Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dievcata toto bola noc, hruza des, prvy spanok ok od 20:30 do polnoci a potom bol hore kazde 2 hodiny a teda polhodina sa rata na krmenie a zaspavanie a 1 a pol hod spanku...ked spal pri mne tak ok, ale ked spal v postielke, tak som ho zakazdym vyberala tak, ze v spanku pasol baranky, ja ho pretocim a on spi, ale hlava horeeee...a do 5 min sa potom zobudil....teraz uz pomaly 2 hodiny spi vonku, suseda pracuje v zahrade, tak je tam pri nej a ja mam chvilu volno
@bubina1 kuki sem http://ekucharka.net/puncove-mini-rezy-puncaky
a torticka je wooooow ... vsetko naj prajeme a cmuk posielame
@anjelicek26 Ja som asi len zbytocne stresovala kvoli drzaniu hlavicky, objednavala som sa k dr. pred dvoma tyzdnami, dnes by som to uz povazovala za zbytocne. Aj ona mi potvrdila, ze jeho psychomotoricky vyvoj presne zodpoveda jeho veku. Takze je to poucenie pre mna-ach panikarka. Len keby Tvojho Maximka napodobnil v nocnom spani - klasicky sa budi 2x a teraz ma sopliky a kasel, tak aj castejsie kvoli odsavaniu.
@niga nedalo by si foto ?
@sofinka2009 foto furika?
@monky1 u nas pomaha kapusta fakt vazne viem ze sa nema ale nas sa po nej riadne vykaka. 🙂 den blbec za nami uz grckal oblukom ☹ ja neviem com to je ci sa neprejeda alebo ci zubky neviem preplakal poobedie pri jedeni sa odtrha a place aj ked sa naje v klude tak pap 30.50 min aj dlhsie to potom uz len tak spinka a cucne sem tam ale na grg sa zobudi a hned po grgu spusti prud mlieka aj ho nosim dlho aj ten sirup uziva aj ho do vyvysenej polohy davame ja uz neviem.v utorok ideme k dokine.vygrcka aj um aj prikrm. 🙄
@niga ano aby som vydela ako to ma spravne byt ak by sa dalo 🙂
@monky1 - u Sasky mame rekord 12 dni, tak uvidime, ci nas prekonate... ale to sa vtedy na pocudovanie vykakala uplne v pohode, ale bolo to az v dupackach 😝
Ja mam malinko mlieka, fasa... mne to strasne kolise, ja viem, ze o den-dva ho bude zase dost, ale ma to stve... maly prave zaspal a teda podla mna napapany nebol 😖 No nist sa neda robit... s prikrmami to prehanat nebudem a hlavne nie na vecer, aby mal tazke brusko... davame kazdy druhy den... trolinka... ved je este drobatko... vcera mal prvy zemiacik s MM pomixovany... som hned objednala novy mixer na presnidavky, lebo ten moj ma stve, skuste vo velkom mixery zmixovat 1 zemiak ci 1 mrkvu...bordel z toho vsade, ale neposeka to na dost jemno... mrkvu mi ani tak nechcel papat... mu to bolo moc na hrubo... tak papal z vyzivky... ale ja mu chcem robit vlastnu... snad ten mixer coskoro dojde...
caute
@bubina1 terezke vsetko naj k meninkam 😀 a torticka vizera perfektne
@marcelka123 Vaneska je zlatucka a ma krasnu ciapku no a ta torta z mikrovlnky vizera tiez dobre
baby ako ste na tom s vahou? lebo ja na nic stale 5kg navyse a skoro sa do nicoho este nezmestim 😒
@bakatuska - ja nemam doma vahu 😅 😅 😅 Väcsinu veci uz obleciem, len nohavice mam troska problem - ostali mi asi 3 cm sirsie boky... no a tie mega prsia do triciek narvat je tiez uzas... no ale da sa to...
@bakatuska ja som nastvana sama na seba ..nejako som sa rozozrala, asi mesiac a pol dozadu som mala "len" 3 kg viac ako pred tehotenstvom, co bolo super, ale teraz uz mam skoro 7kg viac 😲 ja by som aj zacala cvicit, ale som pocula, ze to meni chut mlieka a je mozne, ze by to mala nechcela..tak neviem.. ☹
@anjelicek26 ach, aj ty??? aj ja mam uz dva dni krizu 😒 ...nechapem, ze to tak kolise
@bakatuska moja, ja mam este 6kg, ale teraz to nejak neriesim - som so sebou viacmenej spokojna 🙂

@bubina1 krasna a urcite aj velmi chutna, mnam! 😝 a Terezke vsetko najlepsie k meninkam 😵