Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mici111 - kludne mozes pouzivat, mne ho dali v lekarni a speci som im hovorila ze kojim male babo
@riska, @mici111 - nevolala som do toho reo centra ale stretla som kamosku co tam bola vcera so synom, a povedala ze zobrala osusku pre maleho a papuce na prezutie pre seba a isla, sice tam niekto bol ale ze pockala nejakych 20minut a potom v pohode ju zobrali, bolo super, hovorila ze tam sa styri deti zmestia, plienky do vody netreba, vodu napustaju rano ked sa stane nehoda tak ju nasledne vymenia
my v pondelok ockujeme takze to by som asi nesla ale ten dalsi tyzden by sme mohli, co poviete? este otazocka ako spite ci sa vobec dokazeme nejako casovo zladit, my tak 9.30 - 11.00 nakojim a spime dalej do 12.30 ale to uz taky o nicom spanok, takze pre nas by bolo najidealnejsie okolo tej 11h utorok, stredu, alebo stvrtok
ja som tiez nechapala, a potom sa divila strasne ze som taka vystresovana, ze jasne ze zije, ze ved to sa len tak hovori 🙄
@ellysa ahojček odporucam fusak do autosedacky, mi mame maxicosi peblle a aj fusak, uzasna vec, maleho zababusím v tom ked ideme do auta a ked je vykurene rozbalím, aj ked ideme do obchodu tak je to super... uzasna vec, netreba ziaden overal, radsej investovat do fusaku, nas stal 35 eur 😉
inak autosedacky su do tolko kg ale nie bez fixu, mi mame famili fix, dalsia uzasna vec ziadne pásanie, pekne polozim, zapipa, ked je správne ulozený a da sa posuvat, takze pre nohy spravý tolko priestoru, že ho vyuzijeme urcite do roku, tak ako je urceny, ale ked som isla bez neho tak tie nozicky mal malý nacapené na sedacke, takze by som urc nevyuzila dlho.... ☹
@kuriatko33 no idem kuknúť 😉
@zojec - od narodenia mame velmi dobry rezim tuk tuk, tomik skoro cele doobedie prespi tak ako som pisala, potom este spi od 14.30 do cca 15.45, a este jeden spanok od 17.00 do 18.30 a potom o 20h definitvny nocny, vsetko plus minus 20minut,
ja som aj pri malej tvrdo presadzovala nejaky rezim a velmi sa mi to osvedcilo, a doteraz to funguje presne ako hodinky, samozrejme vekom sme to museli prisposobovat , ale aspon vieme co kedy mame cakat a kedy mozme niekam ist resp neist
@babulina ja ti ten rezim zavidim.. ja som asi makka.. ale moja mala nie je vobec spave dieta.. akurat co sa tesim, ze mame rezim vecer a rano.. cez den je to take vselijake.. akurat doobeda ked chodime na prechadzku tak zvykne pospat v satke...
@kajca50 budila sa len raz okolo 2hej a potom az rano okolo 6-7 ale teraz aj castejsie.. ale to si len potrebuje podudkovat..
@kajca50 mne pomoha snuza, aj ked soferujem, aj v noci malemu dávam, vyskusaj, ak mal malý stratu dýchania, tak sa oplati investovat ☹
@zojec rozpravala som s jednou znamou, ktora ma 8 mesac.synceka dopadlo to u nich tak , ze maly sa zacal coraz viac budit v noci aby si podudkal a lekarka jej povedala aby ho nenechala dudkat lebo sa neskor zblazni, trvalo to u nich tie zle casy dva tyzdne a teraz je uz pookoj, a ta moja znama je tiez lekarka
@kuriatko33 dakujem za radu
@zojec - u nas to neni o tom ze ja som rozhodla kedy budu spat, skor som si odstriehla kedy si zacnu suchat ocka a podobne prejavy spanku a podla toho som ich davala spavat, pri ninke som bola uplne psycho lebo som si asi prve dava mesiace viedla presny dennicek kedy na ako dlho zaspala, ktore prso som dala aby som nezabudla striedat, dokonca na ktorom konci postielky spala aby nemala prelezanu hlavku😀
teraz co sa tyka tomaska tak ten sa sam od seba prisposobil nasemu rezimu s ninkou, za co som mu velmi povdacna,
sice mama so svokrou mi stale hovoria ze by mali mat taky rezim aby spolu spali na obed ale ja som radsej ked tomasko je hore ked ninka spi lebo to su jedine dve hodinky co sa mu mozem uplne venovat a hrat sa s nim a cvicit a podobne hluposticky
inac s tym dudlovanim baby maju pravdu, ja som na to skaredo doplatila pri ninke, od siedmych mesiacoch do odstavenia (11mes) som bola nahrada za cumlik, to znamenalo kazdu hodinu v noci hore a dudlala aj tristvrte hodiny dokym zaspala, uplne strasne to bolo
@babulina ono sa mi zda ze pri dvoch detoch je to akesi samozrejmejsie.. moja ked chce spat tak reve ako tur, ulozim ju do kolisky, tak je to este horsie.. vacsinou zaspi na prsku a potom ju prenesiem, ale trva to tak 20 minut max . ten spanok
@kajca50 ved to ze ani u nas nefunguje.. :( to ze skusam neznamena ze ho aj chce.. 🙂
@babulina no veru konecne citam, že niekto je ako ja, ja tiez som urcila malemu hranice, a veru cez den pospí, a noc od 9ho do 7hod rána, zaspáva sám, nepozná ziadne natrásanie, žiadne ruky, mne to pripadá ako keby tie matky si za to mohli samé, ved ani mi nezaspávame na nikom, alebo sa nehojdame... a keby som nespala celu noc, tak som nervozna a neviem čo s ním robím celý den ☹ a keby spal madzi nami, tak to by bol uplny koniec, ani vyspatý, ani ziadny manzelský zivot a kamoska si naucila este aj na čaj a to je uplna katastrofa, stale hore madzi nimi a furt pita caj, potom chodi ako vyplutá 😒

ktorej z vas dietatko zaspava na prsniku vecer a postielku nepozna a ani nechce poznat??
@kajca50 toto su poriadne soky.. mne sa snivalo ze sa mi mala dusila kuskom zemiaka... :( a to este nie sme na prikromoch.. co to bude potom?? 🙂