Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa malinka je rozkosny hamsik 😀 ale nie krasna vlasata princezna....
ach jaj hranolku? a to byvate u svokrovcov?
@mirka12011 nie nie len sme tam boli na víkend na krst, najbližšie až v novembri pôjdeme chvalabohu 😝
krásne ste obe 😉
@ellysa ach jaj no teda ale hranolku? ja davam timke olizat piskotku chuti jej 😉 ale to len olizat som zvedava na prikrmceky....a dakujeme
no teda dufam, ze tvojej malinkej nevypadnu vlasky hihi bola by skoda...nam uz vypadli a uz rastu nove 😝
@mirka12011 no trocha oplešatela na bokoch, je ako punker ale dá sa to začesať, tak to až tak nevidno 😀
ti poviem, keby jej radšej nejakú mrkvičku alebo jablko dala oliznúť ale mastnú hranolku
@ellysa no fuj mastnu a nezdravu a este k tomu ked este mliecko pije 😒
kedy zacinas s prikrmcekami?
@mirka12011 už by som pomaly chcela začať dnes jej urobím mrkvičku, udusím na pare a popučím a uvidím, či bude chcieť ale len tak možno malú lyžičku, dve...ak jej bude chutiť tak o týždeň pridám zemiak, tak pomalynky
@ellysa no pekne a kojis ci ste na um?
@mirka12011 my sme od 5 tt čisto len na UM
@ellysa juj aha ja zatial kojim tak neviem kedy prikrmceky zacneme davat....
inak z ust deticiek vychadzaju krasne slova....timka uz mamuje, tatuje-teda len tat povie....minule havo jej vyslo z pusky a v piatok ahoj 😀 tak krasne to znie a smejeme sa ze ake slova pusta a ani nevie co to je....a najlepsie vie kecat z telkou 😀 hlavne z tetuskou z pocasia 😝
@mirka12011 no už sa nám rozkecávajú, naša sa s nami väčšinou vadí a sťažuje sa aaspoň tak to znie
ak kojíš, tak by sa ževraj malo začať od ukončeného 6 mesiaca, ale tak asi keby si začala o pár týždňov skôr nič sa nestane, myslím, že každá z nás sa musí riadiť hlavne svojim inštinktom
@ellysa no stazovat sa vieme aj my a poriadne 😒
my sa este vopchame do veci 0-3mesiacov 😀
@mirka12011 jaj tak to našej už sú pomaly tepláky 68 krátke, ona je dlhá 66 cm ale pred týždňom mala 6150g, takže zasa nejaký tučko nie je
@ellysa my mame 6kg 😒 a nam nohavice 0-3mesiacov su tak ltt ale este oblecieme a veci 3-6mesiacov su velke 😅 no vyber si teraz co obliect 😠 no vy sklenarikovu dobehnete 😉
inak chcela som sa spýtať ako obliekate detičky teraz doma? u nás máme len 21 stupňov, tak neviem, či zapnúť radiator, dala som jej tepláčky také tie tradičné z h&m, sú trošku teplejšie ponožky a hore body s krátkym rukávom a na to tenké tričko z dlhým, ruky má studené, lenže ona si ich pchá do úst stále, neviem, či aj pančuchy dať, aby som ju zas zbytočne nebabušila
ahojte, tu sa už diskutuje vo veľkom 🙂 moje dieťa dnes spalo do deviatej, tak supeeeer 🙂 dúfam, že jej to vydrží až do puberty 😀
@mirka12011, zlatunke ste obidve 🙂
my mame v byte teraz 22 stupnov, ja sa ju snažim velmi nebabušiť...ma teplejšie dupačky, alebo body s dlhým rukávom a tepláčky, ponožky
babulky, aj vaše bábatka maju mokré nožičky? lebo ja ninke aj 2-3 razy do dna prezliekam ponožky 😲
@riska nie mokre nie...
už som rozmýšlala, či to nie je preto, že s nimi stále kope 😀
@mirka12011 vau.. Mirka, to uz fakt tak skoro mamujete, tatujete a ahojujete??? 🙂))) To je fakt mozne uz tak skoro??? No ja este len pocuvam dzavotanicky nezrozumitelne...
@ellysa 😀 😀 😀 Livka je potom ako modelka..krasna stihla, trosku zaoblena a vysoka 😎 😎
@ellysa k tomu obliekaniu.. Aj ja davam body s kratkym, teplaciky, ponozky aj papucky a tricko ci pulovrik s dlhym a mala casto studene rucky, tak som jej skusila dat taku tenku ciapocku s uskami a aj rucky mala potom teple a teraz cez den jej davam ciapku a nechavam aj bez nej, nechj sa trosku otuzuje, lebo mame okolo 22stupnov
Inak kocky, dakujem vam za rady ohladom ci dokrmovat ci nie, ohladom tej techniky, ze ak vypije po kojeni viac caju ze je hladna. Stale len kojim, mam doma bebu kupenu a ta ma strasne pokusa, ale drzim sa od nej co najdalej...
A co sa tyka spinkania @anjelicek26 , na tvojho nemame ani zdaleka stale, dokonca sa jej obcas spanok v noci skrati na 1,5 hodky, co mi vlasy dupkom stavaju, ze co tak skoro je hore... Ale je to pokladik, a som straaasne stastna ze ju mam..
Kocky a este sa chcem opytat , tie co ste uz boli na ockovanie do stehienka, ake ste mali reakcie a do kolko hodin/ dni? Mozem nieco urobit dopredu aby som predisla nejakemu hororu???
@marcelka123 - maxa ockovali o stvrtej a o deviatej uz mal horucku 🙄 V pondelok nas caka dalsie ockovanie, uz tretie v poradi (druhe sme vynechali 🤐 )

dobré ránko, baby svokru pošlem nabudúce do...predsa sa nebudem hrať na slušnú, keď ide o moje dieťa, to jej deň predtým strkala do úst kôrku z chleba, že keď si pchá stále rúčky do pusy, že na ďasienka, ale to som tam chvalabohu bola tak som to stopla 😠 -nepoviem keby mala aspoň nejakých 8 mesiacov ale teraz? však papá len mliečko, s tou kôrkou by sa zadusila.
inak ešte spinká, asi ju to dobre zmohlo všetko, alebo to možno tak už krešťania spávajú ? 😝
@babulina ty máš šikovné detičky, naša sa prevrátila pár krát pred pár týždňami a odvtedy nič, aj sa dá na bok lenže potom zbadá ruky a šup do úst a už to nejde, to isté na brušku, hneď si začne obhrýzať ruky, tak už ani hlavu poriadne nechce zdvihnúť, začína ma to štvať, existujú nejaké cviky ako jej pomôcť?
mňa naši nabalili plnou taškou ich bio mrkvy, tak asi Oliv skúsim dnes upariť a dať, som zvedavá, hádam už môžeme keď je na UM