Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
tak mi sme podváha jasná ☹
@anjelicek26 tak super 🙂 , v BB ešte ani len májové detičky nemali uvítanie , moja mi aj vyrastie s tých šatičiek čo som jej na tú príležitosť pripravila 😝 🙂
malá podváha, mama jasná obezita 😀 to je nerovnica ako Brno 😉 🙂
Babulky to BMI nemozete davat na deticky... detske BMI je ina tabulka, niekde na nete som ju videla...
toto je detske bmi
http://www.trimmy.de/ernaehrung-und-bewegung/ge...
a je to az v rokoch, urcite nie u par mesacnych deti...
@takyna - ved sa pridaj k nam hihi
@kuriatko33 no rok vydrzi urcite.. 😉 ja mam otvorene kremiky na ritku rovno dva ☹ a skoro vobec ich nepouzivam, lebo ritku mame zaparenu minimalne, len ked nahodou mame mokry kakoprd a si nevsimnem rychlo 😉
baby to BMI je len pre dospelych, ja mam nastastie 22-normalna vaha 😀 idem to oslavit tiez niecim sladkym 😝
caute tak dnes sme boli u dokiny a mame prve antibiotika ☹ Dominik ze je moc zahlieneny. No trafit ma ide z toho a ani von nemame chodit. Barbarka tiez este kasle ale ze ta ma dychanie ciste
no a vazime 6610g takze sme aj trochu schudli ☹
aj my mame po poradni, vazime presne 7 kg 😀 a dostali sme aj vcelicky do noziciek, tak teraz dufam, ze nebude teplota...
@anjelicek26 praveze nemam, ale skus popripade matriku v petrzalke, to by mali vediet
http://www.petrzalka.sk/matricny-urad.phtml?id5...
keď nie je čas a je strašná chuť, slivkové gule v lidli mrazené, lepšie som asi ani nejedla, dnes som ich "robila", obedík za 10 minútiek so všetkým🙂))
my sme na tom takto, podla poslednych mier u lekarky pred tyzdnom a pol
Vaše dítě: chlapec 3 měs. 62 cm 5.5 kg
Tělesná délka: mezi 25 a 50 %
Hmotnostně-výškový poměr: mezi 10 a 25 %
este som chcela nema nahodou niektora z vas ten zimny overal z tesca? lebo ja ho asi malemu kupim len rozmyslam ze aku velkost.
No a my sme uplne od akychkolvek tabuliek. Dufam, ze nechcu povedat, ze je nula 🙂
Vaše dítě: chlapec 3 měs. 67 cm 6 kg
Tělesná délka: mezi 75 a 90 %
Hmotnostně-výškový poměr: mezi 0 a 3 %
Aspon,ze mne vyslo, ze norm.vaha. Dnes som dosiahla svoju predporodnu vahu, tak to oslavujem zakuskom 🙂
Ahojte dievcata. Nas maly sa dnes tahal prvy krat do sedu 🙂 Mala som ho na kolenach na lezato, taky pololah/polosed a normalne zacal tahat hore hlavu aj s hrudnikom 🙂 Az som sa zlakla, co to robi, ci mu ta hlavicka nepadne dozadu, ale nie, pekne drzala 🙂 Z uplneho lahu to este nevie, ale aj toto ma potesilo 😵
@niga - to len znamena, ze pri tej dlzke, co on uz ma je najlahci zo vsetkych deti, co maju rovnaku dlzku... znamena, ze 97-100% deti vazi viac, ako on... mas proste doma spagetku 🙂 My zasa tucka 🙂
Aj mne vysla normalna vaha... a na pred tehu vahu - 45,9 kg - sa zatial myslim nechytam... ale tak snad raz...
babule dakujem no dufam ze to bude uz len lepsie
@anjelicek26 ty kokso to co si mala za vahu pred tehu?ina modelka 😀 😀 😀
@anjelicek26 fiiiha 😉 to ja mam skoro raz tolko teraz .. 🙂 tolko kil som mala mozno ked som bola 4tacka na zakladke 😀
@bakatuska a robila mu aj crp vysetrenie c mu tie ATB naozaj treba? 😒 chudatko, nuz ale tak co uz ☹ ktory overalik myslis, ja mam z tesca taky hunatucky kremovy a zobrala som velkost 6-9 mesiacov 🙂 ked mame presne v zime prelomove obdobie 🙂 krasni marodi 🙂
@anjelicek26 ze 45,9 to myslis vazne, vsak to by si bola ako dievcatko 🙂 i ked ja som v tom veku mala 49 😖 kde su tie casy 😅
aj mne vysla normalna vaha, ale necitim sa tak 😝

fuuuuj a mamine vysiel BMI nadvaha 😝 😝 😀 😀 😀 a preto to zajedam toffifee 😀 😀 😀 😀