icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

julinka2787
29. sep 2010

@bealondyn
@anjelicek26 vďaka babulky. tak s kľudom môžem nasadiť 3. aj my pamperskujeme. tak jej na tú malú riťku plesknem potom 3, ako miniem tieto načaté dvojky.my máme niečo cez 6kg ale ešte zapíname až po obrázok. a premium care až cez seba. 😀 😀 😀

anjelicek26
29. sep 2010

@julinka2787 - ku obrazku mi nedopiname uz dlho 😅 😅 😅 On ma strasne velke brusko... u nas fakt uz budu dalsie 4-ky... ale mam este asi 250 plienok... tak dva tyzdne musiv vydrzat este... alebo aj tri... ja nemam sajnu aku mame spotrebu plienok... 10-12? denne...

kuriatko33
30. sep 2010

@mirka12011 skoro som odpadla, dobree🙂

mojalili
30. sep 2010

@anjelicek26 My mame trojky, pretoze vzdy ked sa pokadil, tak z 2jok nam to uz islo von vrchom, tak som usudila, ze 3.ky su lepsie.NO o chvilku tiez prejdeme na 4ky🙂 alebo si pockame 🙂 ved sa blizime k 7 kg 🙂

mirka12011
30. sep 2010

@kuriatko33 silny zazitok hlavne pre maminky... 😉

ellysa
30. sep 2010

@julinka2787 aj my pamperskjeme a sme týždeň na 3,2 ešte zapla v pohode, ale už z toho mala bedráče
ja dúfam, že na tých trojkach vydržíme dlho, však sú až do 9 kg, nie? 😕

niga
30. sep 2010

Ahojte, vcera sme boli na ockovani, myslela som, ze som pripravena na vsetko, ale nie - Max neuveritelne plakal, ja ho nepoznam takto plakat, lebo on place len ked je hladny.Teplotu zatial nema, ale vecer bol nekludny, tak som dala Nurofen a v noci medzi 1.30 - 4.00 bol kazdu polhodinu hore, asi ho to bolelo. Vazi 6250g a meria 67cm (za 5 tyzdnov prirastok 1230g), ale ideme k neurologicke kvoli zdvihaniu hlavky - aj som rada, ze sa to nejako pohne a nebudem si stale domyslat.

ellysa
30. sep 2010

@mirka12011 nádherné

mirka12011
30. sep 2010

@ellysa az neuveritelne... 😉

ellysa
30. sep 2010

@niga chúďatko a už je dobre?
my túto noc trocha lepšia ale rovno na noc som jej picla čipok a potrela gelikom tak spala od 20.00-1.30 potom sa zobudila zasa s plačom, tak som jej dala papať zasa potrela gelikom,dala trolink sirupu nurofenu ale to mi všetko vypľula, chvíľu sa prehadzovala ale zaspala do 6.30 potom sa začala mrviť ale nejak som ju učičíkala a ešte driemala do 7.30, ale len tak že som j musela držať a ani nedýchať, tak ma všetko bolí, ale som rada, že sme sa obe trochu vyspali

kuriatko33
30. sep 2010

baby kedy sa pouziva fusak, od kolko stupnov?? a overal uz dávata deturencom???

mirka12011
30. sep 2010

baby ktore davate UM spinkaju drobcata cez noc pekne? Mojej asi nestaci na noc moe mlieko, cez den v pohode no v noci spi 4hodky tak je hore ze je hladna sa napapa a spi hned a o hodku-dva znova to iste....a to cez den spi max hodinu, som unavena...... 😒

kajca50
30. sep 2010

ahojte, aj ja dnes vyťahujem fusak je teda zima. a my máme 8,2 kg a lekárka mi odporučila Miška kojiť každé 3 hod. lebo ma zničí, tak medzi tým musím dávať čajík.

katka888
30. sep 2010

@kajca50
jeee, vy ste uz taki velki? my mame 7,7 kg a to sme 7 a pol mesiaca stari 🙂 aj kamoske kazala lekarka kojit len kazde 3 hodky,lebo tiez papal ako drak 🙂

kajca50
30. sep 2010

katka888
veď aaj lekárka povedala, že máme váhu skoro na 9 mesiacov 😀

ellysa
30. sep 2010

@kajca50 fíha valibuk 😉 , no a čo aspoň bude odolný a aký je dlhý?

mirka12011
30. sep 2010

@kajca50 waw a este sa vojdete do vanicky ci ste uz vo sportiaku? myslim na dlzku 🙂

niga
30. sep 2010

@ellysa teraz zaspinkal, ale ma taky nepokojny spanok. Neviem si k tomu predstavit este zuby. Dobre, ze si sa uz aspon ako tak mohla vyspat, najdi si cas cez den, ak sa ti da, lebo deticky nas potrebuju fit. Prajem, aby uz zubky vykukali a neboleli.

kajca50
30. sep 2010

ellysa
tuším povedala sestrička že 64cm , v podelok sa jej pre istotu opýtam
mirka12011
ešte sme v hlbokom mam jane slalom a dnes som si tam nachystala aj fusak tak uvidím

zojec
30. sep 2010

@mirka12011 aj moja tak papa... ale nemyslim si, ze by to bolo od hladu to nocne budenie.. ide jej teraz zubok, potrebuje dudkovat.. a cumel nechce ani za svet.. a to fakt skusam asi od 2 tyzdnov , no co narobim.. tiez sme hore casto v noci.. od tej 2-3tej aj kazdu hodinu.. naposledy som spala dlhsie ako 5 hodin v kuse asi pred pol rokom.. 😒 ale teraz uz vecer od 5tej nekojim, musi do 19,30 vydrzat.. vcera rucala hodinu :( ona by na mne visela non stop..

zojec
30. sep 2010

@kajca50 panecku, tak to je riaden valibuk 😀 nasa hadam este nema 6kg.. ale mozno sa tam uz dopracovala..
inak aj vase tak rychlo rastu? ja ked tyzden nieco neobleciem a potom vytiahnem, tak uz je to malicke.. :( zo 62 uz vyrastla uplne..

kajca50
30. sep 2010

@zojec
aj Michal na mne stále visel a tu je výsledok
😀

monky1
30. sep 2010

mam za sebou najhorsiu noc na svete a este horsie rano 😒 😒 😒 ...psychiatria to isti 🙄

zojec
30. sep 2010

este nejake fotocky.. 😉 na prvej takto kuka telku.. a u mojej starej mamy najkrajsie pasieme koniky.. 😉

zojec
30. sep 2010

@monky1 co sa stalo??

ellysa
30. sep 2010

@monky1 ☹ ☹ ☹ ☹ 😨 😨 😨
@zojec krásna princeznička aj Oliv je TV maniak, najlepšie pri nej zaspáva, celý tato

kajca50
30. sep 2010

a tu je môj valibuk

mirka12011
30. sep 2010

@zojec my mame 2zubky komplet von a 2 uz skoro sme zubane a dudlikujeme o sto sest....tak neviem....
@kajca50 to je super a aky fesacisko je a to brusenko hihi

monky1
30. sep 2010

som vytocena do nepricetnosti - to sa tazko vysvetluje - celu noc sme boli s Elou hore, zaspala som az rano o 5.45 - hned potom, ako Ela zaspala a asi po 20 minutach sa zobudila hana, riadne ma svojim spravanim nastartovala a startuje ma doteraz - reve a reve a reve 😠 ...aspon ze Elinka je teraz pokojna, lebo v noci som nechapala - nic nebolo dobre - ani lezat, ani na rukach, ani cumlik, ani prso, tak som jej prehravala Koscovej uspavanky a hrkala a mavala pred ocami vsetkym moznym, co som v okoli troch metrov nasla 🙄 ... hlava mi tresti, ide ma z Hany porazit, vyprask to isti

monky1
30. sep 2010

@kajca50 jeeej, to teda riadny valibuk - nas taka vaha caka predpokladam o 2 mesiace, ked vobec 😀
@mirka12011 paani, ale ste si svihli - takze uz mate doma zubatu selmu, hehe
@zojec krasna je barborka 😵 😵 😵 ... a tie satocky fialkove 😵