icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

takyna
29. sep 2010

Ahojte babule 🙂
Nás dnes čaká očkovanie, tak mám hrozu už teraz s toho ja 😝 , chcem sa spýtať používate odsávačku na vysávač?, nie je to nebezpečné?
@fatimuska krásny chlapček a tiež je riadne dlhý 🙂

marcelka123
29. sep 2010

Caute babky 😀 😀 😀

@fatimuska naozaj retro dupacky, ale maly je zlaty 🙂

@takyna my ideme o tyzden, snad to nebude taka katastofa ako sa obavam, napis ako to dopadlo.. my pouzivame odsavacku na vysavac, je to bezpôecne, hlavne rychle a vysajes vsetko alebo skoro vsetko. Ja odporucam... 🙂

Inak mala tiez soplikuje a chrapci a teplotu nema, takze len sterimar davam a odsavam.. Takto s obmenami miernymi ideme uz vlastne dost dlho.. 😲

ameanda
29. sep 2010

@takyna
nas caka ockovanie tento piatok a tiez mam z toho hrozu
ohladom odsavacky som sa tu tiez nedavno pytala, lebo som sa bala pouzivania, ale kedze maly uz dlho soplikoval, tak som sa rozhodla ju kupit
najprv som ju samozrejme odkusala na sebe, ziadny neprijemny pocit a potom aj maly to vzal uplne pohodovo, sice sa obcas trochu pomyka, ale odsaje to uplne krasne, to by som tou mojou manualnou nikdy nedosiahla
a este, pouzivame ju len druhy den a po soplikoch ani stopy (teda takych tych poriadnych), este ju pouzijem asi dnes a dufam, ze mozem odlozit 🙂

anjelicek26
29. sep 2010

@ameanda @takyna -nas budu ockovat vo stvrtok 😝 6-ku a meningitidu Snad nebude zasa tak horuckovat. Lebo to v kombinacii s tymi zubami nevidim ruzovo 🙄

Videjko z dneska rana...idem vas skusit nejako docitat, ale krpec je este hore...

https://www.youtube.com/watch?v=aOQytT69kOc
zojec
29. sep 2010

@takyna ja som pouzivala odsavacku ked mala mala 10dni.. a v pohode.. sme si donoesli soplik z porodnice :( po dvoch dnoch bol prec

riska
29. sep 2010

@fatimuska, aký zlatunký 😵 velký chlap... vobec nevyzerá ako bábatko 😉

my ideme dať dnes konečne prepichnúť ušká, tak som zvedavá na ten rev

zojec
29. sep 2010

@anjelicek26 aky ukecanec 😀 aj moja sa vzdy skope z podlozky...
@fatimuska.. veru, tvoj uz teda nie j ziadne babatko 😉

ellysa
29. sep 2010

@zojec krásne fotky

riska
29. sep 2010

@babulina, tá stolička je pekná..najviac sa mi páči, že je tam tá mäkká, teplá pratelná vložka, lebo to nemá každá stolička a mne sa zdajú tie stoličky dosť studené, kedže sú z takého materialu 😉

kuriatko33
29. sep 2010

@fatimuska velmi su pekne tie dupacky🙂 malý je aky velky, vyzera staršie ako nas

katka512
29. sep 2010

Ahojte baby ja malemu odsavam sopliky asi tak kazdy druhy den a vzdy ked mu odsajem kvapnem do dierok morskej soli aby to nemal vysusene...
Spinkava od 08:00 do 5:45 a je presny ako hodinky 🙂
A ked sachodi na pre ockovaniedo noziciek tiez byvaju teploty alebo je to uz lepsie?

bealondyn
29. sep 2010

baby ako by sa prejavilo ze babatky nevyhovuje praci prasok alebo avivaz? 😕

leveretka
29. sep 2010

@desmodka @tintinka1 aj vy idete plavat 1.10. o 14hod?

07111980
29. sep 2010

bealondyn ked mu nevihovuje prasok alebo avivaz môze sa to prejavit vysipanim alebo ked je dieta vecie tak sa skriabe neviem akom detskom prasku peras ale ja pouziva detsky taid a avivaz len znacku silan

chani
29. sep 2010

@bealondyn nas maly sa napr vysypal trocha

leveretka
29. sep 2010

@fatimuska všetko najlepšieee 😉 a malý je aký fešák 😉

miculienka
29. sep 2010

začínam byť zúfalá, už 11 deň a žiadne kakanie sa nekoná ☹ 😢 , včera sme bojovali po očkovaní do 2.30 v noci, teplota, plač, dnes doobeda mrzutosť, ach jaj, teraz konečne spinká

poraďte, ktoré UM je lepšie - Beba alebo Sunar ? Nutrilon nechce malá ani cítiť a tuším je už málo môjho mlieka

angie267
29. sep 2010

@miculienka ak by som mala dokrmovat tak by som radsej ten Sunar. Fiiiiha to rekord 11 dni nekakat, ale pokial je mala v pohode.....tak by to malo byt ok...... 🙂

angie267
29. sep 2010

musim sa aj ja pochvalit 😀 toto je moje slniecko 😀

bubina1
29. sep 2010

@miculienka no ja krmim bebou..zo začiatku som chcela zmenit malej na nutrilon..a v lekarni mi magistra povedala, že ona by radsej volila bebu... tak som pri nej zostala a už som nespekulovala...malej beba chuti... ked sme zacali dokrmovat, tak sme začali s nutrilonom..ten sme do nej nevedeli dostat...bebu prijala hned...

bubina1
29. sep 2010

@miculienka a este to, že ti nechce prijat flasku, možer byt aj cumlom na flasi..nasa nevedela pit z avent flase... začali sme s nuk flasou, ta ma cumel tvarovaný ako bradavka... zvykla si, a teraz už vie pit aj z aventu...

bubina1
29. sep 2010

@bealondyn jasne, že ano.. používaj len pracie prostriedky určene pre deti, ako napriklad rdy sensitive a avivaž by som ja osobne vynechala... ani nepoužívam....

mojalili
29. sep 2010

@katka512 Katka, zavidim ti ten spanok, ale v dobrom... 😉

@angie267 Aká krásna okaňa 🙂

Ahojte kočky, ako sa mate?
Ja som s LILI uz druhy tyzden doma a uz sediviem. Fakt, zavreta nonstop v 3 izb. byte s 2 detmi, to je na porazku. Ked mam na rukach DaNKA, chce aj LILI, stale mam za riťú jedneho ci druheho...

Lili uz otrnulo, tak len vymysla, robi bordel...Danko je nevrly zo zubkov, vcera som mu blbec asi siahla viac do uska s ušatkom a bolelo ho usko, no slak ma ide trafit. Doma mi poriadne nechce spavat az na vynimku teraz, co spi 1,5 hod a ja som umyla aspon kupelnu a wc. Ach jaj....

@miculienka MOja LILI vyrastla na Sunare a urcite keby som nemala mliecko, tak davam Dankovi Sunar... 😉

Vidite, ako som stale sledovala, ci mam mlieko, teraz nestiham ani sledovat, vytiahnem prso a kojim, naje sa, vyžderí sa na mna a je to... 😉

mojalili
29. sep 2010

tu je moj maly puk🙂

kosta123
29. sep 2010

@angie267 - to už tak krásne drží hlávku???paráda,my vôbec,ruky rozčapí vedľa tela a jeduje sa.

jarus8
29. sep 2010

ahojte, my sme dnes boli na uvítaní u pána starostu a zdá sa mi, že som tam videla Melkinu. Ani neviem či tu chodí.
Inak v nedeľu malý začal zdvíhať hlávku a dnes sa už prevalil z bruška na pravú stranu. Najprv som si myslela, že náhoda, tak sme ho dali hneď na bruško a on znova sa začal váľať, začalo ho to baviť. Tak sa vytešujeme!!! 😀 😀 😀

miculienka
29. sep 2010

@angie267
@bubina1
@mojalili

kočky, vďaka za reakcie, niečo musím zakúpiť, lebo dieťa už každú chvíľu pýta, aj sme málo pribrali, len 700 g za mesiac, no a to kakanie k tomu, len čakám na tú reakciu po tom duphalacu čo nám včera doki dal, že do 2 dní to má nastať - to kakanie, tak ešte má jeden a pol dňa na to , ale aj tak je to už dosť 11 dní, už som aj zabudla ako tá horčica v plienke vyzerá

miculienka
29. sep 2010

@bubina1 - cumeľ má fajn, tiež taký tvarovaný od MAM, čajík v pohode ťahá, už len to mlieko trafiť aby jej chutilo

angie267
29. sep 2010

@miculienka aj my sme za 5 tyzdnov pribrali len 700g a dr. povedala, ze pekne pribera, potom by to malo byt fajn, teda dufam......
Neboj ked ti nalozi po 11 dnoch sa nebudes stacit cudovat 😀 😀 😀 😀 😀

angie267
29. sep 2010

@mojalili dakujem, aj Danko je velky fesak 🙂