icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
30. sep 2010

Babulky my mame aj tentoraz skoro 40 horucku. Maly cely cas reve a uz od jednej sa odmieta prisat... chudatko moje malinke... Sproste ockovanie ☹ ☹ ☹

bubina1
30. sep 2010

@anjelicek26 fuha...že 4éky..mna by prclo, by som chaosila... dufam, že to prejde rýchlo...

bealondyn
30. sep 2010

@anjelicek26 chudacik Max malinky ☹ my ideme na tie 3 davky buduci tyzden ☹

ameanda
30. sep 2010

@anjelicek26
chudatko malinke ☹
drzim palce, aby vam to co najskor preslo
uz sa zacinam bat nasho zajtrajsieho ockovania...

jarus8
30. sep 2010

ahojte, my si na očkovanie počkáme do novembra. Vtedy máme ďalšiu poradňu, teraz ho lekárka nechcela očkovať, lebo ešte nemá zahojenú jazvičku. Aj Branko nejako už druhý deň bojkotuje dojčenie, stále sa odtrháva a znova prisáva, už som z toho celá ubolená. teraz neviem či to robí preto že pôjdu zúbky, alebo iná chuť mlieka, alebo príde mrcha, lebo preto, že cíti zo mňa nervozitu.
Inak papá 20 min. teda trhá sa a nemrmčí, takže napapaný je, len ten nový štýl!!! 😨

anjelicek26
30. sep 2010

@bealondyn - my sme dostali teraz este len tu druhu... meningitidu a 6-ku... co bude, ked dostane tie tri naraz, nechcem vediet 😖 Resp. tri mu v ZIADNOM PRIPADE pichnut nedam. Bud to rozlozia na viac terminov, alebo ma tam s malym neuvidia 😔

fatimuska
1. okt 2010

ahojte, dnes v celej obci nepôjde elektrika od 9-14, tak sa teším:(,do rána sa Maximko spúúčal. och jo, ale už v noci bežne spí v kuse 5-6 hod, tak super🙂 pekný dník vám prajem

zojec
1. okt 2010

@jarus8 aj moja to zacala robit, hlavne vecer a na lavom prsniku 😠 potom ju prehodim na pravy... ale ked lezime tak to nerobi, len ked sedim.. tak uz ju vecer po kupani rovno hodim do postele a kojime sa az kym nezaspi.. co je cca 15minut.. 😉
@fatimuska tieto vypinacky elektriky poznam.. 🙂 to potesi... nam vcera nesiel cely den signal na telke.. no ale aj tak ju velmi nepozeram... 🙂

zojec
1. okt 2010

@anjelicek26 och moj maly zlaty.. dufam ze ste mali dobru noc aspon a horucky presli

chani
1. okt 2010

bre rano babulky, ja normalne neverim, nase chlapciatko spalo od 20 do 3:45 a potom od 5 do 7:30 som normalne nechapala, ze uz 2.noc za sebou spi tak pekne...zeby sa rozhodol spavat konecne dlhsie ako 2 a pol hodky v kuse? 😀

chani
1. okt 2010

@anjelicek26 no teda, to je riadna supa ze 40 ☹ aj sa to zlepsilo za noc ci ani nie?
nas caka prve ockovanie buduci tyzden vo stvrtok, uz teraz mam z toho nocne mory...ale zostavame na noc u svokrovcov potom, tak mam z toho taky lepsi pocit, ze budem mat manzelovu maminu po ruke keby daco

mojalili
1. okt 2010

@anjelicek26 Anjelicek, ako ste prezili noc? Chudatko malicke, takto sa trapit s teplotami ☹

bakatuska
1. okt 2010

ahojte
po kolkych tyzdnoch ste isli na preockovanie? lebo nam dokina nic nepovedala tak neviem ci mam ist po mesiaci.

@anjelicek26 joj chudatenko drzte sa

ellysa
1. okt 2010

@riska no jasné, naposledy sme sa učili signálik na ponorenie do vody,a podľa mňa sa už aj ponárali, však na konci kurzu by mali aj zaplávať pod vodou.
s oliv to skúšame vo vani ale ona by mal pri signáliku zadržať dych a oliv práve otvorí ústa a začne dychčať, tak neviem či si dieťa nepritopím

dnes noc celkom fajn, spali sme do 8:00

anjelicek26
1. okt 2010

Ahojte babulky, tak teplotka do rana klesla, uz ma len 38, ale je strasne uplackany...ale teda aspon papa...vcera som ho o jedenastej este okupala vo vlaznej vode - teda bola som tam s nim - tam sa prisal, napapal, a aj zaspal, tak sme ho len zabalili do uteraku potom a dali plienocku (uz sa nezobudil) a spal tak so mnou v posteli... o stvrtej, piatej, siestej... bol hore... a reval... ale snad uz bude dobre...teraz spinuska...

ellysa
1. okt 2010

babule máte niektorá tú zavinovačku do autosedačky od emitex, rozmýšľam či to ešte využijeme, my teraz chodíme von v autosedačke a predsa je už zima-dnes 5 stupňov 😕 😕 😕
a tu moja láska

ellysa
1. okt 2010

@anjelicek26 to tie zuby hnusné, čo ☹ , my sme mali tie dve noci na figu, dnes už lepšie zaspinkala okolo20.00, potom vatala o 2.35 napapala sa buvala do 6.00 zasa cucla a ešte som ju učičíkala a buvala do 8.15

takyna
1. okt 2010

Ahojte babulky 🙂

@anjelicek26 , bože chudáčik Maxík ☹ , nech ste čím skor v pohode a bez teploty prajem 🙂

my sme po krvy rev riadny ale nastastie do 2 skumaviek sa podarilo zobrat, vysledky budu dnes po jednej poobede, prisli sme domov som ju nakojila predtym som ju musela s flasky natlacit vodou aby mala redsiu krvicku, vysledok dopadol tak , ze sa mi kopletne prudom vygrcala na postel a ogrcala mna a vsetko okolo ☹ , chudatenko moje a potom zaspinkala 😔

anjelicek26
1. okt 2010

@ellysa - ja mam letnu z emitexu a do autosedacky je fajn, flisova, teplucka, ale ked si predstavim, ze zimna ma hrubku 3-4cm, ako by to tam clovek poriadne napchal a aj dieta zapol 😖

ellysa
1. okt 2010

@anjelicek26 no ja ju asi pôjdem omrknúť naživo možno kúpim aj len tú letnú, možno to bude takto na jeseň a potom do auta stačiť

riska
1. okt 2010

@bakatuska, my ideme po šiestich týždnoch 🙂

zojec
1. okt 2010

@ellysa ja som vcera spichla narychlo takuto kapsu na satku, alebo aj na hocijaky nosic sa to da aplikovat, a aj na autosedacku.. robila som to take vacsie.. na cele obdobie.. 😉 inak mala je krasavica uz nosi aj kvietocky vo vlaskoch.. 🙂 mojej uz narastli o 0,5cm... sa vytesujem 😀
@bakatuska aj my ideme po 6tyzdnoch na dalsie ockovanie

zojec
1. okt 2010

@ellysa malo by to fungovat takto nejak.. ja som este nestihal pofotit.. 😉 http://www.didymos.cz/nabidka/babydos.html

bakatuska
1. okt 2010

baby dakujem za odpovede tak pojdem aj ja az za 6 tyzdnoch
a este som chcela aku znacku plienok pouzivate? chcela by som take co maju gumicku vzadu na chrbatiku lebo ja pouzivam papmersky a tie mi prekadi a uz som mala aj z tescove a babylove a ziadne to nemaju

niga
1. okt 2010

@anjelicek26 jaj chudacik, na take male telicko taka zataz. Dufam, ze uz je lepsie. Moj Max mal len 38 st. po ockovani a bol uplne biely a mimo.

niga
1. okt 2010

Dievcata, mam problem. Moj maly asi dva tyzdne "rozpraval" o dusu, usta sa mu nezatvorili. A teraz uz treti den proste nic, usmieva sa alebo zamrnci, ale ziaden naznak "rozpravania". V stredu bol ockovany, neviem ci to moze mat suvis. Ma to riadne znepokojuje.

ellysa
1. okt 2010

@zojec no tedaaaaa krásna, a aké máš krásne látky, ja neviem vôbec šiť klobúk dole 🙂
@niga neboj akurát naberá nové dojmy o ktorých vám bude potom rozprávať

anjelicek26
1. okt 2010

Tak a mame zasa 39,8...kaslem na to a idem s nim na pohotovost, nech s nim nieco robia ☹

zojec
1. okt 2010

@ellysa to opickove je deka z jysku za par €, a obycajny biely flis 😉 vyrobna cena cca 10€

zojec
1. okt 2010

@anjelicek26 😖 drzte sa..