icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
29. sep 2010

@ellysa NEboj, ono je to krasne mat vela deticiek. I napriek tomu, ze frflem, tak chcem tretie 😉 😉 😉 tak za rok urcite.....

Len tiez sa priklanam k MONKY, ze ked su chore obe deticky, tak je to nanic, som tiez uz druhy tyzden zavreta doma s detmi a som uz z toho unavena.... ☹
@
@monky1 Fu noteda, viem, co je to, i ked mam doma vecer muza...ale priznam sa, moc toho neporobi, iba co dceru umyje...ale som rada, ze je doma.......Tiez som sa bala, ci to Danko neschyta od LILI, ale som rada, ze sa nestalo.....
Skore uzdravenie obom kockam...

anjelicek26
29. sep 2010

@takyna - ako dlho ti uz Bibka nepribrala? Ved si ju doma predsa vazis, ci nie?

takyna
29. sep 2010

@anjelicek26 v nedelu sa riadne vykakala aj 5 krat, a tym padom v utorok pred tym co sme boli v poradni tak vaha jej klesla o 90g, a nepapa mi poriadne od nedele, iba po troske, zacala mi prespavat celu noc, co by som samozrejme len uvitala , ale keby sa pred tym riadne napapala, plienky pocikane je ich menej, a este co aj spapka tak trosku vygrcne, inak sa usmieva, prsty si stale cmaga, zuzle, ale je kludna, tak ja uz neviem co moze byt problem
doktorka sa mi pytala v poradni, ze kolko je na prsniku, ze ci nejakych 10- 20 minut, a ja , ze 5 minut a sme napapany, tak zostala uplne prekvapena, ci to myslim vazne ☹

takyna
29. sep 2010

v podstate od poradne v utorok cize 8 dni len 20g pribrala 😔

anjelicek26
29. sep 2010

@takyna - ty porovnavas kazdy den, alebo medzi tyzdnami... kolko mala presne pred tyzdnom... pokial viem, tak by mali 15g/den nejak teraz priberat. A aj to je priemerna hodnota, ja vazim rano po rannom kojeni ako sa vykaka... aby som to mohla nejako porovnavat...

Ak prespava celu noc, tak urcite neni hladna. A prsty si dava do pusy Max non-stop, ale to s hladom nic nema, ved ma cez sedem kilo chalan... on ma dva zubky... tak preto... a koji sa tiez len 5-10 minut a je hotovy...vecer pred spanim je to dlhsie...

anjelicek26
29. sep 2010

@takyna, tak to hej, to je malunko...velmi malunko...

takyna
29. sep 2010

v utorok mala 5090g v nedelu sa vykakani 5010 a teraz v podstate 5110 cize 20g, vazim ju podla tvojich rad iba rano prevazujem si ju , aby som vedela ci riadne papala, a pekne mi priberala aj 35g denne, aj viac aj menej, vecer pred spanim papa tiez rozne, menej i viacej, ale v noci zvykla velmi dobre papat, zvazujem ci ju predsa len nebudit okolo 2 nadranom na kojenie, ako pred tym papavala

anjelicek26
29. sep 2010

@takyna - mozno by to nebol zly napad, aspon kym zacnete znovu priberat... jej mrzi ma, ze sa tak trapite s tym priberanim...pri tom je malinka spokojnucka...

takyna
29. sep 2010

@anjelicek26 ved to , ze je peknucka, kludna , ale toto papanie, zase jej idu krv brat, a ked si to predstavim, s tej malej rucicky, a zase na lacno par hodin pred tym musime byt, a ten plac, mne je s toho uz riadne do placu 😔

vy ste krasnucky , videjko som pozrela pekne chyta hracky 🙂

zojec
29. sep 2010

@ellysa recept na tu polievku: 😉 nakrajas si cibulku, postruhas jednu mrkvu a oprazis na oleji, potom zalejes vodou a priidas akukolvek zeleninu nakrajanu.. mrkvu, petrzlen, zelen, brokolicu, karfiol, hrasok, kukurica.. aj sampiony sa daju dat, das zo 3zrnka ceirneho a 1-2 noveho korenia.. ked sa zelenina uvari, tak rovno do polievky dam halusky na malom haluskari... (v 2dcl pohariku dam vajko, hl. muka, voda sol, vymiesat na cesto) ochutime petrzlenovou vnatou ak lubis tak vegetou a je 😉
a inak do mraziaka to tiez nie je zly napad 😉
@anjelicek26 to mrkvove pyre si robila uz z varenej mrkvy?

zojec
29. sep 2010

@takyna och aj mne je luto.. 5 minutove kojenie?? och to som este nezazila.. u nas najmenej 20minut a to ju potom uz trham z prsa.. vecer aj hodinu kojim... lebo to musia byt obe prsia inak ani nezaspi.. inak tak malym detom krvicku beru z hlavky, nie z rucky.. aspon tak som pocula.. to by som je neviem ci prezila ☹

ellysa
29. sep 2010

@zojec ďakjem už som robila vymyslenú krémovú a ž je aj po nej , ale nabudúce skúsim tú tvoju

@anjelicek26 a ako si mrazila tú mrkvu?ja som j chcela len pokrájať a tak mraziť.

ellysa
29. sep 2010

@takyna držím palce aby začala pekne papkať
moja práve stiahla 180ml a už drieme, no držte palce na noc

zojec
29. sep 2010

dievcata stolicka je uz kupena 😉
@ellysa nebola si ju nahodou kuknut dnes v ba? inak ja tiez mrkvu len mrazim.. aj cukinu som si namrazila v takych malych davkach..

ellysa
29. sep 2010

@zojec nie nebola asi až v nedeľu sa tam dostanem, chcem sa ísť pozrieť aj na interbeauty do inchceby

mici111
29. sep 2010

ahojte babule, nespominali ste niektora, ze ste kupil take tie penove puzzle na zem pre deticky?

@ellysa tusim u teba som to videla na fotkach 🙂 kde si to kupovala? neviete mi niekto na to hodit link?
dakujeeeeeem

zojec
29. sep 2010

@ellysa tak potom daj vediet kolko by ma vysla tu na sk, ak ju budu mat.. takto aj s dorucenim ma vyjde na 83€

angie267
29. sep 2010

@ellysa mozno ju predsa len trapia tie zubky, sice nasa nespavala prave najlepsie v noci, ale teraz je to este ovela horsie 😒

anjelicek26
29. sep 2010

@zojec @ellysa - povarit nech troska zmäkne, do mixera a do tych nadobiek na lad... ak ju zamrazis v celku, tak to bude mazlava gumena vec po rozmrazeni 😝

Ono co kupujes mrazenu - tak oni mrazia "sokom", teda rychlomrazenie, to nas mrazak nezvlada...

babulina
29. sep 2010

@takyna - jak keby si o nasom pisala, tri tyzdne sme sa trapili, schudol viac nez pol kila ale uz sme nabehli nazad, jedna baba mi tu na konikovi poradila pangamin (pivarske kvasnice) aby som si davala, cez mliecko sa dostanu k drobcovi a malo by mu to zvysit apetit, nam to pomohlo asi po tyzdni

ja som malej teraz varila mrkvovu kremovu polievku, a je to vlastne pre drobcov od 6mes iba mrkva s kvapkou oleja sa uvari, prida sa za hrst ryze na zahustenie a dochutit petrzlenovou vnatou a cele rozmixovat a mala to u nase nejedlika celkom uspech

angie267
29. sep 2010

@katka512 ahoj, ten kocik je kamaratkin, bude ho predavat, tak zvazujem, bud Neo alebo Fusion 😉 , ale uz som malu v nom vozila parkrat. Velmi dobre sa s nim jazdi ani nevies, ze nieco tlacis pred sebou. Ak mam hodnotit tak 5 hviezdiciek, len jedna vec ma na nom odradza a to, ze nema nakupny kosik, len taky maly max. na 2 kila, to je jedinne negativum.

mici111
29. sep 2010

@ellysa dakujem 🙂 a ktory si objednala? je lepsi ten obycajny alebo ten zvieratkovy? nevypadavaju tie zvieratka odtial?

ellysa
29. sep 2010

@anjelicek26 ďakjem
a prajem dobrú noc

ellysa
29. sep 2010

@mici111 ja mám jeden obyčajný a jeden zvieratkový, ale už by som len ten obyčajný objednala-tie zvieratá naozaj vypadávajú, a ten okraj je sper

julinka2787
29. sep 2010

babulky tie čo nelátkujete... aké plienočky dávate detičkám??? myslím veľkosť.lebo mi máme 2 a mám pocit, že by asi chcelo 3 ale zdá sa mi to dosť skoro.nie je tučná,ale mám pocit že okolo nožičiek to má tesné... 😕

bealondyn
29. sep 2010

@julinka2787 my davame 3 uz asi od 3. mesiaca, mne sa tie dvojky na nej zdali nejake male ked dovrsila asi 4,5kg. mame pampers.

anjelicek26
29. sep 2010

@julinka2787 - my mame 3-ky a uz budem najblizsie 4-ky kupovat, su mu nejake male... on ma 7170g a proste tucko je to, tak potrebuje väcsie... Mam posledne dve krabice, takze nejake dva tyzdne s nimi vydrzime a potom objednam 4-ky... maju akciu 144 plienok za 12 libier, tak kupim hned viac... pamperskujeme...

weirdo
29. sep 2010

@julinka2787 - ja tak ako @bealondyn ...