Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
máme jemne zvýšenú teplotu, tak mu dám panadol baby, to by mohlo pomôcť, má 37,8 v zadočku
baby olivinka má vzadu tri dredy, myslíte, že sa mi to podarí ešte nejak rozčesať, alebo to mám cvaknúť 😨
@jarus8
aj mne sa osvedcilo zaspavanie o siedmej
v podstate do siedmej s nim urobim vseko (kupkanie, papanie, masaz, hranie), ulozim, necham v postielke, odidem a on si tam este chvilku mrnka
o 10 min spinka
a zistila som, ze je jedno, ci spinka vela cez den alebo malo, o tej siedmej jednoducho chce byt v postielke
asi sa tak uz nastavil a mne to vyhovuje tiez, lebo stiham aspon spravy 🙂
baby, mozu byt potnicky na brusku?
nie som si ista ci to je ono
vyzera to ako vysyp, take drobnulinke "vyrazticky" a miestami take vacsie cervene zhluky
a este, ak by to boli potnicky, co s tym?
dakujem
ak potnicky vylucime, idem k doktorke
@ameanda moj jurko rok v kuse jedaval banany v cokolade bola to jeho oblubena sladkost a po roku sa z nicoho nic ttak vyhadzal ze musel ist do nemocnice najprv to mal iba na tvary a na rukach a vecer to uz mal vsade.tak skus zbehnut k doktorke za to nic nedas.mohol mu zacat vadit krem mozno alebo prasok moze to byt cokolvek.
akurát som jej pozrela na bruško, už to nemá, večer pri kúpaní som si to všimla, tak to asi mohlo byť z toho banána, čo?
Tak kocky, hlasim noc po ockovani...
Vcera vecer mala mierne zvysenu teplotu, 37,8 v zadocku. Takze ani cipky ani sirup som nedala, je to vraj dobre tato teplota, ale nastastie nam doktorka kazala kupit Viburcol cipky - homeopatika ktore podporuju imunitnu reakciu, takze som mohla byt spokojna ze aspon nieco ma... Dnes by to uz snad horsie nemalo byt...
@mici111 chodulka nie??? Musim nastudovat na nete.. Ale ratala som s nou, ako taka pomocka pri uceni sa chodit... no tak teraz musim poriadne nastudovat...
Inak nas rezim je stale dost pohyblivy... Vcera po ockovani spala mala 3 hodky, s 15 minutovou pauzou, a v noci aj ked podla ohmatu horucku nemala, celu noc si priadla, doslova a mala lahky spanok, aj 3x za hodinu som ju bola utisovat v postielke... 😲 neviem ci to malo suvis s ockovanim, ale celkovo v noci spi kratsie 1-3 hodiny ale tazko zaspava minimalne po jednom kojeni...
A ked pojdu zubky tak si to viem predstavit..
A dnesna noc ma vyzmykala celkom lebo de Vaneskinho lahkeho spanku sa primiesala moja bolest hrdla a som chodila po byte jak matoha..
az by som si najradsej poziciala ten jej cipok 😀 😀 😀
@ellysa inak aj mala zvykne mat podrazdene brusko aj 15 minut ked pasie koniky a vyzera to ako reakcia... ale citam ze uz si asi objavila vinnika - banan - hlavne ze ten bol medzi ovocim co sa moze 😎
@zojec ano podrezava sa tam taka blanka, Dr.vravela, ze by sa mohlo stat ze by nevedela povedat napr. R... tak jej ho podreze... vraj to castokrat ani nekrvaca, ale asi to bude potom nejaky cas boliet a stipat, mam dost ked si kusnem do lica a nie to trosku podrezat jazycek...
@ameanda - Max bol takto vysypany ked som si ja dala grepovy sirup 😝
@marcelka123 - ak myslis take to choditko, kde dieta sedi a odraza sa nozickami, tak to pomocka na ucenie chodit rozhodne nie je. Dieta, ked sedi vo vnutri robi pasivny, bocny pohyb nozickami, co z chodenim nic nema. Na to, aby sa naucilo chodit musi trenovat svalstvo a co pri sedeni - ono tam totiz sedi - urcite nerobi. Je to "vraj" prakticke, lebo sa tam dieta zahra a moze sa posuvat, ja si myslim, ze dieta moze aj liezt a dostane sa tiez vsade... navyse zataz na chrbticu pri tak dlhom sedeni v choditku, maminky tam davaju deti, co sotva sedia, to vobec neni dobre 😖
Na ucenie chodit je fajn napr. toto. Dieta ma stabilitu, odvazi sa urobit par krockov, ale robi ich SAME, nesucha sa posediacky v choditku...
http://www.amazon.de/VTech-Baby-80-061774-Spiel...
my sme mali toto
@anjelicek26 tak tiež niečo podobné už máme doma. 😉
A ja som vraj v chodáku vedela robiť kilometre po byte, ale niečo na tom bude. Plynule som hovorila skôr ako chodila, lebo som sa len vozila. Sestra neobjavila čaro chodáku a ani nelozila, hneď chodila. 😅
@marcelka123 mojmu to robil krcný doktor a nekvacalo to vobec a ani sa netvaril ze by to bolelo lebo aj doktor hovoril ze tam nema vraj co boliet ze je to len blanka.ale teda hucal statocne lebo sa bal ze mu odstrihne jazyk
aj my ideme dnes zasa na očkovanie, bojim, bojim 😲
@majuto 🙂 som uz pokojnejsia...dakujem...onedlho pojdeme po novy vigantol tak asi poviem Dr. nech jej to hned spravi a budeme mat pokoj. A to bude onedlho, lebo uz su v lekarnach nove vigantoly a tie su vraj uz ciste... teda nezavadne...
@riska drzim palce... hlavne nech nnemate ziadnu hroznu reakciu... co sa na tyka, mam pocit ze vsetko prezivam viac ako mala... ale to je asi udel matky 🙂
@majuto a potom ho to nebolelo, myslim par hodin/dni po zakroku? Ani netrebalo nicim potierat alebo tak? ja len ci si pre istotu nemam nieco zhanat..
@marcelka123 nestazoval sa ze by ho to bolelo a aj normalne jedol a hlavne rozpraval a rozpraval a rozpraval.doktor nam to nicim nekazal natierat a ani cistit vobec nic.a boliet to bolelo iba mna lebo som ho musela pevne drzat tak ze som ho mala na kolenach a on sa mi z celej sili zapieral do členkov a to uz mal okolo 15 kg tak si to vies asi predstavit ako ma to bolelo.unho si to vseobecný doktor ani nevsimol ale vyberali mu nosnu mandlu a na kontrrole si to krcný vsimol a upozornil ma na to.ale urcite to dam aj tomimu urobit teraz a nie ked bude velký.tekze nemusis sa bat nie je to nic hrozne a je to lepsie ako keby mala zle rozpravat a potom ju to oducat.
len si otočte pc
@ellysa ahojcek a treba niečo davat do tých prikrmov, olivový olej?

@takyna tak som rada, že je to už ok.....po očkovaní sme mali dobrú noc