Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zzz - on dobieha ako sa da, fakt mu uz chyba malicko aby sa strojnasobil... presnejsie 190g 😅 😅 😅 Ale tak zatial je len na MM, prikrm dostal 2x, dnes nedostane nic, mam akosi moc mliecka a maly ziadny hlad, takze ziadna mrkva dnes nehrozi 😝
A dakujem za pochvalu drobcov, som na nich patricne hrda 😵 😵 😵
baby skusali sme mrkvicku aj jablcko a teda ziadny uspech, vsetko vyplul ani ako stavicku to nechcel, sa zatvaril ako by som mu jed davala 😀 😀 ale zato vodicka s pohara to moze byt...
Ahojte kocky dnes sme boli na poradni Tadeasko ma 7000g a 66cm,pytala som sa aj nato vygrckavanie ze to je v pohode ze to deticky robievaju.
@anjelicek26 a ako si spravila malemu tu mrkvicku a dala si mu potom este mliecko alebo podla toho kolko s papa a skusala si uz aj zemiak?
Ahojte babule, chcela som sa spýtať ako dávate Vašim ratolestiam odsaté mlieko , keď potrebujete niekde odísť napr. lekárovi . Ja som minule malému dala flašu s mojim mliekom, ale vôbec ju nechcel. A to som mu dávala Aventovú , Mamovú a Chiccovú fľašu, rôzne culíky , ale nič. 30ml pil 30 min a keď ho kojím , tak mu to trvá 5 min. Pre mna je najpohodlnejšie a najrýchlejšie kojenie ale niekedy sa stane , že musím odísť a neviem ako to riešiť
keď mi praskla guma na koliesku, v cykle mi to spravia? majú tam aj také malé?neviete?
babyyyyyyyyyyyyyy my sme sa dnes pretočili na bruškooooooo 😀 , aj teraz sa nadrapuje len to akosi nejde 😀
no už to opakuje stále 😀
no krása!!! @ellysa šikovnica to je. tatianka to aj pár krát spravila, ale už dllllho nič. 😒
našej sa to už dávno podarilo potom dlhooooo nič ale teraz sme to skúsili asi 5 krát a hneď sa pretočí 😀 , aj náladu mi zlepšila lebo som ju mala naprd už celý víkend ale to je o inom
@julinka2787 - drzim palec, aby bola mala co najskor zdravucka a aby to nebol rotavirus ...
@julinka2787 malá je choručká, aj som vás nestihla prečítať, no tak nech to ni je nič vážne a rýchlo to prejde
@fatimuska - no ak je to ten vonkajsi plast, tak som si neni ista 😖 Ja som uz mala 4x defekt na kocikoch odkedy je krpec na svete 🙄
@tintinka - Max z flase pit nevie, aj ked sa snazim ho to naucit... Saska bola tiez absolutny neflaskovec, nenaucila sa to uplne vobec... isla po kojeni rovno na pohar 😝 A ano, robilo nam to nemale problemy 😖
@katka512 len uvarena mrkvicka a pyre z toho z kvapkou olivoveho oleja dostal... zemiacik mozno skusim najblizsie dni, ci mu bude chutit...dnes nedostal nic, mam akosi moc mlieka... dala som si tie after eight mätove cokoladky a do hodiny sa mi tak naliali prsia, ci to bude tym 😲
@anjelicek26 a vraj mäta a mentol znižujú tvorbu mlieka. tak ty si asi unikát. 😉 😀
no baby tak sa pretáčame ostodušu, stále dookola, akurát rozmýšľam čo bude robiť v postieľke 😅
no ja sa smejem -dnesne vecerne jedenie - Ela pila v posteli poleziacky a hned len co som vytiahla prso v nadeji, ze uz spi, otvorila oci a prekoprcla savysmiata na brusko .... ja si uz nepamatam, co je to uspat dieta na prsniku, haha
...teraz lezi v postielke v spalni, rozhadzuje rukami, nohami, vo velkom debatuje a v puse ma vsetko, co sa da do ust dat - ruky, nohy, cumel, plienku... 😀 ....ale hlavne, ze je ticho
a este k dnesnym vytvorom - su kraaaasne - robili sme mysku, korytnacku, jezka a slnecnicu 😉
a idem vas docitat 😀
@tintinka1 ja dokrmujem casto - myslim mojim mliekom, lebo ked mam pocit, ze je "zly den - nemliecny", tak cez den odsavam a vecer jej to dam vypit, ale cez cievku bud po prste, ak je toho mlieka malo, alebo prilepim na prso a taha tak, co som vacsinou leniva sa priznam 🤐
...bojim sa flase ako cert kriza, lebo pri Hanke narobila riadnu galibu - radsej neriskujem a trapim sa takto
...ale lakt. por. mi povedala, ze uz je na cievku dost velka, ze to mozem skusit aj hadickou od infuzie, tak ked kupim, skusim takto

@zzz skusam... aj sportiak sme uz mali 🙂 je v om dobre len ked ju tam dam uz uspatu, a ked sa natriasa, spat v stojacm kociu, to je len moje zbozne prianie