Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@monky1 hej zubanu malu 😉
@ellysa ja jej dam cucania ma nato dudku hihiihihii
@ellysa nemam ... len tetu, ktora je velmi zlata, robi co moze, chodi ked treba, ale ma aj svoje povinnosti ... ona je taka dobra dusa, mam pocit, ze ju kazdy vyuziva a fakt mam pocit, ze ju vyuzivam a zneuzivam aj ja, tak sa snazim naozaj len v nutnych pripadoch, ked potrebujem nieco vybavit al. skocit k lekarovi
a to mi drahy minule zahlasil, ze co keby isiel pracovne na rok prec 😲 😲 - nech ide, ale pribalim mu jednu dceru, alebo podam ziadost o rozvod 😀
@zojec vdaka
aha, o com snivam 😵 ... zial, len snivam
kuk na video http://ekucharka.net/ceske-kynute-buchty
@kajca50 - tak to uz hej, mate riadne brusko 😅 😅 😅
@monky1 - ma Ela este stale prevrateny rezim? No a Hanka, aj Saska mava take dni, ze ma z nej ide porazit, ale nakoniec je mi jej skor luto, ked na nu musim nakricat a ona place...
Babulky ja som posledne dve noci maleho o desiatej vybrala z postielky, dokojila a spal az do rana... tak teraz neviem, ci robim dobre... lebo uz prespaval aj cele noci... a potom sa znova zacal o jednej budit... ak ho o desiatej dokojim (on pri tom spi), tak spi az do pol osmej... mne sa o tej jednej vstavat nechce... ale naucit ho na nejaku hodinu v noci, ze vtedy papa... ci je to rozumne...aj ked pred tym, nez ja idem do postele mu dat prsko mi vobec nevadi... a ak nekojim v noci, mam strasne malo mliecka... takze aj keby prespal cele noci, tak musim odsavat, aby ho nebolo potom cez den malo... ... tak teraz babo rad...
My ideme o dve hodky si po dve injekcie, uz teraz je mi divne, ked na to myslim, chudacik moj malicky...
@monky1 - mnam aky super navod 🙂 Spravime dnes zo Sasenkou, ked dojde zo skoly. Diky moc 😵
@anjelicek26 praveze nie, ona spava dobre, vstavam maximalne 2x, ale vacsinou raz a druhy raz papa az rano - aj zaspava sama (ked neratam posledne 2 dni vecer - asi aj ona uz ma dost toho babinca😀 ) ale spavala doteraz az velmi dobre klop klop, vcera nechapem co sa stalo
posledne dva dni zaspi a budi sa na to, ze jej vypadne cumlik - hadam aj 20x k nej idem, uf ... stale si smatra rukami po tvaricke, chyta si cumlik, sam si ho trubka vyberie, potom ho hlada a place .... a ked k nej pridem, ma taku uchylku, ze ma chyti rukami za malicek a palec, tiska si moju ruku na tvar a dycha mi do dlane 😀
@ellysa no veď to že aj tatianka je dllllhá, tak tiež to má tak nízko nad stehienkami. vlastne ešte cez stehienka. 😅
@monky1 - aj Max tak najradsej zaspava, ze mam este ruku u neho na postielke a uplne najradsej, ked ma moj malicek v puse 😝 Ale väcsinou zaspi uplne sam...
@monky1 že úchylku!!! 😀 😀 😀 aj tatianka mi takto kradne ruku, ale ona si ju chce napchať do pusky.aj sa riadne snaží o to.a tie zvuky popri tom... ako vykrikuje a vrčí ako také malé levíčatko. 😀 😀 jej keď len prebehne niečo okolo pusy, tak ide po tom... 😝
@leveretka dakujem za pochvalu Hanky - prednesok zlobidielka ... nejak som sa nedostala k pridaniu Elinych fotiek, ale polepsim sa ..... a ze som omladla?? no neviem neviem, teraz za tie 2 tyzdne bez mm skor o 100 rokov zostarla 😀 😀 😀 ... a vidiet si ma mohla na fotkach co so pridavala priamo tu do temy al. v albume v Slide, kde je Hanka
a ktej rucicke po ockovani - no ma to velmi skarede, my to uz davno mame zahojene, aj pochvalena bola,a ko krasne sa jej to zahojilo - aj Hanke aj Ele som to asi tri dni na odporucanie lekara natierala tusim Fungicidinom - alebo Fucidinom????? 😕 teraz fakt neviem, lebo nam predpisala obidva, ale fakt - za tri dni to strasne zahnisalo, pri kupani to prasklo, plno hnisu z toho vytieklo a uz sa to len zasusovalo 🙂
@julinka2787 😀 😀 😀
Ela sa naucila kricat - a najlepsie rano, ked este vsetci spia - to mame namiesto kohuta, hehe
najvacsia zabava - ked vdychne do seba vzduch ale aj so zvukom a potom to z plnych pluc dostane von
a ozik - Ela je cisty Alf 😀 😀 😀 ... tiez ma taku prehadzovacku hore zvanu ofina 😀
@monky1 no mne ten moj vcera povedal ze v novej robote bude mat mozno aj dake sluzobky na mozno 2 tyzdne z casu na cas do USA a to ma skoro svihlo, keby mi udrel ze na rok, tak ho rovno priviazem k posteli a nepustim kym neslubi ze nikam nepojde a este aj potom ho necham asi priviazaneho 🙂
@chani 😀 priviaz i tak, nech sedi na zadku, no nie?? i ked 2 tyzdne sa daju zvladnut 😉
my sme si uz uzili samotu bez tatka - bol prec 2x na 4 mesiace - ale to bola hanka este mala - najprv nemala ani rok, potom mala 2 roky .. napodiv sme to zvladli bez akejkolvek pomoci - tetu neratam, mam na mysli svokrovcov a rodicov, ktori ziju mimo nasho mesta
konecne som sa po tyzdni v noci aj trochu vyspala, krpcek zaspal o 20 do 24 potom do 5:15 a potom do 8:30, ani sa mi tomu nechcelo verit, potom co sa posledny tyzden budil kazde 2a pol az 3 hodky
@monky1 - my sme boli teraz od oktobra do maja same zo Saskou, zvykli sme si, zvyknut sa da na vsetko, nabehnes na nejaky rezim a uz je to ok... len tahat sa z bruchom a malym deckom sama z nakupov a podobne je na dve veci 😖
Caute kocky 🙂
Nemate nejake dobre tipy na dobru, peknu, prakticku, detsku ohradku???
Idem vas trosku pocitat, co nove mate 🙂
kocky dufam ze vam to zobrazi ale pozrite si toto, kratke, uzasne videjko, ale musite pustit aj zvuk, lebo o ten ide... 😉
http://www.facebook.com/video/video.php?v=12324...
stoji to faaakt za to.. 🙂)))
@anjelicek26 tak to hej ...a ja k tomu este ani motorizovana nie som
no a zase reveme - boze to je den - ma slahne 😠 😠 😠 😠 ... zajtra , ked sa mm vrati, idem z domu na tri hodiny a v sobotu tiez a potom budem spat a spat a spat a on nech sa osali 😀
@marcelka123 😀 😀 😀 jaka ukecanaaaa
@marcelka123 to video nemá chybu
@anjelicek26 10-12 plienok za deň? ja tal max 6 dám, aj to kaká vždy zásadne 5 minút po prebalení-som špinďa,
malá sa po tom videu tiež rozkecala, ale na t malú nemáme
@anjelicek26
a ako sa rozmrazuju prikrmy?
navolno? v mikro? nad parou?
dakujem
@julinka2787
my davame velkost 3, asi uz tak mesiac
ale nas maly je dost velky 🙂 8kg ma uz urcite

@mirka12011 možno kvôli tým zúbkom chce toľko v noci cuckať
@monky1 na tento stav je len jedno riešenie preč s jedným dieťaťom, nemáš v okolí hocikoho? kto by ti aspoň jednu na chvíľu zobral?