icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
27. sep 2010

@anjelicek26 no mrkvičku mám od našich oni vypestovali na záhrade, takže bio bio, a uparila som ju v parnom hrnci a popučila, trošku som nakvapkala jej mliečka a snažila sa urobiť takú pastu
no inak som aj rozmýšľala, že aj jabĺčko jej niekedy tak naparím
malá stále pije anti refluxné mlieko, ale tiež rozmýšľam, že skúsim už normálnu jednotku, grcká už iba keď sa preje

anjelicek26
27. sep 2010

@ellysa - hlavne tam kvapni kvapku oleja, inak sa z mrkvy neuvolnia vitaminy... lepsie ju aj stravi 😵

ellysa
27. sep 2010

@anjelicek26 a aký? a kam ešte do parného hrnca?to som nevedela

anjelicek26
27. sep 2010

@ellysa - ja som davala kvapocku olivoveho oleja, ono je to napr. na mrkvovych vyzivkach aj napisane, ze dokvapnut olej... myslim, ze sa v nom rozpusta vitamin A (?)

anjelicek26
27. sep 2010

Baby nam vysli spicky STOLICIEK 😲 😲 😲 My mame horne stolicky!!! Spicky vonku 😲 😲 😲 Takze sople, hnacka, vysvetlenie mame 😖

niga
27. sep 2010

@anjelicek26 Maximko ma riadnu rychlost, onedlho uz nebude musiet papat kasicky a zvladne si pozuvat masko. Je z toho velmi nekludny?

anjelicek26
27. sep 2010

@niga - vcera vrackal z hlienov, lebo mu tecu sopliky, to ma urcite zo zubkov... budil sa posledne dve noci, co inak prespaval... kakal dnes 6x... co inak 1-2x... trocha umrnkany je a ide si doslova spapat ruky, pcha si tam vsetko mozne...

zojec
27. sep 2010

@anjelicek26 ja mam doma tiez urevanicu zo zubka.. ale nie stolicky ale prava dolna jednotka jej ide.. a tiez kaka ovela castejsie ako zvycajne.. ale ze by uz stolicky?? nejako rychlo rastie.. 🙂

anjelicek26
27. sep 2010

@zojec. .. ja to nechapem ze stolicky...ale drahy ohmatal a teda su tam, na oboch stranach pekne ostre spicky... o desat dni tromfol Sasku... ona mala v 4 mesiacoch presne zubky... ale ona sla pekne poporiadku, dolne jednotky, horne jednotky a dvojky, dolne dvojky, potom stvorky, pätky a nakoniec trojky, tak ako to ma byt... Max si asi povedal, ze bude originalny 🙄

ellysa
27. sep 2010

@zojec
@anjelicek26 fúha to je rýchlovka, ale stoličky????chúďa malé ☹ ☹

leveretka
27. sep 2010

@riska ano mam dlhe vlasy a tiez ich ma mala vsade, je to hrozne ☹

majjka0806
27. sep 2010

@anjelicek26 No ako to citam, tak moj malicky ma take iste priznaky 😒 a neviem co???? uz od nedele je malinky taky nervozny, stale placka len na rukach by stale bol a ako nahleho polozim, tak spusti taky plac ako by ho rezali...

sofinka2009
27. sep 2010

ahojte.cely den sme preplakali ☹ komplet 🙄konecne zaspal.vstavali sme uz o3rano co sa nam nestalo uz mesiac.a samozrejme s riadnym placom. 😖

sofinka2009
27. sep 2010

neviete kde by sa dal zohnat ten jantarovy nahrdelnik?funguje to?

bealondyn
27. sep 2010

@anjelicek26 u nas tiez uplne rovnake priznaky, sopliky ma uz zase 2 tyzdne a nevieme sa ich zbavit...len to kakanie je ine, nasa naposledy v piatok. 😒 ale ohmatat ci to nie su stolicky ma teda nenapadlo! 😀 ten Max je ozaj speci! 😝

aj nasa mala ma vsade moje vlasy, ja ich mam uz skoro po pas, tak si to viete predstavit, ked to pada! 🙄
a tiez ma furt spotene nozicky, tak doma je bez ponoziek, ved 22 stupnov je dost!

bubina1
27. sep 2010

cafte...jaaaaaj baby...zajta ideme na ockovanie...uz teraz mam obavy z neho..esteže mala netuši čo ju čaka zajtra...

kuriatko33
27. sep 2010

ahojte mi máme dnes meninki 🙂

monky1
27. sep 2010

jaaj, baby, to je sranda, aj Ela sopli a posledne dni castejsie kaka, aj zvracka a hryzie co sa da - najradsej ruky - nezalezi na tom, cie su 😀 , dokonca dnes mala strasne krce, az take, ze som bola nutena pouzit rurku, aby sa jej uvolnili prdiky a kraaasne to zabralo - aj sa hned vykakala, dokonca 6x!!! chudatko, lezala hola v obyvacke a pozerala Panelak 🙂

@anjelicek26 odpadnem!
@kuriatko33 VSETKO NAJLEPSIE 😵

bakatuska
27. sep 2010

caute

@kuriatko33 tak zelame vsetko naj naj naj k meninam 😀 zlaty je

@anjelicek26 wau ze stolicky, tak to by ma ani vo sne nenapadlo

anjelicek26
27. sep 2010

@bakatuska - keby mu nedam ruky do pusy (aby si stale nezul tie svoje) a neprebehnem mu cez dasna, tak na to ani neprijdem 😖 Ja len ze ups, to co je take tvrde... na druhej strane tiez, mala ostra spicka... uz som vedela, kolka bije... drahy tiez skusal, ze jejda, my uz mame zuby 😨 Pocitala som zo vsetkym, ale nie zo stolickami, sa mi zdalo par dni dozadu, ze ma navrete horne trojky, ale nakoniec to boli az 4-ky....

@kuriatko33 - damiankovi vsetko najlepsie 😵 😵

Tak ma napada, ze ja ani len netusim, kedy maju moje deti meniny 🤐

Mne vlasy este nepadaju... pri Saske to zacalo presne 4 mesiace pri porode....taaak rada by som sa tomu tentoraz vyhla. Som mala fakt pocit, ze zostanem plesata. Mozno fakt pomoze, ze od zaciatku beriem vitaminy pre kojace matky...

sofinka2009
28. sep 2010

@anjelicek26 mymame 12.oktobra 🙂

ellysa
28. sep 2010

@bubina1 držíme place

@kuriatko33 všetko naj naj naj
my dnes jedna z najhorších nocí, síce zaspala pred ôsmou ale od desiatej sa hádzala a neprestala do šiestej rána keď sa dohádzala a vstala, ja neviem, čo sa dialo
☹ , neviem, či som spala 20 minút v kuse

tintinka1
28. sep 2010

Jááááj baby , asi to máme v tomto období všetky rovnaké. Malý spal v noci tiež otrasne , každú chvíľu sa budil a večer ani nechcel poriadne jesť. Ruky žužle o dušu až ho niekedy napne. Ale zúbky kontrolujem stále a zatiaľ nič nevidím.Teraz som ho dala na terasu spinkať , tak dúfam , že o 10 minút nebude hore. Kde sú tie časy keď prespal cez deň v kuse 3-4 hodiny.
@ellysa jantárový náhrdelník som už dala kúpiť , tak cez víkend mi ho donesie. Keď som to spomínala sesternici , tak hneď vedela na čo sa používa. No uvidíme , či pomôže pri zúbkoch.

chani
28. sep 2010

@anjelicek26 fiha Max je ale sikovnik, zachvilu bude z neho selmicka zubata 🙂

j.a.j.a.j.a
28. sep 2010

Ahojte davate drobcekom VIGANTOL?Zevraj je stiahnuty z predaja?

chani
28. sep 2010

@j.a.j.a.j.a ja nedavam, na odporucanie lekarky, hej hej stiahli ho z predaja...7.10 ideme do poradne tak mi povedala, ze dovtedy pockame a uvidime, co bude

fatimuska
28. sep 2010

ahojte, aká je vonku zima,,,do včera rána spal Maximko 6,15, normálne som nechápala, do dnes rána to už bolo iné kaféé🙂

ellysa
28. sep 2010

baby idem po radu, malá mi chrapčí, keď sa s ňou hrám a zdvihnem ju nad seba tak má ako keby hlieniky v krku tak jej hlások preskočí, alebo keď sa nadýchne , ja by som to nazvala taký pocit na odkašľanie, šli by ste k lekárovi? inak sa pekne hráme, teplotu nemá, tak neviem ☹ , bojím sa že kým si vysedím hodinu v čakárni medzi chorými deťmi bude fakt chorá

riska
28. sep 2010

ahojte, nebol dnes spln alebo niečo také? aj moja dnes hrozne zle spala, budila sa...otras 😒

riska
28. sep 2010

@ellysa, nepomohol by jej čerstvý vzduch? ja by som asi den-dva počkala a ak sa to nezlepší, tak by som išla