icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

riska
13. okt 2010

@etuska, naša sa zatial pretáča z bruška na chrbátik... 🙂

kivec
13. okt 2010

@etuska - Ja na SK radsej ani nesoferujem. 😝 Urcite by som skoncila v protismere. Inak ja som vlasten na pravej strane robila len vodicak a potom sme hned islo do Irska a od tial do UK. Takze jazdit po lavej strane mi je ovela prirodzenejsie. 🙂 Raz sa nam doma stalo, ked moj muz soferoval, ze sme vychadzali na hlavnu cestu, pekne prazdnu, ziadne auto, len zrazu sa nam objavilo auto oproti, stihli sme si len vsimnut vyplestene oci oprotiiduceho vodica 😀 , kym nam doslo, co sa to deje. 😀 Nastastie sme sa vcas stihli vratit na spravnu stranu. Od vtedy ja radsej na sk za volant nesadam. Lebo ak sa toto stalo mojmu muzovi, neviem si predstavit, coho by som bola schopna ja. 😀

kivec
13. okt 2010

@chani - Tvoj Petko je velmi sikovny. 😉 Nasa zabka sa na pretacanie este vobec nechysta. A je to hanba, ale vobec si nepamatam, kedy sa zacala pretacat starsia dcerka. A su to len 2 roky. 😅

zojec
13. okt 2010

@etuska ani moja sa este vobec neotaca...iba dviha hore hlavu ako na brusaky.. a presuva sa po podlozke.. chvilu ju necham a uz je mimo.. 😉

chani
13. okt 2010

@kivec no on je taky aktivista 🙂 pochoduje v noci po postielke ak nie je v spacom vaku, pri obliekani mi dobreze po posteli nelozi a vcera sa tusim omylom pretocil aj bruska na chrbatik, ale naozaj len omylom 😉
my sme od manzelovych rodicov dostali take ze Dennik nasho dietatka, tak sa tam snazim zapisovat vsetky taketo vyznamne udalosti,pre istotu, lebo ja by som poctivo na datumy zabudla 😀

weirdo
13. okt 2010

@zzz - no bude to zaujimave ... inac zojec sem dala link taku vec, co sa dava na babysatky a nosice v zime, chlade ... pockaj, kuknem, to vyzeral byt dobry napad, ale najma proti vetru ...
http://www.ekoplienky.sk/product/mam-ochranna-k...
http://www.ekoplienky.sk/product/mam-ochranna-k...

zojec
13. okt 2010

@weirdo @zzz mne sa to velmi osvedcilo.. mam sice len doma usitu, ale plni svoj ucel... teplo ide hlavne od maminy, takze babatku vobec nie je zima... este som malu dnu nedavala v overale.... neviem, ci by jej v tom nebolo priteplo v satke.. mozno ked bude -10 a viac tak skusim... mala teraz do satky nosi len body a mikinu, na nohy navleky a gatuse a navrch davam tu kapsu... vzdy je krasne teplucka 😉

weirdo
13. okt 2010

@marcelka123 - hej hej, pokazili, ale nie az tak 😀. To tusim @mojalili tak ma ... a ako spinkavate?

weirdo
13. okt 2010

@zojec - kedze weirdo ma obe ruky lave, tak zrejme to zakupi, bo v novembri idem 2x k Dr., tak aby som sa tam aj vedela dostavit 😀 . Este raz vdaka za tip.
@etuska - ani nasa o pretacanie zatial nejavi zaujem 😅

zojec
13. okt 2010

@weirdo 😀 urcite to v zime vyuzijes.. ked bude vela snehu mozno sa nebude dat ist kocikom... 😉

etuska
13. okt 2010

@zojec
u nas podobne-ziadne pretacanie,ale zato hlavku dviha paradne,ah tie brusaky 😅 a nohami sa odraza od podlozky ked ho prebalujem akoby mi chcel ujst 😀 😝

mirka12011
13. okt 2010

ahojte my sa uz same pretacame cca tt 😝

mirka12011
13. okt 2010
babulina
13. okt 2010

caute, tak konecne u nas choroba na ustupe, vy ste toho popisali 😀 😀 😀
inak pripajam sa k tym ktorym sa pokazil spanok, tomisisi je hore snad kazdu hodinu, a spi v nasej posteli 😔 ale snad ho to nejako velice rychlo odnaucim, lebo uz moj mm vyhlasil zo srandy bud ja alebo on, tak isiel manzel z postele 😀
co sa tyka prikrmov, tak my urcite pockame aspon do 5mesiacov, sme si robili srandu, ze maly ako stedrovecernu veceru dostane svoju prvu mrkvicku , to bude mat 5 a polmesiaca, takze podla mna pohoda, mliecko sa mi konecne vratili v plnej sile a maly znova pribera takze nevidim velky dovod na prikrmovanie u nas skorej, a poucena u ninky, i tak necakam uspech skor nez v 8mes ze by zacal nejako vyrazne jest, ale rada sa necham prekvapit

tomik je inak hrozny lenivec, nepasie nejako baranky za hrackami sa moc nevrti, obcas sa pretoci. ale to sa mu musi straaaaasne chciet, hlavne ze ma ruku v puse to mu staci, kedze je hypermobilny tak i tak asi moc nemozem cakat teraz ale on to dobehne milacik nas malicky, heeeeee malicky 7kilovy
baby ja som s hrozou zistila, ze aka ninka uz je velka, ma momentalne nejaky mentalny spurt alebo co, lebo za posledne dva tyzdne odlozila plienky, zacala sa sama vyzliekat a obuvat trosku jej uz ide aj obliekanie,obeduje uz sama ako velkacka,a na moje velke prekvapenie sa vie sama hojdat, tak som tak zo smutkom v ociach zhodnotila ze jejda kde to moje male babatko, a aj ked nerada ale asi zavolam do skolky ci sa neuvolni miesto od januara, nedavam tomu sice velku sancu ale co ked nahodou by to vyslo???

marcelka123
13. okt 2010

@weirdo n my spinkame dost bidne... 😝 😝 vacsinou su to tri a obcas 4 hodinove intervaly ale casto mame aj budenie po 1,5 hodinke a to ja padaaam od unaaavy 😠 😠

zzz
13. okt 2010

@zojec , @weirdo dakujem za linky,vyzera to super....budem to musiet riesit ak si to mlady pan nerozmysli s kociarom....asi si tiez skor kupim ako usijem, v siti som este zalubu nenasla a neviem ci by to nevyslo este drahsie 😝

marcelka123
13. okt 2010

@zojec @weirdo a to si neviem celkom predstavit nosit v zime na vetrovke.. este v jeseni, na jar, ked sme menej naobliekane tak ano, ale v zime nie.. Este pod vetrovkou ano, ale neviem ci by sa dalo zapnut.. a dieta by tak bolo blizsie pri matke... To tak budete nosit?

marcelka123
13. okt 2010

@mirka12011 aka sladka jee 🙂 a aku peknu celenku ma..si robila, ci kupila? 🙂

marcelka123
13. okt 2010

kocky , nemozte PRIDAT FOTKY VASICH DETICIEK KED ICH ULOZITE VECER SPINKAT, RESP. AKO VAM V NOCI SPINKAJU??? Vcelku ma to zaujima ako im steliete, alebo ci su v perinke.. DAKUJEM

zojec
13. okt 2010

@zzz naklady na sitie cca 10€ 🙂
@marcelka123 nosi sa to na telo matky.. nie na bundu.. 😉 kabat rozopnuty, a cez gombiky a diery si planujem usit taky drziak, na zapinanie nech mi nefuci.. a dolezity je este dobry sal... lebo dost fuka na krk.. 😉
@babulina tiez som tak rozmysalala, ze na stedry den dostane prvu mrkvicku.. 😀 ale neviem ci dovtedy vydrzi a ja snou.. lebo uz teraz sleduje vsetko co si davam do pusy

babulina
13. okt 2010

@marcelka123 -nas je v spacaku a deka na nom ale odfotim ti

zzz
13. okt 2010

@zojec vsak ja viem,ale ja by som si musela kupit aj sijaci stroj 😀 ,a zopar krat by som to pokazila a 100 eur by bolo malo 😎

zzz
13. okt 2010

@babulina juuuj aj ja mam ten pocit kazdy den ako kukam na dandyska...a to sme sa este pred nedavnom spolu mojkali cele noci....
@marcelka123 u nas tiez v tensom spacom vaku a prikryty dekou, ziadny vankus..

weirdo
13. okt 2010

@marcelka123 - 😒 , snad sa to upravi
@zzz - ja to idem objednavat, tak daj vediet, ci to chces, by sme postovne hodili na polku ... uz som tete pisala, ci to maju, ake je dodanie a postovne ... 🙂

julinka2787
13. okt 2010
https://www.youtube.com/watch?v=wygj4ydC8CA

takto sme papali. či skôr bryndali. 😝 ale tak išlo to. aspoň viem, že vie papať aj lyžičkou. 😅

weirdo
13. okt 2010

@marcelka123 - marcelka, moja mala len lezka v pyzamku a zakryta dekou pod pazuchy, ruky bud ako partizan, co sa vzdava alebo ako vojak pri rannom hlaseni pri tele 😀. Nic viac ...

weirdo
13. okt 2010

@julinka2787 - sikovnice 😉

zojec
13. okt 2010

@marcelka123 nasa tiez spava v spacom vaku a na to deka ked kurime a ked nekurime tak perina.. spi vedla mna viac v strede, aby som ju mohla kojit v noci z oboch prsiek.. 🙂 cize raz pri nej zaspim na pravo, raz na lavo... 🙂
a vy polohujete babatka na bok? ja mam aj toto: http://www.najnakup.sk/Porovnaj_polohovacie-pod..., sme to dostali, ale vobec to nevyuzivam, aj tak som vzdy nasla malu na chrbatiku.. a ked som ju velmi zasekla tak jej z toho visela hlavka..

mirka12011
13. okt 2010

@marcelka123 dakujem nie celenka je kupovana z ameriky mame aj taku ciapocku z velkym kvetom hihi
a moja spi na chrbatiku malokedy na boku a na brusku vobec nie do 6mesiaca je to vraj nebezpecne...

weirdo
13. okt 2010

@zojec - to iste mam ja, ale s macikom a zlte a zo zaciatku sme to pouzivali, ale aj tak spala vzdy na chrbatiku a mala som pocit, ze jej to brani v rozlete ruciciek, tak to je teraz oddelene, jedna cast pri jednych "mriezkach" a druha pri druhych ...