Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@bzucinka2 jééééééééééj, ja som kupila aj novy kolotoč, hrá, točí sa a aj svieti a prd prd cililing....reve ako tur a previaca sa stále.... GRATULUJEM,ze mate take super zaspavanie....
Najhorsie je, ze ked ho dam spat o 20tej, tak o 12tej je hore a potom kazdé 2 hodiny, ked ide o 22, tak vstava prvykrat az okolo 2-3 hod ☹
Nepamatam si, ako to bolo pri LILI veru, ale viem, ze zaspavala tusim lepsie, od 7. mesiaca sama na celu noc ☹
@takyna Keby sa ale Danko nejedoval, aj ked je na gauci, ci v lehatku, ci na rukach, nonstop....neviem, co s nim normalne, akoby sa nevedel vpratat do koze....
@mojalili a tie zubky vam nejdu?, Danko je také živšie dieťatko, naša je taká pohodáčka, čo mi zase vadí, lebo málo papká 😝 , kolotoč je jej najoblubenejšia hracka by som povedala, mala nad postielkou od narodenia, a velmi si nan zvykla, aj cez den pri nom zaspi v postielke uplne v pohodicke, napriklad od nosenia na rukach sme ju oducili, teraz to dokonca ani nema velmi rada, nezaspi pri tom ako ked bola malicka
@anjelicek26 @bzucinka2 ja viem, ze zelenu stolicu moze mat z predneho mliecka, ale ja neviem, vzdy vytiahne cely prsnik...hmm uvidim, ci to prejde, dnes to uz bolo trochu lepsie, take zeleno-zlte. ja si myslim, ze skor je to z tych zubkov, ale sopliky uz nema. 😕
@jarus8 @zojec sikulky, moja ma tiez nieco podobne na zaspavanie, s hlavou zajacika, ale nechce to. 🙄
@mojalili chuda, ani si neviem predstavit, ze by bola mala do 22hod hore, by ma porazilo. ona vzdy od 19.30 spinka, nejak som ju to naucila, aj cez den je hore max 2 hodky a potom sup na prsko alebo do kocika a uz si na to tak zvykla, ze do 5 min spinka. 🙂 je pravda, ze sa tiez budievala od polnoci kazde 2 hodky, ale najnovsie sa to upravilo lebo jej davam v noci konecne pit z oboch prsnikov, tak spi 12-4-8hod....ale neviem ti poradit, ako to zmenit, mozno ked ho skusis uspavat od 19 a vydrzis to robit tyzden aj viac, tak si zvykne...neviem. 🤐
@mojalili moja je tiez o 20,00 najneskor tvrda.. od 18,30 do 19,00 je to boj aby vydrazala na kupkanie.. potom ju ulozim do postele, lahnem vedla nej a zaspi na prsku.. spi ako kedy.. niekedy do 3tej,ale niekedy je o 11tej hore a potom cca kazde 2 hodky.. pocucka a spi dalej..
inak dnes ma celkom spaci den.. uz spi asi 5x.. 🙂 sice dava max. 20 minutovky, ale som v soku.. aj teraz drieme.. 😀
inak aj my spime dnes vela, zeby pocasim? u nas prsi, aj teraz 2 hodinku uz taha zo spanim , ani von dnes nestihneme asi ist 🙂
taky fajnovy spaci den 🙂 , ja normalne len na nete beham, mala spi, obed bol zo vcera, poriadene od vcera, este som stihla aj ucto porobit no proste pohodicka 🙂
ahojte, no my zaspávame a spíme celkom v pohode, ale posledné dve noci sa zobudí uprostred noci a hodinu kope, hrá sa, vykrikuje, piští tvárim sa že spím, no ale to sa nedá, trvá to ta hodinu a potom zaspí, neviete, čo to má byť? 😕
@mojalili - no maly spi 10:00 - 14:00 a potom sa o 18:30 ide kupkat, pyzamko, kojenie, dam ho este nezaspateho do postielky a o 19:00 je takmer vzdy tuhyyy... s tym zaspavanim nema problem...
Nespi ti moc cez den?
@mojalili este ma napadlo, ze co robis, ked sa maly vecer/v noci budi? lebo u nas sa osvedcilo, ze ked sa zobudi, tak ju potme vyberiem z postielky, nehovorim na nu, nakojim a ona do 15-20 min spi dalej, aj ked bola predtym uplne prebrata. ale kebyze zasvietim alebo rozpravam alebo nieco ine, tak by tiez buntosila aspon hodinu.
@anjelicek26 😀 no neviem ci tu este najdes jedno babatko co cez den spi 4 hodky v kuse.. 😀 ja tolko nazbieram za tyzden
@zojec - ja viem, ze je to super, ze je to v kuse takto a nebudi sa kazdu chvilu... aj nieco stihnem porobit 😅
@anjelicek26 podarený je 😀
@bealondyn no u nás to platilo, ale ako píšem posledné dve noci spí a zrazu sa zobudí a čulá ako rybka chce sa hrať, ja sa vždy tvárim, že spím, lebo ak by som zareagovala tak koniec, dnes už skúšala aj mrnčať, na to sme sa obaja s mužom otočili v posteli a normálne prestala a kukala či sme sa zobudili, jednoducho už je taká vychcaná, že keď sme nereagovali na smiech začala mrnčať
@anjelicek26 bobak maly 🙂
@anjelicek26 aká chutná foto, chcela som sa ťa spýtať aká značka to bola tých ohrádok, čo si tu minule dávala? nejak to neviem nájsť
@ellysa - roba 🙂
Moj ked uz nema sopliky, tak spinka, ako vas citam, tak priemerne. Cez den ma 2-3 spanky 0,5-1 hod a jeden spanok má 3-3,5hod. O 20,00 zaspi sam v postielke, ziaden cumlik, svetlo, len pustim uspavanky - tento zvyk ma odmalicka. Zobudi sa o 3,00, potom o 6,00 a vstava o 7,00. Vzdy do 15 min. je napapany, ani neotvori oci. Cez den sa vie kojit aj 45min.Len neviem ako docielit, aby sa nezobudil o 6,00, ale az o 7,00. Inak by som bola spokojna. Ja som vyskusala rozne rezimy a tento mi vyhovuje najviac. Ked som ho ukladala o 22,00, budil sa len raz za noc o 4,00, ale ked som vas citala, mala som pocit, ze ho davam neskoro spat. Vyskusala som ho pred vecernym spankom nechat dlho hore, vyhladovat, ale mam pocit, ze je to zbytocne, teraz sa prisposobujem ja jemu, mame uplne pokojny vecer, bez akychkoľvek placov.
babenky, my mame iny problem... mala spi dost dobre, ked sa v noci zobudi, tak nakojim a spi sa dalej, ale nadranom o takej 5:00 mi uz velmi tazko zaspava a ked niekedy vyjde kojenie az na 6:00, tak je to hotova katastrofa, proste uz nespi... neplace, ale v postielke si dzavoce, suchoce, hra sa, obcas aj vyska, a to aj napriek tomu, ze je este uplna tma... som z toho mierne zufala, lebo je pravda, ze pre niekoho je to uz rano, ale pre mna je ten cas este hlboka noc a najviac sa mi chce spat a nemozem. Malej trva aj hodinu, kym opat zaspi, najcastejsie to riesim tak, ze sedim nad postielkou, strkam jej do pusy cumlik, ktory aj tak stale vypluva, jednou rukou jej drzim obe rucky a druhou nozky, aby sa trochu ukludnila, ale aj tak to trva, kym zaspi. Nemate nahodou podobnu skusenost?
Jaj, ellysa, esteze si mi to pripomenula, aj ja som sa chcela anjelicka na to spytat. Diky, esteze si tu 🙂
@anjelicek26 maly je svetovy 😀
@anjelicek26 Max nema chybu.

@mojalili mi kupeme zhruba o 19, 19 30, potom kojím, pripravim si deku na gauc v obyvacke, malu polozim ku mne ona sa vala na boky, potom jej dam cicik tak si podudle ja kuknem palelak, a mala je pocas neho tuha, odnesieme ju do postielky a spi 🙂