icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bealondyn
16. okt 2010

@anjelicek26 mnam gule s tvarohom 😝 a tvaroh kde kupujes? v polskom shope?
idem malej poznacit tu dlzku do 'red book' a uvidim ako to postupuje, s vahou je stale v jednej linii, tak fajn...a mala by som uz skocit aj na kliniku bud.tyzden, dobre 2 mesiace som tam nebola. 😕

anjelicek26
16. okt 2010

@bealondyn - u nas ma lidl taky polsky kutik, tak tam... ale da sa to aj z kyslou smotanou celkom jest 🙂 Ja do red book nejako nic neznacim, mala by som? Ja si to zapisujem tyzden po tyzdni....

Narodenie - 2550g/45cm
Priberanie - 4t-3780g,5t-4320,6t-5150g,8t-5380g/57cm,9t-5800g/58cm,10t-6000g/59cm,11t-6360g/60cm,12t-6510g/60cm,13t-6700g/61cm,14t-6880g/61cm,15t-7100g/62cm,16t-7350g/62cm,17t-7520g/63cm

Kam presne to zapisujes?? Na klinike som nebola vecnost, naposledy ked mal 6 tyzdnov a teda ockovat... vraj az v 7,5 mesiaci je poradna...

anjelicek26
16. okt 2010

No tak vahovo sme na 75 percentile a dlzkou na 25... znamena to, ze sme obezny 😝 😅

bealondyn
16. okt 2010

@anjelicek26 tak uz si to nasla tam vzadu v knizke? my sme vahovo medzi 50-75 cely cas a dlzkou na 75 stale, takze super. 🙂

anjelicek26
16. okt 2010

@bealondyn - Max ma 7680g na 62,5 cm... to je trosku nepomer 🙄 Som si urobila taku krivku, riadne stupol, po narodeni bol vahovo uplne dolu... s jeho 2,5 kilami... no a teraz je teda dost hore...

katka512
16. okt 2010

@julinka2787 tak to pekne papate maly cez den vypije tych 140ml ale aj tak vazi 7000g a mala ti kolko vazi?

zojec
16. okt 2010

@anjelicek26
@bealondyn no dievcata... ja som mesiac nebola v poradni, ani len netusim, kolko mala vazi...ja chvalabohu prsia nemam velke..z 75B mi narastli len na 80C, co sa celkom da.... skor ta konfekcna velkost ma rozculuje a to velke brucho... ja sladke dost obmedzujem, lebo na mna sa lepi aj ked sa len kuknem na cokoladu :( no nic, chudnut budeme potom 🙂

babulina
16. okt 2010

caute, ma porazi akurat sme prisli z pohotovosti, mala ma virusovu anginu, este sme nestihli dobrat ani antibitioka ako mala zapal priedusky a teraz toto, porazi ma urcite, najblizsi mesiac sa mame vyhybat celej planete aby sme neochoreli, super a najidealnejsie aby som sa s malym odstahovala prec aby nic nechytil ked uz teraz je soplikovy 😢 😢 😢

miculienka
16. okt 2010

@zojec - mne sa moje 75 C natiahli na 80 -85 DD - podľa typu podprdy 😝 😒 , už nemám odvahu si ani vyzliecť podprdu a kunúť v zrkadle, šak už vypadám ako Pamela na dôchodku - cicky niekde na bruchu 😖 😀
čokoládky - hm, to už som dlho nejedla, ale nemôžem, nekadila by som ani ja a ani malá ☹

miculienka
16. okt 2010

@babulina ☹ - tak sa liečte , držím palec

ameanda
16. okt 2010

tiez sa chystam odtucnovat az od pol roka, hoci kazdy vecer, ked o deviatej sprasim tretinu toffifee si vravim, ze odzajtra
zatial mam 2 kg navyse, aj to je asi cast v prsiach
najlepsie je, ked je jeden prsnik vysaty, to vyzeram.... jeden cecok o dve cisla vacsi 😀

anjelicek26
16. okt 2010

@babulina - jej moja drzim vsetky palceky, nech ste coskoro fit 😲 Toto jesenne pocasie je hrozne, clovek ani nevie, ako deti obliect a vsade smrkajuci ludia, rychlo deti nieco dostanu...

Par fotociek od nas...

stelika
16. okt 2010

@marcelka123 no ja som oskusala ponuknuť mrkvičku, pretože naš drobec by snad zjedol aj mna 😀 taký hladoš je keď sme jedli on pozeral na nás a robil jazýčkom, že mňam mňam 🙂 a to robil pri všetkom keď bol menší a začínal pozerať po nás čo jeme tak jablčko som mu dala olýzať a ešte chcel znašal dobre iné chute a teraz davame mrkvičku s jablckom a to umele mlieko nam pomaha s kakaním už sa nam topomaličky upravuje po zavedení sme najprv kakali na štvrtý deň, potom na tretí a stále je to o jeden deň menej a menej takže predpokladám, že čoskoro budeme kakať každý deň ako zdravý človek a je ovela spokojnejší riadim sa svojim inštinktom keďže ho nechcem prepchavať len umelým stále sa ho snažím najprv nakojiť no ale aj keď mi potom piští a je nervozny, že ešte chce tak mu urobím niekedy sa napapá z prsníka tak, že už ani naň nekukne vtedy viem, že mal dosť a nedokrmujem... teraz sú nové normy niekedy také neboli a svokra je bývala detská sestra 🙂 napr. aj čajík alebo vodičku mu dávam od narodenia a teraz nemam problem dieťa mi vie piť aj z fľašky, papá z lyžičky a pije aj z pohárika 🙂 napr čaj mi nevypije z fľašky musí byť pohárik, vodičku a umele mlieko len z fľašky a kašičky len z lyžičky... 😉 ale radšej konzultuj so svojou lekarkou ja som jej na rovinu povedala, že vodičku a čajik mu davam a nepovedala ani pol slova no na jablčko, že vraj je ešte maličky no ale kedze mu zacnete davat umele mliecko tak aj mozte takze asi tak 😀 skor som si to vydupala by som povedala 😀

stelika
16. okt 2010

@anjelicek26 citam, že aj s kvapkou olivového oleja? 😕 a to môžem? viem že s olivovým olejom to lepšie strávi, len či ho už môžem dať teraz sa Ťa chcem opýtať, keďže mrkva ani dospelému človeku riadne nestrávi (teda všetko) 😉 tak ako si písala, ja sa ridim svojim inštinktom umelé mliečko dávam väčšinou len večer cez deň tak doobeda je ho dosť, ale potom...je to bieda 😒 a to už nepomáha ani zapražená polievka....

stelika
16. okt 2010

@monky1 u nás zabralo pohrozenie, že pojdeme ku tete doktorke mi to pripadalo, že fakt tomu rozumel a do rana sa pokakal hehe 😀 a najdlhšie sme nekakali 13 dní

julinka2787
16. okt 2010

@katka512 okolo 6 kg aj dačo. neviem presne... ale neni tučná. 😅

anjelicek26
16. okt 2010

@stelika - ked zacnes prikrmovat, musi zacat kakat castejsie. Rovnako UM, maximum nekakania je tam 5 dni, u kojenych deti su to dva tyzdne. No a ano, mrkvicku jasne, varenu, co najjemnejsie pomixovanu a kvapka olivoveho oleja, rozpusta sa az s tukmi vitamin A 🙂 Ono tusim na hipp-kach je to s tym olejom aj napisane, nie som si teraz ista...

Jaj fasa, citam odzadu, som rada, ze sa to s kakanim upravuje... No a k mliecku, ja ho mam fakt chut znova zacat vazit... lebo teraz naposledy papal o siedmej a krasne spi, do tretej urcite bude... ja mam pocit, ze vypil toho mizerne malo... on si spi, ako keby sa napraskal... maximalne spokojny... niekedy z neho fakt nechapem... no ale tak dobre, ked je kludny...

fatimuska
17. okt 2010

v istých štátoch v Afrike, mladá žena pred svadbou, ide na 2 mesiace do chatrče, kde len sedí a pije plnotučné mliečko, smotanku a tak, niektorým sa podarí pribrať aj 36 kg, lebo čím je žena tučnejšia, tým je krajšia, tým sa jej mm považuje za bohatšieho.........tak tam by som bola hviezda🙂 moja konfekčná veľkosť je 48-50🙂))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
stačí že sa nenajem za 4 hod a chytá ma triaška.....ale po dojčení, čo bude tak o 2 roky,,,,schudnem🙂)))))))))))))))))))

chani
17. okt 2010

ja som pocas tehu pribrala 18 kil a este mam na sebe 6, H&M veci mozem nosit aj 36tky ale inak 38 velkost vrch a kupila som si 1 rifle, lebo svoje 36tky nenatiahnem a ked som si tie nove 36tky merala v obchode tak nebol problem, asi v c&a robia vacsie 36tky 🙂 z noh chudnem pomerne rychlo, ale brusko ide straaaaasne pomaly dolu...ale teraz neriesim, som si povedala, dokojis a potom to das dolu 😉

chani
17. okt 2010

@fatimuska no ja papam kazdu chvilu, len sladke mi moc nechuti, ale je pravda, ze ked sa mi stane ze nejem 4 hodiny, tak sa mi krizia oci 🙂)

jarus8
17. okt 2010

Baby to kedy stíhate jesť? Ja jem niekedy 2 krát denne, nejako sa nestihnem najesť, len ráno a potom keď príde mm a potom večer už na mňa nejako zazerá, keď poviem, že som hladná, tak radšej nejem, ako mu potom vysvetľovať 2 hodiny.
Ale je pravda, že už v septembri som bola na pôvodnej váhe.
A už ma naháňa do cvičenia, ja som pri tom nikdy necvičila, tak sa mi do toho nechce. Ked sme sa poznali mala som veľkosť 38, pri ňom som vyšla na 42, teraz som znova na 42 a mám spadnúť na 38. Je ravda, že som sa cítila lepšie, ale neznášam, ak ma niekto naháňa. 😠

katka512
17. okt 2010

Ahojte kocky vcera vecer ako som isla Tadeaska kupat som si vsimla ze ma vyhadzanu tvaricku taku krupicu ale ma to len na tvaricke myslela som ze mu to do rana prejde ale nepreslo....v stredu som mu davala mrkvicku a den predtim na vecer tu ryzovu kasu myslite ze alergicka reakcia sa moze dostavit aj az za 3dni.....myslim za z pracie prasku by to nemal mat to by mal aj na telicku no neviem.... 😒

chani
17. okt 2010

@jarus8 no niekedy medzi prebalovanim, kojenim, v tych polhodinovych spankoch co ma 4x za den...lebo zaspat nestihnem za polhodinu tak sa aspon najem 🙂
tak toto by moj manzel neskusil ani, zazerat na mna, ked mu poviem, ze som hladna...mi povie tak sa najedz, zhodis ked nebudes kojit brusko 🙂 ja sa skor sama pred sebou chanbim, ze nie a nie dat brucho dolu, ale tak co uz, casom casom...nikdy som s tym problem nemala, aby som nevedela zhodit, ked som zacala cvicit, takze tak za 3-4 mesiace idem na to

bzucinka2
17. okt 2010

ahojte, na mna si uz hadam ani jedna z vas nepamata,nejako som nemala poriadne casu sem nakukat, ale tak chcela by som sa polepsit a trosku s vami pokecat, ak mozem samopzrejme 🙂
vidim, ze riesite vahu, ja mam tiez este 4 kila navyse, ale tak sice ma to stve, ale tiez kojim, tak nechem nic prehanat a po pravde niekedy som taka vystavena, ze som rada, ked si lahnem a zaspim 😝 nastastie mm mi nic nevravi, ale ja sa necitim dobre ☹
@jarus8 neboj sa zhodis aj ty, mas asi dobru povhu, ked ta to nehneva, ze muzik do teba obcas rypne, mna by to velmi hnevalo, ale zase vzdy si poviem,ze tie moje krasne deticky stoja za to, este keby som sa vedela vzdat sladkosti a viac pila, ale ked ja aj cely den nie som smadna ☹ tak mu povedz, nech ta nenahana, ze ty sa rozhodnes sama 🙂

zojec
17. okt 2010

@bzucinka2 ahojky, jasne ze si pamatame.. vitaj spat.. 😉
a skusanie novej ciapky.. pozovala uzasne 😀

marcelka123
17. okt 2010

@etuska ahoj, citam ze vam lezie prvy zub... mal nejake signaly predtym, alebo sa nejak spraval, ci ste sa pozreli do pusy a tam ste to uvideli?

marcelka123
17. okt 2010

@bealondyn mala je krasna a sikovna 🙂

marcelka123
17. okt 2010

@anjelicek26 maxiik aky je zlaty a aky jemny vyraz ma v tvaricke 🙂

marcelka123
17. okt 2010

@stelika no citam ze Michalko je taky vsestranny 🙂 Asi bude pekne samostatny a nebude ziaden priblem s odvykanim ani privykanimn na stravu... Aj mala pije cajik od cca 1 mesiaca... boli vtedy priserne horucavy a vtedy mi to odporucili a ostala som pri tom 🙂

ceresna
17. okt 2010

Ahoj maminy, my sme tu už tiež dávno neboli - čas by sa aj našiel, len sa neviem dostať k internetu (mm stále pracuje na nb).

Adamko mal na poslednej poradni 67cm a 7,5 kg 😅 . Aj ho zaočkovali, trošku bol mrzutý, ale inak pohodka.
Už sa mi celkom podarilo zosúladiť režimy oboch synčekov, spolu mi zaspávajú aj poobede aj večer.

Ja už som síce na pôvodnej váhe, len brucho mi ostalo akési mľandravé 😖 Ja by som aj chodila cvičiť, možností tu je dosť (zumba, joga, pilates...), len mm chodí neskoro domov, tak nemám kde odložiť chlapcov.

Btw, detičky na fotkách sú krásne...