Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
baby to fakt s tým rodičovským???to nemyslíte vážne??? ja som s malou sama! to mám ako žiť? ja nemám slov.mám ale takých čo sa vypípavajú... 😠 😠 😠 ☹
@kuriatko33,myslim, že práveže UM je sýtejšie ako MM...ale každé babo pije inak, predsa ty maš chlapčeka a ešte k tomu aj staršiemu, tak už pije viac ako naša 😉
@mojalili , držim palce...ja by som asi tiež skúsila 112 😔
baby, mame smolu, že na nas zrovna vyjde zníženie rodičovskej 😔 lebo tie maminy, ktoré su doma už 3. rok, tak tým sa zasa polepší zo 150 na 190... ale nám sa to zníži o 60€ mesačne, a to je fakt dosť 😠 😠
Vratili sme sa z pohotovosti, nic sme nevyriesili. Pohotovostna lekarka je v inom meste na navsteve u pacienta a RZPcka je na vyjazde, pred mojim domom sa stala havarka.....
Sestricka mi dala len cipok proti krcom a poradila mi ako s liekmi a zabalmi...
Dobré ránko kočky,
dakujem, ze ste to vcera so mnou tu zvladali...... Vecer po pohotovosti zaspala dobre, mala 37,6, ale teraz rano opet 39,1...tak cakam na maminku, nech rozhodne co dalej (je zdr.sestra).. Danko bol v noci uuuuuuuzasny, akoby to citil, ze nieco nie je OK...miláčik moj krásny
Kočky, prosím vám, akú veľkosť kombinézy na zimu ste kupili pre vase detičky? Myslim tie vacsie....
Danko mal vcera 6510g a 64cm....máme 3m+3t, teraz obliekame bodynka 68 a vrchne veci uz oblecie aj 74, ale to 68 nam je ok.... Nasla som si na MMB toto, je to super, mne sa paci, ze tie nozicky nemusim tam rvat.... http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9465504&tab=0 len neviem, ci to nebude velke...
@katka512 ja mam tu limitovanu ediciu s tými znakmi dole a cervený... a do toho mam 2 vložky, jednu prirodnú farbu ta bola origos k tomu a ako darcek som si mohla vybrat este jednu, tak som si vybrala oranžovu.... namočit do studenej vody treba preto, aby zostal bunker nepremokavy tuším... mam akurat jeden problém..baba mi vravela, že tu vložku mozem použit aj do detskej sedačky..ale detsku sedačku mam romer a tak si tie pásy na ruky uzavreté, takže neviem ako mam petiahnut pasy cez tie otvory 🙂 asi sa mi to bude hodit len do buducej vacsej autosedačky a nie do vajička....
Kočky, akurat nad tym rozmyslam, ze toto nema nozicky, ved to je ako zimny fusak, nie? A ten mam paradny, nasla som este jednu kombinezu....
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9467384&tab=1
ta sa mi super paci aj ta cena je paradna taka, ze kludne ak bude mala mozem kupit potom bundicku.
a nejaký značkový sekáč nemáte, naši na orave jeden majú a často sú tam veci ešte s vysačkou
och, @mojalili, malo mas trapenia so sebou, este aj lili musi horuckovat ☹ ... no drz sa, moja
@ellysa fakt su krasne tie ciapocky 😵 .... Olivia sa poparadi a potom popredas ....len skoda, ze mame rovnako stare deticky ☹ - hned by som u teba nakupovala 😉 .... ale i tak som jeden obchod s tebou urobila 😀 ... uz mam doma, len este nevyskusana, lebo ela spi v kociku, odkedy sme sa vratili z posty, tak sa radsej kocika ani nechytam 😀 😀 😀
@zojec pises, ze barborka nechce lezat v kociku 🙄 ...... ja som sa dnes rano cestou zo skolky zamyslala nad tym, ze mne ela lezi v kociku ako prilepena ... len guli tie velke okale a kuka na mna, usmieva sa a ani sa nepohne ... a ked ju to omrzi, zavrie oci a spiii .....snad jej to vydrzi co najdlhsie
baby...dnes sa chystam na vidiek..vyzera, že ma byt pekne počasie, ale riešim dilemu, či dat alebo nedat pancusky malej...ale asi dat...vezmem jej tenku deku len... a ci jej mam dat dupacky bezrukávove z body a svetrik, alebo body...gate a k tomu je taký kabatik... budeme viac vonku ako vnútri ...
joj, a este sa chcem pochvalit - dnes sa ideme s hankou pozriet do jedneho suboru ludovych tancov, ci by ju nevzali, lebo beru az od 5-ich a my mame ledva 4 😀..... ale chodi tam jedna jej spoluziacka, ktora ma o mesiac 4 rocky a vzali ju, a pritom vyzera byt mladsia ako hana........ tak drzte palce 😉
@monky1 Dakujem, LILI to zazrakom preslo z minuty na minutu...
Lili mi zobrali do ZUŠ na tanecnu aj ked nema 5 rokov, ale len z protekcie, ved o pol rocka uz ich ma. A som rada, iba musim pocuvat mojich rodicov, ze teraz tuto chorobu ma z toho, ze chodi na tanecnu.... 😠
@ellysa Mame tu sekac, ale akosi som tam este nebola. Ale tato kombineza sa mi pacila, tak uvidim, aka bude. PAni uvadza , ze je nova,lebo ju nevčas kupili...
Inak moje pozorovania z teplot.
NOrmalne by ste neverili, ale deti z horucky bluznia a spominajju len to zle, co ich stretlo....my sme vcera zirali, o com LILI vsetko rozpravala....jedna tema bola, ze nevynadala este "tatovi", ze jej ublizil, rozbil nos a pricvickol bradu do zipsu. Hovorila tom muzovi (nevlastnemu tatinkovi) - "tatinko, ty mi nikdy neublizis ako tata, ze?" - ja som ostala uplne vyvedena. A este spominala mojho priatela (ako uja), co som mala po rozvode, nemala ho rada, preto som ho cim skor nechala....NO ale zaklad je ten, ze bola stastna, ze ma tatinka pri sebe (terajsieho mojho muza).
A este jedna perlicka -
Včera,keď mala LILI nad 39 teplotu, sedela som s Dankom na rukách a on na sestričku pozeral.....Lili vážnym xichtom s veľkými očiskami pozrela na Danka a zahlásila: "ČO NA MňA KUKÁŠ JAK PUK" - no nezasmej sa v takej vážnej situácii 🙂))))
@zojec no má a neznáša ich 😀 😀 ja ich robím len pre radosť, takže ak sa mi to bude kopiť kľudne ich tu môžem pofotiť a možno si nejaké rozoberiete 😀
teraz sa chystám uhačkovať jej macka 🙂
no Oliv sme tiež skúšali dať do športiaku, ale v poslednom čase keď chce buvať otáča sa na bok a športiak má korýtko, takže sa jej to nedá a plače, tak dnes zasa dám hlboký a uvidíme 😕
baby to máte malé šikulky-tanečnice, ja som tiež také niečo oliv už naplánovala, ale to som jej už naplánovala aj že bude buď právnička, plastická chirurgička, zubárka alebo bytova dizajnérka, alebo architektka, a potom nám kúpi pekný domček 😎
Ešte jedna varianta, že sa vydá za fešného a straaaaaaaaaaaaaaaaaašne bohatéhoa dobrého Švajčiara
nasa vsade vyhlasuje, ze bude magistra v lekarni, lebo chce predyvat vitaminove cukriky 😀 😀 😀 .. kiez by jej to vydrzalo 😉

@kuriatko33 nam je dobry, ale my mame gesslein a tam nie je vanicka alebo taska a ta je vacsia...hracky periem vsetky, ale na 30 ako vsetky vecicky na oblecenie, plienky na 60, predtym na 90. Mne na niektorych povolilo zositie, ale ked si predstavim kde vsade sa to potulovalo a kto vsetko to mohol mat v ruke, tak kaslat na hracku, zdravie je na 1.mieste