Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
cafte baby, od buduceho tyzdna zaciname so Sarinkou chodit plavat 😵 juuuj, ale sa tesiiiiim 😵 😵 😵
@zojec veru z hlavicky beru krv....aj nam tak brali a najhorsie, ze poriadne netieklo, tak ju pichli este raz do hlavky. To bol strasny pohlad, taka malinka hlavinka a obor ihla a po kvapkach to tieklo a este jej tam vrtela ihlou ☹ malinka vrieskala a doteraz ma chrasticku na hlavicke. A efekt? Ziaden. Vsetci sme vedeli, ze ma zltacku a opakovany odber sa aj tak nerobil...cize uplne uplne zbytocne si vytrpela 😢
@zojec moja mala doteraz vzala cumel asi 2x aj to pred 2 mesiacmi a odvtedy bojkotovala. ale dnes sme boli na navsteve u kamosky, ma 7-tyzdnoveho synceka a jeho novy dudlik mala prijala, aj s nim tam hned zaspala, som skoro odpadla! 😲 😀
takze teraz ma modry dudlik a chce ho len opacne, takze smajlik dole hlavou! 😀 😀 aspon furt nevisi na mne lebo to bolo nonstop...
no teeeda, vas dočitať, to je umenie 🙂
my sme včera dali konečne naušničky, to bol rev ako na lesy...a potom som ju ešte zobrala na stretko s kamoškami, tak bola zo všetkeho taka vyšušorená, že večer nevedela zaspať, na kojenie sa zobudila až nadranom a potom spala do 10:30 🙂 🙂 🙂 konečne som sa aj ja vyspala doružova 😀
@mici111, aj ja sa chystam kupiť tie puzzle...niekto tu spominal, že ich majú aj v dráčiku a hornbachu
a som zvedavá, ako sa sarinke bude páčiť plávanie 🙂
@mirka12011, ja malej dávam na noc nutrilon, lebo večer už mam strašne malo mlieka...a budi sa mi na papanie raz, medzi 3:00 a 4:30.... len pozor, aby sa ti nestalo, že ked jej daš flašu, nebude chcieť prsia... moja našťastie pije aj z prs aj z flaše 😉
@leveretka aj nam brali z hlavicky krv bolo to hroznee aj 4kryt z ruciciek mal hrozne modriny ako ho tie sestricky drzali normalne od prstov 🙄 a toho kriku juju
ja som malej odmietla nechat brat krv z hlavky, vzdycky jej brali len z rucky z vrchu dlane, podla mna je to strasne to pichanie do hlavky
@monky - ako citam tak hanka ta potrapila dneska,tak asi je nieco vo vzduchu lebo nasa ninka detto, cim vacsia blbost tak tym skorej ju napadla, len na ilustraciu - prala som v rukach nieco a nachvilu som si odbehla tak mi tam hodila spinavu topanocku, potom si zobrala stupienok a dala si ho na gauc a urobila si z toho smyklavku, ani vyzliect pyzamko a potom ani obliect nieco na seba, vrchol bolo ze obsah nocnika v nestrazenej chvili porozlievala po parketach na chodbe, a podotykam ze toto cele stihla asi za hodinku a pol doobeda, a v takomto duchu to pokracovalo cely den
od nedele sme sami bez mm takze bude este psina, sa nenormalne tesim ako si uz v pondelok budem sklbat vlasy 🙄
a samozrejme tomasik tiez dneska kontroval, lebo standardne prespi cely doobedie dneska za cely den naspal snad hodinku a pol
baby co mate vacsie deti ako riesite soferovanie, lebo mala sa pyta a pyta na kazdy hlupost, nemam sancu sa co i len trosku sa sustredit na cestu, dneska som myslela ze ju vysadim niekde na krajnici 😠
@ellysa a co ste boli chory ked ste neboli v snope? aj si to mozete nahradit tie chybajuce hodiny?
@riska uz som objednala tie puzzle 🙂 ked sa pozries na tu stranku, tak tam maju take pekne zvieratka drevene, co sa daju dat na stenu, tak aj to som objednala, motyla, osu, cmeliaka, lienku a vazku 😀
ozaj, uz si zistila nieco nove o tej Jankolovej?
@riska -da sa tam prijst bez objednania, vzdycky su tri deticky v bazene/vani, s tym ze dve volne plavaju v kolesach a s tretim pracuje ta instruktorka, pouzivaju sa kvazi nejake trysky ako masaz, cena 3eura za hodinu, najidealnejsie je chodit okolo 12h vtedy tam je velmi malo ludi, taketo info mam ja, co viete viac alebo ine?
ze vraj neni problem prijst aj bez nejake odporucania od lekara, aj napriek tomu ze to je rehabilitacne centrum, asi sest kamosiek tam chodi resp chodilo a vsetky deti okrem jednej boli v pohode a nemuseli cvicit vojtovku alebo nieco speci, som rozmyslala ze tak asi o mesiac, lebo to sa da od troch mes
ved mohli by sme skusit, to by sme akurat boli tri detuse keby si ty zobrala ninku mici zase sarinku a ja tomaska tak akurat, skusim vyzistit nejake cislo od kamosky a popripade tam zavolat, aspon jednu hodinu by som v dohladnej dobe chcela skusit a kludne aj skorej nez ten mesiac keby sme sa dohodli, lebo mne sa tam samej nejako moc nechce
@mici111, @riska - ktore dni mate volne? ja mozem utorky alebo stvrtky 🙂
inac kuki sem http://www.reocentrum.sk/vodoliecba - to je ono
@sofinka2009 😀 😀 😀

@fatimuska no však ja som ju strategicky z boku natáčala ale včera mi už klábosila priamo do foťáku, asi si zvykla