Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 tie mentolové after eight zabrali na mlieko asi aj mne. v nedeľu som bola pažravá a zjedla som celú krabičku a v noci som už mala také navreté prsia , že malý nestíhal piť. Aj som rozmýšlala čo iné som jedla ale toto by ma nenapadlo. My máme teraz obdobie , že nechce jesť a pritom mlieka je dosť. Cucká intenzívne 2-3 minúty a potom konec. Ale vyzerá spokojný ani neplače , tak neviem. ☹
@sofinka2009
aj ja vzdy najdem maleho krizom cez postielku poskrucaneho
ale najradsej sa tlaci do rohu a tlaci a bucha a dalej to uz nejde, potom krik 🙂
@julinka2787
ano
som v podobnej situacii a premyslam, ze zrusim predlzenu MD, lebo sa mi viac oplati brat len 28 tyzdnov
Ten rodicovsky ma teda ekne nastval 😠 mne by mali zacat vyplacat vo februari cize ma pekne stihne ten nizsi no zaskrtit ich je malo 😠
@sofinka2009
mne od polovice januara... tiez ma poriadne nastvali a preto zvazujem, ako sa zariadim
a co nam pomoze ze matersku predlzia na rok ked presne vtedy nam konci?tak nech teda aj nam predlzia.ty co beru teraz nberu dalej ty co budu budu mat dlhsiu matarsku a my co sme medzi tym na nas sa akurat vy...... 🙄
@tintinka1 - ze to funguje? Ja som vcera z toho uplne nechapala, tiez sa mi nieco marilo, ze mäta moc nie, ale asi je to ako u koho, ja som rada, ze to ma opacny efekt 😅 Dnes som si dala len tri kusky a aj tak, prsia super, dala som si o siestej a o siedmej na nocne kojenie pekne plne, hihi, nech to tak ostaneee 😵
Babulky - co si myslite o tejto stolicke???
a tato?
Vaham medzi nimi dvoma... ale uz by som chcela objednat... je kazda uplne ina...
@anjelicek26, obidve su krásne...tá prvá je úplne cool, to už je normálne módny doplnok 🙂 ale ja by som si vybrala tú druhú 😀 hladam presne taký typ, chcem aby mala mäkkú, pratelnú výpln, nielen ten igelit a aj ten košík dole nie je na zahodenie, ked vidím, kolko hračiek je už teraz po zemi 😉
@anjelicek26 hm... tak tie after eight musim skusit.. 🙂 no k tym stolickam.. ja by som si asi vzala tu sedu hauck... ale ta hrustickova ma styl... 🙂 ak ti nezalezi na korunkach, tak vyber podla toho do ktorej si sa zalubila na prvy pohlad.. 😉 ja tiez tak nakupujem..
@anjelicek26 ahojček, tak nad takouto som rozmyslala ale ked som zbadala realne, tak hruza 😠 sami plast, na nete nadherne, ale real otras, neviem ci to je ale ta ista znacka, ja som sa rozhodla pre stokke 🙂
Ahojte zienky, zajtra ideme na druhe ockovanie a konecne sa ideme dat aj odvazit, tak som velmi zvedava, ako na tom sme. Nevazili sme sa uz 2 mesiace. 😅 Ale malinka mi rastie pred ocami a aj podla oblecenia to vidim a nie je tea ziadne sparatko, vyzera zdravo, tak verim, ze vsetko bude ok.
A pozeram, ze sa tu uz vo velkom prikrmuje. Mamicky co plne kojite, coze ste sa rozhodli zacat s prikrmami tak skoro?
@anjelicek26 - Ja by som isla po tej hrustickovej stolicke. 😉
moja babicka dnes dala malej liznut hrozno, som na nu vybehla ze preco to urobila (viem ze z toho asi neumrie ale ide o princip ze je plne kojena a nic ine), sice ma 85 rokov ale ma to straaaaasne vytocilo, hlavne ked stale od nej pocuvam ako jej moje mlieko nemoze stacit 🙄 a este dala komentar: "sak nech ma chuda neco poriadne pozri ako by si to hrozno dala" 🤐 🤐 🤐
@kivec krpci nam rychlo rastu, uvidis ze budes milo prekvapena vahou 😉
@anjelicek26 tazko radit - ktora sa ti paci viac ..... ale druha sa mi zda praktickejsia - a nieco podobne mame aj my a spokojnost maximalna - polohovatelna opierka, nastavitelna vyska, kos na hracky, pultik 🙂
...ale druhu by som brala vo veselsej farbe 😉
@kuriatko33 - my mame dve stokke... jednu tu a druhu v nemecku...tu na nej teraz este sedi Saska (a bude este dlhsie).... Max tam ale bude sediet az neskor... nie ako male babo... pre mna je aj ta mäkka vlozka prilis malo, aby som tam posadila par mesacne babo...to proste nemoze tak dlho sediet... a chrbatik to zatazuje... a krmis 20 minut... aj 8 mesacne babo sedi tak 5 minut... takze bud stolicka, alebo krmenie v lehatku tak do 9 mesiacov... a to radsej zainvestujem do stolicky... nech si tam moze prasacit z jedlom 😅 😅 😅
Videla si tu prvu nazivo? Ja sa tiez bojim, ze to bude taka plastova hruza, neprijemna... pekna na pohlad, ale na prt na dotyk... my sme hauck mali, predosly model, bola som velmi spokojna... a vravim, ja hladam len na par mesiacov... kym bude sediet v stokke... o peniazky mi nejako nejde, len chcem nieco praktickeho, nech sa nehnevam na to stale...
@kivec - mne sa moc paci... len keby ju niekto videl nazivo... ale to by som asi musela vybehnut do Manchestru... a to sa mi taaak nechce :( Najradsej by objednam.... s dvoma detmi su taketo "vylety" vzdy zahul...
Drzim palce na ockovanie, Max na to reagoval hrozne :(
No a my dokrmujeme, teda zatial 3x nieco dostal... ja ani neviem preco... lebo mu to strasne chuti... otvara pusu stastny, prestastny... a aj kakal z mrkvicky fajn, neboli ho brusko... ja som pri Saske tak skoro tiez zacala... ale vtedy som namala mliecko... teraz mam dost... fakt neviem... on ma uz 7,5 kg... mam "pocit", ze uz moze aj nieco ineho... asi je to blbost...kludne by mohol byt na mliecku... tazko sa to popisuje, ze preco... neni to preto, ze by to uz potreboval...
@monky1 - maju ju aj v modrej s mackom pooh a aj v cierno/sedej tuto hauck... v ruzovej tiez, len to nic pre nas 😝
@jenie123 no ja mam golfac tu z anglicka z mamas&papas Kato:
http://www.mamasandpapas.com/product-kato-buggy...
ten je od narodenia, da sa uplne zlozit nalezato a ta cast na nozky sa da zdvihnut, nech jej este neovisaju. 😀 tak ten mam na slovensku...ono su to vlastne peg perego kociky, len tu sa predavaju pod inou znackou. a je to uplne taky isty ako maclaren.
a v londyne mam tento peg perego:
http://www.mamasandpapas.com/product-pliko-pram...
len ja mam svetlo sedy, tiez sa da ta sportova cast skoro uplne zlozit, ja som spokojna.
@anjelicek26 ja davam malej prikrm medzi 2-3 a hned potom mliecko, nedavam jej vela tej mrkvicky, ved si este len zvyka, tak mliecko potom taha dost. 🙂 a co sa tyka stoliciek, mne sa paci ta hrustickova. 😝
@anjelicek26 za seba hovorim, ze sme velmi vyuzili ...len si dajte pozor, z akeho materialu je ta sedacia cast, lebo kamoskin maly sa neskutocne smykal...stale bol zlezeny dole ..... ale vyriesili sme to 😉
@bealondyn - ja som mu dnes dala o druhej, po zobudeni, po jeho 4 hodinach spanku...pekne spapal 🙂...ale mliecko teda po tom nechcel...az o hodinu neskor...a aj to toho vele navypil... az o piatej potom poriadne pil...on celkovo v poslednej dobe nie je hladny 🙄 Ale tej mrkvicky zjedol fakt dost dneska...
@monky1 - no to je fakt, my sme mali latku a boli sme velmi spokojny. Ale tak sa nemozu zasa vsetky plastove smykat... no musim sa rozhodnut...asi to vidim skor na tu hauck... este hodim rec s drahym... aj ked ten mi ako vzdy povie, nech si vyberiem, co sa mi paci, inak budem nespokojna 😝 No a pravdu ma...
@kivec - ake krasne babulky 😵 Elisa este take drobatko, je vidno, ze je o mesiac mladsia 😵
@kivec no ja som zacala minuly tyzden s prikrmami lebo mala uz ma skoro 7 kg, takze porodna vaha zdvojnasobena, vzdy nas strasne sleduje co my jeme, hrozne jej ta mrkva chuti a najhlavnejsi dovod je, ze ona sa strasne casto cez den koji, niekedy pyta aj kazdu hodku, taha dost, takze evidentne jej to nestaci. obcas som jej dala aj umele mliecko, ked som mala horsi den s mlieckom ja a nema problem menit prsko a flasku (nastastie), ale radsej jej dam zeleninku ako umele mlieko....tiez som to tak nejak 'vycitila' (ak to tak mozem napisat) ako anjelicek, ze uz je pripravena. 😉 a reaguje velmi dobre, ziadny bruskabol, ziadne problemy s kakanim (klop,klop). 🙂
inak dnes som bola malej nakupovat vacsie oblecenie, pekne som sa rozsupla v BabyGap 😀
okrem ineho som jej kupila aj toto, nech nema vsetko len ruzove:
http://www.gap.com/browse/outfit.do?cid=60203&o...
a od kamosky dostala toto:
http://www.gap.com/browse/product.do?cid=6437&v...
tak sa vytesujem 😀
@bealondyn - Max sa zdvojnasobil v 2 tyzdnoch, nam chyba 100g a uz sa strojnasobi 😅 😅 😅 On sa koji hodne malo... len rano taha 3x po sebe... vtedy sa nadzga ako gula, papa 06:00, 07:30, 09:30, 14:00, 17:00, 19:30 a spi celu noc... aj bez prikrmu... mne sa to zda ze malo 😖 Ale ked on medzi tym, ked mu ponuknem prso, ani po nom nekukne 🙄 Ak mu dam mrkvu, tak si ju o tej 14:00 da a o 15:00 sa este nakoji... ma to akoby navyse...
Viem, ze hranica na prikrmy su 4 mesiace a 6 kg vahy...
@bealondyn - jej krasa, aj ja milujem baby gap 😵 Len mu je akosi velkost 3-6 mesiacov mala, teda tie one-suite oblecky, co na nom tak milujem... ale neviem, ci 6-9 mesiacov zasa nebude obrovskeee... ach jo...
Ze sa zdvojnasobil v 2 tyzdnoch... tu pisem hovadiny... v 6 tyzdnoch 🙂 Ale aj tak... rastie ako z vody potvorka mala tlstucka 😅

@anjelicek26 dakujem.. aj som si myslela ze to bude z toho.. 🙂 ale sranda je, ze si fakt len dva krat lizla.. na jazyk.. 😀