icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

leveretka
19. okt 2010

fuuuuj a mamine vysiel BMI nadvaha 😝 😝 😀 😀 😀 a preto to zajedam toffifee 😀 😀 😀 😀

takyna
19. okt 2010

tak mi sme podváha jasná ☹

takyna
19. okt 2010

@anjelicek26 tak super 🙂 , v BB ešte ani len májové detičky nemali uvítanie , moja mi aj vyrastie s tých šatičiek čo som jej na tú príležitosť pripravila 😝 🙂

takyna
19. okt 2010

malá podváha, mama jasná obezita 😀 to je nerovnica ako Brno 😉 🙂

anjelicek26
19. okt 2010

Babulky to BMI nemozete davat na deticky... detske BMI je ina tabulka, niekde na nete som ju videla...

anjelicek26
19. okt 2010

toto je detske bmi

http://www.trimmy.de/ernaehrung-und-bewegung/ge...

a je to az v rokoch, urcite nie u par mesacnych deti...

@takyna - ved sa pridaj k nam hihi

zojec
19. okt 2010

@kuriatko33 no rok vydrzi urcite.. 😉 ja mam otvorene kremiky na ritku rovno dva ☹ a skoro vobec ich nepouzivam, lebo ritku mame zaparenu minimalne, len ked nahodou mame mokry kakoprd a si nevsimnem rychlo 😉

zojec
19. okt 2010

@takyna ani my sme este nemali 😉 😉 az v decembri... o dva tyzdne sa narodi 4te a posledne babatko u nas v tomto roku 😉 vsetky 4ri dievcatka

bealondyn
19. okt 2010

baby to BMI je len pre dospelych, ja mam nastastie 22-normalna vaha 😀 idem to oslavit tiez niecim sladkym 😝

bakatuska
19. okt 2010

caute tak dnes sme boli u dokiny a mame prve antibiotika ☹ Dominik ze je moc zahlieneny. No trafit ma ide z toho a ani von nemame chodit. Barbarka tiez este kasle ale ze ta ma dychanie ciste
no a vazime 6610g takze sme aj trochu schudli ☹

mici111
19. okt 2010

aj my mame po poradni, vazime presne 7 kg 😀 a dostali sme aj vcelicky do noziciek, tak teraz dufam, ze nebude teplota...

chani
19. okt 2010

@anjelicek26 praveze nemam, ale skus popripade matriku v petrzalke, to by mali vediet
http://www.petrzalka.sk/matricny-urad.phtml?id5...

fatimuska
19. okt 2010

keď nie je čas a je strašná chuť, slivkové gule v lidli mrazené, lepšie som asi ani nejedla, dnes som ich "robila", obedík za 10 minútiek so všetkým🙂))

chani
19. okt 2010

my sme na tom takto, podla poslednych mier u lekarky pred tyzdnom a pol

Vaše dítě: chlapec 3 měs. 62 cm 5.5 kg

Tělesná délka: mezi 25 a 50 %

Hmotnostně-výškový poměr: mezi 10 a 25 %

chani
19. okt 2010

@bakatuska zabiacik tak hadam sa z toho cim skor dostane ☹ antibiotika to je nic moc ☹

bakatuska
19. okt 2010

@chani dakujeme

bakatuska
19. okt 2010

este som chcela nema nahodou niektora z vas ten zimny overal z tesca? lebo ja ho asi malemu kupim len rozmyslam ze aku velkost.

bealondyn
19. okt 2010

@bakatuska chudatko male, tak nech sa rychlo vyzdravi

@mici111 uz aj my mame ockovanie za nami, 3 injekcie, ale nastastie plackala len minutku, tak snad nebude teplota. aj vy to urcite zvladnete bez problemov. 😉 a dnes isla aj @monky1, tak snad aj mala Ela bude ok.

bealondyn
19. okt 2010

@zojec akurat mi prisla ta stolicka, mali ju skor ako v novembri, tak som ju hned objednala. ked to muz posklada, tak pofotim. to ma mala ako odmenu za ockovanie! 😉

bakatuska
19. okt 2010

moji marodi

niga
19. okt 2010

No a my sme uplne od akychkolvek tabuliek. Dufam, ze nechcu povedat, ze je nula 🙂
Vaše dítě: chlapec 3 měs. 67 cm 6 kg

Tělesná délka: mezi 75 a 90 %

Hmotnostně-výškový poměr: mezi 0 a 3 %

Aspon,ze mne vyslo, ze norm.vaha. Dnes som dosiahla svoju predporodnu vahu, tak to oslavujem zakuskom 🙂

niga
19. okt 2010

@bakatuska no na marodov nevyzeraju...zlati

zojec
19. okt 2010

@bealondyn no super, tesim sa na fotky.. 🙂 moja pride az v novembri niekedy.... chcem vidiet ako v nej bude mala vyzerat 😉
@bakatuska rychle uzdravenie

gilmorka
19. okt 2010

Ahojte dievcata. Nas maly sa dnes tahal prvy krat do sedu 🙂 Mala som ho na kolenach na lezato, taky pololah/polosed a normalne zacal tahat hore hlavu aj s hrudnikom 🙂 Az som sa zlakla, co to robi, ci mu ta hlavicka nepadne dozadu, ale nie, pekne drzala 🙂 Z uplneho lahu to este nevie, ale aj toto ma potesilo 😵

anjelicek26
19. okt 2010

@niga - to len znamena, ze pri tej dlzke, co on uz ma je najlahci zo vsetkych deti, co maju rovnaku dlzku... znamena, ze 97-100% deti vazi viac, ako on... mas proste doma spagetku 🙂 My zasa tucka 🙂

Aj mne vysla normalna vaha... a na pred tehu vahu - 45,9 kg - sa zatial myslim nechytam... ale tak snad raz...

bakatuska
19. okt 2010

babule dakujem no dufam ze to bude uz len lepsie

@anjelicek26 ty kokso to co si mala za vahu pred tehu?ina modelka 😀 😀 😀

zojec
19. okt 2010

@anjelicek26 fiiiha 😉 to ja mam skoro raz tolko teraz .. 🙂 tolko kil som mala mozno ked som bola 4tacka na zakladke 😀

anjelicek26
19. okt 2010

@zojec @bakatuska - no ja som mozno aj taka velka, ak vy 4-tacky na zakladke, ja mam len 153 cm a je to normalna vaha na tu vysku 😅 😅

bzucinka2
19. okt 2010

@bakatuska a robila mu aj crp vysetrenie c mu tie ATB naozaj treba? 😒 chudatko, nuz ale tak co uz ☹ ktory overalik myslis, ja mam z tesca taky hunatucky kremovy a zobrala som velkost 6-9 mesiacov 🙂 ked mame presne v zime prelomove obdobie 🙂 krasni marodi 🙂
@anjelicek26 ze 45,9 to myslis vazne, vsak to by si bola ako dievcatko 🙂 i ked ja som v tom veku mala 49 😖 kde su tie casy 😅

bzucinka2
19. okt 2010

aj mne vysla normalna vaha, ale necitim sa tak 😝