icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
11. okt 2010

@zoja78 aj my mame take svetlo.. na noc ho este prehodim cervenou satkou.. a je tak fajnucko.. tiez nezapalujem svetlo.. inak v damskom magazine hovoria o horuckach pri babatkach 😉

zaba2707
11. okt 2010

@anjelicek26 nie nemam pocit, ze toto je bazar, myslim si, ze som nikomu nicim neublizila a ani som nenapisala nic zle.

zoja78
11. okt 2010

@zojec naše svetielko je modré takže je to fajn, mi už pomaly sedíme s pomocou ale chce sa nám, otáčať sa nepotrebujeme ve´d sedíme (aspoň podľa Soničky), veď oni sa azčnú, .......ten rotavirus je zákerák, my už máme dve dávky, musím sa opýtať na tretiu, lebo ja som vedela, že sú iba dve a bola som spokojná, no teraz mi to vrtá hlavou, čo máte všetci s tými príkrmami, nemá sa až od 6. mesiaca, keď dojčím, nevyznám sa no tak som to vedela 🙂

anjelicek26
11. okt 2010

@zaba2707 - keby si tu kazda mamicka, co predava detske oblecko chodila robit reklamu (co je na MK mimochodom v tejto forme zakazane), tak by sme tu nemohli ani nic citat. Nic v zlom - ale toto sem fakt nepatri!

anjelicek26
11. okt 2010

@aktak - ani my sa este nepretacama...aj ked uz je to na spadnutie... zato sa vie po ritusi odsukat aj dva metre prec 😅 Uz ho nemozem nechat bez dozoru...

Mas krasnu rodinku 😵

@marcelka123 - preco by trebalo davat UM, ked chces prejst na normalne jedlo? Jediny rozdiel medzi prikrmami v 4/6 mesiacoch je ten, ze pri davani UM nie je ta strava dostatocne rozmanita, aby to vydrzalo dietatu az do 6 mesiacov, preto treba zacat skor. Dojcene dieta dostava zo stravy matky - vdaka tomu, co zje ona - rozmanitu stravu a tym padom to do 6 mesiacov nepotrebuje. To neznamena, ze nesmie. Pokial mas pocit, ze ma dieta hlad, ze mu to nestaci, intervaly medzi kojeniami sa skracuju (aj ked ty mas mliecka dost), tak treba skor prikrm ako UM... proste ide o tu vyzivnu hodnotu... ja mam pri Maxovi pocit, ze v tych 7,5 kg uz potrebuje nieco viac... nebudem mu davat prikrm kazdy den, ale ked budem mat pocit, ze je mliecka menej ten den, tak ho dostane... naplno zacneme tiez az v 6 mesiacoch...

@julinka2787 - no snad to nebude rotavirus, my sme mali vsetky vakciny a mala ho dostala tiez, boli sme v nemocke, ked mala pol roka, kvoli tomu, ze uz bola dehdrovana... neni to sranda. A ta vakcina tomu nezabrani 🙄

Mne vlasy este padat nezacali, az mi je to divneeeee, toto by bolo ako fajn, keby ma to obislo... po tom, co sa narodila Saska som mala pocit, ze asi oplesatiem 🤐

riska
11. okt 2010

@julinka2787, jejda, dúfam, že sa rotavírus nepotvrdí, chúdatko tatianka, držim palce 😔

@aktak, krásne fotky, rodina ako z časopisu 😵

julinka2787
11. okt 2010

@anjelicek26 veď práve. mám nehorázny strach... stále mi je len do plaču... 😢

julinka2787
11. okt 2010

@riska vďaka!

monky1
11. okt 2010

ahojte, kočeny

tak a sme zase v skolke - samozr. sa jej nepacilo, kym som sa stihla otocit, uz bola prec - normalne mi usla 😠 😀
.... zo skolky som utekala do Lidlu - oplieskala som tam 35€ 😕 . ... vcera v Tescu 26€ .... este dva take dni amm sa so mnou rozvedie, ze neviem gazdovat 😀 😀 😀 .. ale tak Vianoce sa blizia a co sa potom tesne pred osalim??? 😀

rozoberate pretacanie sa - Elinka sa uz vie krasne sama pretocit, v piatok sa jej podarilo prvykrat - odvtedy sa kruti ako vretienko, ale len do pravej strany - do lavej jej nejde 🙂 .....uz ju vobec nemozem nechat bez dozoru, myslela som si, ze sme medzi poslednymi, ale ako pozeram, tak nie 🙂

a zboznujem sa pozerat na prďolku, ked si chyti tou malinkou ruckou hracku a ide sa na nu pozerat - ale ruka kratka, oci spolu, vazna tvar 😀 😀 😀 😀

@aktak, kraaasne foteky - kraaasna rodinka 😵

@babulina, @julinka2787 - jaj, dievcata ☹ ... drzte sa 😒

monky1
11. okt 2010

a teraz googlim nieco, co by sme si s Hankou dnes doma vyrobili z ovocia a zeleniny (v ramci envirom. vychovy) ... maju to priniest zajtra do skolky na vystavku ..... caka nas krasne popoludnie ....aj vam take prajem 😉

julinka2787
11. okt 2010

@monky1 jéééj to je aké milé. tak veľa radosti pri varení prajeme! 😉

monky1
11. okt 2010

@julinka2787 ale my nejdeme varit 😉 ... asi urobime z orechovej skrupinky korytnacku, zo zemiaka jezka s pichliacmi, na kt. si ponesie plastelinove cervene jablcka a z citrona zlate prasiatko .... boze tooolko krasnych veci sa da vyrobit, ked je chut, cas a hl. sikovnost 🙂

zojec
11. okt 2010

@monky1 ty uz kupujes vanocne darceky?? to uz asi by som sa aj ja rozhliadla 😉 to zas bude maturita .. okrem toho svagor bude mat 30 o mesiac a janemam ani sajnu co mu kupit :(

chani
11. okt 2010

@monky1 aj Petko sa nam toci hlavne doprava, dolava mu to moc nejde. a to s kratkou rukou pozname aj my, je to sranda, oci smerom ku sebe a tvar ako keby vymyslel novu teoriu relativity 🙂

anjelicek26
11. okt 2010

@monky1 - u Sasky v skolke mavali zemiakovy festival, robili postavicky zo zemiakov - ak ich prepolis, porezes, dobre sa s tym da pracovat, robili sme panacikov ako z gastanov, s tym, ze sa to da este dobre pomalovat... obmotali sme okolo pasa krepovy papiera a lepidlom na hlavu par vlaskov robenych z vlny... malo to fakt styl, kedze na takych nohach aj vedeli pekne stat 🙂 Musim kuk, ci mam aj foto niekde...

zojec
11. okt 2010

inak moja nechce byt vobec sama.. na deke sa neprehra sama, hned zacne revat.. uplne vyzaduje moju pozornost.. non stop.. :(

anjelicek26
11. okt 2010

@zojec - no nas maly vydrzi v klude pol hodku sam... aj v inej miestnosti, nema s tym problem... nechavam ho napr. v jeho postielke v izbe, ma tam kopu hraciek, kope si tam, ma zapnuty kolotoc (on tam prosim pekne kazde rano takto privatne kaka 😅 )... aj na deke sa zahra, kym sa ja osprchujem... ked v lehatku lezi a ja si okolo toho robim, tak len kuka a potom ked mu je nuda zaspi... a celkovo... aj ked poplace - drahy si nevsimol (kosil), ze krici v babyfone, tak ked sme dosli hore, tak mal palec v puse, ukludnil sa proste sam... v tomto je pohodak veliky...

monky1
11. okt 2010

@anjelicek26 my to mame podobne - klop klop ... snad som to nezariekla 😀

zojec
11. okt 2010

@anjelicek26 tak to mas super.. 🙂 aj moja byvala dobra... jedine rano vydrzi v sedacke, kym si dam sprchu... a najem sa.. potom uz cely den vymysla.. mozem ju aj obhadzat hrackami.. ona bude asi nejaky retorik, lebo pusa sa jej nezavrie 😀 a netusim, kedy sa chce naucit prehadzovat sa, ked ked lezi tak vacsinou reve.. 😠 aj ju nechavam, ale niekedy je toho az moc....

anjelicek26
11. okt 2010

@monky1 - kym ja to najdem... takehoto sme robili priblizne

http://www.uweundbarbara.de/mediac/400_0/media/...

chani
11. okt 2010

@zojec Petko vydrzi taku cca pol hodku pozobudeni sam so sebou na hracej deke, dalsich15 min v lehatku a potom uz musime spolu nieco porabat,bud sa rozpravame alebo spievame alebo sa hrame s hrackami...tak hadam mu to dlho vydrzi takto 🙂

chani
11. okt 2010

@monky1 clovek by neveril ake vseliakosti sa daju povyrabat z ovocia a zeleniny🙂

monky1
11. okt 2010

@anjelicek26 kraasne ... len sa bojim, ze ked jej to prekrojim, ze to skoro uschne al. zhnije a nechcem zazit ten smutok v ociach, ked jej to kvoli tomu z vystavky vyhodia 😒 ... aj zemiak na toho jezka nebudem prekrajovat - najdem vhodny zemiak aj bez prekrojenia 🙂

..no nic, idem sa nachystat, zobudit Elinu, napapame sa a hajde do skolky
...zatial sa majte 😵

fatimuska
11. okt 2010

@mojalili u nas to tak funguje, viem čo to robilo ešte s Vladkom keď bol mimi, narušený režim, cudzí ľudia a najmä keď je mimi najviac už unavené, treba si stáť za tým lebo ľudia sú sebci🙂

anjelicek26
11. okt 2010

@monka 1 - ked to nafarbi (my sme to nafarbili este temperkami tie bruska a potom zalakuje lakom na vlasy, tak to vydrzi... a do rana nech to ma v chladnicke.

aktak
autor
11. okt 2010

@monky1 aj moja sa taha doprava, snad sa coskoro otoci ale do druhej strany ani za svet

fatimuska
11. okt 2010

@zoja78 v kočíku kuká aj pol hodky, potom si začne mrnkať a spinká, ale len pokiaľ je v pohybe, máme taký hojdací, tak je to super,

marcelka123
11. okt 2010

@monky1 no deticky maju sikulu mamku ..ta navari vsetko od vymyslu sveta, este sa aj tesi z toho a potom sa nevie dockat kedy zacne vymyslat a robit postavicky... ale mna najviac na tom udivuje, ze ma na to cas.. resp. ze si ho dokazes spravit... 😀 😀

marcelka123
11. okt 2010

@anjelicek26 to je pekneee 🙂)