icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bealondyn
15. okt 2010

@bubina1 krasna a urcite aj velmi chutna, mnam! 😝 a Terezke vsetko najlepsie k meninkam 😵

zojec
15. okt 2010

@bubina1 no ty sa nezdas pocuvaj, nadherna torticka 😀 terezke vsetko naj k meninkam.. 😉

zojec
15. okt 2010

@bubina1 no ty sa nezdas pocuvaj, nadherna torticka 😀 terezke vsetko naj k meninkam.. 😉

chani
15. okt 2010

dievcata toto bola noc, hruza des, prvy spanok ok od 20:30 do polnoci a potom bol hore kazde 2 hodiny a teda polhodina sa rata na krmenie a zaspavanie a 1 a pol hod spanku...ked spal pri mne tak ok, ale ked spal v postielke, tak som ho zakazdym vyberala tak, ze v spanku pasol baranky, ja ho pretocim a on spi, ale hlava horeeee...a do 5 min sa potom zobudil....teraz uz pomaly 2 hodiny spi vonku, suseda pracuje v zahrade, tak je tam pri nej a ja mam chvilu volno

riska
15. okt 2010

@bubina1, krásna torta 🙂 a terezka ochutnala? 😀

bealondyn
15. okt 2010

@chani no nic moc ta noc, ked si zvyknuta na lepsie. u nas je to co si opisala pravidelne! 😒 od 19.30 do polnoci a potom hore kazde 2 hodky, ak potiahne 3 tak sa vytesujem. 🙂

chani
15. okt 2010

@bealondyn pred ockovanim sa uz zhruba 3 dni po sebe budil len 1x o 2:30 rano na papanie ale po ockovani, je to cim dalej tym horsie, snad sa to casom zlepsi

bealondyn
15. okt 2010

@chani joj nestras, my mame ockovanie v utorok a ak sa to potom s tym spankom zhorsi, tak to nemusim ist ani spat! 🙄

chani
15. okt 2010

@bealondyn hadam nie, ved nie vsetci drobcekovia reaguju rovnako...nas nemal ziadnu inu reakciu, ani nervozita, ani teplota, ani bolesti, len je furt hladny resp hlavne v noci 🙂

etuska
15. okt 2010

@chani
@bealondyn
my sme mali podobnu noc 😝 Šimimu lezie 1.zub tak aj trochu ridsia stolica bola a stale slinta-ale neplacka...
..a dnes sme boli 1.krat plavat 🙂 -najprv bol z toho vyguleny a vyteseny kde to je a potom straaasne unaveny 😀

etuska
15. okt 2010

@bubina1
paradna torticka.Terezke vsetko naj k meninkam 🙂
kde ty beries energiu este aj na pecenie 😝 😀

monky1
15. okt 2010

@bubina1 kuki sem http://ekucharka.net/puncove-mini-rezy-puncaky
a torticka je wooooow ... vsetko naj prajeme a cmuk posielame

monky1
15. okt 2010

@etuska radsej redsia, ako ziadna 🙂 ...ela nekakala uz 10 dni 😒 ... som zvedava, dokedy vydrzi

etuska
15. okt 2010

@monky1 😕
plne dojcena?
inac stalo sa to aj mojej Miske ked bola babatko-len som ju kojila-este sme nedavali prikrmy a tiez 10dni nekakala-tak som jej tusim potom dala trosku fenykl. caju

niga
15. okt 2010

@majuto Cvik furik znamena, ze drzis dieta vo vzduchu pod pazuchami a rukami sa ma zapierat o pevnu podlozku.

niga
15. okt 2010

@anjelicek26 Ja som asi len zbytocne stresovala kvoli drzaniu hlavicky, objednavala som sa k dr. pred dvoma tyzdnami, dnes by som to uz povazovala za zbytocne. Aj ona mi potvrdila, ze jeho psychomotoricky vyvoj presne zodpoveda jeho veku. Takze je to poucenie pre mna-ach panikarka. Len keby Tvojho Maximka napodobnil v nocnom spani - klasicky sa budi 2x a teraz ma sopliky a kasel, tak aj castejsie kvoli odsavaniu.

monky1
15. okt 2010

@etuska ano, plne dojcena ... uz som skusila aj acidofilne mlieko, aj slivkovy kompot a nic
ale tak neplace zatiala brusko ma makke
uz neviem, co este skusit ☹

sofinka2009
15. okt 2010

@niga nedalo by si foto ?

niga
15. okt 2010

@sofinka2009 foto furika?

etuska
15. okt 2010

@monky1
nam este pomahal hruskovy dzus,alebo Kubik(ale samozrejme pre teba)-ked som si dala denne tak 2 pohare hruskoveho dzusu(ten ma kopec vlakniny).... 😀

sofinka2009
15. okt 2010

@monky1 u nas pomaha kapusta fakt vazne viem ze sa nema ale nas sa po nej riadne vykaka. 🙂 den blbec za nami uz grckal oblukom ☹ ja neviem com to je ci sa neprejeda alebo ci zubky neviem preplakal poobedie pri jedeni sa odtrha a place aj ked sa naje v klude tak pap 30.50 min aj dlhsie to potom uz len tak spinka a cucne sem tam ale na grg sa zobudi a hned po grgu spusti prud mlieka aj ho nosim dlho aj ten sirup uziva aj ho do vyvysenej polohy davame ja uz neviem.v utorok ideme k dokine.vygrcka aj um aj prikrm. 🙄

sofinka2009
15. okt 2010

@niga ano aby som vydela ako to ma spravne byt ak by sa dalo 🙂

anjelicek26
15. okt 2010

@monky1 - u Sasky mame rekord 12 dni, tak uvidime, ci nas prekonate... ale to sa vtedy na pocudovanie vykakala uplne v pohode, ale bolo to az v dupackach 😝

Ja mam malinko mlieka, fasa... mne to strasne kolise, ja viem, ze o den-dva ho bude zase dost, ale ma to stve... maly prave zaspal a teda podla mna napapany nebol 😖 No nist sa neda robit... s prikrmami to prehanat nebudem a hlavne nie na vecer, aby mal tazke brusko... davame kazdy druhy den... trolinka... ved je este drobatko... vcera mal prvy zemiacik s MM pomixovany... som hned objednala novy mixer na presnidavky, lebo ten moj ma stve, skuste vo velkom mixery zmixovat 1 zemiak ci 1 mrkvu...bordel z toho vsade, ale neposeka to na dost jemno... mrkvu mi ani tak nechcel papat... mu to bolo moc na hrubo... tak papal z vyzivky... ale ja mu chcem robit vlastnu... snad ten mixer coskoro dojde...

bakatuska
15. okt 2010

caute

@bubina1 terezke vsetko naj k meninkam 😀 a torticka vizera perfektne

@marcelka123 Vaneska je zlatucka a ma krasnu ciapku no a ta torta z mikrovlnky vizera tiez dobre

baby ako ste na tom s vahou? lebo ja na nic stale 5kg navyse a skoro sa do nicoho este nezmestim 😒

anjelicek26
15. okt 2010

@bakatuska - ja nemam doma vahu 😅 😅 😅 Väcsinu veci uz obleciem, len nohavice mam troska problem - ostali mi asi 3 cm sirsie boky... no a tie mega prsia do triciek narvat je tiez uzas... no ale da sa to...

mici111
15. okt 2010

@bakatuska ja som nastvana sama na seba ..nejako som sa rozozrala, asi mesiac a pol dozadu som mala "len" 3 kg viac ako pred tehotenstvom, co bolo super, ale teraz uz mam skoro 7kg viac 😲 ja by som aj zacala cvicit, ale som pocula, ze to meni chut mlieka a je mozne, ze by to mala nechcela..tak neviem.. ☹

monky1
15. okt 2010

@anjelicek26 ach, aj ty??? aj ja mam uz dva dni krizu 😒 ...nechapem, ze to tak kolise
@bakatuska moja, ja mam este 6kg, ale teraz to nejak neriesim - som so sebou viacmenej spokojna 🙂

riska
15. okt 2010

@bakatuska, len 5kg? to si dobrá....ja mam stale 10 navyše a neviem sa ich zbaviť...však sa ani nedá, ked stale žerem 😠 😠

@mici111, ja asi po vianociach začnem s cvičenim, ved to už bude malá na príkrmoch, snad to už nebude vadiť...lebo po vianociach budem mať určite dalšie kilá navyše 😒

bakatuska
15. okt 2010

no mne tych 5 kg ostalo v zadku a stehnach tak to je des

@mici111 no trochu cvicit mozes len mne sa teda vobec nechce jedine co ma bavi je aerobic a ten urcite nemozem ale ked prestanem kojit chcem zacat chodit na zumbu

jarus8
15. okt 2010

Ahojte, my dnes máme 4 mesiace 😀

mici111
15. okt 2010

@bakatuska zumba je skveeelaaa, bola som zoparkrat a isla som odtial s uplne mokrym trickom aj nohavicami 😀
no uprimne ani mne sa moc nechce cvicit a asi by som ani nemala kedy, kedze moje drahe dieta cez den toho moc nenaspi..