec. ako to že ty si este nebola na kontrole??? nam doktor povedal ak to je do dvoch mesiav OK tak sa uz nozicky nevyklbia

leveretka
22. sep 2010

@ellysa aj ja som to videla, je to hroza. Tiez neznasam takych blbcov, ktori si myslia, ze im patri cely svet a takto bezohladne sa spravaju.
@ludka_r tak to mi je luto. Drzim palce, aby bolo vsetko v poriadku

babulina
22. sep 2010

@mojalili - pokial po 12hodin neviete zrazit teplotu tak na pohotovost urcite by som sla, aspon tak viem od nasej lekarky, lebo aj ninka ma vysoke teploty casto, drzim palce
na pohotovsti nam stale opakuju ze sprchovat je lepsie ako zabaly ale aspon 10minut by to mala zvladnut aby to malo zmysel vlaznou vodou nie studenou

weirdo
22. sep 2010

@mojalili - nemozte ist na pohotovost??? ☹

kuriatko33
22. sep 2010

@ludka_r no drzim vm palčeky, nech ste zdravucky, a ty kojiš vyskušaj ho dat na UM, kamaratka mala tento problém, dala UM a bolo po probleme a mylý to hned dohnal 🙂

mojalili
22. sep 2010

@weirdo co mi tam pomozu? poslu ma do nemocnice,co je 30 km od nas...
LILI spinka, je unavena a ja striedam zabale, doteraz som ju sprchovala,ked nespala...

weirdo
22. sep 2010

@mojalili - jaj tak ☹. Neviem poradit, prepac. Drzim palce, nech to coskoro prejde.

kuriatko33
22. sep 2010

to čo ma znamenat o tej rodičovskej??? hanba tomuto štátu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bodaj by oni žili z takej almužnej svine jedny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to čo dostavam na svoje dieta, tak to pokrije jeho nároky a z čoho majú žit matky, mne rodičovsku dali až tento mesiac spatne doplatenu a neviem z čoho by som žila keby som bola sama ☹ a ked som im povedala,že som slobodná matka, tak ona na mna, že to spatna dostanem, ale neviem či malému sa da spatne dat najest, alebo čo už je to to!!! katastrofa, hned mam pokazenu naladu ako som to prečitala o tej rodičovskej

mojalili
22. sep 2010

@weirdo to je v poriadku, ja len viem, ako to tam chodi🙂 NO snazim sa....

ellysa
22. sep 2010

@mojalili ak nemáte pohotovosť, nezavoláš na 112? chúďa ani ja neporadím asi len ochladzovať, dávať lieky a tekutiny, držte sa ☹ ☹ ☹

babulina
22. sep 2010

@mojalili -to mas pravdu, poslu vas do nemocnice a napichaju infuzkami

leveretka
22. sep 2010

@ellysa jeeej Olivka je zlatunka a mamina sikulka 😉 pekne si vie drzat flasticku, vyzera naozaj starsie aj vdaka tomu skvelemu haru 😵

stastnevydatam
22. sep 2010

@kuriatko33 suhlasim s tebou, mne ta rodicovska chodi tiez az mesiac po ! este ze nie som sama, a mam manzela, ktory vsetky vydavky zaplati, ale tiez casto premyslame, ako zeny, ktore su na to same 😕

leveretka
22. sep 2010

@riska tak to je katastrofa 😠 😠 😠

kuriatko33
22. sep 2010

baby vaše deturence sa zmestia este do kočikov, náš malý má uz viac ako 7kg a tak mesiac max a musi ist do karicky, vy kedy chcete davat do kari??
periete hracky?? na hrackach je napísane neprat, ale čitala som že ich treba oprat aspon prvý krát na 40 ale bojím sa o ne, ci sa neposkodia??? malý sa snazi ich vopchat uz do ust tak neviem??

leveretka
22. sep 2010

@mojalili ani ja neporadim ☹ drzim palce, aby bola Lily cim skor v poriadku. drzte sa.

babulina
22. sep 2010

@kuriatko33 - ja mam maleho este stale vo vanicke a dufam ze tam ostane aspon do vianoc, o com dost silno pochybujem lebo uz teraz je od kraja po kraj ked sa natiahne
ale cim dlhsie sa budem snazit ho tam nechat, inak ninku som davala do sportiaku ako 5mesacnu
hracky - umyvam iba mokrou handrou teda tie ktore sa nedaju prat, ostatne na 30tku rucne pranie periem