icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
6. júl 2010

dobre ranko...
ja tiez malicku nedavam odgrgovat.. ona uz od narodenia na prsku zaspala, sa mi zdalo zbytocne ju budit, a aj v nemocnici mi povedali ze nemusi grgat... moja ani negrcne... a ked sa jej aj zacapne co vidim, tak prehltne naspat 😀
ja som moju skusila dat spat do vreca na spanie a teda sa jej tam vobec nepacilo... 😠 perinku uz nepouzivame davno..
a babulky nic si z toho nerobte ze ste nikde neboli.. ani my este nie.. len dva krat u doktora.. rychlo som preficala mestom, v sobotu sme boli v tescu a to som uz aj spominala ako to dopadlo.. v polovici nakupu som musela ist dojcit do auta ☹
davam tomu este mesiac dva .. 😉

zojec
6. júl 2010

@monky1 ja ked malu zdvihnem a opriem si hlavicku o plece, tak hlada prsko.. tak zobacikuje.. 🙂 a je jedno ci je prsku dve hodiny alebo 10minut.. ona ked je hore tak ho stale hlada... je to taka nasa cickana.. 🙂 moja svokra mi hovorila, ze aj moj muz bol taky.. ze mu davala cickat laket.. a vyskusala som to aj u nas.. aj moja sa chytila a v pohode si ho cickala.. 😀 samozrejme uz ked bola najedena.. dudlov som kupila uz 4ri, ani jeden nechce, takze som sa s tym uz zmierila ze som chodiaci dudel ja ☹

fatimuska
6. júl 2010

@evina0 no tak ja už si to moc nepaätám ale na N to začínalo Nizoral

fatimuska
6. júl 2010

@zojec skús to spraviť ako ja, daj jeden prstík aj 3-4x za sebou, aby sa dostala aj k zadnému mliečku, Maximko bol včera ukážkový, spal vyše 4 hoďky, potom sa napapal, 3 hoďky a potom ho kamošky zobrali na prechádzku a spal 3 hoďky, normálne som už nevedela čo z časom🙂ale keď kaká tak sa hrozne pučí🙂

monky1
6. júl 2010

@zojec aj nasa na pleci ďobka ako kuročka rjaba 😀 😀 😀
ale ked negrcne, tak je nepokojna
nerobi to, len kedje totalne najedena a tym sanim zmorena

mna dnes caka skuska - idem s Elou po Hanku do skolky - to je taka "dobra" prechadzka - cca 3 km tam a 3 km spät
zvycajne mi vonku spi, ale vcera bola s mm a ani oko nezavrela ... ked mi bude v kociku revat, asi tie kilometre odsprintujem 🙄 ... len neviem ako, ked cestou spät uz pojde s nami aj Hanka
a zatial mi to casovo nevyhovuje - v case vychadzky by mala byt hore 😒

monky1
6. júl 2010

@fatimuska Nizoral je sampon proti lupinam, pokial sa nemylim 😕

fatimuska
6. júl 2010

@monky1 presne, pri Vladkovi som to používala na hlavičku, mal tam také chrastičky, no a presne sú aj tabletky, tiež balenie je farieb ako bol šampón, 1 tableta sa rozštvrtí, a každý deň sa jedna štvrťka rozmelie v lyžičkách a potiera sa tým jazýček, potom sa dá mimi cucať🙂

bubina1
6. júl 2010

@fatimuska nizoral je šampon proti lupinam...manžel ho používa... na plešinu 😀 😀 😀 😀 😀

monky1
6. júl 2010

@fatimuska wow, to som nevedela 😕 😕 😕

bubina1
6. júl 2010

@fatimuska ale podla mna je nizoral dost agresivny sampon na lupiny..ja by som ho určite nedavala malej na hlavičku...
neviem či sa to nerieši skor olejčekom a potom kefovanim vlaskov...

fatimuska
6. júl 2010

@bubina1 to mal Vladko také žlté chrastičky, do týždňa mu to zmizlo, vážne mám doma ešte jednu tabletku keby niečo sa mu opäť vyskytlo a volá sa NIZORAL a pod tým je ešte napísané Johnson and Johnson

fatimuska
6. júl 2010

@monky1 ja som bola tiež prekvapená ale vážne to zabralo na tú pusinku

monky1
6. júl 2010

och, dievcata, to je taka parada mat doma len jedno dieta ... normalne si to vychutnavam, ze je Hanka v skolke ... spominam, ake to bolo, ked bola ona babatko 🙂

zojec
6. júl 2010

@fatimuska davam jej jeden prsnik dva kra za sebou, lebo potom ma ten druhy boli od preplnenia 🙂
no a mame jednu zeleninu, ktoru malicka zle znasa.. brokolica.. vcera som varila polievku ale len s kvetov, a mala sa do rana budila na to ze ju nafukuje.. prdkala pekne, ale tolko sa chuda natlacila.. 🙂 min. tyzden som jedla karfiol a nic.. tato brokolica ma prekvapila.. takze uz si ju urcite tak skoro nedam...

ellysa
6. júl 2010

ahojte my sme dnes spali v noci 5 a pol hodiny v kuse to je zatiaľ rekord
idem študovať tie úväzy na šatku

flamenga
6. júl 2010

ahojte 🙂
baby poraďte, ako odbublinkovať Vineu? 😀

monky1
6. júl 2010

@flamenga nalejes rano a pockas do vecera
nalejes vecer a pockas do rana
zarucene sa odbublinkuje 😀 😀 😀 😀

bubina1
6. júl 2010

@flamenga no ja ked otvorim flasu a nalejem si, tak lyžičkou si vymiešam bublinky.... a to čo je vo flaši tak s tým zatrasiem (samozrejme pri zatvorenej flasi) a potom pomali vypustam bublinky aby vínea nevyvrela z flase... to zopakujem viac krát a nakoniec bud flasu nezavrem aebo len tak nalahko uzavriem... uplne bublinky nevymyznu...su také jemnučke... možno niekto vie, ako uplne odstraniť bublinky 😀

flamenga
6. júl 2010

@monky1 😀 😀 😀 tak to môžem nechať celú fľašu otvorenú 😀

sisinka76
6. júl 2010

@flamenga ahoj. mne raz poradila kamoska a funguje to - dat do pohara s akymkolvek bublinkovym napojom trosku krystal. cukru a bublinky pekne "vysustia". ak nie uplne, trosku premiesat, ale ja som to nerobila, lebo potom sa ten cukor rozpustil a vinea bola este sladsia

flamenga
6. júl 2010

@sisinka76 presne o tomto som počula.... skúsim aj to 😀

sisinka76
6. júl 2010

@flamenga 😉

ellysa
6. júl 2010

baby no tak som skúšala kríž s kapsov vonku to sa jej páčilo, potom som ju tak chcela dať do kolísky ale pri tom rev ako tur 😅
musím veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeľa trénovať
teraz sa tvári, že spí, kým ju mám na rukách, ak ju položím je zaručene hore, ona je už taká vychcaná, že v noci spí vedľa mňa-muž v obývačke a ja ju musím držať za ruku 😒 , ako ju to mám odnaučiť

melkina
6. júl 2010

@bubina1 ja si z vinei odstranujem bublinky tak, že dam do polovice pohara vineu a zvysok doplnim vodou a oni viac menej vysumia a ked to este premiesam s lyžickou, nie su tam uz potom skoro žiadne .... 🙂

marcelka123
6. júl 2010

Pekny den kocandy - mamenky!!! 🙂))

mam chvilu cas a musim ho vyuzit, kym mala spinka, vcera ukazkova cez 4 hodky cez den spala, v noci uz kazde dve bola hore... Teraz sa jej spat nechcelo, ale asi som ju unudila tak mam chvilku 🙂)

Chcem sa vas opytat, moze prestat dietatko ktore rastie pit , resp. zacat menej pit mlieka? ja mam pocit ze menej pije, alebo sa mi tvori viac mlieka? Na zaciatku vypila jeden prsnik a zacala a niekedy dokoncila aj druhy. Mlieko v prsiach pribudalo ale teraz uz neviem. Nedopije ani jeden prsnik.. A strasne dlho kojim, lebo sa mala hra.. Uz aj vyse hodiny... Lebo to ide na estapy s prestavkami... Nevie sa najest pekne naraz a furt mam v prsniku mlieko.. Tak uz ani neviem ci sa vobec dostane k zadnemu ked sa tam tak rychlo dotvara alebo fakt pije strasne malo.
Neviem co robit, nechce sa mi verit ze mam tooolko mlieka, naopak vcera som uz cakala prvu laktacnu krizu, ze mala nebude mat dost mlieka, ale mala je jedovita a mlieka je dost...

marcelka123
6. júl 2010

@melkina a jeden pohar s bublinkami je zly? Ja mam vineu, ale pre chut a za den si dam par hltov aj s bublinkami, ja pijem kazde rano caro a asi to robi uz nadprodukciu... ale zato aj fakt dost papam, apetit mi ostal a dobry...

sportpark
6. júl 2010

ahojte ako dopomozem malej ay sa vykakala vcersa mala taku koliku boli ju brusko nemoze sa vykakat ale prdka v pohode...

monky1
6. júl 2010

@flamenga ja som to ale myslela vazne s tou vineou - ja to tak robim uz treti tyzden
pijen dva pohare denne - 1 rano a 1 vecer
ja si na bublinky davam sakra pozor

monky1
6. júl 2010

@sportpark rekt. rurkou ... neskusala si?

monky1
6. júl 2010

@sportpark alebo skus jej pomasirovat brusko, prip. dvihat nozicky a stehienka tlacit k brusku