Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte, tak sme si dnes s dankom spravili pekny den a urobili sme dvoch jezkov, veeelmi sa dankovi pacilo, sme museli robit dvoch, vsak kamaratov, aby sa mohli spolu rozpravat 😀 😀 😀 krasna inspiracia @monky1 , by ma ani nenapadlo... potom sme si este pomalovali, kedze patko dal doobeda 1,5 spanku, tak sme sa mohli zabavat
este monky ku skolkovaniu, mali sme nieco podobne... danko kopal a bil vsetko okolo prve dni v skolke, tak ze sa nedal ani vyzliect ani obut, byvame 100m od skolky, celu cestu som ho taketo niesla, pomohlo ze s nim potom chodil muz, co u vas ani nejde...ale kazdopadne sa cele rano uistuje,ci pridem...a urcite aj hana sa potrebuje uistit o svojej pochybnosti, ci bude musiet spat....moj muz mu pri kazdom naznaku placu, uz dopredu hovori, ANO, PRIDE....tak skus aj ty....este skor ako sa "nastartuje" ano jasne, nemusis spat...iba kratko razantne, nic nevysvetluje... drzim palce, nech to rychlo prejde....
a ucitelku nechapem, mozno sa snazila pomoct, ale vsak pokial ty si rozhodna tak ta zbytocne zvozila...vsak kazda mama sa snazi ako vie....
takze mentolove after eight,hmmm, zaujimave....skusim aj ja niekedy 😎 , ci plati na vsetkych 😀 akurat dnes pustila kamosku z porodnici, uz viem co jej dam ako darcek, ked ich pojdem kuknut 😀
@anjelicek26 stolicky obe pekne, prva sa mi viac paci, ale asi skor preto,ze mam pocit, ze menej miesta zabera...aj ked neviem ci je to pre teba potrebne....
@weirdo ahoj, este som ti zabudla odpisat,ja neviem ako to budem riesit v zime...ja fakt neviem, v zimnom overaly v manduce? ale beriem ze po 6 mesiaci uz zacne mozno sediet...a hadam sa mu bude potom pacit sedeit v sportaku...a este ked zacneme prikrmy kupim ryzove chrumky vo vegetke a budem podplacat 😎 uvidime ci zaberie...
@bealondyn - no ono je to take, kazda velkost je u ineho vyrobcu ina... Max ma 62,5 cm - ale 7,5 kg... takze na prt kombinacia... jemu je 62-ka zufalo mala... nosi 68-ku... ale gate su mu dlhe... na pase uzke... aj ta 68-ka tak tak... takze viac-menej ficime na leginsoch z H&M... v tom je mu pohodlne... a teda mame niekolko obleckov z gapu, tie su tiez strasne pohodlne - lebo mu netlacia pupok 😝
Tu v UK nosi 3-6 mesiacov, celkom v pohode... z gapu napr. overal zimny je mu este hodne velky... mame dva a oba moc velke... z HM-ka overal 2-4 mesiace je mu super a ma miesto... clovek aby to vsetko skusal - ale skus to s babom 🙄 Objednavanie je tipos bingo...
@anjelicek26 , @bealondyn - Dakujem za pochvalu. 😵 A vyzera to tak, ze ste obidve citili, ze vase babatka su uz ready.
Tak uvidime, kedy budem mat citaka ja. Estherku som zacala prikrmovat az po ukonceni 6.mesiaca. Ale ona bola strasny drobcek. Eliska nosi teraz veci, ktore Estherka nosila ked mala 8 mesiacov. 😀 Elisku volam mini obor. 🙂 Tak tu asi zacnem prikrmovat skor, no uvidime.
@zzz - miesta je dost...aspon kuchyna jej v tomto dome velika... ja chcem, aby bola prakticka... a keby fajn vyzerala by nebolo odveci... aj ked domov do nemecka ju uz brat nebudeme... tam bude uz len na tripp trappe...
@zzz dakujem, no my uz mame 2 overaly, moja mamina jej kupila na slovensku ale velkost 3-6 mesiacov, co je jej dobre teraz, ale zima este neni...ved ona bude mat v decembri 6m. ked zima zacina, no moja maminka to nedomyslela. tak som jej teraz kupila este tento vacsi. 🙂
inak ja tie matove after eight neznaaaasam, musim najst iny vylepsovak! 😀
jaj zase som skysla na nete a riad od vecere ma pocka do rana, co uz..idem radsej hajat! 😀 dobru...
@kivec - ale kde, my mame tak 70% z H&M, pyzamka a nejake bodynka z nextu a ten zvysok... no z gapu asi najviac... a ked niekde nieco objavim tiez...
No moj drahy je v nemecku, tak tu trcim sama s detmi, zajtra rano odviezt malu do skoly, s kamoskou na nakup chceme ist do mesta, doma upratat, vecer mam rodicko PRVEEE skolske, aj mi lepi, co mi jej triedna bude rozpravat 😀 Jo a deti bude strazit susedka, snad to zvladne s oboma...
@anjelicek26 - Obdivujem ta, ako rychlo si sa tu v UK zabyvala. Vidis, ja som tu uz 4 roky a s ani jednymi susedovcami som nenadviazala kontakt, s niektorymi sme sa este ani nevideli. 😅 A ze uz aj kamosku mas, vsetko tu vybavujes ako by si tu uz bola 100 rokov. A to ty si sem prisla len nedavno. Fakt klobuk dole. 😉
@kivec - my tu byvame v malom mestecku, susedov tu mame len zo 7 domov no a fakt, asi kecam s kazdym, ja som taka drzka 😅 Saska sa hra s ich detmi, ku kazdemu vlezie, takze aj tak sa dostanem do kontaktu, aj jej kamosov je u nas stale kopa v herni ci v zahrade sa vyblbnu, je to fajn... ma tu 4 chlapcov a 1 diecatko vo veku 4-5 rokov, co je uplna parada, zo siedmich domov... aj starsie deti sa s nou hraju, to by sa u nas nestalo, chodia po nu, ci ide von... no a v skole uplne super, je "najpopularnejsie" dieta skoly, to myslim vazne, kazdy sa s nou chce kamaratit, ona chodi na navstevy (a ja s nou), nenecham ju tam vzdy samu, aj ked uz bola par krat aj sama... v nedelu bola pozvana na prve narodky kamoske zo skoly... zvlada to fajn... no a ja sa dam do reci s maminami, tak uz je ich par, s ktorymi si fakt mam co povedat... vsak uz sme tu aj 4 mesiace, tak by trebalo... ked su decka v skole, tak zo susedkami dame kafe, hodime rec... a moja anglictina je coraz lepsia 😅 😅 😅 Jediny problem mam este trosku zo soferovanim, neznasam radit lavou rukou 😝 Ale aj to sa podda...
akurát som dobojovala s tatiankiným bruškom. bože ešte som ju nepočula tak strašne plakať. a ten pohľad na mňa, že mama pomôž mi. ☹ a ako??? poskúšali sme kadečo, vypila koooopu vodičky, trošku sa vyprdkala a už zase konečne spinká. bábika moja malá, kedy to už prejde a bude si môcť krásne oddýchnuť a spinkať pohoďácky... 😢
babule a krásne oblečká ste pokúpili. tu takej parády ani nieto a keď sa aj nájde, tak stojí nenormálne prachy. 😖
@julinka2787 och moja malicka.... asi bude aj hladna podla mna, chudatko, nech vam to rychlo prejde 😉
@kivec krasne deticky 😉 ja tiez ficim na primarku 😉 nie je lepsie pyzamo pre mna 😀 ten obchod mi tu na SK dost chyba.. mam pocit, ze rastie tak rychlo, ze jedno bodycko ma max 2-3x na sebe... @anjelicek, @bealondyn ono s tymi velkostami je to fakt rozne.. ja mam niektore teplaciky pre malu z HMka uz 6-9 a teda vobec su jej nie velke... aj Next sa mi zda ze ma mensie velkosti.. ale zavisi od veci ktore ma... mna dost zasobuje kamoska z UK, ale sem tam skocim aj do sekaca.... mne tie slovenske obchody s detskymi vecami vobec nevyhovuju... oni si tu za body su schopni vypytat aj 13€ co sa mi zda brutal za nejake polske body a teda ziadna krasa to nie je...
Bree rano maminy 😉
Aj vas pozitivne dobija ten krasny , slnecny den ? 🙂 ja sa uz tak tesim vonku!!! Ale az po obede dnes pojdeme...
Rozoberali ste pokazeny spanok po ockovani a niektora asi, weirdo, pisala, ze sa budi po 3 hodinach aj menej.. Tak som sa zasmiala, ze ak pojdeme na ockovanie my / teda na preockovanie / , a potom sa spanie pokazi, tak asi sa spat nebude vooobec...!!! 😀 😀
A kocky..mna UUPLNE FASCINUJE AKO SA MALA "PREBUDZA" KAZDYM DNOM... to znamena, ze kazdy den je zivsia, rozumnejsia, pribudaju jej nejake nove vlastnosti ci dovednosti, hoc nepatrne.. doslova sa vyvija a rastie pred ocami.. To je dokonaleeeee!!!!!!
@anjelicek26 oslavuje sa to tak, mám dovolené mu zas niečo " čo strašne " potrebuje kúpiť, kamošky sa smiali, že je to u nás ako keby som mala trojičky🙂))
@anjelicek26 jeeej aka pjekna stolicka 🙂....teda mne osobne sa paci, pekny dizajn 🙂
@anjelicek26 to bolo vyjadrenie k tej mothercare stolicke...ale ta hauck up je tusim praktickejsia...tazko vybrat 🙂 keby somchcela byt rozmarna beriem mothercare a keby som chcelabyt prakticka tak hauck up 🙂
@anjelicek26 pises ze uz dokrmujes. Kojis alebo ste uz aj na UM?
@anjelicek26
ja som si naopak tu na soferovanie v UK vyborne zvykla a ked ideme na SVK tak hladam prevodovku v dverach 😀 😀 😀
inac kocky-chcem sa opytat ci a kedy sa vase babatka pretocili z chrbatika na brusko,alebo opacne.Uz som pozabudla ako to bolo u dcerky 😝 😅
...a lezie nam 1.zubok(nejako skoro ale co narobime) 😅
@julinka2787 chudatko malinke, nech uz je cim skor v poriadku ☹

@anjelicek26 no aj ja som mimo z tych velkosti, hlavne ked som jej kupovala teraz overalik, tak som nevedela, aku velkost mam zobrat. zajtra by mi uz mal konecne prist, to som objednala cez net:
http://www.mamasandpapas.com/product-fur-pramsu...