icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
11. okt 2010

@zzz skusam... aj sportiak sme uz mali 🙂 je v om dobre len ked ju tam dam uz uspatu, a ked sa natriasa, spat v stojacm kociu, to je len moje zbozne prianie

anjelicek26
11. okt 2010

@zzz - on dobieha ako sa da, fakt mu uz chyba malicko aby sa strojnasobil... presnejsie 190g 😅 😅 😅 Ale tak zatial je len na MM, prikrm dostal 2x, dnes nedostane nic, mam akosi moc mliecka a maly ziadny hlad, takze ziadna mrkva dnes nehrozi 😝

A dakujem za pochvalu drobcov, som na nich patricne hrda 😵 😵 😵

desmodka
11. okt 2010

baby skusali sme mrkvicku aj jablcko a teda ziadny uspech, vsetko vyplul ani ako stavicku to nechcel, sa zatvaril ako by som mu jed davala 😀 😀 ale zato vodicka s pohara to moze byt...

weirdo
11. okt 2010

@zzz - aaaaaaaa dalsia antikocikarka 😀. My sme skusili kocik po tyzdni a to uz sportovy a teda Ti poviem, panika, hruza, nahnevana na nas bola cely den 😒 . Tak ja som odmietla skusat 😀

zzz
11. okt 2010

@weirdo aaaahoj, takze prechadzat sa s nimi pojdeme ked budu chodit 😀 vsak pamatas jak som ho uz vtedy od uniklinky niesla....a ani mne sa uz nechce skusat...dado potom nervaci ze on este chce byt vonku a ja tlacim kociar a nosim pata.....no faaaakt ma to uz prestalo bavit....

katka512
11. okt 2010

Ahojte kocky dnes sme boli na poradni Tadeasko ma 7000g a 66cm,pytala som sa aj nato vygrckavanie ze to je v pohode ze to deticky robievaju.

@anjelicek26 a ako si spravila malemu tu mrkvicku a dala si mu potom este mliecko alebo podla toho kolko s papa a skusala si uz aj zemiak?

fatimuska
11. okt 2010

@zojec @zzz chápete, že som to myslela v úvodzovkách ako som to aj uviedla?
mm tiež spí inde a ja s Maximkom na manželskej posteli....a keď som sa opovážila ale len všeobecne kuriatku naznačiť, že lepšie je aj inak...tak som bola nenormálna🙂))

tintinka1
11. okt 2010

Ahojte babule, chcela som sa spýtať ako dávate Vašim ratolestiam odsaté mlieko , keď potrebujete niekde odísť napr. lekárovi . Ja som minule malému dala flašu s mojim mliekom, ale vôbec ju nechcel. A to som mu dávala Aventovú , Mamovú a Chiccovú fľašu, rôzne culíky , ale nič. 30ml pil 30 min a keď ho kojím , tak mu to trvá 5 min. Pre mna je najpohodlnejšie a najrýchlejšie kojenie ale niekedy sa stane , že musím odísť a neviem ako to riešiť

fatimuska
11. okt 2010

keď mi praskla guma na koliesku, v cykle mi to spravia? majú tam aj také malé?neviete?

zojec
11. okt 2010

@tintinka1 neboj babatko vydrzi tie 3-4hodky bez mliecka... mojej kamosky dcera nechcela vobec z nicoho, radsej cele doobeda hladovala, ked bola mamina v skole

desmodka
11. okt 2010

@fatimuska u nas v cykle mi defekt neopravili, dokonca ani v detskom obchode (ze mam tam nechat koleso, no ako velmi vtipne, ako by som sa dostala domov teda neviem) tak sme si sami opravili defekt 😀

fatimuska
11. okt 2010

@desmodka no ale to nie je defekt, to sa roztrhol ten vonkajší plášť, už tá samotná guma. och jo

ellysa
11. okt 2010

babyyyyyyyyyyyyyy my sme sa dnes pretočili na bruškooooooo 😀 , aj teraz sa nadrapuje len to akosi nejde 😀

weirdo
11. okt 2010

@zzz - Zuzi a ako to budes riesit v zime? Teraz sa este da, prave sme prisli, ale v zime co? 😲 . Alebo ked bude takych 5°C?

ellysa
11. okt 2010
https://www.youtube.com/watch?v=2rHtTL1I2Kg

no už to opakuje stále 😀

julinka2787
11. okt 2010

no krása!!! @ellysa šikovnica to je. tatianka to aj pár krát spravila, ale už dllllho nič. 😒

ellysa
11. okt 2010

našej sa to už dávno podarilo potom dlhooooo nič ale teraz sme to skúsili asi 5 krát a hneď sa pretočí 😀 , aj náladu mi zlepšila lebo som ju mala naprd už celý víkend ale to je o inom

weirdo
11. okt 2010

@julinka2787 - drzim palec, aby bola mala co najskor zdravucka a aby to nebol rotavirus ...

ellysa
11. okt 2010

@julinka2787 malá je choručká, aj som vás nestihla prečítať, no tak nech to ni je nič vážne a rýchlo to prejde

anjelicek26
11. okt 2010

@fatimuska - no ak je to ten vonkajsi plast, tak som si neni ista 😖 Ja som uz mala 4x defekt na kocikoch odkedy je krpec na svete 🙄

@tintinka - Max z flase pit nevie, aj ked sa snazim ho to naucit... Saska bola tiez absolutny neflaskovec, nenaucila sa to uplne vobec... isla po kojeni rovno na pohar 😝 A ano, robilo nam to nemale problemy 😖

@katka512 len uvarena mrkvicka a pyre z toho z kvapkou olivoveho oleja dostal... zemiacik mozno skusim najblizsie dni, ci mu bude chutit...dnes nedostal nic, mam akosi moc mlieka... dala som si tie after eight mätove cokoladky a do hodiny sa mi tak naliali prsia, ci to bude tym 😲

julinka2787
11. okt 2010

@weirdo
@ellysa
baby vďaka, budeme sa snažiť. 🙂
ale poviem vám že ten boj, nakrmiť ju takými hnusmi stojí za to.tú ryžu som do nej pchala nasilu a klamala ju čajom pomedzi. 😅 s tou mrkvou to bolo lepšie, ale nejak jej nejdú dole krkom také kašovité jedlá. 😕

julinka2787
11. okt 2010

@anjelicek26 a vraj mäta a mentol znižujú tvorbu mlieka. tak ty si asi unikát. 😉 😀

ellysa
11. okt 2010

no baby tak sa pretáčame ostodušu, stále dookola, akurát rozmýšľam čo bude robiť v postieľke 😅

mici111
11. okt 2010

@ellysa kraaaasa 😵

monky1
11. okt 2010

no ja sa smejem -dnesne vecerne jedenie - Ela pila v posteli poleziacky a hned len co som vytiahla prso v nadeji, ze uz spi, otvorila oci a prekoprcla savysmiata na brusko .... ja si uz nepamatam, co je to uspat dieta na prsniku, haha

...teraz lezi v postielke v spalni, rozhadzuje rukami, nohami, vo velkom debatuje a v puse ma vsetko, co sa da do ust dat - ruky, nohy, cumel, plienku... 😀 ....ale hlavne, ze je ticho

a este k dnesnym vytvorom - su kraaaasne - robili sme mysku, korytnacku, jezka a slnecnicu 😉

monky1
11. okt 2010

a idem vas docitat 😀

monky1
11. okt 2010

jeeeeej @ellysa , ako keby som Elu videla - len ona je na brusku v priebehu sekundy - sa otocim a uz je pretocena 😀 ... teraz 4 oci na ne, ze?

monky1
11. okt 2010

@tintinka1 ja dokrmujem casto - myslim mojim mliekom, lebo ked mam pocit, ze je "zly den - nemliecny", tak cez den odsavam a vecer jej to dam vypit, ale cez cievku bud po prste, ak je toho mlieka malo, alebo prilepim na prso a taha tak, co som vacsinou leniva sa priznam 🤐
...bojim sa flase ako cert kriza, lebo pri Hanke narobila riadnu galibu - radsej neriskujem a trapim sa takto
...ale lakt. por. mi povedala, ze uz je na cievku dost velka, ze to mozem skusit aj hadickou od infuzie, tak ked kupim, skusim takto

zoja78
11. okt 2010

@fatimuska no to ti verím, vtedy neostáva nič iné, len sa smiať a priznať, že drobec vyhral a to má len pár kíl 🙂

monky1
11. okt 2010

@zzz ahoj 😉 .... citam od konca, tak reagujem na teba v posl. prispevku, heheh ..... tie vytvory ma neskutocne chytili - robili sme cela rodina - okrem drobatka, samozrejme
...myska a korytnacka su nadherne ... nacvakam do mobilu a zajtra hodim na net 😉