icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
7. okt 2010

@riska my sme tiez na poradnu objednane 6tt po prvom ockovani a hovorila nam lekarka, ze nas budu znova ockovat..asi co lekar, to iny nazor..hmmm...

miculienka
7. okt 2010

ahoj kočky, tak po 7 dňoch sme to dnes vytlačili 😀 😝 , asi zabrali tie kefíre a slivky

nemáte niekto nejaký dobrý vzor na žiadosť pre zamestnávateľa ohľadom dĺžky rodičovskej dovolenky ??

miculienka
7. okt 2010

kukajte módna prehliadka, čo som už vytvorila pre malú Pajku :

marcelka123
7. okt 2010

@miculienka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
KRAAASAAAA !!!! To su ciapocky !!! Nadhera... Ja teraz take zhanam na jesen a zimu... Jak sa oplati byt sikovna 🙂 A mala je aka zlatula!!! Take hrejive fotecky!!! 🙂 🙂 🙂

chani
7. okt 2010

tak a prve ockovanie do oboch noziciek mame za sebou...boli sme rano o 10:30 a doteraz ziadny priznak, ani nervozny nie je, ani to nema opuchnute, ani teplotka, vesely tak ako predtym, tak uvidime ako bude vecer a v noci...nastastie aj plac bol len v danej chvili ked ho pichla a hned ako sme vysli von tak zaspal v kociku a spal az kym sme neprisli dom

chani
7. okt 2010

za 5 tyzdnov sme narastli o 9 cm a pribrali sice len 510 gramov - a teda nase aktualne miery su dlzka 62 cm, vaha 5370 gramov a obvod hlavicky 40 cm, a lekarka bola spokojna, ze pekne prospieva a ze vyzera ze je to stastne babatko, pytala sa ci mi mliecko staci ci netreba prikrm, tak som jej zreferovala ako papa cez den kazde 3 hodky a ze posledne noci prespi tych cca 7 hodin v kuse a povedala, ze to je uplne v poriadku, ze ziaden prikrm netreba, tak sme spokojni 🙂
a o 6ttyzdnov nas caka druhe kolo ockovania...

riska
7. okt 2010

@miculienka, to je nádhernééééééééééééé....fakt neskutočne krásne 🙂 a tie brmbolce 😵 😵 😵 a paulinka je zlatunká
a ja chceeeem 🙂 🙂 ja som tiež pred 100 rokmi hačkovala..tušim by som mala znova začať

miculienka
7. okt 2010

@marcelka123
@riska ďakujééém, fakt sa teraz oplatí oprášiť staré vedomosti, zo začiatku som len párala ale teraz sa to už rozbehlo, práve sa chystám robiť papučky, tak uvidím či aj to zvládnem, tie čiapočky sú celkom jednoduché, hlavne tá brmbolcová, tam sa hačkuje stále dokola a vrch sa spojí potom sa našijú brmbolce a hotovo , skúste baby aj vy, ide to celkom rýchlo 😉

miculienka
7. okt 2010

@chani - to vás len teraz očkovali ? my už máme aj druhú dávku do oboch nožičiek , pre istotu mu daj obkladík z vody a octu - zriediť alebo octanovú masť, moja bola tiež ok až poobede jej to spuchlo a pri druhej sme horúčkovali a pokazilo sa jej spanie na pár dní - celá bola taká nesvoja, držím palec aby ste to v pohode zvládli

monky1
7. okt 2010

@miculienka to sa ti povie ...ja mam na take veci obe ruky lave ... ja skor uvarim a upeciem ...ale musim uznat, ze si sikovnica, čapurky su kraaaaaaaaaaaaaaasne 😵 😵 😵 😵 .....a malinka Paulinka ako babika ... hl. ked sa usmieva

ja by som tak fotila, ale cvakam len do mobilu, lebo nemame funkcny fotak ☹ ☹ ☹ ... neviete poradit nejaky kvalitny? ale fakt uz taky poriadny

a idem sa pochvalit - cast kuchyne uz mame hotovu 😵 😵 😵

monky1
7. okt 2010

co sa muky a potravin z nej tyka, neviem, k comu sa priklonit - pocula som o tej novinke, ze zacat s mukou skor, no priznam sa, neviem, ci aj zacnem ..... kedze jedno dieta uz mam a zacali sme urcite neskor ... no neviem, zatial sa k tej novinke nepriklanam ... a uvidim, co povie doktorka - som zvedava aj na jej nazor, ale nie vzdy a vo vsetkom sa k priklanam k lekarom 😉 ... i ked je velmi sikovna a aj poradi co sa prikrmov tyka, kedy co zacat...

monky1
7. okt 2010

@ameanda aj my papame poslabsie - dnes v noci dokonca voooooobec, lebo ako zaspala o 19.30, zobudila sa az rano 6.10 - som skoro od soku odpadla a aj od zufalstva, ze ci nie je hladna, ale bola, lebo uz tahala cumel a sto seststo ... manzel ma nasiel rano spat v detskej izbe pri Hanke, kam som sa v noci premiestnila, ked ma volala 😀

weirdo
7. okt 2010

@monky1 - urcite by som isla do Canonu, poskusala som asi 5 typov a Canon to isti ... potom uz len hornu cenovu hranicu a podla toho vybrat 😉

jarus8
7. okt 2010

myslíte si, že môžem jesť pečeň? Mám strašnú chuť na respovanú pečeň, viem že v tehotenstve sa nesmie jesť, ale teraz pri dojčení??? 😨

mojalili
7. okt 2010

@weirdo @monky1 no ja mam skusenosti s Olympus 1010, je to vraj jeden z kvalitnejsich , ale....... Mala som od brata Canon a naozaj jednoduche fotenie a kvalitne fotky - ostre..... NO predtym som mala aj stary SONY a s nim som porobila super fotky tiez.......

Ahojte kocky, davno som tu nebola, od vcera placeme placeme placeme 😢 😢 😢 ........zubky zukby zubky.....hrozne, uz neviem co s nim, stale potieram, uz som zlikvidovlaa jeden MUNDISAL....nic nepomaha, ruky, masirovanie, kusanie, natieranie.....nevrly je, place.....pozerala som sa mu, opet kde su 2-ky, 3ky spodok, tam je cervene a napucnute a tam, kde maju byt 1.tky dole - zvnutra napuchnute dasna a citlive na dotyk a navrchu take ciarky v dasienkach . nie su zubky este predrate, ale uz sa to chysta..... ☹

Kocky, tyzden Danko spi tak, ze kazdu 2 hodinu som hore.....mna uz boli cele telo, normalne zo sedu vstavam ako babicka, co ma kosti bolia, chrbat ani nehovorim... ☹ 😢 😔

@miculienka uzasne capice, to je nadhera.... 😵 😵 😵 😵 Ja som schopna posttikovat len sale a dokupit rukavicky, aby to sedelo.... ☹

anjelicek26
7. okt 2010

@monky1 - ja mam canon eos 1000d a som fakt spokojna, este si chcem kupit lepsi objektiv, ale ten co mam, je ok, robi krasne fotky 😵

@miculienka - krasne su tie capicky 😵 Ja sa do toho nepustam radsej, zle by to dopadlo 😝

@jarus8 - pecienku normalne mozes, ten vitamin A tvoja pecen odfiltruje, nejde to vsetko do MM 😵

monky1
7. okt 2010

hm, dievcata, nas Canon bol asi slaby kanón, lebo nende .... ale dik za tipy, idem pogooglit 🙂

@mojalili chudatko Danko ☹ ... kolko sa tie deturence musia natrapit, kym tie hnusne zuby vyjdu von, ze??
my mame tento - osvedcil sa mi pri Hanke http://www.najlekaren.eu/detske-zubky/2423-dent... ... pozri si charakteristiku 😉

mojalili
7. okt 2010

@monky1 pozrite, ako slinta... 😒
Zajtra musim kupit dalsi, tak sa na to pozrem, ci ho tu maju... 😉

monky1
7. okt 2010

@mojalili presne ako u nas.... a hlavne, ked sa mi zahryzne do ruky ... inak nasa Ela sa zahryzne do vsetkeho, co jej prejde popred usta, hehe - schmatne a uz nepusti

weirdo
7. okt 2010

@mojalili - chudiatko ☹ . Nech su coskoro vonku ...
@monky1 - a mas teda nejaky strop? Nech pokukame spolu 😉

ameanda
7. okt 2010

@mojalili
aj nas tak slintosil, ale ho to nejak preslo
ale horna jednotka je uz malinko vonku 🙂

jarus8
7. okt 2010

aj ja som dnes večer videla vzadu vpravo hore nejaký biely špic, ale mm skúsil a povedal, že je to nejaké mäkké 😲
tak počkám do zajtra a skúsim ja
dúfam, že idú zúbky, inak ten krik si už vysvetliť neviem ☹

jarus8
7. okt 2010

a mám ešte jeden problém, malý sa začal tak divne prisávať ako keď sme sa to učili, strašne to bolí, znova až plačem. Neviete čím to môže byť? Ak to má stále tak bolieť, tak neviem ako dlho vydržím 😢

weirdo
7. okt 2010

@jarus8 - nemoze to mat zabku? Tym by sa vysvetlovalo to pokazene prisavanie 😒

mici111
7. okt 2010

ahojte babule, z dnesneho plavania ..

julinka2787
7. okt 2010

@mici111 krásne ste!!! veľmi pekná bábika. taká vodníčka. a ako bolo??? páčilo sa? bo na tej prvej fotke vyzerá uplačkane... a máš aj plavočky, či len plienočku??

jarus8
7. okt 2010

@weirdo neviem ale na žabku je to veľmi malinké, vyzerá to ako snehobiely ihlan, ale je to zatiaľ veľmi malinké

bealondyn
7. okt 2010

@miculienka kraaasne, si sikovna 🙂

@mici111 super, uz aj ja by som mala nejake plavanie poriesit

inak babule, dnes sme zacali s prikrmami, ta moja mala je strasna hladoska. dostala mrkvicku, straaasne jej to chutilo. 😀 potom pridam aj foto, ked stiahnem do PC. dnes ma 4.mesiace a je sice plne dojcena, ale ocividne jej to nestaci, tak teraz bude tyzden dostavat na obed mrkvicku a potom mliecko. 🙂

bealondyn
7. okt 2010

a sice za posledny mesiac pribrala len 400g ale uz zdvojnasobila porodnu hmotnost. 😀 ma 6,7kg 😝 a este by som ju mala aj odmerat, lebo vsetky gate su jej kratke, ale volne na pase. 🙂

bealondyn
7. okt 2010

@ellysa kukla som video, olivia je strasne krasne dievcatko 🙂